icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl ano dám 🥰🥰

kristynaprandl
20. led 2023

@berushe14 tak pokud podle MoM tak to mam 0,750

kristynaprandl
20. led 2023

@berushe14 kecam 0,570😄

berushe14
20. led 2023

@kristynaprandl pak to je holka…❤️

kristynaprandl
20. led 2023

@berushe14 Jaktoo? vzdyt ty maas 0,614 ne ? Tak nějak?
Nebo kolik mas MoM?

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl holky co je to MoM?🤣🤣

kristynaprandl
20. led 2023

@lenulinka10 koukni do papíru ze screeningu
Najdi položku free beta HCG a maas tam hodnotu MoM tak tam je to číslo
Říká se ze nad 50 je holka a pod 50 chlapeček 🙂

majina
20. led 2023

Ahoj holky, tenhle týden nějak nestíhám ale všechno poctivě čtu.... máme tu na návštěvě ségru se dvěma prckama, tak si je užívám co to jen jde. Do toho děláme pokojíček, takže pořád nepořádek, prach, každodenní uklízení, vytírání, vysávání. Ještě, že to dnes končí, pak už jen vymalovat a je po té "špinavé" práci.

V pondělí jsem měla volat na výsledky triple testu, to nebyli kompletní, tak volám v úterý a že se mi prý ozve pán doktor sám, takže nervy, že se něco děje a je špatně, když má volat doktor. Středa nic, ve čtvrtek jsem to už nevydržela a volala opět sama, paní sestřička se omlouvala, že mi zapomněli zavolat ale že je všechno v pořádku, no spadnul mi kámen ze srdce. Tak jsem si za to udělala radost a objednala autosedačku a koberec do pokojíčku.

kristynaprandl
20. led 2023

@majina Market a na ten tripple te poslali sami v Gennetu?
Jaa nebyla anni u jednoho syna 🤷🏻‍♀️

berushe14
20. led 2023

@kristynaprandl u syna jsem měla. Teď jsem měla 0,35

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl to tam vůbec nemám. Tak to mi budou delat ted z té krve. Ted jdu na nějaký větší odběry nez jsme byla v tom 1 trimestru.

majina
20. led 2023

@kristynaprandl nene, Gennet ne. Tohle dělá můj gynekolog, posílá tam i výsledky z 1. screeningu a bral mi jen krev. Co čtu,tak už se to moc nedělá, je to zastaralé.

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl ted pujdu na ten tripple test právě

lenulinka10
20. led 2023

@majina no me bral prave v 1 trimestru krev a sla jsem na přeměření NT+ tak zkoukli cele mimčo ze jo. 1 screening negativní vse v pořádku. A v pondělí jdu právě na ten tripple test, tak doufám, že take bude vše v pořádku 🙏🙏

majina
20. led 2023

@kristynaprandl si teda něco napsala 😂😂😂 prý "nechci vědět pohlaví" a teď už tu zkoumám volný beta-hCG 😂😂😂
Mám tam napsáno: 29,00 IU/I ekvivalentní k 1,027MoM

kristynaprandl
20. led 2023

@lenulinka10 to je divny, to se bere nejpozději v 11 týdnu

@majina Noo my už se doma i vsazimee 😄😄😄 hele za 3 tydny věřím, ze se to dozvíme 🥰😄😄

majina
20. led 2023

@lenulinka10 podle mě je důležitější ten screening, tam by už určitě vyšlo něco "špatně". Ale přiznávám, že když mi sestřička řekla, že mi bude volat sám pan doktor, tak jsem se bála ale díky bohu 🙏🙏🙏

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl ahaaa tak to ma výsledky dr.u sebe to mi bude dávat teda asi ted.🤷‍♀️

majina
20. led 2023

@kristynaprandl takže já bych jako měla čekat holku jo?

kristynaprandl
20. led 2023

@majina já mam stejně pocit na kluka prozradil se sam, jako moji klučíci domaa 😍když vše půjde jak má tak budeme začátkem unora praskat balonek a kdyz ne tak v březnu no 😄

kristynaprandl
20. led 2023

@majina já nevím vůbec tomu nerozumím 😄😄
@berushe ti odpovi 😄

majina
20. led 2023

@kristynaprandl já to zase cítím na holku, přitom jsem si od malička přála chlapečka ale teď v těhotenství mi něco říká, že je to holčička ❤️

lenulinka10
20. led 2023

@majina jooo ona říkala,že nejdůležitější je ze tam nevyšlo žádné riziko Downova syndromu a ta nosní kůstka. A ze vlastně miminko ma zatím vše co viděla. Ze tam nevidi nic co by bylo špatně 🙏 ale člověk stejne bude ve stresu 🙄

kristynaprandl
20. led 2023

@majina já myslela taky, protože prožívám úplně jiný těhotenství než s klukaama 🙂 je to všechno úplně naopak.. no a pak ten živý sen, jak ho na mě ukázal naa UTZ to nevymazu 😄😄😄
Fakt ten sen byl čistě jen i pohlaví jako tehdy u kluku ❤️

majina
20. led 2023

@kristynaprandl četla jsem teď kousek nějaké diskuse a tam píšou o těch hodnotách IU/I
Pokud je nižší než 50 IU/I většinou se narodí chlapeček a když je to více než 50, tak holčička.

Takže mě vychází kluk a tobě teda taky ale já stejně cítím, že to je holka 😂

kristynaprandl
20. led 2023

@majina tak tohle mě přesně nevychází 😄😄
První syn měl 59 IU/I😄😄 měl byt teda holcicka ❤️ hele a zlousela si třeba i pohlaví podle krve ? Nebo lunárního kalendáře ? 🙂
Vědět to nechci naprimo zatím ale zkoumat mě baví 😄😄

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl takze první co udělám až přijdu k dr. Se podívám do papiru a vyfotim🤣🤣 pac on si to necha pro sebe ze jo. Na genetice to maji taky, protože on to posila tam tu krev a oni jemu výsledky. Takze mi je do ruky dávat nebude. Taky jsem se mohla podívat,když jsem byli na Genetice ze jo do papiru🤣🤣 ale to by mi to sestra hned nesměla vzít 🤣

majina
20. led 2023

@kristynaprandl no nevychází to, teď to tu zkoumáme se ségrou a té to nevycházelo ani u jednoho 😂😂😂

U čínského mi vychází kluk, podle data početí holka, podle krve holka 😂😂😂

kristynaprandl
20. led 2023

@majina tak si asi vyber 😄😄😄 mě vsude vychází klučík 🤷🏻‍♀️😄😄 ostatně jako u kluku, to jsem taky zkousela a podle Google budu mít asi vždy kluky 😄😄😄

majina
20. led 2023

@kristynaprandl včera jsem objednávala autosedačku a na jedné stránce byla v akci růžová a manžel "tak to riskneme" ..... já se neodvážila 🤭🤣 tak máme černou, ať není vše šedé 😂

Strana