Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@barushe_27
@nenulinecka holky, tak to s tím močákem mám taky a i to, že dočůrám a za minutu jdu zas. Plný nos jsem řešila už dávno a dočetla jsem se ( u nějakého toho týdne to bylo psané), že to k těhu patří. Jinak já mám nohy jak konve, doktorka říkala, že pokud nemám vysoký tlak, tak je to v poho. Jo a prý bude ještě hůř😅
Koncem měsíce se vydávám a to budu začínat 3.trimestr. to bude hrůza
@vvercatkoo poslala jsem ti ted mail tak koukni
@nenulinecka
@barushe_27 holky já asi od 10tt, každé ráno pocit ucpaného nosu, ale jak smrknu tak trochu teče krev, praskne mi žilka. Dnes mě bolí celý den hlava, už jsme dala kafe a kofolu, abych nemusela prášky. je trochu líp, ale není to ono...
No me taky boli hlava nevim jestli s toho stresu na zkousku, ale necítím se nejlip, kafe, na to mam takove chute, ale nedávám si ho jo paradox je ten ze pak sezeru na posezeni celou cokoladu, tak to kafe bych si klidne dat mohla, ale nechci to pokouset taky si nedavam prasky mam koupeny dzus a lezim v pelechu. Vim ze sestra mela ve 32 tt teplotu nad 38 a jeste na rizikovem zkraceny čipem a mohla si dat jen pul paralenu, protoze se nesmela potit, aby si tim nevyvolala porod, to je sileny
@dasanepolisy vitam Te 🌼jak se bude jmenovat?
@dasanepolisy vitej, dalsi holcicka do klubu tady ty chlapecky prerodime 🙂
@vvercatkoo tak s tim mocakem v tom nejsem sama alespon. Bude hur, to vim 😂 ale pro ty mrnousky to vydrzime
@bzubzalka ja taky nekdy smrknu krev , tak at Ti je lip 🌼 a Tobe
@barushe_27 taky. Ale myslim si holky, ze to k tomu patri , taky se nekdy citim, ze na me neco leze a nic pak.
Ahoj holky, já se zatím cítím fakt dobře. Sem tam mě něco píchne, jak se roztahuje děloha, a to je vážně úplně všechno 🙂 Pořád jsem v práci, byli jsme na dovče a za týden ještě letím na poslední konferenci...
Taky to tak máte? Už teď cítím, jak toho malýho úplně neuvěřitelně miluju :D To jsem netušila, že mi tak hrábne, na děti jsem nikdy nebyla :D
Jinak už mám 8 kg nahoře, představovala jsem si to jinak, ale nemám čas cvičit :(
@bayt mas muj velky obdiv v tom ze chodis do prace, ja se nekdy nedokazu ani dobelhat na wc, hlavně vecer uz toho mam plny kecky. Jj od te doby co jsem zjistila, ze jsem tehu, je pro nas moje brisko to nejcennejsi co mame, uzivam si kazde kopnuti kdy ji muzu citit, a uz se tesim az tu bude s nami a budeme uplna rodina. Ja jsem teda blazen do dětí cely zivot, tehulka pro me vzdy znamena krasu, nikdy bych nerekla, ze je tlusta, ale uz se tady rozplyvam, jj emoce to je moje, hlavne davej na sebe pozor, jak dlouho budes letet, snasite to dobre, ono se rika spokojena maminka, spokojene detatko
@bayt Taky chodím do práce, služebku jsme jela poslední v září a teď už se mi nechce kodrcat po těch našich dálnicích. Letěla jsme v srpnu na dovolenou. Cítím se taky dobře, ale ráno to vstávání to je občas masakr - vstávám 4:30 -4x v týdnu.
S malým rozmlouvám, těším se na něj, ale i se hrozně bojím, aby bylo vše jak má - zdravý, bez komplikací....
Holky,mela jste nektera takove bolesti (jakoby krece) do stran bricha? Podle vseho to vypada ze se roztahuje a bricho roste do stran taky. Ale boli to jak cest. Vzdy to prijde jednou za cas.
Také se přidám k plnému nosu a k pocitům že na mě něco leze. Je fajn vědět že v tom nejsem sama. Jediné co tu nebylo řečeno, tak já trpím i na krvácení z dásní. Nikdy jsem s tím problém neměla, chrup mám taky celkem zdravý, ale v těhu období mě toto potkalo. Jinak holky musí vám říct příhodu co se mi stala. Včera jsem byla na nákupech a koukla jsem v jednou krámku i na mimi oblečky. Tak to tam tak prohlížím a zrovna jsem vybírala takové růžové ponožky. Jenže najednou se to ve mě sevřelo a já jsem se tam div nerozbrečela. 😂 Přikláním se k tomu,že to byl nějaký nával hormonů nebo co. Vůbec jsem nechápala co to se mnou je, protože já žadná citlivka nejsem. Naštěstí jsem se uklidnila tak doufám že si mě nikdo nevšiml. 😃😉 Stává se vám něco podobného nebo se ze mě stává blázen? 🙂😃
Ja rvu porad, ale byla jsem citlivka uz predtim, ale ted mi treba pritel neco spatne vysvetli ja ho nepochopim a hned rvu, porad brecim, ale to jsou ty hormony, rozbrecela jsem se i na screenu v ton 20 tt kdyz nam rekla, ze to bude holcicka v kterou jsem ani nedoufala, protoze mi vsichni rikali ze to bude.kluk kdyz vypadam tak jak vypadam, ale ted je to des, cela olezla, popraskane rty no hruza
@barushe_27 Jej tak to se mám na co tešit 😃 Je pravda že při screeningu taky málem ukápla slza, ale tam jsem své pocity tušila a připravovala jsem i manžela že možná budu řvát.😂 V tom obchodě jsem ale nechápala že by mě mohli rozhodit růžové ponožky. Chich
@danielle94 Ano taky to je furt sem tam pichnutí, křeč, tvdnutí břicha pálení žáhy atd. Veřím že to vše patří k neduhám v těhotenství. Vždy to je jen občas tak už vím že z toho nesmím hned plašit. Kdyby to pak trvalo déle, tak pro svůj klid bych informovala lékaře
jestli je vše ok. 😉
Holky, s tim jako ze nastydnutim, klidne to muze byt tehotenska ryma. Ja o ni nemela ani tuseni, prvni dve tehotenstvi v pohode a u toho tretiho me to potkalo a to fest. Cele 3 mesice jsem se dusila, nemohla jsem vubec dychat nosem a pritom ryma zadna. Tak po nekolika kontrolach na ORL mi prave dr. rekla, ze to mela taky, ze proste zduri sliznice v nose a zabranuje poradnemu dychani. Takze dobra zprava, ze je to normalni a k tehu to obcas u nekoho patri, ta horsi je, ze je to fakt neprijemny.
