Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, já se moc omlouvam, ale teď nějak nestiham. Ráno odvezu malou, pak uvarim, vysaji a jedu zase pro malou, úkoly, malej a občas i mladej něco potřebuje a najednou je večer. Taky vám to tak děsně letí a mate pocit, ze jste za cely den nic neudělaly nebo jsem tak pomalá jen já? 😂😂😂
@dominikaromanova mám to stejný. Rozepisovat to víc není nutné 🙂
@dominikaromanova děkuju
@dominikaromanova stejný...a když jeden den jedu za nějakou z kamaradek nebo oni k nám přijdu si ve skluzu...nic není.hotové atd. Hrozný...do toho teď Erik začal s kroužky....
@bzubzalka to je strasne krasne s tim stromkem. Uplne jsem se zasnila. Jak mu to jednou rikas.
Ja hlasim zitra vyvrcholeni nejtezsi den balici. A v utery brzy rano odjezd malovat. Budu bydlet u nasich ctyri dny a budem tam davat dokupy byt a pak cekat na vsecky chlapy z rodiny az budou jezdit z Prahy s nabytkem a vecmi. To bude 29. Ooo muj boze, holky, jidlo na pracce, nadobi myju v koupelne, zitra rano si prijedou kupci na linku totiz. Desnyyyyy. Ale tesim se =) takze o me moc neuslysite. My neumime nic poradne jeste =) ted se mu klubou asi dalsi zuby, nonstop place uz 4 den. Je teda i 4. Den po ockovani a ja uz jsem uplne na nervy. Zitra radsi mudr jeste. Achjo. Ani moc nebasti, tak to prikladam zoubkum.
@nenulinecka držím palce ať stěhování probíhá co nejvíc v klidu! Nám stačilo stěhování z koleje (bylo to s manželem naše 1.společné bydlení).To bylo krámů a slz...obrecela jsem to.
@nenulinecka jo a ať je Michalkovi líp...Sam je teď taky urvany, roste mu druhý zub, v noci špatně spí...
Ahoj holky, jak jste si užily prodloužený víkend? Bylo krásně, stihli jsme oslavu narozenin, výlet na hory, starší si užili bobovou dráhu s tatínkem a my s Lukáškem jsme je sledovali. Doma ho musíme hlídat, protože si přitápíme krbovými kamny a Lukymu se tak líbí ohníček, že pořád k tomu leze. Dookola mu říkáme tytyty, je to horké a on se jenom zasměje a leze dál.
Ahojte maminky, moc teď nestíhám číst ani psát. Jsme zase zpátky v Anglii. Užili jsme si krásné léto s rodinou a teď zase zpátky do reality. Daneček roste, zatím neleze ale na zemi se srandovne točí kolem své osy.😂 Pořád plně kojím, sem tam dám nějaké ovoce na ochutnání, ale jinak s jídlem žádná sláva. Dá si pár lžiček a konec. Včera jsem mu zkusila dát rozmixovanou bramboru a hezky ho to natahovalo, tak brambory asi zatím ne.😎 Moc si z toho nedělám. Starší mi od začátku jedl jen rozmačkanou zeleninu a ovoce, ale Daneckovi kousky zatím vadí. Tak budu zkoušet a uvidíme jestli začne mít zájem. Zatím by nejraději byl pořád u prsa. 🤣
Tez se tocime jen kolem sve osy 😂 ted uz holky bydlime, vse na svem miste. Jupiiii. Hotovo. Ted jsme na obcankach a malemu take delame at muze s nami pro Dada plenky jezdit do Polska.
Ahoj holky, moc teď nestiham, ale čtu to zde celkem pravidelně.
@bzubzalka, nádherné fotky, moc vám to tam sluší.
@nenulinecka, to je super, ze už bydlíte v novém a jsi spokojenější. 🤗👍
U nás jinak nic nového, maly si stále stoupá, ale nábytek úplně neobchazi, už sám sedí tak jsme včera pořídili jídelní zidlicku. Také se připravujeme na zimu, Vojta stále odmítá kočárek tak budu nosit asi o v zimě. Holky, ten čas tak děsně letí, to snad není ani možné, ještě chvíli a prcci budou mít rok. Prikladam par fotecek. Maly se strašně rad fotí a nejraději sám. 😂
@paja173 ten je vlasaty! Krásně sedí.
@nenulinecka hlavně ať jste v novém spokojený!🍀
@dominikaromanova děkuji. Váš malý je hotový model. Našemu je focení úplně buřt😁
Holky, nemáte typ jak nebo čím vycistit sedačku? Není.špinavá jako.polita nebo tak, ale prostě prach a takové to opirani od vlasů atd. Koupili jsme novou před 2,5roky. Na zakázku,byla docela drahá...manžel mě ukecal na světlou a já si teď rvu vlasy 😥
@bzubzalka, asi vysat a vytepovat necim na sedačky, doporučuje se i soda. Ale víc neporadím.
