Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@siima12 u me je mrnous dole nalevo nad podbriskem jakoby mezi pupkem a podbriskem ❤️ zkus i různé naklánět když to mas na tom brisku
Věřím ze už najdeš 🥰
@kristynaprandl presne tak. Každá to máme jinak. Ja najdu fakt par cm pod pupikem. Ale chce to pořádně to project,protože každá to máme jinak ze jo❤
@siima12 držím palečky urcite uz najdeš ❤
@kristynaprandl zkusím to a doufám že už najdu, na kontrole bylo mimčo otočený směrem do břicha že koukalo. Poslechnu a snad už najdu.
@kristynaprandl mám to úplně stejně. Teď už to je ale hodně snadné ho najít...
Holky tak ja už taky něco malo pokoupila 😄ale mam z toho strasnej respekt, aby se něco nepokazilo, aby vše bylo dobrý na 2 screeningu.. mam teď fakt pořadnej strach
Víc než predtim 🤷🏻♀️🙈
@kristynaprandl též už bych koupila, ale furt je čas, je čas…na jméno je čas. Ale mám hrůzu ze musíme na fecho a pak na druhy screen.
@berushe14 no prave ! Kdyby člověk mel už ty nejdůležitější vyšetření za sebou tak s klidem nakupuji ale naastesti to neprehanim.. mam par věciček
Už fakt aby bylo aspoň měsíc před porodem 😄
@kristynaprandl no taky mam ted nějak vetsi strach před tím 2 screeningem 🙄🙄 ja koukam porad na oblečky,ale ještě jsem teda nic neobjednala🙄 i když kolikrat k tomu nemam daleko. Ale pak si reknu. Neeee počkej pak budeš nakupovat vesele jak budeš chtit🤷♀️ verim,ale ze nam to všem vyjde zase na 1 jako ten první 🥰 ja budu v klidu uz kdyz budu pak vědět,ze jsou v poradku výsledky z krve🙏
@lenulinka10 přesně tak, ono bude vše jiný i po tom 2 screenu, kdy zjistíme ze naše maličký nemají žádné VV orgánú, srdíčko v pořádku a tak.. no už aby to bylo!🙏🏼
@kristynaprandl ano🙏🙏 uz at to máme za sebou🙏
Decka mám dilema. Včera sme se rozhodli ze to bude malý Oliver, ale v noci se mi zdálo, ze miminko se chtělo jmenovat Přemysl. Ale to je můj bracha nevím co mám dělat, ale když na to mimino myslím, je to proste Přemeček
@kristynaprandl ja paradoxně nemám už strach zadnej 🙈
@berushe14 no za mě Oliver ❤️😄🤷🏻♀️
@tynuska77 tak to tě obdivuju, u druhyho syna jsem taky měla strach jen 3 měsíce teď u toho třetího jsem furt taková v obavách, ne ve stresu to ne, ale proste nejistá 😄😄
@berushe14 kočko, prosím o přidání naa fb do skupinky
Jenny Jenisova 😍díky
@kristynaprandl mas to tam
@berushe14 nic mi nepřišlo, jak se jmenuje skupinka ?
@kristynaprandl mas to v messengeru jestli tam mas teda psa na fotce
@berushe14 Přemysl je krásný jméno 😊 oni obě 😀 ale nad Přemečkem jsem taky chvíli přemýšlela.
Tak mi volali z gyndy co mi brali asi 4 ampule krve. A zvýšený cukr. Takže mám přijít ve středu ráno. Takže zase bude těhu cukrovka jako u dcery.😣 To už mi je jasný až půjdu na test cukrovky.
@siima12 jojo to je ten triple test. Tam poznají i cukr. Ale to se da zvladnout😊 hlavní je, ze jinak vyšlo vse v pořádku ❤
@lenulinka10 Jo přesně tak, já jsem s tím počítala že bude zase těhu cukrovka. Aspoň nepřiberu😁, ale ta muka když mám občas chuť si dát něco dobrého. Ale to zvládnu jako u malé když jsem čekala.😊
@siima12 jo ti věřím. Ja jsem ji u deti nemela. Ale teda mít ji ted,tak bych hodně trpěla protože bez sladkého ani den🤭🤣 ujíždím na něm 🙈
@lenulinka10 No je to boj😁 ale dá se udělat i zdravé dobroty.😊 Teď budu mít domácí termix s ovocem bez cukru.
@siima12 jooo to určitě 😊 plno dobrot se da udelat bez cukru😊

@lenulinka10 Jdu poslechnout… snad už najdu. Hledám tolikrát takovou dobu.