icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

simi1510
14. říj 2017

@bzubzalka tak u mě to bylo kvůli těm bakteriím a to by krém asi nepomohl, nevím no :-/ ale z toho veškerého zavádění mám už vážně hrůzu...

bzubzalka
14. říj 2017

@simi1510 já mám streptokoka, říkala, že je oboje stejně účinné jen rozdíl v typu. Dala krém, že.mohu případně i mazat. Taky říkala, ať jsem opatrná, že he dole vše prokrvené.

simi1510
14. říj 2017

@bzubzalka mne doktor rekl ted naposledy, kdyz napsal ty boraxove cipky, ze nemam panikarit s plodovkou. Ze to pry potece... a ze ten steh co mam na cipku je hold půda pro bakterie. Nic vic...

Tak snad bude za chvili klid, az pujdu spat a budu muset zavadet...

Ja jsem vzdy ne klidnejsi v ten den po kontrole a pak staci neco, co clovek nečeká a je z toho uplne mimo...

akcejn
14. říj 2017

@bzubzalka ja mela macmiror krem v minulem tehu a pak i tablety. Za me tablety lepsi, to odmerovani kremu bylo zvlastni i to zavadeni. Jinak klepu zatim vse ok, minule sem zavadela nejake tablety/ kremy posledni 4 mesice ob tyden vzdy. Tak snad uz ok. Sem tenkrat rikala ze bych mohla psat recenze 🙂. A ty boraxove globule mi to naopak zhorsovaly takze ty sem pouzila asi 2dny

simi1510
14. říj 2017

@akcejn takze jsi jedna z tech, kterym nepomáhaly ty boraxove globule?

akcejn
14. říj 2017

@simi1510 ano, nepomahaly. Mimo tehotenstvi super, ale jak sem byla tehotna tak vubec a nakonec to jeste zhorsily. Takze pak sem stridala macmiror, clotrimazol a myslim ze jeste nejake. Ten macmiror nejdyl. Napred krem, ale pak sem si rekla o globule, lip se s nima zachazelo

mari90
15. říj 2017

@simi1510 zavadis toho tedy dost, tak to je mozna prekrvene. Ja mela take ty boraxove globule a po trech dnech jsem musela prestat zavadet, protoze me to palelo jeste vic.
Jinak me zacalo neskutecne tvrdnout bricho, uz to ani nepocitam 😒 v tydnu jsem volala lekari, ale nedovolala jsem se, tak se manzel nastval a jeli jsme do nemocnice. Cipek drzi, ma 36 mm, tak snad ok. Dostala jsem injekci horciku, nejakou dobu dobry, ale uz vesele tvrdne dal. K tomu mi jeste narozdil od meho dr konecne braly ster na kultivaci, protoze se lekarce nezdalo to, ze to mam dole zarudle, takze si take pekne uzivam. Myslim, ze pokud se nenajde zanet, zaver bude drazdiva deloha stejne jako s dcerou, hlavne aby se nezkracoval cipek...

nenulinecka
15. říj 2017

Jeste 3 a pul mesice. 👶

bzubzalka
15. říj 2017

@simi1510 mám to stejně. Po kontrole jsem klidnější, ale i když jsem těhotná po druhé všeho se hrozně bojím...
@nenulinecka zrovna včera jsem na konikovi videla příspěvek, že se narodila holčička 430g, termín byl až 26.1. Snad bude v pořádku.

simi1510
15. říj 2017

Tak zavadeni niz tech cipku je naprd ☹ jelikoz desne vyjizdel, nechtel drzet uvnitr. Pak to navic z toho zacalo pálit vsude ☹ tak zkusim dnes dat jen utrogestan a uvidime, jestli nejake svedeni ci paleni bude... a s doktorem zkusim najit jinou alternativu. To paleni po tech cipkach je horsi, jak to nejde zastavit ☹

Ale zadne nitky ci krvaceni nebylo. Jen jeste pred tim kus nazloutleho vytoku po delsi dobe, tak snad to zvladneme. Ve ctvrtek zaciname 29tt...

garalela
15. říj 2017

@dixxie ahoj dixxie, já právě psala o pár steánek dřív, že se chystám na veletrh kojeneckého do Prahy, pro mne je to celodenní výlet, takže už mám dovču nahlášenou a plánuji si udělat hezký den se vším všudy, zajít na dobré jídlo, na cestu zpátky si koupit potraviny, co u nás nekoupím, co mám ráda, ještě na ten víkend, co bude následovat. Jinak tedy za chvilku jdu do divadla, mám předplatné už X let, je to nedělní odpolední představení jednou měsíčně, takže nejsem tak unavená jako v divadle na večerním představení

nenulinecka
15. říj 2017

@bzubzalka ty brdo 😞 snad ano.

nenulinecka
15. říj 2017

@bzubzalka to musi byt sileny potom ... bezmoc, co bude...

tereza1989
15. říj 2017

Holky tak po 3letech doma,nastupuju od úterka do práce,ač už jsem nehledala a těhotenství chtěla prožít doma,tak mě stereotyp přesvědčil. Takže někdo odchází na mateřskou a já jdu z mateřské do mateřské školy.

evelin1251
15. říj 2017

@bzubzalka Já znám jednu holčinu ze základky. Má nějaký problém se spodkem, neudrží mimi v sobě moc dlouho. Má 2 dcery a obě se narodily kolem 25 tt, porodní váha 450g. Jako mazec. Ale obě holčičky jsou zdravé. Sice byly asi 3měsíce v nemocnici, byl to boj 50 :50 ale, doktoři a moderní technika dělají zázraky. 👍

simi1510
15. říj 2017

@evelin1251 to je sila... ale hlavne ze jsou zdrave! Nam to hrozilo v 21tt... ale záchranná cerklaz zatim maleho drzi. Na pokoji jsem byla s pani, co mela to same, ale v 16tt a bohuzel, praskla plodovka... a nebylo to poprve. Vsechny testy kolem v pohode... takze asi problem se spodkem taky :-/

bzubzalka
16. říj 2017

@tereza1989 je to je hezký, že tě vzali! Ono je asi málo učitelů...držím palce ať se ti líbí...to nastupuješ na dva měsíce?
@evelin1251 hlavně, že jsou holky zdravý!