@barushe_27 Předtím jsme letěli dohromady asi jedenáct hodin a teď jen tak po Evropě 🙂 Já právě děti nikdy moc nemusela, ale vlastní dítě je rozhodně podstatně jiný zážitek a pocit :D :D
@bzubzalka Já jsem se dřív nebála, ale už se mnou komunikuje, už je to hotové miminko, vždycky čekám na kopance a začala jsem se taky hodně bát... Do práce vstávám taky hodně brzy a zmáhá mě to. To je jediné. Ale je pravda, že courám po večeru, mám hodně aktivit, takže kolikrát zalehnu až v jedenáct :D Jo to v první trimestru bych prospala celé odpoledne, je to teď lepší
@barushe_27 měla jsem chvíli náběh na něco, dopovala jsem se colostrem, zázvorový čaj s citronem a klid na lůžku, přešlo to skoro hned
Mimochodem holky, jak jste tipovaly pohlaví a jak vám to pak vyšlo? Já třeba "věděla" od začátku, že to je chlapeček, fakt od prvních čtyř týdnů, ani jsem jednou nezapochybovala. A taky že jo, naštěstí se potvrdil chlapeček!!! 🙂
@elenadavis Mě taky krvácí dásně už od začátku těhu, když jsem byla na prohlídce u zubaře, řekl mi, ať si přejíždim po dásni (tam kde to teče) vatovou tyčinkou, abych tu dáseň stahovala jakoby k zubu 😕 . Zatim jsem to nezkoušela, ale koupila jsem si pastu proti krvácení dásní. Ale nepomáhá to 👎 Jinak je to prý v těhotenství normální.
@elenadavis Na screeningu jsem nebulela, ale rozbrečelo mě první viditelný kopnutí, u kterýho byl i přítel ❤. To je asi jediný, kdy jsem uronila slzu skrz Mangolda(miminko).
@bayt Já taky nějak extra cizí děti nemusim, že bych si s nima povídala nebo hrála, to teda nee. Někdy si říkám, co jsme to vlastně udělali 😨 že mi skončí pohodlnej život 😀
@tereza1989 Tak to ti nezávidim s tou trombozou. Naštěstí jsem žádnou neměla a křečáky mám tak 3 na levé noze. Já jsem hlídaná jen preventivně.
@nenulinecka Můžeš sem prosím vložit ještě jednou odkaz na ten krásnej kočárek?? Zkoušela jsem dohledat v příspěvkách, ale dochází mi trpělivost 😈😀 . Děkuji 🌷
Mluvila jsem o víkendu s příbuznou, termín má v listopadu, a že čekali na kočárek přes měsíc. Tak už se poohlížim, co pořídíme za vozítko.
Jinak holky budete si kupovat fungl nový kočárek??? Mě se moc nechce utrácet cca 10tis, jen tak zbytečně 😎 Bydlíme na vesnici, do města se na nějaký promenádování asi moc nedostanu. Ale zas nechci kupovat žádnou hrůzu.
@evelin1251 my jsme treba pro dceru kupovaly kocarek starsi (pouzivany cca pul roku a jezdeny jen ve meste) takze byl v super stavu a za cenu za kterou jsem ho koupila jsem ho i prodala. Tentokrat budu kupovat jen hlubokou korbu ke sportaku, ktery mam po dceri
My teď objednávali kočárek a dodací lhůta 10-12 týdnů... takže akorát tak...
@evelin1251
@bayt taky jsem 1.trimestr byla hrozně unavená,ale nechtěla jsem.jit na neschopenku,aby jsme nemuseli rušit dovolenou. Teď he to lep,ale pospim si ráda😁 večer chodím po21,když vstávám druhy den ve4:30.
U Erika jsem.od 1.chvíle věděla, že je to kluk. Manžel chtěl hrozně holku,ale já měla jasno. Teď mi lidi tipovali na holku,a já jim to vyvrácena,ale jistá jako u Erika jsem.si nebyla.
@evelin1251 hluboký budeme mít po synovi, ale sportak pak.budeme kupovat novy. Syn byl v hlubokem 5,5m pak už se nevešel. Jen doufám, že kočár bude ok, skladujeme ho u tchýně už dlouho...

Ahoj přidávám se k vám 😊 termín mám 10. ledna 😊 holcicku