Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, zkuste najit na FB skupinu únorovky 2018 . Vím, že deti mame i lednove, ale to je jedno , ne ? Je uzavrena, tak tam nikdo cizi nepoleze.
@nenulinecka a nemusis nas tam nejak pridat,kdyz jsi ji vytvorila? Jinak by tam mohl kazdy a to pak ztraci ten smysl,ne? Ja jsem takhle ve skupince co se narodil ted uz triletak,ale zakladaly to jine,tak vubec nevim jak na to.
@donia ne, dala jsem tam otazku, kterou vime jen my tady. Musite si to najit sami a pridat se, zodpovedet otazku a kdyz bude dobre, tak Vas pridam.
Ten mobil me mrzí, ale stane se.
@nenulinecka s malym jste oba neslutecne statecny a sikovny a ano Vojtovka dela divy,my uz tedy necvicime, ale nas malej akcnak uz stoji oproti dceri je neskutecne rychlej, dcera se toho casu sotva pretacela.
Jinak super, ze jsi zalozila uzavrenou skupinu, zkusim se hned pridat 😉
@nenulinecka pridala jsem si te do pratel, ale tu skupinu nemuzu dohledat
Tak nas je ve skupince pet. Je to únorovky 2018, fotka skupiny miminko kreslené. Kdyby jste nenasli skupinu, tak najdete me Lenka Strunova, pridejte do pratel a ja Vas tam soupnu 😀. Pak z pratel vymazu. Holky, ty zubiska... me trefi. 😐
@nenulinecka Véna, zatím žádný zub ještě nemá...😁 ale pořád slintá, všude se plazí a je to jak, když po baráku leže slimák 😂Ale jinak umí být taky pěkně protivnej 😎
Je to děsnej živel, pomalu si sedá do šikmého sedu, ale hlavně si už stoupá, opře se ručkama o křesílko a stojí, musím ho mít furt na očích, protoze, co chvilku se svalí na zem, většinou mu uklouznou disky a už se koulí 😃
Jinak nestíhám chválit fotky 😊 @nenulinecka jste fakt boží, ty, manžel i Michálek 😍, vypadá úplně normálně, jakoby nic hrozného neprožil, je to zázrak a jste moc silní a stateční. A věřím, že ho to nijak nepoznamená ♥️ @dominikaromanova malej vypadá jako těžkej pohodář a smíšek, a ty vypadáš taky moc spokojeně... @bzubzalka vy jste prostě taky krásní ☺️
Holky řešíte už dárky k Vánocům a pak k narozeninám? My budeme pořizovat autosedačku, tu dostane k Vánocům 😁 a pak pár drobností, nějakou knížku, a takovou tu tyčku s kroužkama, to mu musí stačit. A k narozkám, furt přemýšlím....chtěla bych koupit toho FP pejska, ale jestli to není zbytečná blbost 😁😊🤔 Nemáte ho některá doma? Jestli si s tím mrně vyhraje? Aby se toho treba nebál.
Ahoj holky, na fb jsem se díky Lence přidala,teda ona mě spíš přidala😁
@evelin1251 děkuju
Zrovna řeším vánoce...chci pro Sama takové to choditko jak se chodí za tím. Zrovna dávám manželovi tipy jaké😁 a zrovna jsem objednala Erikovi i Samuelovi knihu , kde budou kluci budou hlavními hrdiny. Www.modrykonik.cz kdybys chtěla kouknout...Pejska jsme měli u Erika a žádný velký úspěch.. ale to je asi prcek od prcka... Sam dostal od mých kolegů Kouzelný kohoutek do vany, vypadá to krásně, ještě jsme nevyzkoušeli, ale vodu miluje tak snad se mu to bude líbit.
@nenulinecka díky za založení skupiny. Malý je kouzelný a jsem moc ráda za zprávy z fyzio atd👍
@evelin1251 řešíme řešíme. Ale ne už miminko, ale ty starší. Kubíček dostane hračky spíš sporadicky, některé i použité. Možná je to pro někoho hloupé, ale mně už nebaví investovat peníze tam, kde je to zbytečné 🙂 jinak pejska FP dostal nás první a určitě to byl super dárek. Má ho dodnes a má ho moc rád. Jirik má něco obdobného, medu od Chicca, Kubíček dostal medu Knoflíky když se narodil. Vše na stejné bázi, ale pejsek vede! K narozeninám jsme koupili tatru, už je na půdě. Jinak letos jsme si řekli 5darku a stop, 6lety dostane Lego vlak, knihu o Vesmíru, lyžařské podkolenky, mikinu a?, prostřední chce mluvícího krtka, autodrahu a pak nevím, Kubíček dostane Krtka křesílko plyšové, hrající piano od FP, Dudlíky, overal na spaní a knížečku asi 🙂
@evelin1251, děkujeme.
Ja dárky již řeším, přece jen ten rodicak není zadna pecka. 😂 Nejstersi syn chce peníze a soupravu na míchání margarity. Dcera nějakou stolní hru, povlečení a prý klid od staršího brachy, tak to něčím jak udělat asi ji koupím spunty do uši 😂😂😂. Nejmenší dostane asi novou autosedacku a lego duplo, to se mu děsně líbí. Pro chlapa už mám taky dárek. S FP pejskem nemám zkušenost, takže moc neporadím.
@dominikaromanova a co máš pro chlapa?
@bzubzalka můžeš sem prosím hodit odkaz na tu knihu 😊
@wendie mě to nepřijde hloupé, kdyby dostal použité hračky...sama mám na půdě dost krásných hraček ještě po mě nebo mojí segře, třeba kočár s koňmi od Barbie. Jenže Vendelínek je z mojí strany první kluk po 5 generaci 😁 takže mám schované hračky vesměs holčičí 😂
Tatrovku už má zapikanou 1 babička.
