icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
4. zář 2017

@mari90 v lidlu jsem nikdy těhu rifle neviděla☹

@vvercatkoo já potřebuju snad všechno🙂 hlavně teda bundu a kozačky na nízkém podpatku budu potřebovat k legínám🙂

bzubzalka
4. zář 2017

@nenulinecka můžeš něco na bolest?

vvercatkoo
4. zář 2017

@bzubzalka tak ja vychytala dobrou akci v h&m na netu. Kalhoty, leginy, tričko. Ale už začíná být chladněji, tak řeším teplé oblečení. A zase nechci si kupovat bundu za 1000kč, když je to jen na chvíli. Boty na podpadku nenosim, tak mě to netrápí

nenulinecka
4. zář 2017

@bzubzalka paralen, jeden jsem mela, ale nic, jsem uplne ted vyrizena. Musim mit v puse furt vodu jinak bych musela mlatit hlavou o zed. Bylo mi vysvetleno, ze injekce bez adrenalinu pusobi jen par minut, tak asi proto. Protoze tenkrat kdyz mi trhali tak jsem to mela umrtveny moc hodin...

nenulinecka
4. zář 2017

@bzubzalka nejkrasnejsi bolestny bude v patek ultrazvuk. Hned jsem poslouchala srdicko a hned je jakoby lip ☺

nenulinecka
4. zář 2017

@barushe_27 jak Ti je ?

barushe_27
4. zář 2017

@nenulinecka už je mi dobre, dokonce jsem si ještě ani dneska nemusela splichat do nosu, nevím asi byl včera nějaký blbý tlak, dneska je mi jako by mi včera nic nebylo, a co ty jak valcis hlavně chlaď tvar a studený, ale moc nevyplachuj ať se ti tam může udělat Krista a zaceli se ti to dřív... I nanuky jsou fajn čím víc studeného tím to rychleji povolí, musím to vydržet, pár dní a bude dobře

bayt
4. zář 2017

@vvercatkoo Jestli můžu poradit, bunda se ti vyplatí i na nošení miminka, protože zakryje jak tebe, tak mimčo 🙂

barushe_27
4. zář 2017

Krusta ne Krista prostě automatické opravy

nenulinecka
4. zář 2017

@barushe_27 tak to je moc dobre. ja cucala ledy, brecela bolesti, pak jsem zjistila, ze mi pomaha plna pusa vody a ted to malicko povolilo. Nevyplachuju noooo, to se pry nesmi, jak pises a ted bych normalne usnula. Sice je pet, ale uz mam pyzamko ☺ a televize. ☺

barushe_27
4. zář 2017

Odpočívej to je to nejlepší co můžeš udělat

nenulinecka
4. zář 2017

@barushe_27 a ted na me padla teplota. Me mrzi, ze mu ublizuju tim vsim asi

vvercatkoo
4. zář 2017

@bayt dekuji, ale ja nemam v planu nosit, na to bude kočárek

bayt
4. zář 2017

@vvercatkoo @vvercatkoo jenže nevíš, co má v plánu miminko :D

danielle94
4. zář 2017

Mela bych takovej dotaz :D no..kdyz mam hlad tak se hodne najim. Ale tak, ze to neodhadnu a prejim se :D Pak se mi porad jidlo vraci jako paleni zahy. Mate nekdo tip na to jak to trosku ustalit a zlepsit? At se mi to furt nevraci?:D s tim jidlem se musim krotit🙈

bzubzalka
4. zář 2017

Já koukám po takové té bundě s vsadkou, dala by se pak vyndat a nosit normálně. Bundu nějakou potřebovat,abych se vešla😁 přes net se ale bojím...

bzubzalka
4. zář 2017

@danielle94 já měla to samé, když jsem jedla jako před tehu bylo mi zle. Jim častěji a míň. Zjistila jsem,že mi dělají dobře polévky a to jsem polévky nikdy nemusela.

vvercatkoo
4. zář 2017

@bayt to nevim, ale vím, že takou bundu nechci😉

nenulinecka
4. zář 2017

@vvercatkoo je i oskliva hrozne 😂

nenulinecka
4. zář 2017

Ja chci normalni bundu za par korun. Ale hezkou, nezbytecnou, neee drahou. Idealne ty co mam rada v mega velikosti ☺ neco jako kocarek, aby vydrzela dve deti ☺

barushe_27
4. zář 2017

Holky mám takovou hodně osobní otázku, doufám že se na mě nebudete zlobit, ale chci se zeptat jsem strašně nafouklá a pořád hrozně prdím, je to těma hormonama už si říkám že je to někdy až moc ale nevím co s tím dělat, díky a pardon

nenulinecka
4. zář 2017

@barushe_27 ja mam taky vetry ☺ hlavne po ovoci, jak to ve me asi kvasi, myslim, ze s tim nic neudelame. Mozna vynechat nadymavy potraviny, ale jaky to jsou to nevim 🌼

nenulinecka
4. zář 2017

Ja s tim zubem neusnuuuuu 😥 teda uz nezubem

barushe_27
4. zář 2017

Musíš já jsem vždy ležela na druhé straně aby to vytrhnuté bylo nahoře, musíš si odpočinout a dej si paralen a zkus to zaspat, no ale ty větry jsou hrozný jsem jak "starý chlap" az já se vždy leknu a teď mě to teda drží už aspoň čtyři dny jdeme přes víkend na svatbu nemůžu tam prdět😅, možná zkusím zamířit do lékárny a zeptat se třeba na nějaké probiotika

janea823
4. zář 2017

@nenulinecka chladíš to? Kdyz mi trhali osmičky (šly vsechny najednou ven), tak mi pomáhaly ledové obklady...

vvercatkoo
4. zář 2017

@barushe_27 jsme na tom úplně stejně😂
A zacpou netrpis?

vvercatkoo
4. zář 2017

@nenulinecka to ti nezavidim
Ja jdu k zubaři ve středu, nic mě nebolí,ale už začínám panikarit

nenulinecka
5. zář 2017

@barushe_27 jj taky jsem jak stary chlap a nejsme samy koukej. I
@vvercatkoo Po paralenu jsem usnula, ted asi prestal pusobit tak jsem vzhuru.
@janea823 cucala jsem ledy a vecer si davala studeny na tvar nooo. Stejne to furt cejtim. Uvidime jeste do zitra jestli bude zlepseni 🌼

bzubzalka
5. zář 2017

@nenulinecka držím place, aby se to zatáhlo a přestalo bolet. Dnes už by mělo být líp si myslím! Já už straším v práci....

nenulinecka
5. zář 2017

@bzubzalka dekuju. Tak se v praci opatruj s mimiskem

Strana