Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@lenulinka10 dostali jsme naprdel 😂😂
@berushe14 🤣🙊🙊
@lenulinka10 ahoj, joo koukala jsem 😄😄😄🤷🏻♀️hlavně je jsme si stihli napsat, co jsme potřebovali😄
@berushe14 koukala si na ten V ? 😄
@kristynaprandl joooo přesně 🤣🤣 holky ted bych radeji z V nic neobjednavala ted na me vyskocilo na FB. At lidi ted nic neobjednavaji,ze resi policie nejaky podvodníky tam a ze strháváji penize z účtu. Tak kdyby náhodou dávejte si bacha
@lenulinka10 tyblaaho fakt joo 🫣
@kristynaprandl jooo na me to vyskocilo rano. Uz nějaká maminka psala na Lindex bazarku,ze se ji strhly peníze z karty. Tak aby si davali lidi bacha. A pak to na me vyskocilo znova, ze to řeší policie.
Tak Jo, potvrzeno zdravy kluk🙏💙💚💚💙
@berushe14 skvělý !! 🤗🤗🤗😍😍
@berushe14 jupíííí🍀🙏🎉🎉🎉🎉 mam velikou radost 💙💙💙
@berushe14 Super super super!!!! Ja to vedela ze to musela byt chybicka 🍀
Holky vy co mate angelsounds a posloucháte ❤. Jak často posloucháte?😊
@lenulinka10 teď uz méně. I když se lehce najde a dobre se poslouchá.
@lenulinka10 ob den večer na par sekund jen až najdu, jak najdu tak vypinam a někdy se stane ze mam blbej den a zapnu i každý den.. ale vseho vsudy 10-20 sekund ❤️ a co ty?
@kristynaprandl také ob den😊 na par sekund pro svůj klid❤
@lenulinka10 teď jsem mrnouska vůbec necítila tak dva dny, byl jinde než vždy tak jsem poslouchala 🙂 a dnes už zase bublinky 🥰
@kristynaprandl ja začala cítit včera večer a dnes ráno bublinky. Ale nejsem si úplně jista zda to bylo ono. Tak 50 na 50. 🤷♀️🤣 každopádně už jen pár týdnů a cítit to budeme uz všechny pěkně 🥰
@kristynaprandl
@lenulinka10 vy dvě si ze me už děláte prdel?? 😂😂 vy mate bublinky a já ne?? Miluju bublinky!!!😂😂
@berushe14 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 já myslela ze mas taky už 🤣
@lenulinka10 já jsem vždycky poznala ze to jsou střeva když byla bublinka, menší nafouknuti a pak prd 😄😄a teď jsou bublinky bez toho a jiný, já mysllim ze uuz bys cítit mohla 🥰
@kristynaprandl ne, bublinky a pak prd😡😭 Jo a holky už jsme se dvakrát pohadali o jméně
@berushe14 tyvole fakt jo 🙈 u nás taky porad se mění holka, to je hrozný..
Kluka máme na 100% a holka je takova furt nejistá už 5x změněna manželovi se porad něco nelíbí😄
ale ty si mela jasno už přeci ne?
@kristynaprandl no to jsem měla a někdy mám bublinky a prd🙊🤣 ale tohle bylo něco jineho v podbřišku. No uvidíme budu to pozorovat😊
@kristynaprandl myslela jsem Kristián, ale zas jak ho oslovovat? Pak Čeňek, ale ten se nelíbí lidem. Chce Přemysla, ale já proste nechci ať se jmenuje jako bracha kterého nesnáším.
@berushe14
@kristynaprandl tak my holky, ještě nevíme co to bude, a už jsme se stihli taky poňafat kvůli jménům 🤣🙈 jinak taky už občas cítím bublinky a takové šimrání v podbřišník 🙂
Holky víte na co se netesim🤣🙊 az nebudu moc spat na břiše. To bude pro mě utrpení jinak neusnu. Neležím uplne na celém,ale ještě si to užívám dokud to jde. Az bude bříško větší,tak to bude horší 🤣🤣🤣
@berushe14 Kristiána jsme chteli taky ale přesně, jak na nej budeš volat Kristý? 😄 tto muže byt rovnou Kristýn 🤣🫣
Tyvado tak otevřít kalendář a hledat 😄
@lenulinka10 joooo mluvíš mi z duše ! Spím v takový ty stabilizovaný poloze na půl na břiše a uuz teď mam docela výčitky 😄😄
Taky see na to netěšim, bude to těžký usinat a hlavně pak mě kluci vždycky dĺoubali i do boku když jsem ležela takže jsem se musela otočit na druhej a byl klid 😄
Po porodu to byla taková paráda lezet na břiše. 😄😄😄

@kristynaprandl ahooooj, tak už nám tady promazali konverzaci🤣🤣🤣🤣🤣🤣