@dominikaromanova špunty do uší 😂 ty jsou teda geniální, to by byla dobrá legrace
Jinak pro babičky, nechám udělat kalendář s fotkama Vény a je to 😉
Je to mazec, my jsme totiž všichni narození na zimu, takže furt jen něco slavíme a kupujeme dárky 😝😱
@wendie, Philips OneBlade, furt o něm mluvit tak jsem ho koupila. Snad bude mít radost.
Holky, ja nasim muzikal jako kazdy rok ☺, manzelovi obleceni, parfem atd, Michalkovi vsecko, co potkam , segre nejaky oblecek a tez parfem, svagrovi to same , tchanovi taky 😂 a jak uz tu psala Domca , zadna pecka rodicak neni 😂 no a detem od segry chteji ten pisek blaznivej na doma...
Nejake darky mam uz. Ale bude to mazec zase. K tem narozeninam bych taky chtela to hraci choditko. Uvidime... =)
Vcera usnul a hodinu jsem ho musela chovat, protoze se mu zdalo neco serednyho a plac nesel vubec zastavit. Musela jsem rozsvitit a uplne ho vzbudit a nechtel usinat sam. Me to bylo tak lito , holky. To bylo tak dlouhy ten plac fuj....
Davate deti bastit uz do jidelnich zidlicek nekdo i kdyz jeste nesedi ? Videla jsem tu nekoho uz v ni...
Ja vubec nevim , co mu mam davat hamat. Miluje chleba s lucinou, ale to mu nemuzu davat furt.sunar uz nepije nikdy cca ctvrt roku, ted jak mu rostou zoubky tak ji jenom na opravdicky hlad. Zacal se strasne vztekat , kdyz mu neco nechci dat do ruky...
@evelin1251 tady to je 😉
https://www.modryslon.cz/cz/osobniknihy#DĚTI_1+
@nenulinecka Sam jí v lehátku nebo podložený polštáři, ale sedá na nás. Manžel mu párkrát ukázal, že se dá sednout a od té doby sedí na klíně. Dnes jsem objednala choditko jak před sebou prcek tlačí, zítra přijde😁.
@wendie zrovna včera jsem manželovi říkala, že 5dárků a stačí. Švagrová mi dávala krásné dřevěné hračky jen tak, tak jsem.ji říkala,ať mu to dá k vánocům atd. Rak doufám, že to udělá. Hračky jsou drahé a vše je baví chvíli až na případné výjimky.
@dominikaromanova moje kamarádka když šla na mateřskou dostala rukavice, pleny, respirator a špunty do uší😂
@bzubzalka Jj, hlavně mne přijde zbytečné vyhodit spoustu peněz když tu samou hračku a neposkozenou mám třeba od sestry. Dam ji za to půlku, ať něco koupi svému klucikovi a navíc se chováme ekologicky a hospodarne. 🙂 my teď rekonstruovali pokojíček skolakum, spousta hraček šla stranou. A protože mám od některého Dukla i originál krabice, začala jsem vytridovat kostičky, krabice zalepim a ještě jednou projdou pod stromečkem. Peníze od babiček mu pak raději Schovam na něco užitečného. Já vůbec nevím, co koupíme prostřednímu. Nemá výslovně přání, a když už kouká do katalogu, chce všechno 😀
@bzubzalka jee, ta knížka to je vážně super nápad. Díky za typ, určitě ji taky pořídím 😉
@evelin1251 snad budeme spokojený😉
Měla by přijít do 14ti dnů, tak mohu pak poslat fotky.
Holky tip na dárek( dostane Sam od našich k vánocům):
https://www.prodeti.cz/rozvoj-a-aktivita-1/smar...
tady je mrtvo =)
@nenulinecka říkala jsem si, že jak nebude tak hezky, že to tu ožije a ono nic😟
Byla jsem.se Samem na 8m prohlídce(ale za týden mu bude už 9m). Má 8,5kg a 71cm.
@nenulinecka, @bzubzalka, holky, je zde mrtvo, já si s deckama užívám krásného podzimu a teplého počasí. Takže jsme neustále venku.
To mate jak my, neco pres 9 kg a 76,5 cm 😀 my mame dlouhana. Holky, furt neleze... ale snazi se.
Jojo
@dominikaromanova
@bzubzalka jenze ono je hezky porad. To je to. Roste nam ctvrty a, paty zub zaroven, ale misto place porad spinka a neji =( skoro vubec neji jen kdyz ma uz asi opravdu veliky hlad. Jinak tady super =) jsem stastna, ze jsme v Trutnove. Blizko vsech. A jeste nadherna novinka z Prahy. Vraci nam za vyuctovani a musim rict, ze to budou asi hezky Vanoce 😍😀
A vcera jsem poprve za tu dobu zalhala,volala na rehabilitaci, ze jedu k zubari a ze nemuzem prijit 😂 a sli jsme s tatkou na zahradu 😀 proste jsem Michalkoj udelala hezky den no. Vyjimecne .
Jako vyjimecne omluven, ne vyjimecne hezky den 😂😂😂
@nenulinecka Sam taky neleze, jen se plazí. 10.11mu bude 9m.teď mu leze 4zub.
Myslím, že jedno rhb se nezblazni! Udělali jste.dobře😉
U nás je taky hezky, ale už to není na sezení na dece či lavičce a Sam v kočárku dá max 2hod, když nespí.

Tak si me mekdo pridejte, jsem tam jako Lenka Strunová. Pochopila jsem fb dobre, ze abych vytvorila skupinu musim dat hned alespon jednoho pritele ? nevim jak se to dela, ale zkusim to 😮