icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
20. lis 2018

@bzubzalka taky se jen plazi =)

wendie
20. lis 2018

@nenulinecka taky se jen plazi.. Už od srpna. 🙂 konečně má první zub. Jinak se máme fajn, holky, ale nic nestíhám... Je to takový kolotoč.

bzubzalka
20. lis 2018

@wendie
@nenulinecka Sam si chce stoupat, když ho držím, ale to mu nechci dovolit. Jinak u nás taky pořád dokola, ale trochu jsem přehodnotila a po X letech hackuju, už jsem udělala sobě sálu a Samovi čepici a dokonce jsem přečetla 2 knížky 😀

evaaaaaaaaaa
Odpověď byla odstraněná
barushe_27
27. lis 2018

Ahoj holky, po dlouhe dobe, jsem opet tu. Je to narocne, a to mam prcka pouze jednoho. Všude spozi. Obchazi nabytek, jen se hnu, hned leti za mnou, abych ji neutekla nahodou. Jsou dny kdy je klidneji a dny kdy chce byt neustale nosena. Ted od ctvrka ma rymu, porad zvraci, nadavuje se hlenama, slinta, je protiva a uplakana a nasla jsem vzadu vycuhujici stolicku. Zoubky ma jen dva předni, takze me to docela dost zarazilo.

Doufam, ze se mate vsechny i s deticky dobre, nestiham to cele pročíst, je toho hodne, co jsem tu naposledy byla. Prijde mi to jako kazdodenni kolovratek.

barushe_27
27. lis 2018

Toto je nase snidane a cuceni na pohadky.

barushe_27
Autor odpověď smazal
nenulinecka
7. pro 2018

❄🌲⛄ budou Vánoce ? Ze tu nikdo není 👀 😊 Je fakt, ze neznam ani zadneho zdraveho cloveka bez antibiotik. Tady ty nemoce litaji. Mrnousek se ( musim zaklepat ) se jako jediny drzi.
Holky, malej se zacal plazit a uz to zkousi i na ctyrech. =) 😍 Takze pro darecky si poleze, presne jak rikala rehabilitacni. Do Vanoc ho rozlezem 😍 jinak jsem nikdy netusila, jak kvuli malemu tvoreckovi musite prekopat a zabezpecit byt. Zda se mi kolikrat, ze vsecko je nebezpecny 😊.
Ja uz teda mam vse hotove na Vanoce, jen jeste vetsi nakup po rodicaku a 16. mame prvni Vanoce s tchanem a svagrem, protoze pak odjizdi na Moravu. Tak stromecek budem zdobit uz 15 =)

nenulinecka
7. pro 2018
galatea_a
7. pro 2018

@nenulinecka Je to šikulka 🙂 🌹

bzubzalka
7. pro 2018

@nenulinecka šikulka to je! Co zabezpečuje? Oba kluky od malička učíme, že to nesmí... Sama lákají zásuvky, ale vždy ho okriknu a poslechne. Erik mi chodil na poličky, co mám nízko a měla jsem tam porcelán. To byla jediná věc, co jsem u něj zrušila - dala jsem mu tam hračky a byl klid. Jinak kytky mám pořád na zemi, šuplíky ví, že nesmí...

nenulinecka
7. pro 2018

@bzubzalka no prave ty zasuvky krytky na ne, kryty na prodluzky, leze mi do supliku , ale to ho nechavam, jediny kdy ho okriknu tak jsou kvetinace palmy a u sporaku kdyz smejdi. Jako myslim celkove pripravky a taaaak =)

donia
7. pro 2018

@nenulinecka fotky jsou krasny a nejlepsi jak je tam stromek vyfocen pod tim prucelim a jak koukate z okna, ty jsou top 👍

bzubzalka
7. pro 2018

@nenulinecka já šuplíky ani skříňky nenechávám.bojim se, že by to dělal na návštěvách... Kamarádky dcera to zkoušela u nás doma a vždy, když jsme zakázaly tak se hrozně vztekala. Ale je to věc názoru jako všechno 😉

