Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@wendie u nás taky asi až vyrostou.. Jen mě mrzí, že od 3let si rodiče brali aspoň týden v létě i tchyně a loni si ho tchyně nevzala, že jsem doma(ona je v důchodu). Přeci to nedělají jen kvůli nutnosti, že nemá kde dítě o prázdninách být 🙄
@nenulinecka ono je asi normální, že se bojíš. Je to i 1.ditko.erik když nikde byl poprvé sám, tak jsem i našim volala. Jak je starší tak si dáme vědět třeba jen večer jestli je vše ok, ale když k nim jel ve 3letech,tak jsem volala ráno, odpo, večer.. 😉
@bzubzalka no právě. My hlídání taky prakticky nepotřebujeme (to ale neznamená, že bychom to neocenili a nevyužili nabídku). Ale je to i o těch dětech. Ony také chtějí u babiček a dědečka být (teď tedy mluvím za ty starsi) a prarodiče si je tedy extra nevezmou. Tvá situace e by mě mrzela.
Ahoj holky 🏵️, tady to žije ☺️. Je to mazec, jak rychle nám ta dítka rostou 😊 Véna už pomaličku začíná chodit sám, za chvilku už nebudu mít to své miminko, už je to prostě chlápák. A pěkně se vzteká, dokonce si majznul hlavičkou o zem, jak se vzteknul, měl tam pěknou modřinu 🙄 Ale jinak je to láska, když někde jame, ( většinou mezi kamarády), tak nám všichni říkají, že by taky chtěli takhle hodný dítě 😁, a že nechápou, že ho zrovna máme my 😌, asi bych to měla brat osobně 😂
Nenuli- Vašek jako tatínek hlídá, jen když musí, sám od sebe si ho moc nevezme ( nemá čas, až dorekonstruujem, bude to volnější 🙏).Jednou týdne chodím cvičit, vedle ve vesnici, odpočinula si a vyčistím hlavu, fakt doporučuju někam vypadnout na tu hodinku. A jinak hlídání taky moc nemáme, když jedu do města na nákup, tak ho dám k mamce na tu pulhodku, abych ho nemusela tahat do obchodu. A to je cele hlídání 😁 když prijedeama třeba k nám, tak mi akorát přidělá starosti, že ji musím obsluhovat,.když ji vyženu s kočárem, tak je za chvilku zpět....😂😂🤣. Ke tchanovci jezdíme 2*měsíčně na oběd, tak si malýho pochovají a to je vše.
Konec románu, dobrou s kobrou 🤗
@evelin1251 ***pardón za chyby 😅 psala jsem to rychle 🤣
Ahoooj! Hlasime se po sto letech! Mame se dobre 🙂!
Uplne me dojima videt vase jmena, pamatujete jak jsme jedna po druhe rodily, ty jo je to jak vzpominka na jiny zivot v jine dimenzi 🙂.
@dixxie ahojky, utíká to neskutečně moc.
Holky, byli jsme na předposlední neurologii. Bez nálezu, ještě v červenci ho chce vidět jak chodí a bude to 😇😍
@nenulinecka ahoj, tak to je super 🙂. Mala ma trochu hypotonii a obcas posilhava, ale lepsi se to. Je problem v mozku, premyslim, zda za to muze asfyxie pri porodu, ale snad se vse da do kupy a mala bude v pohode 🙂.
@nenulinecka to je úplně super. 🙂
@nenulinecka super zpráva, má čas se rozchodit. Sam dnes začal chodit za 1 ruku.
@dixxie jak jsi zjistila hxpotonii? Sam taky silha, ale všimli jsme si toho jen na fotkách. Objednani jsme až na září 😤
Ahoj holky, jak trávíte čas s dětmi, když je venku teď tak skarede?
Maly si zvykl vždy odpoledne chodit ven, když nejdeme, stále nosi boticky a ukazuje na dveře. Je mi ho líto. Čteme si, hrajeme si s legem a jinými hračkami, dokonce jsme začali i prstove barvy a vodovky, lepidlo ho ještě moc nebaví a s nůžkami mu to moc nejde, již nevím jak ho v tomto počasí zabavit. Par fotecek posílám.
