Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bayt My tipovali s manželel úplně špatně 😂 Celou dobu jsem furt říkala že to bude kluk, že mi je dobře ani pupínek na tváři a tak. Dokonce kamarádka zkoušela to s prstýnkem, tam padl tip taky na kluka takže furt že to bude chlapeček. Pak nastal den D první a pak druhý screening a bum prý je to holčička 😍😂 Manžel chvíli mimo ( nikdy nezapomenu jeho výraz překvapení 😃), ale pak jsme byly šťastní a ještě víc že by měla být zdravá a to je podle mě nejdůležitější. 😉
@elenadavis já si říkala holčička podle všech tabulek, babských rad na to, kdy počít holčičku... a bum 21tt a že kluk... Všichni kolem mimču už dávno říkali klučičím jménem... kamarádka, to bude kluk, nejsi vůbec ošklivější 😀
Holky ty kocarky jsou nádherné, ale v mém případě nepraktické😂 do bílé barvy bych nešla.
My máme už dlouho vybraný baby desing husky, i jsme s nim po prodejně jezdili a vyzkoušeli i jiné.
A zjistili jsme, že se dá pěkně pak i prodat
@vvercatkoo já se té světlé bála... ale jak je to koženka, tak to jde z toho dobře setřít a není s tím problém 🙂
ahoj holky, co se týká tušení pohlaví, u prvního dítěte jsem neměla jasné tušení, jen při prvním ultrazvuku, když mi malý zamával tak jsem měla intenzivní pocit, že mává kluk. U druhého těhotenství jsem byla odzačátku intuitivně přesvědčená, že to je holka, prostě velmi silný pocit, a je to tak 🙂. Koukám, že tu je Evelin, což je jedno ze jmen, které zvažujeme, přítel chce Evu, ale je to na mě krátké k příjmení, tak jsem navrhla Evelin.
ke kočárku - minule se mi podařilo koupit z druhé druky skoro nový super bugaboo cameleon, tenkrát stál asi 28 000 nový a já ho měla asi za 15 000 i se sedačkou Maxi Cosi a luxusním fusakem za 3000 vše v ceně, byl to kauf století a kočárek si nemůžu vynachválit a doufám, že ještě ty 3 roky bude fungovat. Kdyby se vám někomu povedlo ho koupit použitý na ebayi, tak věřím, že byste byly spokojené. Je úžasně skladný do auta, v mhd úžasná manipulace, nemůžu si ho vynachválit. Šla na něj dát i sedačka Maxi Cosi, a varianta sedící nám vyhovovala ještě ve 3 letech.
k nemocím - v pátek jsem chytla virózu, o víkendu jsem odpadávala a spadla mi na nohu ze 2 metrů těžká skleněná plná láhev a 2 dny jsem se sotva ploužila. V pondělí mi vybouchlo vyzvedávání ve školce, tak jsem i v tomto stavu šla malého vyzvednout a cestou se mi udělalo tak zle, že jsem zvracela u zastávky busu, v mhd jsem to naštěstí udržela 🙂. A to radši ani nezmiňuju, že při křečovitém zvracení mám problém s močovým svěračem 😀. Ale od včera je mi lépe a dnes mi to sice trochu ještě sedí na průduškách, ale už cítím příval energie, takže věřte, bude to brzo dobré 🙂. Prostě to je ten podzim a bacily všude okolo, musíme to vydržet. Největší strach mám vždy z toho, jak zvládnu se o vše postarat, permanentně mi někde vybuchuje domácnost - bordel, nesložené zmuchlané prádlo ze sušičky apod.
bzubzalko, ohledně toho neplacení testu v Gennetu, není třeba možné, že jsi tam za něco jiného platila hodně, tak ti toto udělali zdarma jako pozornost podniku?
Holky ještě jedna věc, včera mi hrozně pomohlo podívat se na film a totálně se odreagovat, Nanny's diaries se to tuším jmenuje se Scarlett Johansson a dnes jsme si zase se synkem zašli na running sushi vše co sníš a byla velká sranda, sice to nebylo nejlevnější, ale teď si prostě zasloužíme se rozmazlovat. Tak o sebe pečujte ať se cítíte dobře, mně to moc pomohlo 😀.
ještě link kde kočárek prodávají na aukru https://aukro.cz/vysledky-vyhledavani?text=buga...
také je dobrá metoda, když kupujete dražší použitou věc, tak říct - hm hm, cena 15 000 chápu, ale v tuto chvíli můžu dát 10 000. A oni vám to prodají, protože se toho chtějí zbavit 🙂.
holky, hele!!! http://www.ebay.com/itm/Bugaboo-Cameleon-Red-An...
Tak holky kočárky hezké,ten ručně malovan vidím prvně teda. Já taky jsem pro otočná kolečka,ze zkušenosti, a pro tmavší barvu jelikož na bílou sedá vše co se dá,je fakt lapač a nechci odrazovat od té koženky, ale časem zažloutne. Ale to je jen má zkušenost od holek z okolí,zálezí na vas a na tom kde budete spís kocarek vyuzivat. Já ho měla do terénu k psovi,takze sedý kde se zasmudlá pripadná skvrnka nez se odstraní to jasně vyhrál
@tereza1989 tak my psa nemame, a kdyz by neco, tak se obmeni, pripadne se to nejak bude resit... v jiných barvach neni, a kdo ho ma, tak si na nej nestezuje 🙂 a uz se tesim, az se v nem maly bude vozit
@dixxie o něm uvažujěš? Jsou to hezké kočárky, ale zase jsou dost ouzké a i na dýlku malé, a hlavně mají nízko posazenou korbu, takže já s mými 170cm jsem se musela pri vy dání kamarádky chlapečka z kočárku dost ohnout a není to moc praktické tahat mimčo z takového předklonu. Ale zase, co maminka to názor.
