Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@barushe_27 no, jsi moc daleko ☺
Dekuju vam holky za podporu! Je to hrozny jak se clovek o to male boji uz ted. Hned jak zacne ordinovat tak volam a zeptam se zda je potreba prijit teda dnes nebo pockat do toho pondeli. Reknu ji vse. Tak doufam ze vse bude dobre. Budu informovat🙂
@danielle94 mela by Te vzit hned dnes 🌼 myslim na Tebe
@danielle94 verim, ze bude vse dobre, drzim pesti 😉
Tak jsem volala a kdyz jsem rekla ze tak 20xza den tak mam prijet dnes. Kdyz je pred vikendem tak pro klid duse. Hrozne se bojim co mi reknou. Snad se neotviram a snad je mala v poradku. V 10:15 jsem objednana. Drzte pesti urcite budu informovat!!
@danielle94 držím, bude to v pohodě, neboj! Budeš mít jen doporučený klid a odpočívat což se hodí😀🍀
@danielle94 Jasně, myslíme na tebe! 🍀
@danielle94 uvidíš, vše bude v pořádku.😉
Držím pěsti a dej hned vědět
Tak jsem po dlouhe dobe poslouchala angelsoundem, jak ted cítím ty pohyby tak uz nemam takovou potřebu a srdicko jsem slysela pod pupikem to je mazec jak se premystila, ale nejvtipnejsi bylo poslouchat to jak se tam mele
Holkyyy! Je to v pohode. Mame potvrzenou 100%holcicku. Je naprosto zdrava. Bricho mi tvrdne ale nastesti se neotviram a vse tam dole je v pohode. Dostala jsem magnesko a budu ted trosku vic pod kontrolou. Za 14 dni dalsi kontrola hned🙂
Mam takovou radost ze je mala v pohode. Ohledne kopancu prej tedka jeste se to bude stavat ze jednou ucejtim a podruhe bude kopat do mista kde to neucitim. Kamen ze srdce!!! ❤️
@danielle94 To je super! 😀 ❤
@danielle94 no tak to je paráda, myslela jsem na vás holky, hlavne že je vsechno v pořádku a jste zdravé, tak odpocivej a uživej si princezny
@danielle94 to je super že je vše v pořádku, hlavně ty jsi klidná a to je nejdůležitější
@danielle94 Tak vidíš chich mám za tebe radost že je vše v pořádku 😉
@nenulinecka tak to je super ❤
@nenulinecka Jéé mám velkou radost kočko 😘, hlásím že u nás taky 100% potvrzená holčička a vše je v pořádku. Jen se nám cácorka nechtěla ukázat na pěknou fotečku, tak jsi to v říjnu vynahradíme 4D ultrazvukem. 😍😊😉 Dnes je tak super den holky 😃😂
@elenadavis u me taky, delal sileny salta a doktorka rika tak fotecky dnes zadarmo ☺
Jinak dekuju vsem holky.
Dekuju vsem holky za podporu!🙂 uz piju magnesium a citim malou kopat!! Chybela mi.
@nenulinecka jehee gratulace!! Je krasnej!
Tak holky kolik tu mame holcicek a kolik chlapecku?🙂
@danielle94 tak vidis ☺
Jojo chtelo by to statistiku nasi skupinky
@danielle94 @nenulinecka Únorovky statistiku mají, lednovky nevím ...
@danielle94
@nenulinecka Čekáme na UZ za 3 týdny 🙂 Taky už jsem zvědavá co čekáme. 🙂 Abych mohla něco již nakupovat
@nenulinecka V únorovkách pod obrázkem je odkaz na tabulku v Excelu, kam píšem údaje a aktuality 🙂
A knouram tu pres kopanecky, ze necitim pry proto, ze mam placentu ulozenou vpredu a proto, ze je otoceny nozkama vecne do zad. To se pak nedivim ze me boli pater ☺ holky budete chodit na nejaky to cviceni? Ja to mam tady trochu daleko, tak nevim, jestli je vhodny cvicit sama doma.
@galatea_a parada dekuju ☺ 🌼
@nenulinecka pokud si nekdy cvicila treba jogu, tak internet je plny jogy pro tehulky, ale musim umet dychat a a správně ty postoje a hlavne od doktora ze je vsechno v poradku ve tvem tehu, ale asi bude lepsi chodit primo na kurzy pro tehu, slyšela jsem , ze je super i plavani, ale tam mam strach abych nechytla nejakou infekci nebo prochladnuti. Ale ja urcite budu navstevovat predporodni kurzy, aniball o kterym mi rikal gyndar, ze mi da potrebne info, ale at jeste nespecham, ze je cas a je i super olejicek na hraz, ktery ji zpruzni a mam okolo sebe jen pozitivni ohlasy, ze i prvni porody probehly bez nastrihu, samozdrejme, najdou se rodicky, kterym to nepomuze, ale ja mam kolem sebe opravdu jen pozitiva, a jeste je super gymmic na uvolneni panve, a prochajdy, ale ty my posledni dobou davaji zabrat a pichava me v podbřišku
@barushe_27 mi povidej, prochazky, ja uz se i jako zadychavam ☺ a take me picha pak nooo. Tak uvidim noooo. Olejicek to se podivam teda to zni dobre. Cim vic se to blizi, tim casteji myslim na ten porod...
Jj taky na to myslim cim dal casteji, ale pripravuje se na neco, co nevim co od toho cekat, videla jsem obe dve varianty porodu na vlastni oci, ale to je uplne neco jineho než to pak prozivat, zrovna jsem si nafoukla gymnasticky mic tak se musim podivat jake cviky pro tehulky na tom tvořit

@danielle94 muze byt otoceny nozickama k pateri, proto slysis srdicko slabeji. To mam take a kopanecky citit kazdy den nemusis. Ja je necitim skoro porad. 🌼 vse bude v poradku