Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@nenulinecka tyo pekny brisko mas.Hezky tvar❤
@nenulinecka fotim ti svoje zavazi 😂🙏
@nenulinecka Mohla bys prosím dát fotku toho přebalováku, co se pak dá změnit na komodu? A co to je za značku? Pořád přemýšlím, jak to vymyslet ...
Holky, máte krásný pupiky! Já si říkám, že postylku az po vánocích to bude 6týdnu před. Věci chci mít vyprane před vánoci. Když by se prcek narodil před vánoci tak nás asi hned stejně nepustí..
@nenulinecka ja s tim byla nekolik mesicu po porodu u ortopeda, ze uz to trva dlouho a ten mi rekl, ze to je proste jak se kosti vraci do normalu. Vse je porodem roztahle a asi jak uz jsem mela treti, tak to trvalo dele. U predchozich jsem nic takoveho nemela. Ale ted to byla bolest, ze jsem nemohla sedet jakoby na boku na te strane, fakt des.
@elenadavis taky si nechávám šít hnizdecko,asi takhle bude vypadat.to růžové je sladké!
Holky krásné hnízdečka, teď jsem hodně četla i kamarádka mi doporučovala perinkovani, je to prý skvělá metoda na sklidneni mimusa, prý déle spinka, je klidnější a všechny ty pozitiva, je to peřinka naplněna myslím husim peřím, měla jsem strach kvůli alergii, ale prý je to v obalu pro alergiky, ale je potřeba mít ty peřinka dvě, je potřeba každý den je větrat, cechrat, píšou tam že každý den měnit povlečení na tom, miminko se do toho zabalí jak do zavinovačky a hnízdečka zaraz, ale když jsem to počítala tak to vyjde na nějakých 1500 jen toto. Jen taková vsuvka kdyby to někoho zajímalo může kouknout, ale já to foto asi nepůjdu, uvidím zítra jdu za tou kámoškou, tak třeba mi řekne více.
Taky toho moc nemám, ale jsem ráda, koupila jsem si přebalovací komodu a vypadá krásně takže zase další kousek splneny, ale je toho tolik potřeba.
Holky a co porodní plán, máte sestavený? Mám hrubou osnovu, snad na to budou přihlížet, ale mám to hodně z nadsázkou, protože vubec nevím jak ten porod pak budu zvládat.
A když se tu dívám na ty vaše bříška mě přijde že se nějak zmenšilo, mám teď pár dní nějaké nálada pod psa, moc toho nenajim tak tři jídla denně, ještě že mám ty vitaminky, začíná takové to období, abych to všechno stihla koupit, abych na všechno měla finance a ne se úplně vyšťavit, protože dodelavame domeček tak budu kupovat i základní věci do kuchyně a celkově do domečku, a jestli zvládnu výchovu malé skloubit se životem, no nevím asi na mě padlo podzim a všechno toto, samozřejmě se na malou moc těšíme, užívám si to, ale obavy tam jsou, první dítě je první dítě, pak už se tomu budu jen smát když si já to vzpomenu.
Jestl
@barushe_27 bříško máš krásný, třeba jsi předtím byla najezena nebo jiný úhel.
O perinkovani jsem četla😉 ale taky do toho nepůjdu. Erika jsem dávala na perinku co měl v postylce a na to zavinovacku,aby byl v měkkým. Ale taky je pravda, že za Erika se razilo vše tvrdé. Matraci měl jak prkno....
Já mám nakoupeno oblečení 56-68,jestli budu muset něco dokoupit tak maličkosti.mám zimní fusak do kočárku i autosedacky, deky na prikryti,postylku,autosedacku,hluboký kočárek taky. Musíme koupit ještě vanicku a lehátko do ní a vše spojené s koupanim. A chci nějaké lehátko,aby nelezel na zemi a hrazdicku. Musím vše vyprat,vyžehlit-začínám si říkat,kdy to udělám...2x do měsíce máme o víkendu návštěvu nebo jedeme my pryč(máme rodiče mimo).
Jestli vás to uklidni ja nemam pripraveno vubec nic, a jeste s tim chci chvili pockat...
Bzubzalka, stalo se mi ve 20. tydnu ze najednou tlak u doktorky 180/88, sestra byla v soku, ten den mi bylo nejak blbe, pak me jeste premerovala doktorka po 10 minutach, bylo to to same, rekli at prijdu za 3 dny. Byla jsem z toho vydesena a letela jsem si koupit tlakomer a objednala si testovaci papirky na bilkovinu v moci. Otoky jsem nemela ale tresrila mi hlava. Vecer jsem merila novym tlakomerem a furt to bylo vysoke. A dalsi dva dny se to snizovalo a za ty tri dny uz to bylo ok. Od te doby je to ok kolem 125/70. Nevim co to bylo za vykyv. Ale preeklampsie jsem se hodne bala. Tak snad to u tebe byla taky nejaka vyjimka, drzim palce. Pokud nemas bilkovinu v moci tak snad ok.
Simi stale na vas myslim, co miminko, je v poradku?
@snazilka01 budu v Apolinari. Krasny brisko mas velky uz ☺
@galatea_a mam tenhle pres inzerat za 450 ☺ podlozku si koupim hezci. Nemame v pokojicku lustr tak nemuzu vyfotit bez podlozky
@snazilka01 termin 2.2 a Ty? Jak se bude jmenovat?
@barushe_27 jednou se mi taky zdalo, ze se zmensilo, ale mimi se asi posunulo. Mas krasnou komodu 🌼
@nenulinecka Díky 🙂 . Ten vršek je tam přišroubovaný nebo nějak nasunutý?
@galatea_a prave ze je to jakoby nasouvaci zadny srouby prave. V tom prebalovaku jsou drazky dve a nasadi se to z boku. Nevim jak to popsat. ☺ je to pevny, mela jsem radost, ze to je takhle super sundavaci
@nenulinecka Aha, tak to je fajn 🙂
@mari90 taky nic nepripravuji, chystam se na to az po Novem roce. Ale je fakt, ze mame skoro vse, dokupovat nebudu zatim nic. To taky dela hodne. A kdybych nahodou nestihla vyprat, tak to holt udela nekdo za me az bych byla v porodnici. Ted u tretiho jsme nemeli ani kocarek, objednavala jsem ho na inzerat primo z porodnice. Ted se po jinem budu rozhlizet nejak po Vanocich. Sportak jsme kupovali novy Britax, tak zase jen hluboky.
Ahoj holky, poslední tak týden jsem strašně unavená, líná...až si občas říkám, jak chci mít miminko, když nejsem schopná doma pořádně uklidit ☹ A to jsem si myslela, že větší únava než v prvním trimestru mě nepotká...
@marketka00 tajy bych spala, pořád. Jen se valela na gauči nebo v posteli...a teda vstávat v noci...to bude mazec...

@nenulinecka stejny blazen, jupiii 😂 a kdy mas termin?Asi nebudes rodit v Podoli vid? Nemuzu se dockaaaat ❤ ale je fakt, ze to utika jako blazen