icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
31. pro 2018

@bzubzalka to mi je líto. Je to asi měsíc, spinkal vždy v naší posteli a chůvička nezareagovala a též jsem ji našla ukriceneho na čtyřech. Říká se, že když spadnou z výšky takové, jak jsou velcí, že se nic nestane. Je v pořádku ?
Také to má jednou svoje, většinou naše jídlo. 😂

Přeji krásný vstup do nového roku , holky . Tento rok byl pro mě nejvíc stresový za celý život tak ať už je pryc

barushe_27
31. pro 2018

Bzubzalka, taky jsem našla malou pod topením, skutalela se z postele, naštěstí jsme tu postel snižovali, takže je jí tak do pasu. Je to vždy hrozný, ale pokud neblinka, není nějak moc uplakany nebo naopak hodne spavy, tak je určitě v pohodě. Malá má taky už malou jizvicku pod ocickem, štve mě to, ale hlavně, že je v pořádku. Holky všechno něj do noveho roku, hlavně štěstí, zdravý, lásku, peníze a ať je ten rok 2019 lepší jako rok 2018

bzubzalka
1. led 2019

@dominikaromanova nočník u nás nic, Sam pořádně ještě nesedí. Erik je v červenci taky mi to přišlo lepší...

bzubzalka
1. led 2019

@nenulinecka Sam je ok, děkuji. Jen teda má modrinku v puse a na rtů. Jinak ok,otok do rána naštěstí splaskl.
Ať je už jen dobře 🍀
@barushe_27 také vám přeji šťastný nový rok 😉

nenulinecka
1. led 2019

My zas pět dni nemocný 😓pět dní kňoura já už jsem z toho na palici. To zase zacina

bzubzalka
1. led 2019

@nenulinecka má i teploty? Sam 2den blbě spí, neklid hrozný...

nenulinecka
1. led 2019

@bzubzalka jj první tři dny měl, ten má zvýšenou. Takže zuby?

calwena
2. led 2019

Ahoj holky,
všechny zdravím a přeji šťastný nový rok. Taky už jsem tu nebyla celou věčnost.
My jsme v červenci odjely za tátou do Anglie a od listopadu jsme zase v Čechách a budeme ještě pár týdnů.

Nenulinecko, to jsou hrozné věci, co zažíváš s Míšou. Snad už tento rok přinese jen to dobré. Jak jste to nakonec vyřešili s tou porodnicí? Podali jste žalobu?

U nás vše ok. Malé bude rok v půlce února a je to pěkný rarášek. Obchází nábytek, leze po čtyřech jako drak a už umí asi patnáct slovíček. Dětsky a žvatlavě, ale řekne si. Ham, bác, bum, haf, máma, bába, táta, věž, ahoj, eee (znamená kakat 🙂), čí (znamená čůrat), uááá (dělá lev), bé (ovce) apod.
Vlasů má tolik, že bez culíku vypadá jako teenager s patkou, pořád jí to padá do očí.

Někdo se ptal na nočník, tak já jsem drsná, já dávám. Po každém spinkání už jde automaticky na nočník a vyčůrá se. Nenutím ji, abych ji neodradila, ale snažím se motivovat hrou. Začíná to už pomalu chápat.

Vánoce u nás proběhly ok, stromeček přežil. Párkrát si na něj sáhla ,a když zjistila, že jehličí nic moc, přestala mít zájem. Občas si vezme nějakou vánoční ozdobu a hraje si s ní, ale to má dovoleno. Ty umělé snad vydrží všechno 🙂.

S jídlem také jedeme tak půl napůl. Snažím se jí naše ještě moc nedávat, ale ona už to pozná, že naše je jiné a lepší, a dožaduje se ho 🙂. Občas musím jíst skrytě, jinak by si cácora snad dala i knedlo vepřo zelo. Jinak hodně vařím zeleninu s bylinkami a k snídani máme často vločky se skořicí, slunečnicovými semínky a banánem. To má ráda.

