Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
Holky, mám nové téma, a to: jak si zpříjemnit těhotenství 🙂. Nazvala bych to Little Pleasures, každá zkuste napsat, co vás teď baví, co vás rozveselí, odreaguje, zrelaxuje apod. Např. já dnes byla s rodinou na šlapadle na Vltavě v Praze a naprostý luxus, relax, spokojenost, pak večeře a teď jsme hezky dorazili domů 🙂. Takže určitě výlet na loďce teď když je ještě občas hezky moc doporučuju! Další věc - kino nebo malý koncert, to plánuju teď. Ideálně nějaký Jazz, pro Pražačky zase plánuju Jazz Boat, kde hraje živá kapela a je to plavba po Vltavě. Dál určitě plavání a nějaká ta ne úplně horká vířivka co mívají dnes v aquacentrech. Také bych si chtěla něco koupit ale nevím proč nějak mě teď nakupování nenaplňuje, ale chci koupit nějaký ten košík na kolečkách pro miminko. Určitě taky může být fajn sledovat dobré filmy či seriál, knížky apod. Holky, napište prosím všechno možné, co vám teď dělá dobře a co byste chtěly ještě v těhotenství podniknout... Také mě teď napadá napsat si seznam kamarádů, se kterými by se člověk chtěl ještě do porodu vidět a příjemně s nimi posedět v kavárně nebo zajít na procházku... ještě mě napadá, že my pražské bychom se mohly sejít a něco podniknout spolu 😀. Pojďme si přes všechny ty naše neduhy ať zdravotní tak psychické to těhotenství prostě užít!!! Ty naše miminka si zaslouží abychom byly v pohodě a spokojené 😀.
@dixxie ja prave po cerklazi mela zanet mocaku, na to antibiotika, po tech kvasinky na to clotrimazol, ze steru vysly jeste bakterie, tak jsem mela macromiror na 8 dni, a od minulého ctvrtka beru boraxove cipky, ze jsem rikala, ze cítím sem tam stale svedeni ci paleni. A ze to mam tedy na prevenci, jelikoz u mne se to kvuli stehu na cipku bude drzet... na toaletak ani pri curani, na vlozku atp nic, jen po tom zavedeni na tom prstu no... ale noc jsem celou nespala, mela z toho nervy a zimnici, dneska jsem byla nakonec doma, ze jsem se bala pohnout... ☹ proste Blba psychika ... za jiných okolnosti vim, ze bych nad tim mávla rukou. Ze clovek normalne vi, ze je vse prekrvene, citlive...
Holky, zbylo mi tady dost Utrogestanu který jsem nedobrala, nevím jestli se platí, ale kdybyste měla některá zájem, tak vám ho pošlu poštou, jinak bych to vrátila do lékárny a vyhodilo by se to. Tak kdyžtak dejte vědět 🙂.
@dixxie ja prave si rekla, ze uvidim co a jak, ze kdyby jakýkoliv naznak na vlozce, tak samosebou pojedeme hnedka. Ale nejde rict, ze by to bylo krvaceni, spineni... ze proste jen taková ta nitka krve nebo jak to rict. A to ten blby cipek jeste i v lehu 2xvyjel... uvidim pak ve ctvrtek co a jak... ale pred tim týdnem a neco jsem mela cipek zase komplet zavřeny, 46mm, funneling dle utz co delal doktor zmizel... tak snad i tomu mohu verit, kor kdyz je to odbornik na rizikový tehu 😃
@simi1510 to je blbý že tam je ta málo a ani nejde konzultovat mimo čtvrtky, jestli to opravdu nebude nějaká reakce a nebo to je tak silný zanet, že to mohlo tak pálit, ale nikdy mě toto globule nedělali, ale je pravda, že to je v tehu víc prokrvené, takže to může i více reagovat, uvidíš, ale pak by mě zajímalo, co to způsobilo, ale jaká koli krev je varování a ty máš myslím ten steh na čípku že ?, Musíte vydržet co nejdéle
@barushe_27 Jj mam ten steh... tak kdybych nic nezavadela, tak nic nezjistim, jelikoz vložka a vse by bylo čisté 😃 Ja prave je mam poprve, resp řeším vsechny ty problemy kolem poprve :-/ po clotrimazolu jsem druhy den mela desne paleni... treti se po tech boraxovych, pak zase ok... ale cokoliv mam ted s tim, tak je to o vikendu ☹ a pak je klid, kdyz uz by mi nekdo umel pomoci nejak.
Ono kdyby se neco delo, tak bych mela pak krvaceni kvuli tomu stehu, popr. Kontrakce pri podrazdeni :-/
Bojim se, co mne bude cekat dneska... mozna to radeji nezavedu az tak hluboko a bude
Ale jak jsem si četla ještě příspěvek nahoře, máš toho teda pěknou nálož, to ta sliznice nemůže snad ani všechno pobrat, a s těch boraxovych čípku si nemohla něco zeskrabnout a vypadalo by to jako krvka, je mi to záhadou, možná si se mohla i lehce poranit, jak je to hodně prokrvené tak možná staci jen brnknout, ale je divný, že ti to dělají jen ty boraxove, možná mají nějaké agresivnější složení, kazdopadne, dej určitě vědět jak to pokračuje a co doktor, ale o rok vysazení zase nevím aby se ti ta infekce zase nevrátila a ještě horší, je to blbý, že je víkend, nemůžeš ani s nikým konzultovat a jet někde na pohotovost to už je vidím jak pardon "nasrane" chci, ale u tebe bych byla velmi pozorná, ale když byla kontrola v pořádku tak je to určitě dobrý, a pokud máš doktora zaměřeného přímo na riziko, tak určitě ví co dělá... Držte se...