@simi1510 a vždyť jo, já ti nechtěla brát radost,jen říct zkušenost tak snad ta neurazí. To se nedivím zě se těsís až budeš vozit. To já taky a to už jsem to jednou zažila a těšim se snad stejně jako před tím.
@evelin1251 To máš docela pravdu, ale za tu lásku to stojí 😍😅
@bzubzalka A budete mít tedy holčičku, chápu to správně?🙂
@elenadavis Někde jsem četla, že správně to odhadne asi 70 % ženských 🙂
@tereza1989 ano, to je pravda, korba posazená dost nízko, ale mám 175 cm a nikdy jsem nezaznamenala problém, ale je možné, že když někoho bolí záda, může to být nepříjemné. Synek byl veliký, při narození skoro 4kg a 51 cm a nepřišlo mi, že byl kočárek malý, plynule pak přešel na tu druhou variantu, která je možná i v ležící poloze (má 3 polohy). Záleží kde člověk bude vozit, já hodně lítám v mhd, takže pro mě to, že je malý a lehce se s ním zatáčí je zásadní. A má výměnná kolečka i do sněhu a terénu. demo zde:
https://www.youtube.com/watch?v=w14MkghR7uM@dixxie tak to pak jo když máš ozkoušeno.
Ahoj holky,tak se mi ta má růžová výbavička po dcerce zúžila,ale stále tu toho je dost,kdybyste některá ještě chtěla poslat fotečky neni problém na mail. Kdyžtak písněte na Tereza.zeberova@seznam.cz
Holky, já jdu dnes na 2.screen a tak se bojím....jsme tady zabrousila na diskusi - Vývojové vady. Vyšly vám? a tam píšou holky, že jím VV odhalili třeba až ve 24tt...já se z toho snad pos... už aby byl mrňous venku a pochovala jsem si ho a viděla, že je zdravý....Se o něj tak bojím....
@bzubzalka taky jsme to tak meli, prvni screening za 1500 (z toho 1000 proplatila pojistovna) a zval nas hned na druhy ve 21tt a ten uz byl zdarma. A s temi vyvojovymi vadami, prave na tom druhem screeningu vysetruji to, co drive neni videt, tj. vnitrni organy (mozek, srdce, ledniny, plice atd.) My byli hned na zacatku tehu na odberu choriovych klku (CVS) a taky jsem si myslela, ze pak uz bude vse 100% v poradku, kdyz odbery budou ok. Ale bohuzel tim zjisti jen urcite vady, ale tyhle vnitrni organy v tu dobu prave jeste nejsou poradne vyvinuty. Drzim palce, at je vse v poradku. Taky jsme meli nervy, takze to znam.
Tak to ja jsem ve stresu s kazdou návštěvou gynekologa, patri to k tomu ted uz budou porad obavy aby se neco nestalo, zase jsem se vcera divala na male lasky a uz se na malou tak hrozne těším. Bavili jste se tu o tom jak to bylo s pohlavim, touzila jsem jako po prvni po holcicce, a vsichni, ze vypadam pěkně, ze mi to slusi, zadny pupinek kluk, tchyne dokonce kyvadylkem ze budu mít dva kluky, tak jsem se smirovala s tim ze to bude kluk, pak me to bylo jedno hlavně ze bude zdravy, uz jsem na brisko mluvila jak na chlapecka a ejhle druhý screen a holcicka jak vysita, nikdo mi to neveril, ze to neni mozny, ze jsem jasny kluk, ze jsem ani nezvracela, porad jsem takova nejista jeste potrebuji aspon jedno potvrzeni, ale ted vypadam jak na holku, oblicej cely popupinkovany, popraskane rty a jak se rika, ze u holcicky je vetsi prso, babske famy, tak to jsem mela od zacatku tehu i ted velke prso i bradavka
@donia já jsme byla na velkém UZ v 1.trimestru a pak ještě v 18tt a teď jdu znova. V 18tt jsme byla kvůli doporučení genetičky, která chtěla kontrolu jak jsme měla horší ty vývojové vady down 1:600 a ty chromozomy T13 a T18 1:360 tak mi brali po druhé krev an tyto chromozomy a dělala UZ a vše ok....Jsme hrozný streser asi
@bzubzalka držím palce ať to dobře dopadne, každá máma má strach, jen jsme některá úzkostnější více a některá méně 🙂. Snaž se se odměňovat za to, že to zvládneš, zajdi si pak na něco dobrého, nebo si něco kup, nebo si pusť film, přečti si hezkou knížku, časopis, nalož se do vany, cokoli máš ráda, prostě relaxuj 🙂.
@bayt pritel chtel od zacatku kluka a ze to na milion procent bude kluk. Me to bylo nejak jedno. Chtela jsem aby to bylo zdrave. Ale vzdy driv jsem chtela holcicku a kdyz jsem nekde nakupovala tak jsem koukala jen na holcici veci, jako by to mela bejt holka. Mela jsem takove tuseni. Silnej pocit. A na ultrazvuku mi potvrdili uz trikrat holcicku🙂 pritel byl zklamanej..dalo se to cekat kdyz si byl jistej😀Ale ted se tesi a ja jsem rada ze jsem presne vedela ze to bude moje holcicka🙂

@bzubzalka Britax b-motion 3 a prave super. Skladny, lehky a byl i do terenu.