icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

mari90
21. zář 2017

@danielle94 mne to obcas prave taky boli, takze v tomhle moc neporadim. Co jsem tak cetla, tak nekdo to tak proste ma a je to v poradku. Mne porad nekde taha, picha, obcas kdyz chodim tak to boli hrozne, v sobotu jsem byla na pohotovosti a dr jen rekl at si vezmu 3x denne magnosolv a vic to neresil, magnosolv beru a i tak to boli ☹

snazilka01
21. zář 2017

Ahoj holky, tak jak vam to utika??Me fakt rychle 💕 a jake jmena davate svym drobeckum?

barushe_27
21. zář 2017

Utika to strasne rychle kdyz si pomyslim ze mam sotva 18 tydnu do porodu, tak je to opravdu silene, u nas to bude po mamince takze princezna Barunka, pritelovi se to moc libi, tak dam na nej, a kdyby se prece jen na utz sekli tak princ Petricek, ale dneska jsou koupila nadhernou vyteplenou oboustranou ruzovou decku do postylky, takze to musi byt holčička.

lhubajda1
21. zář 2017

@snazilka01
@barushe_27 Krásné jména. Holčička bude Adrianka nebo Štěpánka a klučík buď Vítek nebo Aleš 😊 a doma máme Vojtíška

barushe_27
21. zář 2017

Krasne jmena, libi se mi moc, takove jsem dlouho neviděla, dneska frci eliska, emili, stepanek, simonek, super

elenadavis
21. zář 2017

Krásná jména holčiny 😉, my čekáme na Adélku a kdyby přeci jenom to byl klouček, tak Lukášek po taťínkovi.😍

nenulinecka
21. zář 2017

My cekame Michala po tatovi. HOLolcicka mela byt Leontýnka. Zitra jdeme na screening , tak jsem zas malinko napnuta. Ale dnes jsem uplne bez energie. furt bych jen spala a jedla. To i to pocasi asi. ☺

elenadavis
21. zář 2017

@nenulinecka jéé ty jdeš zítra, my taky tak jsme zvědaví jestli nám tu holčičku potvrdí a celkově jestli bude vše ok. 🙂😊

snazilka01
21. zář 2017

@barushe_27 Barcu mam segru.Ja chtela taky dat po me Adelku, ale prislo mi to takove samolibe, ikdyz mi vsichni rikali, ze neni.Pak jsem chtela Terezku, ale to uz mi sebrala segra pro svou holcicku, takze to bude nakonec Viktorie, kterou mame potvrzenou.Pro kluka jsme meli Quentin nebo Oliver.Ja mam takovou radost holky, ze jsme vsichni zdravi.Je tu nekdo, kdo bude rodit v Podoli jako ja?💕

snazilka01
21. zář 2017

Holcicky rodi tu nektera v Podoli? 🤰

galatea_a
21. zář 2017

@snazilka01 Já. A vím, že ještě i jiné holky 😉

snazilka01
21. zář 2017

@galatea_a a kolikateho? 😊

galatea_a
21. zář 2017

@snazilka01 Termín mám 1. 2. A ty?

snazilka01
21. zář 2017

@galatea_a 8.2. tak treba se potkame 😂

nenulinecka
21. zář 2017

@elenadavis jj o pul 12 ☺ tak hned to sem napis

barushe_27
21. zář 2017

@nenulinecka budu na vas myslet, ale urcite bude vsechno v poradku, vy jste taky vsechny prazandy, to ja jsem z uplne direcky sveta, ktery nikdo nezná 😅

evelin1251
21. zář 2017

Ahoj holky, píšete tu o užívání magnesia na tvrdnutí bříšek, mě se teď stává asi poslední 3 dny, teda spíš noci. Pravidelně se 4 x za noc vzbudim bolestí nohou i rukou, a pak čumim třeba hodinu do stropu. Nejsou to ani křeče, ale spíš jako taková tíha a tlak, jakobych si je přeležela. Je to stašně nepříjemný a budí mě to ze spaní 😕 Koupila jsem si magnesium lactate, tak snad to pomůže 🙂 .