Počkej o víkendu? A nemáš nějakou větší fyzickou či psychickou zátěž než přes týden ? To může mít taky souvislost...
@barushe_27 hele nejak ne, tedy uz nevim co bylo minule, co jsem delala nebo ne :-/,... ale vcera jsem tu jen upekla piskot, delala maslovy krem, davala broskve a zele... mezitim hovězí vyvar... ani jsem vcera nikde nebyla. Jen jsem vcera nelezela tolik co jindy a spis sedela na gauci.
Do práce nechodim, delam z domova, kdyz je nejaka objednavka...
Max.zvedani kocicky, ktera se ted mrouskala a chtela spis mne nez chlapa
simi1510, jojo, zkus to zavést ne úplně hluboko a taky jestli třeba jsi nemohla tu sliznici poranit nehtem?
@barushe_27 Nn ty boraxovy cipky jsou defakto zelatina s vodou, takove zlutopruhledne zele... nic z ceho by byla cervena... utrous davam na pravou stranu a to bylo ok, cipek pak zavadim nalevo pro jistotu a hned bum :-/ nejsem si vědoma toho, xe bych se skrabla nebo tak ani ... otázka, jestli bych to vubec citila? :-/
Prave ze kdyby neco o vikendu, tak musim na porodní sál, kde je pohotovost ... jiny odbornik na rizikove tehu v techto případech tam v tydnu nenajdu a jen tak neznámou doktorku bez poznání mých problemu? :-/
Prave ze to za tech vic jak 6 tydnu bylo poprve, co se mi to objevilo. Po zakroku krvaceni chvili bylo, ale to je normalni...
A ono je to spis ty boraxove cipky neuskodi, ale nepomuze poradne :-/ zkousela jsem prave s tim plněním pak doktorku a dle ni, ze vysadit, kdyz to pali a domluvit se na necem jiném.
Navic zitra mam narozky...
Navic jestli nemuze mit vliv i to, jak me to magnesko obcas prohani... nekdy je to ok, nekdy jednou za den, jindy zase víckrát za den... :-/
Jen tak sahat se mi tam nechce, uz takhle co vse za ty tydny tam clovek musi strkat...
Bohuzel dle doktora je ucinnejsi zavadet utrous nez polykat
No hlavně aby se to neopakovalo a byl to jen nějaký dvoudenní nevim co, no možná si mohla brnknout tou globuli i do toho stehu jak si zaváděla hlouběji, ale to tu jen můžu hádat a na nic pořádně nepřijdu, hlavne na sebe dávej pozor... Já jsem dneska taky měla maraton, musela jsem umýt okna už se přes ně nedalo dívat a rovnou jsem udělala podzimní úklid, ale okna jsem myla jen skla, a opatrně vždy zvedla jen jedna ruka, jak se říká aby se Mimi neodmítali, nevím jestli je to prokázané...
@barushe_27 proste stale neco nekde... bojíme se o ne... snad to bude ok no.
Doktorovi se to rekne - vraťte se k normálnímu životu... kdyby aspon byl sex, bych si rikala jo, to je ono...
Spis jsem si rikala, jestli se s tim některá nesetkala 🙂
Zavádět určitě, působí to přímo v místě kde působit má, Nene vůbec si tam nesahej, můžeš si tam ještě zavést další infekcí a nebo uvolnit steh, nedávala bych do toho, no já jedla tenkrát Magnesko jako součást homeopatie a taky mě teda prohanelo a to jsem měla jestli čtyři tbl jen, jj to tehu je náročnější, protože se přece jenom člověk boji o toho malého tvorečka v bříšku
@simi1510 Vše nejlepší k narozkám!!! užij si to a neboj se...
podle mě, kdyby se dělo něco významnějšího tak je víc krve než jen nitky. O to víc, když je to jen na prstu a na kalhotkách nic.
mně boraxové globule zabírají perfektně, i šílená infekce je po 4 dnech pryč. Ale objevila jsem je asi až po 15 letech bojů s kvasinkovými infekcemi.
Jasně chápu to, já klepu na vše co můžu, zatím ne ale snažím se ti nějak pomoct a zkoušet najít něco co by to mohlo způsobit, ale uvidíš, jak to bude ty další dny
@dixxie děkuju! Já si říkám taky, že kdyby něco, tak to nebude jen nitka no... a to bych nehledala radu tady na netu, ale už byla někde na pohotovosti 🙂
Já právě to nejhorší vyléčila tím clotrimazolem - to jsem byla dole oteklá, svědilo to, pálilo to, bolelo to .... macromiror jen na bakterie, co se našly při stěru ještě navíc a toto že se to dá brát dlouhodobě no... ale jako zjišťovala jsem, že někomu to zabere úplně super, někomu ne....
@barushe_27 já bych měla nejraději zase klid hele, aspoň na pár dní 😀
@dixxie jinak já mám ráda, když má vše systém, takže plánuju-cokoliv😉 manžel z toho už tak nadšený není, protože jsem si vymyslela do vánoc vymalovat ložnici a chodbu a vestavěnou skříň udělat😀 Taky mám v plánu se sejít ještě s přáteli, se kterými to pak bude komplikovanější. A pořád si planuju, kdy to v práci zabalím, jestli jít marodit nebo vydržet. Nebaví mě stávat, jinak mi nic není😂 a chtěla bych si v klidu upéct a uklidit.

@barushe_27 na paleni zahy v tehu byl vzdy Anacid. Tak snad to stale plati. Je to v sacku a muzes to rovnou vysat z neho, takze uleva ihned. Moje mamka i sestra to mely neustale pri sobe, dost na to trpely. Segra pak i pila sodu smichanou s vodou a to cely den ucucavala, bralo ji paleni jak cert cele tydny.