icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

dixxie
30. říj 2017

@mari90 a co se ti stalo před 4 lety? vím, že jsi měla předčasný porod, nějak to souviselo?

dixxie
30. říj 2017

úžasný dokument - kdo neumí anglicky doporučuju si to pustit s nějakou hudbou, je to neskutečné

https://www.youtube.com/watch?v=0gAsdEUNUJY
mari90
30. říj 2017

@dixxie merim to glukometrem, do ktereho se da takovy specialni papirek, mezitim se pichne do prstu takovym "perem s jehlou" a na ten papirek se da ta krev, snad je to srozumitelne 🙂

Nene predcasny porod s tim nesouvisel, ale pote co jsem vypila tu glukoza udelalo se mi zle a vyzvracela jsem ji, pote jsme tedy jely domu, tam jsem se najedla a udelalo se mi strasne zle, ze jsem malem omdlela, manzel mi zavolal tedy rychlou a v nemocnici si me nechaly na kapackach tri dny ☹

kotito
30. říj 2017

Holky moc sem nepisu,jen si vas procitam.S tou cukrovkou neblbnete.Pokud test odmitnete a cukrovku mit budete neni to jen o tom,ze muze byt prcek velky nebo,ze budete vic v tehu unavene,ale po porodu az se miminko osamostatni a nebude mit z vaseho tela tolik cukru na ktery je zvykle muze mit hypoglykemii a dalsi komplikace. Branila jsem se zuby nehty,ale stejne jsem na inzulinu.nepomohlo ani vazeni stravy nic.Patrim mezi lidi,kteri se jakymkoliv medikamentum vyhybaji pokud to jde,ale po prostudovani moznych komplikaci jsem nevahala

nenulinecka
30. říj 2017

@kotito hezky a vystizne napsane, nejde o to komu se nechce, jde o miminko, ne o nas nazor ☺

nenulinecka
30. říj 2017

Do Apolinare jsem psala email, odpoved chci napsanou vic nez ustni. A holky, mam skriply snad vsecky nervy v trislech, zadku... to je des. Bud je to jeden a strili me vsude nebo vsecky 😂

dixxie
30. říj 2017

@nenulinecka držím palce ať odepíšou, mně neodepsali...

nenulinecka
30. říj 2017

@dixxie tak to teda dekuju za dobrou zpravu ... jak dlouho cekas uz ?

nenulinecka
30. říj 2017

@dixxie psala jsem snad na vsecky emaily v Apolinari. Kdyz neodepisoux pojedeme tam osobne. Protoze v tom pripade by ani dula nemohla byt zeee? Ja jsem z toho hotova ☺ opravdu moc . Do toho me dnes prditko vuuuubec nekope

garalela
30. říj 2017

Už mám glukózový test za sebou, v mých očích to bylo méně sladké než půllitr kofoly. Když jsem viděla, co se sebou měly ostatní na jídlo a pití hned po testu, ani se nedivím těm komentářům od zdravotnického personálu, když vidí, kolik sladkého do sebe lidi hážou běžně.

nenulinecka
30. říj 2017

Holky pražandy v jake porodnici bude moci byt muj manzel se mnou uz od 1. doby porodni?

lhubajda1
30. říj 2017

@donia Lepší než Bepanthen je krém sudocrém.

marketka00
30. říj 2017

Ahoj holky, tak jsem si dnes dělala pořádek ve vecickach. Něco už přála a dala si dohromady (provizorně) postýlku. A opravdu jsem z ní nadšená ❤ tak se musím pochlubit

marketka00
30. říj 2017

*prala ne přála 🙂

nenulinecka
30. říj 2017

@marketka00 to je prekrasny

marketka00
30. říj 2017

@nenulinecka viď 😍 ještě to Teda není celé 🙂 Jestli tam nebude spát, spím tam já 😂

nenulinecka
30. říj 2017

@marketka00 taky jsem si rikala, ze to je uplne na zachumlani 😂 ze bych tam skocila ☺

nenulinecka
30. říj 2017

@nenulinecka uz aby byl unor

nenulinecka
30. říj 2017

@marketka00 uz aby byl unor

marketka00
30. říj 2017

@nenulinecka mě stačí leden ❤

nenulinecka
31. říj 2017

Muj problem je vyresen. Vcera jsem cely den zkoumala, volala a nakonec porodim Na Bulovce, kterou mam 14 minut cesty. Umozni mi manzela po celou dobu tehotenstvi. Pokud budu cekat den dva, bude to mit kousicek za nami, ale budu oddelena od jinych holek, maximalne s jinou maminkou sdilet pokoj, ne jak v Apolinari s peti cizima. Miminko neodnesou ani na chvili, vybaveni vypada dobre a me spadl kamen ze srdce. A nadstandarty o stovky levnejsi a vic ☺

dixxie
31. říj 2017

@nenulinecka bezva, gratuluji k vyřešení situace 🙂. je fakt, že Apolinář a Podolí jsou zprofanované nemocnice, všichni jdou tam a ostatní typu Bulovka a Vinohradská toho mají méně. Tak takhle máš klid že nebudeš muset být sama 😀.

dixxie
31. říj 2017

@marketka00 krásná postýlka 🙂

nenulinecka
31. říj 2017

@dixxie jj neni to 100 pro, ale sanci mame ☺ uz jen, ze miminkp neodnasi, vice nadstandartnich pokoju, lepsi vybaveni mi udelalo tak dobre ☺ si neumis predstavit.

dixxie
31. říj 2017

@mari90 nakonec jsem svými laickými výzkumy zjistila, že ten test je jako vypít třičtvrtě litru koly nebo jako sníst větší čokoládu milku, tak si říkám, že snad taková hyperglykemie nehrozí, protože často do sebe nasypu nějaký dort nebo něco a to může být podobné, tak to asi nebudu hrotit a na test radši půjdu. Jinak začínám se bát o svou váhu, minulé těhotenství jsem rodila s 86 kg a nyní už mám 86,5 v 25. týdnu, dost se bojím, kam až to může dospět, uf uf, abych to pak všechno shodila a hlavně abych z toho neměla nějaké problémy. Dnes jsem odhodlaná přestat jíst sladké, ale s vůlí je to těžké...

nenulinecka
31. říj 2017

Posilam odpoved z Apolinare

nenulinecka
31. říj 2017

Kurna porodnice ma byt pohodlna

mari90
31. říj 2017

@dixxie verim, ze to zvladnes, kdy mas jit? Kdybych nemela negativni zkusenost, samozrejme bych to absolvovala jako 99% tehotnych

simi1510
31. říj 2017

@nenulinecka jenže aby si to Apo mohl dovolit, musel by mit min dvakrat takovou velikost. A ja za sebe jim muzu jen děkovat ted za maleho...

nenulinecka
31. říj 2017

@simi1510 ano, to chapu, taky chapu, jak jsi psala, ze hlavni je, aby detatko bylo v poradku. Jen kdyz si muzu vybrat pohodli a manzela u sebe, tak to udelam, nez, abych se trapila do porodu, co a jak bude. Muze se stat cokoliv, to mi je jasny, ale spokojena maminka, spokojene miminko. Me to drtilo... laka me to proste vic. 🌼 co Vy, jak postupujete s malym?

Strana