Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
Holky pokud mate zájem o skupinu na fb, tak mínění sz napište jméno pokud nemůžete najit….❤️❤️❤️
@lenulinka10 Ježíši ta je krásná ❤️❤️🥰🥰 to bodycko, achjo já bych tak chtěla holcicku 😄🥰🥰🥰
Skoro 6 let samá modrá nebo zelena 😔😄😄
@kristynaprandl děkujeme 🥰 tak třeba budeš mít vytouzenou holčičku 🤩😊 byla by to krásná změna 😊
@lenulinka10 cela rodina se modlí aby to byla buchtička 😄😄tak uvidíme 🤷🏻♀️❤️
Snad tam nic od screeningu nevyroste 🤷🏻♀️
@kristynaprandl to věřím ❤ si myslim,ze uz by byl pinďa pekne videt. Nam jak to ukazovali u syna ve 13tem tydnu. Tak to se nedalo přehlédnout 🙊🤣🤣
@kristynaprandl tady jsem našla foto jak nám to ukazovali🤣🤣🤣
@lenulinka10 jooo přesně u druhého syna ve 13tt nám to paní doktorka nemusela ani rikat, říkala ať se podíváme samy a uprostřed mezi nozickama úplně takovou špičku nahoru 😄😄říkám kluk? A ona no jasne !😄😄a teď mezi nožičkama uuz mi řekla jak moje doktorka tak paní na screeningu že tam pindik není zatím 😄tak uvidíme za 3 tydny jdu k moji doktorce a to už by měla vidět tak snad už si odnesu papírek s pohlavím a těším se až budeme praskat 🥰
Taky mi říkala moje doktorka ve 12+3 ze pindici bijou do oči hned v tomto týdnu
@kristynaprandl no tak můj dr.mi to nerika nikdy co to je. Pac ma šílený ultrazvuk. Takze jedine genetika no. Kdyby se neukázalo ve středu tak ještě pak ve 20tt. Tak uvidime.😊 Pak nam musíš dát vedet🥰
@lenulinka10 tak u nás tady to bylo vyfoceno 24+3😄😄😄 tam byly hezky vidět už i koulicky 😄🤗
Ale přesně takto akorát víc do špičky to měl na tom 1 screenu 😄
Určitě dam vědět neboj ❤️a ty taky 🥰
@kristynaprandl jeee🤣🥰 také dám vědět 😊 od včera je mi naštěstí tak nejak dobre. Konečně se můžu najíst 🙏 jen rano špatně a večer tak kolem 11 mi začíná být,ale to jdu vzdycky spat a zaspim to🤣
@lenulinka10 tak to je dobře, že už je lip.. ❤️
Holky co mate děti už, mate někdy dny, vyskočil z okna nebo spis, děti vůbec nemít ?
Poslední dva dny jssem fakt vyšťavena psychicky i fyzicky.. starší syn opět vysoké horečky, kašel, průjem takže cely den kňučí a nařiká.. litam leky, zabaly a takhle dokola.. mladší syn je samozřejmě zatim v pohodě a vyžaduje pozornost má milion energie, půl hodky zpátky jsem měřila staršímu teplotu druhy syn spadl při svých blbostech a rozbil si nos.. do toho nám nějak blbne pracka takže od rána do večera peru jednu varku.. ne a nee se vyzdimat.. takže když neobskakuju nemocnyho syna stojím půl dne v koupelně u pračky, manžel pracovní víkend takže si to dam pěkně hezky.. bordel po celým bytě protože staršímu samozřejmě ráno bylo dobře takže stihli postavit byt vzhuru nohama.
