Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@veverka.dada tak to musí být opravdu vytoužené miminko,tak ať vˇse klape jak má a doufám,že se s námi pak podělíš nenen o výsledek ale i obrázek
@mari90 děkuju,musim rict,ze první co mě napadlo,když doktor rekl 2bylo :"jezis vzdyt my máme jen jednu palandu do budoucna na jedno díte a pidi pokojicek a pidi byt,kam je dám." Ale bylo by to na druhou stranu fajn,nikdy bych druhé pryč nedala kdyby se to povedlo
@tereza1989 jasne ze podelim..jsem rada, ze jsem tuhle skupinku objevila...clovek je ze vsech tech zmen obcas nesvuj 🙂
Mimochodem taky cekam, jestli nebudou miminka dve 🙂 kez by ano 🙂 i kdyz by to bylo narocnejsi a drazsi, byly bysme radi 🙂
Jooo a ja to rekla uz docela dost lidem 🙂 blizkym kamaradkam, mamce a segre...protoze mi prijde, ze kdybych to tajila, tak si pripoustim moznost, ze to nedopadne dobre..a to nechci!
@veverka.dada tak já když jsem otěhotněla s Terezkou tak jsem to okamzite rekla snad kazdému koho jsem potkala, rikala jsem si,že pokud se má neco stat tak to,ze jsem to rekla to neovlivní. Ale kdyz jsem letos v breznu potratila, taky uz to vsichni věděli,že jsem těhotná a pak najednou šok,k miminku přestala proudit krev a zemřelo,zmřelo den dva pred kontrolou(podle velikosti). A já si pak řekla, že jsem se asi až moc těšila, nepočkala jsem na jistotu. Musela jsem tak rušit uz v Praze na ktetý jsem se první velký těsila a řikat jim proč to ruším nebylo lehké. Teď se těším sice stejně hodně jako dřiv,ale víc se i bojím,že nemůžu těhotenství brát jako samozřejmost tak jako jsem to brala doposud, tím že právě nevím čím bylo způsobené úmrtí miminka tak bych se o to víc bojím aby to nedopadlo stejně. Radši to všechno řeknu vám tady ale rodině to řeknu až opravdu si budu jistá že to nejhorší za mnou. I když průšvih se může stát až do posledního měsíce ale tak teď už to řeknu pozdějc
Dobrý ráno holky 🙂
tak já mám po kontrole na imunologii, bohužel zjištěna Leidenská mutace, takže si od včerejška píchám do bříška Fraxiparin......ale zjistila jsem, že my ženy, fakt vydržíme všechno!
Do toho mám stále něco špatně s imunitou, takže další odběry krve a čekání na výsledky a pak se rozhodne co bude s prďolkou....
Dnes jdu poprvé na ultrazvuk ke své mudr.......nervy mám na pochodu, ale nějak věřím, že to bude vše dobré .
Hezký sluneční den ♥♥♥
@tereza1989 aha, tak tomu naprosto rozumim...muselo to byt hodne tezke :-/ moc ti preju aby ted slo vse jak ma a vse bylo v poradku :-* a ono urcite bude :-*
@woopi tak tfuj tfuj at ti tvuj prvni utz dopadne na jednicku 🙂 dej nam pak vedet 😉
@veverka.dada Děkuji! jasně že dám.....a doufám, že to bude i s první fotečkou, když bude junior v pořádku 🙂
@woopi tak koukám ze dalsí s Leidenskou mutaci,taky ji mám ale vim o ní uz od roku 2008 díky zilní trombóze v noze. V těhotenství jsem si zacla pichat fraxiparin az asi ve 20tydnu. Ale z prvu mi to pichala teta asi 3dny a pak jsem se to musela naucit protoze otravovat ji 3xdenně nešlo. Hlavně to píchej tou skosenou stranou jehli nahoru abys to nervala pres tu tupejsi cast jinak jsou pekné modriny. Ale dá se to,akorát ty poslední dny kdy mas bricho jak tvrdej mic se hur píchá protoze do bricha už "spek" jen tak nechytnes,ale do boku je to jistota
@tereza1989 Terez děkuji! já zkusím píchat do stehna........pokud mudr. dovolí, bojím se, abych neublížila miminku. Zatím mám modřinky na břichu 😀 až mě někdo uvidí v plavkách, tak řekne, že jsem feťačka 😀
@woopi to já si píchala i na verejnosti prímo do bricha,neboj neublizis mu,a nejlepsi to je do tuku ne do svalu tam to bude bolet,u mě se tuk hledal dobre ze začátku,ale pak to bylo horsí s tim pribyváním těhu. Jinak takhle to jde právě rovnou pod kůži a ne do svalu. Ale zkus se zeptat dr. Mě rekla ze pokud to snesi tak muzu pri nejhorsim i do nohy ale doporucuje se do bricha nebo boku
I me rikali nejlepe do bricha a i me to tam nejmene bolelo, ke konci tehu jsem zkousela i do stehna, ale dost to bolelo a i se mi tam vice tvorily modriny
Po hematologii. Nabrali 8 skumavek krve. Robia testy na vse, dokonce nejake DNA ci co. Vysledky a konzultace za 4tydny. Najtazsie bolo vydrzat bez jidla a piti.
Ahoj holky, muzu se pridat? termin mi vychazi kolem 26.unora...
@sunny1sis tak tfuj tfuj tfuj :-* hlavně se pěkně šetři a co nejvíce odpočívej s nožkama nahoře 🙂
@hribek Ahoooj 🙂 mě to vychází na 20. 🙂 a už máš nějaká vyšetření? krev, UTZ?
@veverka.dada nene, zatim mi to vychazi ze jsem 5tt, na kontrolu jdu az za 2 tydny. Mam za sebou uz 3ZT a 1mimodel. tak mi dr jen nasadila utrogesan. doufam ze to tentokrat uz vyjde....
ty uz jsi byla na utz?
@hribek jaj...ale tentokrát to dopadne dobře! utroš určitě pomůže 😉 a jestli se po tom reiki cítíš dobře, tak to je úplná paráda 🙂
@veverka.dada jj citim se takova vyrovnanejsi🙂 ale stejne se budu bat kazdyho utz nez pomineten 13tyden
@hribek @mari90 holky ja se tentokrat nebojim...obcas mi probehne hlavou cerna myslenka, ale rychlosti blesku ji zazenu 😉 co se ma stat se stane...a tim, zebudu myslet na spatne veci si jen zosklivim dny, ktere by jinak mohly byt pekne 😉 a navic je tu to riziko ze palti "na co myslis, to si privolas" 🙂

@danielle94 tak já to právě nikdy nevydržela neříct a podruhé jsem pak všem zas musela říkat,že v 10tydnu miminko zemrelo,ale brala jsem to díky Terezce dost sportovně.