Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@danielle94 To budou hormony 🙂 Na mě padá spíš to, že se bojím, jestli je s miminkem všechno v pořádku, jestli bude zdravé a tak ... Zkus se zaměstnat něčím, co tě baví, přestaneš myslet na chmury 🙂
Zdravím holky, dnes mi koník hlásí už 15tt. Nějak to letí....děláme na baráčku, tak aby se mládě nenarodilo do staveniště, přítel má samozřejmě na všechno dost času 😅
Začátkem týdne jsem volala na gyndu, kvůli výsledkům krve z toho screeningu , sestra mi řekla, že je vše v naprostym pořádku, tak jsem se uklidnila. Nakonec mě ještě přítel protlačil k jednomu Dr. na podrobnější ultrazvuk, ten mě taky ujistil, že je vše v pořádku, nosní kůstka i projasnění v normě 👏 má vymakanější mašinu(a nebo s tim umí líp zacházet, než ten můj dr), řekl mi přesný míry, umístění lůžka i pustil nahlas zvuk, takže jsem slyšela tlukot ❤ což byl teda randál. Tak jsem zas šťastnější.
@janallabdnah prosím tě jak jsi zvládala cestu letadlem a nějaké optření jsi měla? Já slyšela, že do letadal by měli být stahovací ponožky kvůli tromboze a hodně pít? letíme do emirátů za cca14dní. Děkuju
@danielle94 já mám taky stavy, že si říkám, aby bylo vše ok - miminko bylo zdravé. U syna jsem se asi tak nebála nebo si to už nepamatuju. Teď nechci o těhotenství nikomu moc říkat, co kdyby náhodou...pak mám za stavy, že bych nejraději už vyklízela police a nakupovala hadříky🙂 to jsem si ale ještě zakázala. V práci jsme to ještě vedoucímu taky neřekla. čekám až po 1.srenningu a po dovolené a to budu už 17tt.
Ahoj holky, mam takovou radost, ze se o ni s vami musim podelit. Prave jsem angelsoundem slysela poprve broucka ❤ jinak jak se vam dari a jak zvladate ty vedra? Mne neni nic moc, nevolnosti mam stale vicemene celodenni, ale co hur, vratily se mi psychicke problemy konkretne panicka porucha, takze posledni dny tak trochu prezivam 😢
@bzubzalka Lietadlo som zvládla skvele. Žiadne opatrenia. Ponožky som nemala, veľa pijem normálne. Len som sa občas prešla alebo zacvičila nohami. Lekár mi cestu schválil bez problémov, že keby sa niečo malo stať, tak sa to stane a je jedno kde. Navyše ma tam opustili aj nevoľnosti. Takže som ani nevedela, že som tehotná.
@mari90 Začínam to teplo už nenávidieť. V Thajsku ani vo Francúzsku mi to tak neprišlo, ale tu je to horor. V novom byte nedýchateľne, pretože tu nie sú ešte žalúzie a slnko sem svieti stále no a alebo som vonku, na ihrisku, v hale a tam je horúco taky. Dnes už padám na ústa a prajem si večer.
@janallabdnah mě dr. Taky cestu doporučila. Říkala, že těhotným změny prospívají a že budu cestovat v nejbezpečnějším období 2.trimestr-15,16tt. Jen teď doufám, že odcestujeme-syn má od dnes atb-anginu.
@bzubzalka no ja cestovala 12-13tyzden Thajsko a Francuzsko 14.tyzden, ale autom a to uz bolo narocnejsie...na druhu stranu aby nie, ked to bolo dvanast hodin cesty. Chudacik, anginu v tomto pocasi a este pred odchodom..snad to bude OK.
@janallabdnah autem si to nedovedu představit tolik hodin🙂 my máme letět něco přes 6, tam to asi bude ok, ale na zpět máme odlet v cca ve 4hod z hotelu tak to bude asi mazec☹ jak se nevyspím je mi zle.
Doufám, že se z toho syn vyhrabe. V noci měl stále teplotu, dnes hlídá babička a ještě spí....
Tak holky. Posledni dny jsem uplne vyrizena. Je mi fakt na padnuti. Nevolnosti jsou porad. Nicmene ted kdyz vstanu tak se mi zatoci hlava a je mi na omdleni. Vedro! Do toho bolest zad:D jako clovek uz fakt prestava moct. Doufam ze tahle etapa nam co nejdrive skonci. At si to muzeme uzivat. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky..mam dotaz..ve 13tt jsem absolvovala velky screening a vse ok..ted jsem v 18tt a doktorka me sama od sebe nechtels poslat na 2.velky screening ve 20tt..pry to neni potreba..ze staci kontroly u ni...ja jsem si to teda vyzadala..mate s tim nekdo zkusenost?pripadne sem slysels i o 3.screeningu ve 30tt. Diky
@vranicka11 slysela jsem od kamaradky co ted rodi. Ze prej prvni mela v pohode a na druhy uz nesla. Ze to bylo zbytecny. Nevim. Je to na kazdem. Pokud jsi sledovana a dr ti rekla ze to ma pod kontrolou tak si myslim ze je na tobe jak se rozhodnes. Pokud chces vetsi jistotu tak tam bez. Pokud te hodne hlida tak neni potreba asi🙂 ja tam chci jit jen z toho duvodu abych lepe videla male. Moje dr na to uplne dobra neni a pohlavi ti spis reknou na screeningu. 🙂
@danielle94 jsem na tom podobne, nejvic me teda stve to, ze se mi mota hlava, mam porad strach, abych sebou nekde nesvihla...
