icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

nenulinecka
6. říj 2017

Z dnesni prohlidky ☺ za dva tydny test na glukozu a za tri zase kontrola. Vse v poradku. Uf 👶

bzubzalka
6. říj 2017

@nenulinecka fuj na glukozu se fakt netěším...já se na ní budu domlouvat příště, už mi to oznámili. řekli ti předběžnou váhu? Mě včera řekla cca 430g a dva dny předtím moje dr.380g tak doufám, že poprvé blbě měřila a nepřibral 50g za dva dny🙂

tereza1989
6. říj 2017

@bzubzalka jé on si cucá palec?to je piňďa.

donia
6. říj 2017

@bzubzalka me ta glukoza vubec nevadila. Co mi na tom vadi je vstavat brzy, byt na lacno a to cekani...

bzubzalka
6. říj 2017

@tereza1989 ano, ale hrozně se mlel. Dr. musela 1x přestat, poslala mě jednou na WC, že se možná uklidní, když se vyprázdní močový měchýř a pak jsme ležela na boku asi 5min, než mohla znovu pokračovat a vše zkontrolovat.

@donia já nemám ráda sladké pití- čaj sladkej nepozřu

barushe_27
6. říj 2017

@tereza1989 dekuji moc, vsechno vypada uzasne, mnohem lepe nez na fotce, dekuji moc ❤

donia
6. říj 2017

@bzubzalka tak ja taky nesladim, ale tohle mi nevadi.

tereza1989
6. říj 2017

@barushe_27 nemáš zač,zrovna jsem teď chtěla psat jak to došlo,nedalo se to lépe zabalit tak jsem se bála,aby se to nepotrhalo. Ono po miminku se to moc neponick. Nasla jsem jeden zapomenutý pytel s věcma tak zítra na něj kouknu a když bys chtěla zase mužu něco poslat

tereza1989
6. říj 2017

@bzubzalka a to byl 2screening? Já jdu na druhej 16.10 tak uz se tesim, i kdyz od té doby co se mi vystridali doktori mam obrazek z utz a 5minutov kochání malým kdykoli přijdu takže teď to bude spíš velký uklidňující utz. Mě dokonce musel vyfotit i pindika pro manžela aby uvěřil,že to bude kluk. Teda nezapře se😲

barushe_27
7. říj 2017

Jj přišlo to úplně v pořádku, jj klidně nemusíš hned, až si najdeš čas, tak klidně můžeš zase poslat fotečky

mari90
7. říj 2017

Stava se vam nekdy, ze vas pichne dole, jakoby na cipku?

barushe_27
7. říj 2017

Jj stává a vystřeluje mi to do zevních genitálií a třísel, je to nepříjemné, ale prý pokud to není nějaké pravidelně a silné bolestivé je to tím,jak se roztahuje děloha a kycle a všechny ty úpony..

nenulinecka
7. říj 2017

Holky a me dneska uplne neuveritelne boli v krizi, az to trisel mi to jde.

nenulinecka
7. říj 2017

To tehu je drina... ☺

bzubzalka
7. říj 2017

@tereza1989 ano, to byl 2.screen. taky mám fotku, kde je pindik vidět😉

bzubzalka
7. říj 2017

@mari90 stává, kolikrát to je jal kdyby kopnul. Nepříjemný...
@nenulinecka taky mě bolí v kříži,ale chodili jsme dbes 2,5hod po lese a pak jsem3hod čistila houby.

nenulinecka
7. říj 2017

@bzubzalka presne to mam po dlouhy ch litanich a dlouhem sedeni v aute. A vahu mi nerekla. 🌼 naposled na screeningu

nenulinecka
8. říj 2017

Tak co briska holky? Ja mam ted tri dny pocit, ze me praskne, jak se mi pne a svedi i pres mazani. Uz vypadam bez pochyb tehotne ☺ do toho zase citim to pnuti i vevnitr jak me vsude zase tlaci a tak. A kdyz si predstavim, ze mame jeste 16 tydnu tak snad to utece. Tady je nejaky mrtvo na to, jake je pocasi

martinato1989
8. říj 2017

@nenulinecka mě to břicho taky pne jako blázen 🙂) a úplně nejvíc večer, ze mám pocit ze se mi rozpare 😂

donia
8. říj 2017

@nenulinecka take stejne pocity, zrovna vcera jsem rikala, ze nevim jak to dam do konce, kdyz uz ted mam pocit, ze vic to nejde. Za posledni 2 tydny mi dost vylezlo. A to bych mela byt uz zvykla 😅

nenulinecka
8. říj 2017

@martinato1989 ja uplne to samy, takovy, jak kdyby mi melo prasknout zachvili ☺ a to si predstav tech tydnu jeste, jak bude pnout uplne maximalne.

