icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

galatea_a
19. zář 2017

@lhubajda1 A nemůžeš zavolat doktorovi, že ti to není jasné? Každopádně myslím, že kdyby to bylo vážné, tak by ti to řekl 🙂 Jinak zkratku ET znám jenom jako embryotransfer a to určitě není tvůj případ 😀

nenulinecka
19. zář 2017

@lhubajda1 Ahoj 🌼 vitej mezi nami, bohuzel o tech hodnotach nic nevim.

lhubajda1
19. zář 2017

Řekl mi, že počkáme na výsledky krve a pak se domluvíme co bude dál. Jo tak embryotransfer to fakt ne 🙂, ale díky za přijetí.

barushe_27
19. zář 2017

@lhubajda1 nejsou to náhodou protilátky proti plodu? Budu dostávat asi 25tt injekci abych mimi neublížila a pak po porodu aby další tehu proběhlo v pořádku, vyšlo mi to Teda negativní, ale jelikož jsem Rh - nechtějí to zanedbat

barushe_27
19. zář 2017

Protože et je zkrátka pro embryotransfer, tak si nedokážu spojit nic jiného než, že by to mohlo být toto, a genetika to jsou taky úplně jiné odběry, musí to mít nějakou spojitost s tímto, každopádně dej pak vědět jak si dopadlo, doufám, že bude vše v pořádku

lhubajda1
19. zář 2017

@barushe_27 Tak při Rh- to chápu, ale protilátky při 0+ a ještě na 3 křížky, což je docela dost. No uvidíme, známá mi také říkala, že jsou to určitě protilátky proti plodu, ale je jich hodně a záleží jaká to bude zrovna, některé neškodí některé ano - vznik anémie u plodu a neprospívání. Tak snad bude vše OK. A ty máš teď ty protilátky v pořádku?

lhubajda1
19. zář 2017

@barushe_27 Uniklo mi, že protilátky máš negativní 🙂

barushe_27
19. zář 2017

Jj, ale pry stejně dají injekci

barushe_27
19. zář 2017

Tak netuším, protoze záleží na Rh matky, že jo, a když jsi plus tak možná je tam větší spektrum těch protilátek, nemáte v rodině nějakou pozitivní anamnezu, že by kontroloval nějaké onemocnění, ale to by si zase věděla, každopádně hlavní je to, že se to ví a může se to řešit

lhubajda1
19. zář 2017

Nn v rodině nic nemáme, no nevím připadá mi, že mě bere jak kdybych byla RH mínus, ještě jsem tedy četla že u krevní skupiny 0 se také více hlídají protilátky, že se mohou tvořit při Rh +. Pokud je správná tedy informace na internetu. No uvidím snad už v pondělí, na kontrolu jdu až 2.10.

barushe_27
19. zář 2017

No já jsem 0-, ale je to možný. Tak to je ta dlouho, ale cítíš se dobře ne, pohlidaji to, kdyby byl nějaký problém musí volat, nesmí tě ohrozit a Teda už jedno dítko doma, gratuluji ke druhému, a vítám tě

lhubajda1
19. zář 2017

Jj už máme malého rebela 2,5. Až po 2 měs. nevolnostech a zvracení, vše OK. Teď mi ani nepřipadá, že bych byla těhotná, akorát mě tedy berou v noci křeče do DK, ale na to už mám magnesium a vápník. U skupiny 0- je hodně informací, ale u 0+ není skoro nic, někdy píšou že je to minimálně. V pátek jde ještě manžel na krev, jaký má RH faktor. Ty čekáš první?

nenulinecka
19. zář 2017

Holky tak ja tady celou dobu analyzuju kopanecky a nic a vcera jsem zjistila ze ja je citim v pravem jakoby az na boku vepredejc to je jasny. Ne az v boku. Snad my rozumite. A mam to tam i jako vyboulenejsi ☺

nenulinecka
19. zář 2017

Vubec nevim o cem tu je rec😕

nenulinecka
19. zář 2017

Mi rozumite jsem se lekla toho my 😅

galatea_a
19. zář 2017

@nenulinecka Tak super, že je cítíš! Já tomu teda nemůžu říkat kopance ani kopanečky, ale občas cítím, že se tam něco trochu hýbne 🙂

barushe_27
19. zář 2017

@nenulinecka no tak super, říkala jsem že se dockas, nesmíš na něj spěchat.
@lhubajda1 jj první miminko, užívám si to co můžu, bojím se každého zvláštního pichnuti, dávám na sebe pozor no taková ta starostlivá no, jedine co mě trápí jsou ty silene prý, nechci pořád užívat espumisan, ještě že mám tak skvěleho přítele, že mi to odpouští, tak po 12 letech si říkáme a děláme úplně vše...