@dominikaromanova to je brouček... a ty vlasy rozlítaný, jako náš rošťák. mně taky nosí boty, mikinu, čepici... nejlepe hned ráno :D hodně času teď trávíme venku, je tam spokojený. když je ošklivo, tak jsme doma, to se nedá nic dělat. já tedy moc nic nevymýšlím, nechávám ho tak, jak se zabaví sám. někdy srovnáváme dřevěné vkládačky, jindy mu postavím u kluků dráhu pro mašinky... miluje mašinky. někdy si ho vezmu na klín a pustím opravdové mašinky na youtube... dnes jsme měli lítavou, ráno odvézt kluky do školky a školy, pak vyřídit úřad (ale pro nás je to zážitek, město, trolejbusy, busy, auta, nevěděl, kam koukat dřív. pak doma něco podělat, pak spal, a pak zase pro kluky a na kroužek plavání (to byla nejhorší část dne, přežít to tam). jinak nevím, neporadím. jsi fakt dobrá, jak s ním tvoříš 🙂
@bzubzalka myslim, ze nas doktorka poslala za rehabilitacni doktorkou, protoze mala byla trochu opozdena a ta to diagnostikovala. Ted to vypada, ze uz brzo bude chodit sama, ale zatim jen tlaci kocarek, vozik, choditko. Tvuj maly taky jeste nechodi? Neboj, silhani se asi upravi. Jinak rikaji neco uz vase deti? Mala jen tata, mama trochu, obcas ze husa dela gaga a koza mee, ale jinak zadne mluveni jen zvatlani.
Holky Vy už máte po očkování spalničky a tak?
U nás umí táta, máma, baba, haf haf, čičí, kytì, děde , mňam, ble.
Jinak se zabavujeme též tvořením. Péče se mnou, vaří, hrajeme si, písi písi , teď teda má obcházení nábytku, kočárku a miluje koupání.
Bojovali jsme s ekzémem , ale krásně mu zmizel po nějaké emulzí do koupele.
Dnes jsme teprve byli na očkování jedou třetí. A čekají nás spalničky .
U nás, když je škaredě, tak také sedíme doma, ale odpoledne ho zabaví i starší sourozenci. Ve čtvrtek jdeme teprve na opožděnou roční prohlídku, kde ny měl být očkovaný hexou, potom ještě Prevenar a kdy ty spalničky a spol. to se musím domluvit.
@dominikaromanova krásný fotky, šikulka 🥰
My chodíme ven i za deště 2x denně, vždy na slabou hodinu, ale aspoň ho zábavím. Jinak taky knihy, Lego, rád si hraje s kolíčky.
@nenulinecka sikulku máte 👍
Ty už jsou velké ty naše dětičky
@nenulinecka, my už máme všechna očkováni, ani u jednoho nebyla zadna reakce.
@dominikaromanova teda závidím! Sama čeká v květnu mmr
Ahoj holky, včera jsme konečně byli na odložené roční kontrole. Neustále jsme to odkládali, protože to bylo i s očkováním hexy a malý byl pořád trochu nachlazený nebo když byl v pohodě, tak zase byli nachlazení sourozenci. Byla jsem zvědavá kolik měří a váží, takže má aktuálně 78,5 cm a váží něco málo přes 10 kg. Dostal píchanec a doktorka ho moc chválila, že je hodný. Když jsme přijeli domů, chtěl ještě chodit chvíli venku a všimnul si, že tam máme na trávníku pampelišky, tak je začal trhat a najednou pláč. No jo, byla tam včela, které jsem si nevšimla a píchla ho. Naštěstí jsem mu to hned nastříkala S.O.S. sprejem a nic mu z toho nebylo. Tak chudák dostal dva píchance. Ani po hexe nebyla žádná reakce, tak snad to bude dobré.

Pisu to rychle, taky tak to vypada