Co se týče dalších těhotenství, asi to zkusíme ještě jednou. Sice už mám dost věk, ale za zkoušku to ještě stojí. Teď už jsem navíc o dost moudřejší a spoustu věcí si zejména v těhotenství nenechám od doktorů vnutit. Pro mě bylo šestinedělí dost utrpení, tak na to se fakt netěším. I teď mi občas dělá problém zkousnout to, že si prostě nemůžu jen tak někam odjet nebo odejít, jak to šlo před dětmi. A někdy je to taky pěkná nuda, jen si to přiznejme. Ale jak malá roste, je to lepší a lepší. Pracujete tu už někdo?

galatea_a
2. led 2019

@calwena Ty jo, 15 slovíček, to je moc šikovná 🙂 Prosím tě, nenapsala bys mi nějaký recepty na tu zeleninu s bylinkama? Díky moc 🙂 ,

bzubzalka
2. led 2019

@nenulinecka ten s těmi nemocemi bojuje😥neřešila jsi s Dr. Něco na posílení imunity?
Dnes natekla dáseň, roste 6zub.

bzubzalka
2. led 2019

@calwena velká šikulka! To my máme nemluvě a já "trpím", Erik byl taky mluvka😉
Do práce se nechystám, není možnost a teda nedovedu si představit, že bych Sama dala cizím lidem, když si vzpomenu jaký byl boj s Erikem. Ale u vás asi jiná možnost není, viď? Brala bych, ale práci z domu, mozek mi občas přijde zamrzly😜

evelin1251
2. led 2019

Ahoj kočky 🤗 Mě Vendelinek už taky jednou spadl z naší postele při poledním spánku, chůvičku mu vždycky vložím do ručky, takže slyším sebemenší zašustění, ale stalo se...najednou z chůvičky řev jak blázen, a našla jsem ho sedět na zemi, slzy velké jako hrachy. Takže ani nevím jak spadl a kam se uhodil. Bouli neměl a byl v pořádku.
Vánoční svátky, ale především návštěvy jsme nějak " přežili" 😁😂, těch dárků, no mazec, doma se skoro nehneme, a to nás ještě čekají narozky... že?
Na nočník V. zatim nedávám, vlastně ještě žádný doma nemáme 😀.
Jídlo mu vařím skoro stejné nebo podobné jako nám, ale bez soli a koření. Ale už ochutnal spoustu našeho jídla 😂 třeba řízek v trojobalu. Normálně to ukousal dásněmi. Zub ještě žádný nemá, ale už vidím bouličky na dásních.
Slov moc neumí, třeba máma říká jen z nutnosti a to tak 1x do týdne a většinou to slyší přítel...
Obchází nábytek a dnes asi na 5 vteřin sám stál.
Do práce bych šla hned aspoň na 2 dny, jen se odreagovat, protože někdy je to něco na moje nervy..😂 I když je Véna moc hodnej, tak mě někdy pěkně vytáčí. Většinou když jede v kočárku a má spát, když se třeba rozčiluje a chce vystoupit a nebo se různě otáčet, nebo když si rve čepici z hlavy...to je něco na mě 😂😁 Musím se hodně ovládat, a krotit se, jsem totiž taky nerv 🤣 Takže tomu mě synek učí, sebeovládání a trpělivosti a tomu, že vše nejde, tak jak bych chtěla a že když tomu tak není, nic se neděje. To si musím opakovat, furt si představuju, jak by to mělo být, a jak by to mělo být perfektní, ale prostě to tak být NEMUSÍ. Pardón, za výlev 😂🤣 Joho už mi doma taky hrabe 😎
A přejeme krásný a pomalejší nový rok 🎉🎆🎇.
To byl mazec rok, že? Nejrychlejší rok, co jsem zažila...pusu 😘

paja173
13. led 2019

@nenulinecka Je mi líto čím jste si prošli. Já jsem o těch křečích taky nikdy neslyšela, až se to stalo tady v Anglii kamarádce. Její malá měla první až ve 2 letech, ale od té doby pokaždé když se jí zvýší teplota. Je to hrůza. Řekli jí, že do nemocnice a na pozorování, ale nic se s tím nedá dělat. Tělíčko tak reaguje na horečku.

