icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

siima12
20. led 2023

@lenulinka10 Jdu poslechnout… snad už najdu. Hledám tolikrát takovou dobu.

kristynaprandl
20. led 2023

@siima12 u me je mrnous dole nalevo nad podbriskem jakoby mezi pupkem a podbriskem ❤️ zkus i různé naklánět když to mas na tom brisku
Věřím ze už najdeš 🥰

lenulinka10
20. led 2023

@kristynaprandl presne tak. Každá to máme jinak. Ja najdu fakt par cm pod pupikem. Ale chce to pořádně to project,protože každá to máme jinak ze jo❤

lenulinka10
20. led 2023

@siima12 držím palečky urcite uz najdeš ❤

siima12
20. led 2023

@kristynaprandl zkusím to a doufám že už najdu, na kontrole bylo mimčo otočený směrem do břicha že koukalo. Poslechnu a snad už najdu.

majina
20. led 2023

@kristynaprandl mám to úplně stejně. Teď už to je ale hodně snadné ho najít...

kristynaprandl
21. led 2023

Holky tak ja už taky něco malo pokoupila 😄ale mam z toho strasnej respekt, aby se něco nepokazilo, aby vše bylo dobrý na 2 screeningu.. mam teď fakt pořadnej strach
Víc než predtim 🤷🏻‍♀️🙈

berushe14
21. led 2023

@kristynaprandl též už bych koupila, ale furt je čas, je čas…na jméno je čas. Ale mám hrůzu ze musíme na fecho a pak na druhy screen.

kristynaprandl
21. led 2023

@berushe14 no prave ! Kdyby člověk mel už ty nejdůležitější vyšetření za sebou tak s klidem nakupuji ale naastesti to neprehanim.. mam par věciček
Už fakt aby bylo aspoň měsíc před porodem 😄

lenulinka10
21. led 2023

@kristynaprandl no taky mam ted nějak vetsi strach před tím 2 screeningem 🙄🙄 ja koukam porad na oblečky,ale ještě jsem teda nic neobjednala🙄 i když kolikrat k tomu nemam daleko. Ale pak si reknu. Neeee počkej pak budeš nakupovat vesele jak budeš chtit🤷‍♀️ verim,ale ze nam to všem vyjde zase na 1 jako ten první 🥰 ja budu v klidu uz kdyz budu pak vědět,ze jsou v poradku výsledky z krve🙏

kristynaprandl
21. led 2023

@lenulinka10 přesně tak, ono bude vše jiný i po tom 2 screenu, kdy zjistíme ze naše maličký nemají žádné VV orgánú, srdíčko v pořádku a tak.. no už aby to bylo!🙏🏼

lenulinka10
21. led 2023

@kristynaprandl ano🙏🙏 uz at to máme za sebou🙏

berushe14
21. led 2023

Decka mám dilema. Včera sme se rozhodli ze to bude malý Oliver, ale v noci se mi zdálo, ze miminko se chtělo jmenovat Přemysl. Ale to je můj bracha nevím co mám dělat, ale když na to mimino myslím, je to proste Přemeček

tynuska77
autor
21. led 2023

@kristynaprandl ja paradoxně nemám už strach zadnej 🙈

kristynaprandl
21. led 2023

@berushe14 no za mě Oliver ❤️😄🤷🏻‍♀️

kristynaprandl
21. led 2023

@tynuska77 tak to tě obdivuju, u druhyho syna jsem taky měla strach jen 3 měsíce teď u toho třetího jsem furt taková v obavách, ne ve stresu to ne, ale proste nejistá 😄😄

kristynaprandl
21. led 2023

@berushe14 kočko, prosím o přidání naa fb do skupinky
Jenny Jenisova 😍díky

berushe14
21. led 2023

@kristynaprandl mas to tam

kristynaprandl
21. led 2023

@berushe14 nic mi nepřišlo, jak se jmenuje skupinka ?

berushe14
21. led 2023

@kristynaprandl mas to v messengeru jestli tam mas teda psa na fotce

rezena12
Autor odpověď smazal
terezis007
23. led 2023

@berushe14 Přemysl je krásný jméno 😊 oni obě 😀 ale nad Přemečkem jsem taky chvíli přemýšlela.

siima12
23. led 2023

Tak mi volali z gyndy co mi brali asi 4 ampule krve. A zvýšený cukr. Takže mám přijít ve středu ráno. Takže zase bude těhu cukrovka jako u dcery.😣 To už mi je jasný až půjdu na test cukrovky.

lenulinka10
24. led 2023

@siima12 jojo to je ten triple test. Tam poznají i cukr. Ale to se da zvladnout😊 hlavní je, ze jinak vyšlo vse v pořádku ❤

siima12
24. led 2023

@lenulinka10 Jo přesně tak, já jsem s tím počítala že bude zase těhu cukrovka. Aspoň nepřiberu😁, ale ta muka když mám občas chuť si dát něco dobrého. Ale to zvládnu jako u malé když jsem čekala.😊

lenulinka10
24. led 2023

@siima12 jo ti věřím. Ja jsem ji u deti nemela. Ale teda mít ji ted,tak bych hodně trpěla protože bez sladkého ani den🤭🤣 ujíždím na něm 🙈

siima12
25. led 2023

@lenulinka10 No je to boj😁 ale dá se udělat i zdravé dobroty.😊 Teď budu mít domácí termix s ovocem bez cukru.

lenulinka10
25. led 2023

@siima12 jooo to určitě 😊 plno dobrot se da udelat bez cukru😊

simca1998
25. led 2023

Ahoj, já bych se k Vám taky ráda přidala. Dneska jsem 14.tt. První screening už máme za sebou, výsledky naštěstí v pořádku. Jen jsem měla hraniční hodnoty na preeklampsii, tak mi preventivně nasadili léky. Čekáme první miminko tak mám ze všeho strach 🥺. Termín máme 26.7. 2023.

leeela
25. led 2023

@simca1998 jeee to vypadá jako kdyby se usmívalo 🙂

Strana