U mě je taky vidět jakou mám sisu břicho, je asi víc nalehla na tu levou stranu...

danielle94
19. zář 2017

Holky tak mam silenou radost! Vcera jeste porad kopanecky v podbrisku. A dnes me skoro celej den bolelo bricho. Prislo mi jak kdyz se neco premistuje. A ted lezim a nadzvedava se mi bricho!! Vypada to ze se mala konecne premistila a mam uz kopanecky v brise! Takze snad ted uz zacne rust brisko i s ni. Pritel mel ted premieru a poprve videl jak se brisko nadzvedlo-v podbrisku to nevidel. Mel z toho vanoce🙂

barushe_27
19. zář 2017

@danielle94 říkala jsem že to přijde holky, mám strašnou radost, že to taky prožíváte, je to nádherný pocit, když to srdíčko pod naším srdíčkem můžeme takhle cítit ❤

danielle94
19. zář 2017

@barushe_27 nejkrasnejsi pocit na svete! Ted jsem lezela a koukala jak mi hazi s briskem. Ocividne je nejvic cila kdyz chci spat:D mam ohromnou radost ze se presunula do bricha a muzu ji lip sledovat nez v tom pobrisku❤️

akcejn
19. zář 2017

Holky tak ja dnes taky prvni poradne kopance 🙂)) super, u prvni si to ux nepamatuju 🙂

bzubzalka
20. zář 2017

@lhubajda1 Ahoj, určitě to nebude zlé, myslím, že kdyby něco musel by tě informovat. Držím palce!

lhubajda1
20. zář 2017

@nenulinecka Jen si užívejte první kopanečky, až bude mimčo větší a bude vám nohama šťouchat do žeber, tak to už tak příjemné není, ale je to krásné jak se pak celé břicho chvěje. 🙂 Manžel se vždy smál tomu jak se mi chvěje celé břicho.

lhubajda1
20. zář 2017

@barushe_27 Máš krásné bříško, jj jen si to užívejte u malého jsem taky řešila každé píchnutí jestli je to normální a na internetu jsem četla o každém tt těhotenství a změny co se děje. No a teď mi to tak utíká že nemůžu tomu ani věřit, že jsem už v 18 tt jak to letí, ale také času moc nemám myslet na těhu, když doma lítá 2,5 leťák 🙂 a přes den nespí ani 5 min 🙂

barushe_27
20. zář 2017

Jj to si nemůžeš ani moc užívat a myslet na to, to je teda šibal malý, aspoň se tam s ním nenudís, a jak se těší na bratříčka či sestřičku

lhubajda1
20. zář 2017

@barushe_27 Uvědomuje si, že se něco děje. Furt má tendenci mi lehat na břicho. A v ponělí me pobavil, když jsem se oblíkala tak si předeně stoupnul a ruce mi dal na pupík, zatřásl sním a řek kde je? 😊 Uvidíme jak bude reagovat dál, teď se chce furt mačkat a chovat, ale to je normální.

barushe_27
20. zář 2017

To je sluníčko, to bude takový velký bráška, ani nebudou od sebe ani tak věkové tak si spolu pohraji, a vlastně budeš mít čas potom i na mimi, protože malý půjde do školky...

danielle94
20. zář 2017

Mám dotaz. Hrozně mě začala bolet hlava zezadu a z toho i ucho na pravé straně. Nejspíš nějaká migréna a nebo mi včera mi včera ucho profouklo. Nevíte co kromě paralenu(ten se na tohle uplně nehodí) si můžu vzít? Případně nějaké rady na bolest hlavy?

kuhnice
20. zář 2017

@danielle94 Ahoj, takové bolesti mám taky i bez ofouknutí, zkus jestli ti nepomůže vzít si magnesium a pokud vážíš víc jak 50kg tak 2 paraleny, mě to pomáhá 🙂

elenadavis
20. zář 2017

Jupíí tak už jsme se s kopáním taktéž přesunuli do bříška a ne jen pod. Jen vždy když vytáhnu kamerku, tak cácorka kopat nechce. 😂😃

Strana