@donia tri deti uz, to bys mela byt zvykla ☺ mas mix deti? Holky kluka nebo jak? ☺ Mas u me velky obdiv, my chceme dve detatka ☺ Teda manzel rika tri, ale doufam, ze si dela legraci ☺

tereza1989
8. říj 2017

TAk mne pne a svědí úplně vše co může,od té doby co mi vyšla špatně krev a nasa dili mi injekce na redení,mě svědí reakce po píchnití,takže i ze spánku si to drbu,na bocích,kam si píchám,mám červené koláče jak hrom.do toho se mi díky tomu jak tlačí děloha na spodek udělaly v tříslech varixy jak hrom,jen chytit špendlíkem tak vykrvácim. Od kríže mě chytly esíčka na zadku a strílí mi to až do nohy,že kolikrát doslova brečeim bolestí a lezu po čtyřech,ta bolest se mi presouvá různě,takze chvilku mě bolí zadek,pak se mi zas podlamuje noha,potom bolí třislo až to jde do podbřišku celého. Nízkým tlakem se mi motá hlava,k tomu k Terezce častokrát lítám v noci,takze kvalitní spánek fakt nemám. A k tomu všemu díteti nevysvětlíte,že teď fakt už nemůžete. No je to mazec občas. Takže vy,co čekáte první a máte mižnost odpočívat,odpočívejte,s více dětma už odpočinek musíte plánovat

evelin1251
8. říj 2017

@nenulinecka 😲 Cože?? 16 týdnůůů, to snad néé. Já ještě nemám nic připravenýho. Doma furt něco budujeme, takže bordelec všude 😒 . A já vlastně taky ještě nejsem připravená 😇
Jinak mám taky ten pocit, jakoby mi mělo břicho každou chvíli prasknout. Každý den mi přítel říká, jéé ty už máš velký bříško 🤰😇 tak nevim jestli mám být ráda a nebo se mu už nelíbim 😅. Ale ujišťuje mě, že mě má rád a na Mangolda se těší.
@tereza1989 Teda, ty jsi chudák. Ať je brzy líp 🌷

nenulinecka
8. říj 2017

@tereza1989 tak teda to je strasny, jak trpis, a do toho o holcicku se starat jeste. 😱 Kdyz jsem to cetla, uvedomila jsem si, proc tu nekdy knouram kvuli malickostem...

nenulinecka
8. říj 2017

@evelin1251 kdyz se rekne ctyri mesice zni to lepe nez 16 tydnu vid ? ☺ No, my uz mame skoro vse hotove, jen dokoupit par drobnosti, dodelat pokojicek, preprat ty oblecky, plinky ( to nevim, kdy muzu zacit ) a manzel do Vanoc slozi postylku, kolebku a kocarek koupit a je to a muze byt 2.2 ☺ bud rada, manzel mi porad rika rika, jak jsem krasna, tak je to takovy vsechno lepsi. Nekdy si prijdu, jak hnusák ☺

tereza1989
8. říj 2017

@evelin1251 děkuju,ale dr.řekl,že jelikož s krví,tlakem a zádama se teď nic dělat nedá,ať se připravím na horší a horší. Dokonce prý u porodu mohu víc ciltit ty záda a zadek než bolesti

tereza1989
8. říj 2017

@nenulinecka tak já při prvním taky řešila,pro mě teď hlouposti, dost často,ale teď ty hliuposti předtím jsou maličkosti,které už nevnímám.

martinato1989
8. říj 2017

@nenulinecka @evelin1251
Ten čas je šílený, nás čeká stěhování , takže nemáme kromě kočárku a par drobností vůbec nic :( neměli bychom to teď kam dat a bylo by to další stěhování navíc 🙄

bzubzalka
8. říj 2017

@tereza1989 mě u syna boleli záda, břicho vůbec.
My včera byli u tchýně, přivezla jsem 2 krabice (od plen pempers) oblečení na malýho vel 56-68,takže něco mám, pak krabici s povlečením do postýlky. Zítra je akce v lidlu na mrňousi.tak se tam chystám😁

donia
9. říj 2017

@nenulinecka Diky 😉
My, tedy ja taky planovala dve, nejak mi to prislo samozrejme. Pak prisla vekem touha po tretim a no ted to ctvrte si k nam naslo cestu samo. Tak to tak proste melo byt. Manzel hned pri seznameni rikal, ze by chtel 4, tak si pamatuji, jak jsem mu rikala, ze to jedine s nejakou jinou teda. No a vidis, ubehlo 20 let a cekame spolu to ctvrte 🙂

Strana