@vranicka11 ja bych na nej sla, jednak by ten utz mel byt zameren na srdce plodu, coz si myslim je dulezity a jednak ti nejspis reknou pohlavi, coz je taky fajn 😉
Ahoj holky, ja jsem magnet na problemy. V sobotu me pokousal pes do ruky, takze hned pohotovost v Motole. Dostala jsem atb, cisti mi rany, hrozne to oteklo, takze kontroly denne. Boji se, ze mam zlomeny malicek, ale ja rtg nechtela. Musim rict, ze tam byli vsichni strasne uzasni. Fakt se o me starali a delali vse pro to, aby to bylo v poradku a nerozjel se zanet nebo infekce. Dneska jsem byla pro jistotu i na kontrole u sveho gynekologa. Mimco je nastesti uplne v poradku, krasne roste 🙂 uz ma 176g ❤ tak jsem happy a doufam, ze uz nas nic nepotka
Holky tak dnes kontrola na velkém ULT ve 13tt a vše dopadlo na výbornou a na 90%mame chlapecka
@marketka00 držím palce ať jsi co nejdřív bez starostí!
@bzubzalka moc dekuju ❤
@mari90 jojo, já na něj právě chci jít určitě. Jen mě zarazilo, že někde Tě posílají automaticky a někde řeknou, že stačí jen ten první screening a pak už je to zbytečné.
Já třeba nebyla na tom prvním screeningu. Doktor mi dělá UTZ při každé kontrole a v tom 20. týdnu půjdu na ten velký UTZ, ten dělá přímo primář z porodnice.
Ahoja holky, tak jak vám dnes je? Mě teda snad poprvé za celou dobu hrozně 😵 Celý den mě bolí podbříšek, děsně mě berou záda, je mi na zvracení a jsem slabá jak čajíček. Tak snad to zaspim a zítra už zas bude líp.
Jo a jak vám rostou pupenda?? Mě se teď docela vykulilo 🙂 Většia kalhot mě tlačí, takže výtězí šaty a sukně.
@evelin1251 Ahojky, posledné dva dni ako bolo teplo tak nič moc. V byte bez žalúzií ešte stále, v práci a na ihrisku bez klimatizácie - no strašné. Dnes pri vode dobré, ale večer ma chytila hlava. Nohavice mi sú všetky, ale to bude tým že som schudla od minulého leta a tak tam je rezerva + mám väčšinou kraťasy a tie sú v pohode. :D
@evelin1251 mě to horko taky nedělá dobře, jsem unavená a chodím spát kolem 21hod. Kalhoty mě taky tlačí, Snažím se nosit věci na gumu🙂 navíc to v práci ještě neví a tak se snažím maskovat🙂 Příští týden jdu na 1.sreening a pak nastupuju na cca 3týdny na dovolenou, tak to chci říct po návratu do práce.
No já si neumím představit v těchto vedrech a v mém stavu chodit do prace,mě stačí starost o Terku a i to mi díky nevolnostem dělá odpoledne problémy. Nastesti mame bazen takze jsme kdyz to jde tam. Jinak se už vážně těšim až ty nevolnosti zmizí. Holky počítají se 3měsíce od MS nebo 3měsíce podle miminka?i kdyz je mi jasné,ze to zmizet nemusí,ale budu se alespon tesit ze treba
Ahojte holky teprve jsem se dneska registrovala na tejto stránce čekám miminko ve druhém měsíci termín mi ještě neurčily ale odpovídá na únor asi je mi pořád těžko špatně neblinkam ale je mi tak zlé nemáte nějaké fígly rady nápady třeba
@tereza1989 ja myslím, že se udává cca 3m od ms. Určitě bude líp, držím palce.
Holky, chodíte některá do bazénů? Příští týden letíme k moři, řeším zda koupit pro jistotou něco na zánět dole.

Holky padaji na vas obcas chmury,spatna nalada, totalni smutek? Ze si rikate ze jste vlastne hrozne nestastne? Vubec nevim jestli je to tim tehu hormonama nebo je to proste fakt. :/ nevim jak tu naladu zahnat.