wendie
8. pro 2018

Ahoj holky, mně tak strašně nebaví psát. Vždy si na vás vzpomenu, ale řádek nenapisu. Jsem hrozná. Doufám, že jste zdraví! U nás tuky tuk dá se. Jen měli všichni tři zánět spojivek. Jinak Kuba roste, 10m prohlídka vše ok, 9,25kg a 77cm.Leze,stojí, je to pěkný mamanek 🙂 šuplíky a zásuvky ho naštěstí moc nezajímají (zatim).
Jak vám teď děti spinkaji? Já mám pocit že občas to už inklinuje pouze k 1dennimu spánku a přijde mi to hrozně brzo. Přitom ráno vstává v šest, pul7...
A jak se připravujete na Vánoce? U nás je už atmosféra pěkná, starší děti se hrozně těší. Otevíráme adventní kalendář, pečeme, uklizime, kluci se zapojují, tak mě to těší.
Mějte se krásně a užívejte adventní pohodu. Snad se poštěstí koukat na nějaké pohádky. Na kterou se těšite nejvíc? 🙂

wendie
8. pro 2018

Pár fotecek..

paja173
8. pro 2018

Ahojte, nějak nestíhám. Vybíráme teď školu pro staršího, teď mu budou 4 a v září začne chodit do ' předškolní'. Tady v Anglii děti začínají školu v 5 letech, tak teď chodíme na prohlídky. Do 15.1. musíme vyplnit přihlášku na stránkách města, dát tam 4 školy co se nám líbí a 30.4. se dozvíme kam ho vzali. Blázinec. Jinak Danda roste. Začal se platit jak píďalka. Je to srandovní, podepře se loktama, zvedne prdelku a posune se dopředu. 😂 Má 8 zubů, takže když se někdy vztekne u kojení a ukousne, je to zážitek. Jinak, Vánoce neřeším, letíme do ČR! Už se tak těším. Zatím se mějte!

bzubzalka
13. pro 2018

Ahoj holky, taky nestíhám. Dnes jsem byla se Samem na 10m prevenci má 73cm a 8,7kg. Přijde mi takový drobný. Erik měl ty samé cm, ale o 1,5kg víc. Má 4 zuby. Pořád se jen plázi. Poslední týden, ale začal zdolavat malé překážky. Pokud sedím na zemi a mám natažené nohy, tak přes ně leze.
Jinak se letos moc těším na vánoce. Napeceno už mám, ještě vosi hnízda budu dělat. Uklizeno podle představ nebude nikdy, ale to přežiju.
Posílám pár fotek...

donia
13. pro 2018

@bzubzalka my se snad ani neplazily,proste hned zacla lezt. Cekam kdy zacne chodit,protoze si vsude stoupa a chce se pustit. Behen tydne jsme 2x davali rost v postylce nize. Zacla skripat zubama a prokousla 2 dudliky. Vse bere nejak hopem. Nestiham si to uzit a hnedle budem slavit 1 narozeniny.

donia
13. pro 2018

@bzubzalka ta posledni fotka je krasna. Prdolka jeden.

bzubzalka
14. pro 2018

@donia děkuju je to brouček 💕jsem šťastná, že kluky mám

donia
14. pro 2018

@bzubzalka to ti verim. Ja cim vic deti,tim vic bych jich chtela. Je to proste uzasny.

bzubzalka
14. pro 2018

@donia tak to tě obdivuji. Náš Erik občas vydá snad za 10...Hlavně, když má dělat úkoly, nechápu kde se to v něm bere. Dokáže tak prudit... Hází sešity, je vzteky... No něco na moje nervy🙄 fakt s ním občas bojuju... Nejhorší je, že vidím sebe, jen já dokážu z větší části ty emoce ovládnout.... Kolikrát si říkám, že jsem na psychouše. Pak jsou ale zas chvíle, kdy bych ho umuchlala, je takový fajn, v pohodě, mazela mudrc...
Je to krásný, ale někdy i dost těžký.