elenadavis
16. říj 2017

Uff tak po dnešním testu na těhu. cukrovku jsem dopadla dobře. Neni to tak zlé jak se popisuje, ten sladký sajrajt se dá v poho vypít. 😉😊 hezký den Všem a hodně štěstí těm koho to teprve čeká. 🙂

barushe_27
16. říj 2017

Když si na to vzpomenu tak mi není dobře, mě to přišlo spíše zvláštně kyselé a pak jsem celou dobu po tom měla v puse jak kdybych tam měla lepidlo, hnusná pachuť, je vidět jak je každý jiný, někomu to nevadí, jiný se s toho davi 😝

simi1510
16. říj 2017

@elenadavis
@barushe_27

Ono taky zalezi na tom, kam na to clovek jde, jak to tam provadeji a co mu vubec daji vypit 😃

Za sebe uz nikdy! Takovy hnus, chudak dite, mne Chvilema divne, pachuť v puse, ...a jeste po tom dopolední doma polochripkovy stav ☹

mari90
16. říj 2017

@barushe_27 uprimne zavidim, ze to mas za sebou, ja porad premyslim, jak se z toho vyvlict, doktor mi nekompromisne rekl, ze je to povinne...sestra mi rekla, ze kdyz zkolabuju, tak si maximalne polezim v nemocnici haha 😠

simi1510
16. říj 2017

@mari90 v pripade stresu ci nemoci by se melo s vysetrenim cukru pockat 🙂 jinak rozhodne to neni povinne... zadne z tech vysetreni.

mari90
16. říj 2017

@simi1510 ja vim, ale uz jsem jim to rikala 2x a oni si stale jedou svou, nehlede na to co se mi po nem poprve stalo, premyslim, ze to reknu primo tam, ze chci jen odber nalacno...mam.z toho panickou hruzu

elenadavis
16. říj 2017

@barushe_27 Jo je to zvláštní jak to máme každá jinak 🙂 Zatím musím zaklepat že kdyby mi nerostlo břicho a v něm mě ta moje cácorka nekopala, ani skoro nevím že jem těhotná. Snad to v klidu zvládnem až do konce. I když věřím žě si to pak vyberu jinak.

danielle94
17. říj 2017

Holky mimo tema. Chtela bych se zeptat, jestli se v tehotenstvi nejak udrzujete? 🙂 tim myslim..nejaky sport, plavani,prochazky,tehu cviceni. A jestli i dodrzujete nejakou zdravou stravu? Nebo jite na co mate chut?🙂

evelin1251
17. říj 2017

@danielle94 Já přímo žeru jako 🐷 A to jsem si říkala, jak budu jíst zdravě, aby měl mrňousek všechny vitamíny. Chtěla jsem chodit na plavání, měla jsem toho naplánováno hodně 😎 ale nějak mi to nevychází 😀 😕 ale ještě stále cvičim v práci 😉 celkem dost toho tam nachodim...

Dnes jsem byla na hematologii, ale doktorka tam nebyla, tak jsem ani nečekala na výsledky. A zítra mě čeká OGGT v 6:15, takže se pro jistotu dneska dopuju sladkůstkama 😅 kdyby to bylo třeba už naposled 🙂

danielle94
17. říj 2017

@evelin1251 Urcite vysledky dopadnou dobre :D A nejake vitaminy abys nebyla nemocna nebo tak beres? A ohledne plavani..chtela jsi chodit do klasickeho verejneho nebo primo nejaky tehotensky? Ja chci jeste chodit plavat ale bojim se celkem do verejneho. 🙂

bzubzalka
17. říj 2017

@evelin1251
@danielle94 taky jsem si toho plánovala mnoho, žeru taky jako prase a sladký bych mohla na kila☹ Beru jen listovku a magnezium. Mám hodně chuť i na ovoce, takže denně tak 2-3 ks sním, se zeleninou je to horší.
Plavat nechodím, ale na dovolené jsem se normálně koupala v bazénu i v moři. Teď mě ale trápí streptokok dole, dnes beru naposledy léky tak uvidíme co pak....
Jinak se moc nehýbu, max. v práci a po práci jdu pro syna do družiny, když chce jít na hřiště tak si tam dřepnu. Doma zatím dělám vše - akorát teď o víkendu povlíkal manžel matrace - máme vysoké a nemám sílu je zvedat. Vytírám i barák - 5 pater.

evelin1251
17. říj 2017

@danielle94 Vitamíny beru - listovku, z dm A-Z mama, lactobacily a ještě magnézium. Takže docela dost 🙂 Jinak si taky dám každý den ovoce, hlavně víno, hrušky a mandarinky 😀
Chtěla jsem chodit na těhotenské plavání, ale je to normálně ve veřejným bazénu, tak si nemyslim, že by ho nějak vyčistili před cvičením. Nebo nevim ☹

evelin1251
17. říj 2017

@bzubzalka Vytírat 5 pater ?? 😵 👍 To je snad jediný při čem hekám jak osel 😅 Od minulých vánoc si řikám, že si koupm nějakej chytrej mop, ale furt vytírám po staru s hadrem na koštěti.... 🙄
A taky na sobě pozoruju, že už docela funim, když jdu do kopce a nebo v terénu. Naposledy na houbách.

Strana