@galatea_a je to látka. Druh materiálu přímo nevím. Ale jde z toho vyprat čokoláda,kečup. Když to polejeme voda stece. Firmu jsem měla loni a nebyli jsme spokojený, vysavač nechal na sedačce pruhy jak to bylo pod tlakem nebo co. Reklamovali jsme a přijeli znovu. Tak se firmy bojím, ale bojimv se i teda dělat sama...tady je vidět materiál
Za Samem na opěradle hlavy je vidět i jak to je špinavé 😟
@bzubzalka Mně to připadá jako jemný chloupek/vlas, ale možná ta fotka zkresluje. Píšu to proto, že my ten chloupek máme a je to peklo - nemůže se na to pustit čištění moc velkou silou, protože by ho to vytrhalo, takže se to prakticky nedá vyčistit.
No když jsi nebyla spokojená s firmou, tak leda půjčit si ten stroj a uděláš si to sama. A nebo teda koupit pratelný potah na to, ale záleží na druhu sedačky, ne na všechny se dělá. A pak je ještě možnost přečalounění, ale to tě vyjde asi tak stejně jako nová sedačka 🙂
@bzubzalka rodice maji bilou cca 10 let a skoro porad jak nova. Taky podobna latka jak u vas- jemny vlas. Doporucuji koupit mydlo Jelen, rozpustit trosku ve vode a krouzivyma pohybama umyt celou sedacku. Velmi jemne a bilym hadrikem. Pak vysat - opet krouzive pohyby a tim nastavcem s kartacem. Melo by to pomoct. Hlavne ne moc do mokra. Pokud mate uz ted prach mozna zacnete vysat - umyt a zase vysat. Delame cca co 3 mesice a sedacka super
@galatea_a je to jemný chloupek, ale prala jsem houbickou na nnádobí tou drsnou částí a bez poškození. Hlavně teda když Erik uspinil čokoládou nebo tak. Jinak ji máme 2,5roku a říct manželovi, že chci přečalounit tak mě asi rozpuli😳 stálá 70tis...ale už jsem nad tím přemýšlela...
@akcejn jelen mě nenapadl, díky za nápad😉
Ahoj holky. Taky jsem se dlouho neozvala, dny leti jako šílené. My navíc od úterý večer bojujeme s horečkou, včera jsme byli u Dr, CRP má v pořádku, moc taky, ale horečka nemizi. Docela mě děsí nastávající víkend. Buď jsou to zuby (ale tak dlouho?) nebo šestá nemoc (ale tam jsou prý horečky vyšší, 39-40 prý).Kubicek má 38.5 +/-, srazime cca 4*denně. Někdo tip, co ještě by to mohlo být? A nevíte, kolik dní se léky paralen/brufen mohou u kojenců dávat? Zapomněla jsem se zeptat, asi tam ještě zavolám.Tak všem preju ať jste zdraví, @nenulinecka tiše závidím ty Krkonoše, čerstvý vzduch, krásná příroda.. Jak se adaptujete?
My jsme uz obehali i doktory. A mam balkooooon, to jsem vzdy chtela =) jsem stastna, ze tu jsme. Vcera uz privrtali stenu a je hotovo.
Vazime 9,2 a meri 76,5 dlouhana mame ☺
@wendie =( at je Kubicek brzy fit.
@wendie bohužel nedokáži poradit. Držím palce, ať je brzy líp! Myslím, že je to na krabičkách léků napsané,tuším max7dni. Jistá si nejsem...
Bojím se každé nemoci...Jinak v našem okolí teď řádí virozy-teploty okolo 38-4-6dní a pak najednou rýma a je po teplotách.
@nenulinecka krásné míry!
Já teď řeším spaní.Sam usíná v18hod, pak se budi na prso v cca22:30. Ve 2:30se vzbudí a do4:00 se prevaluje,knoura nebo si chce hrát.ve4usne a spí do6hod. Pak chodí spát na cca hod dopoledne a po obědě na hod(budi se ve14). Když to sectu spí cca 13-13,5hod. Dle netu by měl v8m spát 14. Jak to ale udělat,aby se v noci nebudil? Fakt toho kolikrát mám dost a jsem na něj pak hnusná😥
@bzubzalka ted to resim.pet dni. Vzdycky nadherne spinkal a ted ? Budi se v 23, v 1 -3 vzhuru usne a vstava v 5. Jsem z nej taky hotova. Proc se to tak zmenilo nevim.

@nenulinecka, to je super zprava, tak preji hodně sil na stěhování. 😘🍀👍