evelin1251
21. zář 2017

@barushe_27
Já jsem taky z takový malý prdelky vesničky, máme tak 50 baráčků, lišky tu pomalu dávají doboru noc 😀

barushe_27
21. zář 2017

Hrozne bych se s vama i setkavala jste tu hrozne fajn, ale z koutu moravy 50 km od brna se mi nikam moc jezdit nechce

bzubzalka
21. zář 2017

Holky, vy už všichni máte jména? My nic...neshodnene se...u syna jediné jméno pro kluka bylo Erik,takže to je vybrané😀jedině,že by to byl Erik 2😂 pro holku jsme měli tenkrát Ester,Julii a teď Zoru.Ale dle krve i dvou Uz potvrzeny kluk,takže...

barushe_27
21. zář 2017

Jeste mate chvilinku cas

elenadavis
21. zář 2017

@nenulinecka My už v 8, tak držim palce a zítra hodíme info 😊😉

danielle94
21. zář 2017

Holky nevim co se deje a mam strach:( vzdy kdyz si lehnu do vany tak mala kope a stejne tak vecer v posteli. Dnes mi zacalo tvrdnuti bricha nejspis a malou temer necitim dneska a ted lezim a vubec nic:( nevim zda je v poradku a hrozne se bojim. Srdicko jsem angelsoundsem nasla ale jen hrozne slabe jako z dalky:( nevim zda cekat do pondeli nebo si zavolat jestli me nevezme zitra:(

barushe_27
21. zář 2017

Jestli mas strach, zavolej si, urcite bych na nic necekala, taky volavam a doktor mi i rika, kdyby byl jakykoliv problem at zavolám, a kopanecky necitis vubec a to brisko mas tvrde celé

danielle94
21. zář 2017

@barushe_27 jsem z toho uplne rozhozena. Na dotek mi neprijde ze bych to bricho mela nejak dost tvrde. Spis jako normalne. Dokonce mi ted na vecer prijde ze skoro netvrdne, ale jsem zvykla ze mala sebou sije a ted nic. Ani kopanec. Tak nevim zda je vse v poradku. Asi si zitra zavolam a skocim tam na kontrolu.

galatea_a
21. zář 2017

@danielle94 A nemůže být jen miminko otočené? Tím pádem ho necítíš kopat a i to srdíčko je slabší. Ale pro klid si zavolej, bude víkend, tak ať jseš v klidu 😉

danielle94
21. zář 2017

@galatea_a dekuji za info. Je to mozne ze se otocilo. Ale bylo by to poprve s zrovna v den kdy mi zacalo tvrdnout bricho:/ se to tak spatne sebehlo. Nekde jsem cetla ze i magnesium muze mimco utlumit v kopani ale nevim. Doufam ze je vse v poradku. Ani nebudu spat ze stresu. Zitra hned budu volat. Snad me vezme na rychlou kontrolu.

galatea_a
21. zář 2017

@danielle94 Držím palce! 🌹

barushe_27
21. zář 2017

@danielle94 me teda nekope intenzivne kazdy den, ale je teda pravda ze kopanecky citim kazdy den, a to magnesko ti napsal doktor

elenadavis
21. zář 2017

@danielle94 Hlavně klídek, je fakt možné že mimi bylo zrovna otočené a proto srdíčko nebylo pořádně slyšet. Taky se mi to stává s angelsoundem, hrajem na schovávanou furt. Někdy se někam upa zaboří a nemůžu ji pořádně najít. 😃 Jinak taky mi občas tvrdne břicho např. když dlouho chodím, stojím nebo se přejím. Léky jsem žádné zatím nebrala vždy my pomůže jsi jít lehnout. 😉 Pro tvůj klid před víkendem určo kontaktuj lékaře, ale jistě bude vše oki. 😉

Strana