icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

majina
28. pro 2022

@kristynaprandl já zase včera viděla toho našeho se poprvé hýbat... máchal tam rukama. Ani na tom screeningu se moc nepředvedl 😂 já bych nejraději měla ten UTZ doma a koukala na něj každou chvíli 🤭🙏

majina
28. pro 2022

Abych si zaměstnala dneska hlavu a nemyslela na tu zlobivou placentu, tak jsem si řekla, že začnu porovnávat kočárky 🤭😂
Vy už máte holky nějaký vybraný?

kristynaprandl
28. pro 2022

@majina jooo přesně 😄nebo ideálně rentgenový vidění 😄😄 abychom se mohli třeba podívat a vidět v plne kráse 😄 uvazujes nad 3D nebo 4D? 🙂
Jinak kočárek zatím vybrány nemám, to bude taky dilema 😄

majina
28. pro 2022

@kristynaprandl jojo, chtěla bych na 4D, to je snad dělá okolo 25. týdne ne? Jen musím zjistit, kde se to dělá 😂

lenulinka10
28. pro 2022

@kristynaprandl jeeee🥰🥰 to je krasný❤ takze zadny stresy s angelsounds 🤣 ja na to uz taky prdim. Uz se nemohu dočkat pondělí až uvidim broučka🥰

kristynaprandl
28. pro 2022

@majina ano vetsinou okolo 25tt 🙂
My byly na 4D u obou, u prvního ve 23tt a to bylo fakt brzy a u druhyho cca 27tt a to bylo super teď nám postačí jen 3D a fotka 😍

siima12
28. pro 2022

@majina Byla jsem včera s manželem se podívat budeme kupovat tuhle korbičku a vajíčko. Akorát korbičku v černé barvě. Vajíčko bude v téhle barvě vše od Zopa. Doma máme sporťák tohoto tipu.😊

berushe14
28. pro 2022

My máme po synovi britax 4+ a jsme spokojeni, takže nový kupovat nebudem, vajíčko máme taky.

majina
28. pro 2022

@siima12 já se právě černé barvy na léto bojím.... už jen kvůli vyšisování. Chci právě šedý 😂
Já koukám na Bugaboo Fox3, Cybex Priam ale vadí mi, že je má skoro každý. Tak teď mě zaujal Joolz Geo3

siima12
28. pro 2022

@majina No já doufám že barva na korbičce přežije 😂 Já už světlý měla kožený mám doma 3 kombinaci ale tu budu prodávat. 😁

kristynaprandl
28. pro 2022

@lenulinka10 žádný ! Opravdu ho vytahnu až po screeningu, jdu ještě 3.1 naa kontrolu a prukazku a 5.1 na ten screenning takže teď broucka uvidím az až 🥰
Držím palečky a těším se na fotecku ❤️

tynuska77
autor
28. pro 2022

@kristynaprandl ty ho vidíš tak často 🥺 ja ho viděla naposledy 9.12. a uvidím ho až 5.1. 🙈🙈 občas se přistihnu, kdy si říkám, jestli je všechno v pohodě a jestli vůbec žije 🙄

kristynaprandl
28. pro 2022

@tynuska77 teď je to casto to mas pravdu, užívám si to a pak to začne, jednou měsíčně až do 30tt 🙈🤷🏻‍♀️
Pak to bude samozřejmě taky o něčem jinym, budeme cítit pohyby, musíme vydržet tyhle tydny poslední dlouhý a bude zas lip
Neboj, chápu te, ja kdyzz nenašla to srdicko přes AS, vis jaký ja jsemm měla strach ? Bála jsem se tak moc ze nežije az se mi o tom zdál sen 🙏🏼fakt jsem si myslela ze už bych ho měla ve 12tt najít, dnes jsem byla na te kontrole v půl 8 i s odběrama a od 4 od rána jsem nervozitou nespala.. hrozny..v tyhle situaci už nechci byt, budu věřit mrnouskovi a ty taky, maaji se dobře ❤️je to hodne těžký takhle dlouho ale všechno bude dobrý ✊🏼 těším se až posles fotku ze screeningu 😍

A jak ti je Tynko?

lenulinka10
29. pro 2022

Ahoj holky. Tak ja od pul 7 vzhuru🙄 bolest a v kříži a bolesti v podbřišku,jak kdybych to mela dostat😔 trpím ted hodne na zácpu,tak nwm zda to je od toho nebo se deje něco jineho🙄🙄😔

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 dneska mám to samé od čtyř hodin. Minule to byly větry. Tak snad je to i teď🙈

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 to je hrozné viď🙄

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 Jo. Me hrozné picha na jedné straně. Na levé. U syna to v posledním mesici byla hruza a teď mi to začne v 10+3??

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 no já jsem 10+2. Me nikde prave nepíchá mě bolí podbřišek celý jako kdybych to mela dostat. A i zada dole me bolí.

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 a zkoušela jsi se vyprázdnit? Jestli mas zacpu zkus glycerinove cipky. Me to dělají střeva.

tynuska77
autor
29. pro 2022

@kristynaprandl jo, musíme se trochu uklidnit a těm svým mrnouskum věřit 🥰🤞
Hele já překvapivě už 2 dny zvládám bez léků na zvracení. Je mi skvěle 😊 jen teda teď fakt žeru.. I v noci. Musím mít u postele svačinku, když se vzbudim a mám hlad 😁😁

tynuska77
autor
29. pro 2022

@lenulinka10
@berushe14
Tohle úplně samý jsem mela v úterý a v noci. Asi se to všechno roztahuje. Taky mě pichalo jen na levé straně a pak přišla bolest jak na MS.. Ale věřím, že je vše v pořádku a jen si tam prtě dělá místečko 😊🥰

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 jojo prave,ze jsem byla na velký. 🙄tak jsem si myslela,ze to pak bude lepší. A ono nic😔

berushe14
29. pro 2022

@tynuska77 to víš, ze si tam děla místo. Ale ze ty vazy více tahnou na pravé straně u me…

lenulinka10
29. pro 2022

@tynuska77 ja uz to mam takto 3 den po sobe. A vzdy rano. Předtím teda vzdy,když jsem šla na velkou. Tak to přestalo. Ale dneska to je teda síla 🙄

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 to se tam vazne všechno roztahuje, ale pokud to bolí moc, raději zavolej doktorovi. Cekas třetí, ze? Měla jsi to tak i u těch dvou?

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 jojo čekám 3. Tohle jsem urcite nemela. To jsem netrpela ani na zácpu. No přemýšlím,ze zavolam,ale musím do nemocnice. Můj dr.ma dovolenou. Jeste jsem před pár dny dobrala ustrogestan,protože jsem na začátku často špinila.🙄

berushe14
29. pro 2022

@lenulinka10 já ho beru ještě porad. A je fakt, ze me to břicho bolí asi i z toho, protože si ho zavadim večer přes spanim

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 no me ho dali na pohotovosti muj dr.rekl,ze uz dalsi balení brat nemusim.Take jsem zavadela večer před spaním.

kristynaprandl
29. pro 2022

@tynuska77 přesně, taky jsemm pěkné zacla papat 😄😄občas ještě nějaký nával mam.. ale furt je to lepší než co to bylo 🙏🏼😄
Je super ze je ti dobře, to jsem rada.
Užila sis 🙏🏼😔

lenulinka10
29. pro 2022

@berushe14 tak jsem volala do nemocnice. A poslali mi další balení ustrogestanu. Ze ho mam ještě raději brat do konce třetího měsíce. Kdyz jsem ho dobrala,tak mi hodne odezněly i nevolnosti. Tak snad to zase neprijde🙄🙄

Strana