paja173
13. led 2019

Ahoj holky, krásný nový rok. Už jsme zpátky v Anglii, Vánoce v ČR byly super. Co si budem říkat. Ještě ten sníh do toho, no těžce se mi vracelo. Kluci si to užili, Dandula nejvíc protože šel z ruky do ruky. Jinak s tím padáním, Daneček tatínkovi při přebalování spadl na zem z gauče. Den před Štědrým dnem. Naštěstí dobré, ale naše máti u toho byla a mám dojem že zeť klesl v oblibě. 😂 Stane se. I když má člověk oči vzadu tak se stane. Jinak své jídlo už moc nechce, cpe se nám do talíře, takže dostává obojí. Začali jsme chodit plaval, to se mu líbí. Snaží se stavit, ale hlavně se plazi a vzteká když mu to nejde. Co to je s těma prckama, už se vztekat tak malí. 🤣

dominikaromanova
16. led 2019

Holky, dnes to naše malé miminečko, co již tak malé není, oslavilo první rok života. 😘

Taaaak strašně moc rychle to uteklo, že to snad není ani možné. Oslavu budeme mít až v sobotu, ale dávám zatím fotku z dnešního pečení pařížských rohlíčků na sobotní oslavu.

bzubzalka
17. led 2019

@dominikaromanova krásné narozeniny brouckovi, ať je zdravý 🍀

dominikaromanova
17. led 2019

@bzubzalka, děkujeme.

nenulinecka
18. led 2019

Krasne narozeniny a hlavne zdravi vsem nasim mrnouskum

bzubzalka
18. led 2019

Krásné narozeniny všem prckům (miminka už to nejsou... Tak míč rychle to utíká). Hlavně broučků zdravíčko! 🍀

bzubzalka
18. led 2019

@nenulinecka už malý leze? Sam to nějak přeskočil. Sam si klekne a na sedačce stoupne. Vůbec nepoužívá šikmý sed😕
Dnes se naučil vyplazovat jazyk.

nenulinecka
19. led 2019

Jj, leze, sedi jak zaba, nebo normalne kleci a uz se vytahuje o gauc, stul... a zkousi zvedat nozku jakoby do stoje. Posiluje =)

nenulinecka
19. led 2019
lucikf
20. led 2019

@nenulinecka Jé, úplně stejné chodítko dostal Lukášek na Vánoce od babičky. 🙂

bzubzalka
20. led 2019

@nenulinecka tak šikulka! Sam se pořád jen plazí, houpe se na kolenou. Klečí, stoupne si, ale stoupá na špičky 😕

evelin1251
21. led 2019

Všem detičkám, co už měly narozeniny, hlavně zdravíčko 🍀🎈🎉
Nás čekaji oslavy až na konci měsíce, ale budeme to mít na etapy. Ale už teď mě to dojímá, jak rychle to uteklo.
@bzubzalka Véna se taky stavil nejdřív na špičky, ale teď už stojí na celých ploskách. A teda leze skoro už 2 měsíce, ale bylo to z ničeho nic. Nejdřív se postavil a trénoval stání a pak až začal lézt, ze den na den 😀
Teď teda trénuje stání bez opory, jinak obchází nábytek jak zběsilej, ale roku určitě neuteče 😁

bzubzalka
22. led 2019

Holky, co kupujete prckům? My jsme úplně bezradny. Mraky věci má po Erikovi. Od našich dostane sáňky.

evelin1251
22. led 2019

My máme FP pejska, kostičkový vláček (kostičky se navlekaji na tyčku), a knížku - ten typ od tebe, tak jsem zvědavá, měla by do týdne dorazit 😉, jo a ještě 2x body a plínky 😂 Od 1. prarodičů tatrovku, 2. asi odrážedlo, 3.nevim 😀

bzubzalka
22. led 2019

@evelin1251 no tatrovku i odrazedlo máme schované po Erikovi, jsou to super dárky. Taky mám pro Sama knížku s otevírací i okenky, je super. Sam má knížky rád.

kotito
22. led 2019

@bzubzalka take mame milion veci po starsi dcerce.Narazili jsme na lumiluvs . Koupili jsme domecek s jednorozcem a pandicku,aby se holky nehadaly a mega uspech u obou.Mladsi taha pandičku porad sebou a vášnivě ji pusinkuje .Starsi zase usina za svitu domečku.na youtube jsou videa

bzubzalka
Autor odpověď smazal
Strana