Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@tynuska77 jeeee tak to mam radost 🥰 gratuluju 🎉
Také moc moc gratuluji ❤️
U nás vše v pořádku, po tom jednom krvácení se už další neobjevilo. Na kontrole jsem byla ve čtvrtek a v úterý znovu... už pro průkazku 🙏 a 22.12. první screening.
Děkuji holky 🍀🍀 popletla jsem datum.. 9.12. Jdu 😁🙈
Ahoj holky, bohužel jsem musela na pohotovost, ale dobra zprava 6+3 a máme srdíčko❤️🙏🍀
@berushe14 Nojo to znám 🙈furt musím kluky okrikovat aby na mee dávali pozor když skáčou na gauci nebo když se po mee zrovna chce projit náš 30kg pes 😄
Hlavně ze je vše v pořádku a skvělá zprava ohledně srdicka 🥰🥰
@kristynaprandl on je hrozny divoch. Někdy mi to přijde, ze to děla schválně. Od té doby co jsem těhotná, tak se na me furt sape a chce se mazlit. Nikdy to nedělal. V únoru bude mít dva a já mám hrůzu co bude až se to malé narodí.
@berushe14 synovi byly dva roky, dva dny po narozeni druhého syna, první pul rok to nebyla žádná sláva.
Když jsem kojila tak malý měl zachvaty vzteku ze jsem mu zrovna nepodala piti..
vždycky chtěl všechno v době když jsem neměla čas 🙈jak to nedostal bylo zle.. je potřeba je hodně hlídat 🙏🏼
Můj syn je ale hodně vzteklej no 🙈
@kristynaprandl no ten nás malý je taky šílený vztekloun. Jelikož je sám a s nama bydlí babi a děda, tak je to malý rozmazlenec
@berushe14 on z toho vyroste, až zjisti ze to malé bude pro nej parťák a bude s nim sranda tak to bude lepší ❤️
Malý mi říkal ze brachu domu nechce kdyzz jsme byly v porodnici, a od roka syna jsou jakko jeden 🤗❤️ bitky jsou ale láska taky, bude to dobrý ❤️
Já jestli budu mít do třetice kluka, tak potes koště 😄holka by to mohla zlepšit ty vztahy sourozenecky 😄
@kristynaprandl ty Jo tři kluci to už bys žádný estrogen v domácnosti fakt neměla 😂😂 já si na holku radši ani nemyslím. Protože beztak chlap umí jen kluky 😂
@berushe14 no to ne 🙈 starší syn chce moc segru, Elišku, kterou už v rodině máme takže Eliška se nekona, tak byl smutný a snad mu splníme aspoň tu segru, už teď mu pro jistotu melu do hlavy ze když to bude kluk, budete ho mít i tak radi 😄🥰on je hrozně citlivej a ta vzteklost mu zůstala taky 😄mladší syn je pro zmenu větší klidas, každý dítě je jiný 🥰
Třeba vás holcicka překvapí ❤️
@kristynaprandl jako kez by nás překvapila. I když teda nevím co bych s holcickou dělala. Pece o pipinku v miminkovskem stavu me děsí, ale zase mít doma malou Olivku, by se mi moc libilo❤️
@majina moc gratuluju a jssem rada, ze je všechno v pořádku,holky po kontrolách pochlubte se s foteckama 🥰já si tady kratim čas vasema fazolkama do další kontroly a to až do 19.12 🙈😄
Vůbec to neutikaa 😄
@siima12 táhne se to viď, strašný 🙏🏼 ještě 2 tydny !! 😄😄
Nebooj všechno bude v pořádku ❤️
@berushe14 nádhera !!! ❤️
@kristynaprandl děkujeme. Jsme po KET dvou, to druhé to nezvladlo…
@berushe14 takže to naproti je ono?
Vypadá to jako kdyby tam bylo jedno ještě naproti ale prázdný
@kristynaprandl ano, to je syndrom mizejiciho dvojcete

@kristynaprandl tak je všechno v pořádku. Srdicko bylo krásně vidět ❤ další kontrola 11.12. a ode dneška jsem doma 😊 napsal mi torecan na zvracení a mám odpočívat 😊