donia
15. pro 2018

@bzubzalka tak to ja to mam ( a myslim, ze vetsina) taky obdobne. Proste nekdy jsou deti k sezrani a nekdy by se z nich clovek zblaznil. A to musim rict, ze mam fakt hodne deti, ale nektere situace jsou proste narocnejsi, to je jasny. A jak pises, "nejlepsi" je, kdyz se clovek v te situaci vidi. To je pak tezke jak zareagovat.

nenulinecka
16. pro 2018

Tak jsme ve stredu prisli z venku, nezdal se mi uz od rana, tak jsme zrusili rehabilitaci. Rikala jsem si zoubky...
Ulozim ho cca ve 15 do pelisku, holky, place, chovam, place, ulozim, nechce spinkat, chovam ho usne na pet minut v naruci. Rikam.si, pojd jestli Te takhle berou zoubky dame paralen ( horecka nic ). Zasouvam cipek a najednou rozhodi rukama, nohama, cipek vyleti, ja se lekla beru ho do naruce, oci v sloup, nevnima me, hadrova panenka, nicim nehybe, a zacne mit zaskuby, volam sanitku histericka, strach, ze umira, pani me uklidnuje a delame prvni pomoc, stabil.polohy a chladime. Sanita prijede da mu diazepan na krece a nicim az do nemocnice nehybe. Ja psychicky na dne, dali mi prasky na uklidneni. Vite, jak jsem z toho Motola vyklepana, nevedela o co jde... jestli mi umre, ochrne.
Byly to febfekrecerilni krece zpusobene bleskovym narustem horecky. Byli jsme do vcera v nemocnici, doma mame lek na prvni pomoc, protoze se to muze do 4 let opakovat. V lednu eeg kvuli testum jestli nam tim nezacina epilepsie. Je to malo pravdepodobne, ale k vylouceni. A do toho nam zacali afektivni zachvaty , kdyz ho neco rozcili, rozesmutni, zacne mlakat, nedycha, zmodra a musi se mu fouknout do pusy, nebo oplachnout vodou.
Holky jeste vcera jsem mela prasek na nervy. Ja uz se vcera po tom citovym zachvatu malem.sesypala. to je takovych nervu porad. Strachu, šoku...
Meli by o tomhle vedet rodice , jako o chripkach, klisteatech apod. Ze existuji tyhle krece. kdybych vedela, ze tohle existuje, neumiram tu strachy, ze mi uz po druhe malem umrel v naruci.
Dnes na vse kaslu. Nic nebudu delat, ani se nenamaluju, nic...
Jen si uzivat den s manzelem a Miskou.

bzubzalka
16. pro 2018

@nenulinecka moc mě mrzí, co zkoušíte 😕Kamarádka má dcerku s kterou si tímto prošli.. Dnes už to je 8leta slečna a opravdu z toho děti vyrostou. Bezmoc to je ale hrozná...my Erika doma ozvi oválu ve3m, vím co jsi cítila.
Jsem ráda, že jste doma a v pořádku. Posílám pohlazení Miškovi. Věřím, že vyšetření dopadnou dobře. 🍀

galatea_a
16. pro 2018

@nenulinecka To musela být hrozná situace. Po tom všem, čím jste si prošli, ještě tohle. Každopádně zvládla jsi to parádně a příště už budeš vědět, jsi zas o něco silnější ❤

nenulinecka
16. pro 2018

Holky, ja uz chci zit bez stresu, normalne, ok, projit si chripkou, horeckou, klasika, ale proc furt tyhle extremy, proc

nenulinecka
16. pro 2018

Febrilni křeče nevim, co mi to napsalo zaže blbost zase.

donia
16. pro 2018

@nenulinecka no hruza zazitek,ja to cetla jednim dechem. Jsi statecna a sikovna,taky bych vubec nevedela co delat. Tak hlavne,at uz je zase jen dobre.

Strana