maam chuť byt nachvili neviditelná… opravdu
Co já s třetím budu dělat si kolikrát říkám 😄😄
A to měli oba kluci tak 3 tydny zpátky oba antibiotika kvůli vysokyym horeckam.. tohle nikdy neskončí, už ať je léto
To je jediný období kdy jsou děti zdraví🙏🏼
@kristynaprandl deti jako také někdy zlobí,ale není to úplně nějak na odstřelení vyhrajou si hodně spolu. Ani jeden naštěstí od malinka nevyzadovali pozornost. Kdyz vidi,ze mi je špatně chtějí pustit pohadky a reknou maminko odpocivej a ležíme vsichni u pohádek. Dcera má od září bronchitidu porad se ji to vrací tyden je bez a zase to ma zpet. Takze jsme dostali foukačku na domu a ted v utery ji zjistili,ze ma lehké astma,aby toho nebylo málo k atopickemu exemu a k alergii. 13.2 jdeme na operaci s nosní mandlí do Prahy,tak musí být hlavně zdravá uz na to čekáme hodně dlouho. Tak si říkám at uz to je všechno za námi. A snad pak už bude dobře🙏🙏 ty nemoci jsou šílené
@lenulinka10 Tyblaho chudák malá 😔budu držet palce ať je vše v pořádku, a dcerka at po operaci už nemá žádné obtíže 🙏🏼😔jako mě zlobi převážně jen mladší, no zlobí, je zvídavý všechno ho zajima všechno musí zkusit, je to takovej divoch, snad se kolem toho 3 roka sklidni 🙏🏼teď má vzdor takže se vzteka kvůli všemu co nedostane, všechno je jeho.. no strašný.. věřím ze se to sklidni 🙏🏼
@kristynaprandl děkujeme ❤ jo to by se melo sklidnit. My jsme měli druhé za odměnu hodnejsi dite jsme si přát nemohli. První 3-4 měsíce jen prospal. Napapal se a zase spal vydržel byt vzhuru max.10 minut. Vubec neplakal on to ani neuměl jen kňoural,když měl hlad. A porad je to zlaticko. Kez by takové bylo i to třetí.🙏🙏
@lenulinka10
@kristynaprandl vy dvě jste fakt trapné 😂😂😜 hodne děti fakt existují? Možná jen pro hodne lidi😂 takže my s manželem máme smůlu😂 jestli to druhé bude jako první jdu se ovesit na první strom co me unese🙈😂
@lenulinka10 tak to je skvělý ❤️ já to měla takový obrácený první syn nepřestal plakal snad do půl roka 🙈😄byl to narocny kojenec a teď je hodnej, druhy syn kojenec za odmenu kdyby k nám někdo přišel, ani nevi, ze ho máme ❤️ a teď je ho vsude plno 😄
Každý je jiný taky jsem zvědavá na třetí, jinak dnes jsem 13+1tt a srdicko stále nic 😄 slysim občas jen zvuky podobny pohybům 🙂 vsazela bych na nee 🤷🏻♀️ uvidíme kdy srdicko najdu 🤷🏻♀️
@berushe14 aale prosimte, neříkej ze mas domaa satana, musí byt hodný když spi ne?🤣
@kristynaprandl Jo když spí a zrovna se nesvlikne je moc hodný😂 je ho proste všude plno a vydá za tři. Minuta nepozornosti a barák naruby🙈 ale tomu smradeti se tolik odpouští protože je proste krásný a roztomily. Ale hrozné me mrzí, ze se vůbec mazlit nechce😰
@berushe14 no pěkný 😄😄čím víc špíny tím lip, mamo 😄😄 je, určitě vypadá jak andilek ale s ďáblem v tele viď 😄tak první syn taky ne.. mazli se jen s tatinkem 🙈 druhy je mamanek 😄hodně na to mělo vliv kojení bych reklla
Prvního jsem nekojila, a druhyho do půl roka. prisavka je to stále akorát už ne na prsa. 😄😄
@kristynaprandl dcerka plakala taky jako miminko asi do 4 měsíce. Trpěla na bříško,ale vzdy jen k večeru. Pres den byla zlatá. Ta je trošičku víc divočejší,ale zase je větší 😊 takze uz je to lepší. Urcite najdeš,ale může to být i tou placentou urcite.❤
@berushe14 aspon jedno bude urcite hodné😊🤣
Dneska jsme se s manželem bavili, ze měl v adopcnich papírech napsané presne to chování jako má malý, takže tady zase zapůsobila jeho genetika. Už má po něm špatný chromozom. Ještě chybi aby byl hluchý😂🙈

@berushe14 Takže body s dlouhým rukávem.