icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

tynuska77
autor
30. lis 2022

@kristynaprandl tak je všechno v pořádku. Srdicko bylo krásně vidět ❤ další kontrola 11.12. a ode dneška jsem doma 😊 napsal mi torecan na zvracení a mám odpočívat 😊

siima12
30. lis 2022

@tynuska77 veliká gratulace 🍀🍀❤️

kristynaprandl
30. lis 2022

@tynuska77 jeeee tak to mam radost 🥰 gratuluju 🎉

berushe14
30. lis 2022

@tynuska77 tak to je kraaaasne🙏🙏🙏 kolik jsi?

majina
30. lis 2022

Také moc moc gratuluji ❤️

U nás vše v pořádku, po tom jednom krvácení se už další neobjevilo. Na kontrole jsem byla ve čtvrtek a v úterý znovu... už pro průkazku 🙏 a 22.12. první screening.

tynuska77
autor
30. lis 2022

Děkuji holky 🍀🍀 popletla jsem datum.. 9.12. Jdu 😁🙈

tynuska77
autor
30. lis 2022

@berushe14 dnes 7+5tt dle utz 😊

berushe14
30. lis 2022

@tynuska77 tak to je krásné🙏❤️🍀 kez už bych to taky měla za sebou!

berushe14
3. pro 2022

Ahoj holky, bohužel jsem musela na pohotovost, ale dobra zprava 6+3 a máme srdíčko❤️🙏🍀

tynuska77
autor
3. pro 2022

@berushe14 jezisku, copak se stalo?

berushe14
3. pro 2022

@tynuska77 ani mi nemluv. Moje divoké dítě mělo v noci záchvaty vzteku a skočilo mi na břicho. Hrozné jsem se bála, a tak jsme raději jeli…

kristynaprandl
3. pro 2022

@berushe14 Nojo to znám 🙈furt musím kluky okrikovat aby na mee dávali pozor když skáčou na gauci nebo když se po mee zrovna chce projit náš 30kg pes 😄
Hlavně ze je vše v pořádku a skvělá zprava ohledně srdicka 🥰🥰

berushe14
3. pro 2022

@kristynaprandl on je hrozny divoch. Někdy mi to přijde, ze to děla schválně. Od té doby co jsem těhotná, tak se na me furt sape a chce se mazlit. Nikdy to nedělal. V únoru bude mít dva a já mám hrůzu co bude až se to malé narodí.

tynuska77
autor
3. pro 2022

@berushe14 tak to chápu.. taky bych se bála. Hlavně že je vše v pořádku 🍀🥰

kristynaprandl
4. pro 2022

@berushe14 synovi byly dva roky, dva dny po narozeni druhého syna, první pul rok to nebyla žádná sláva.
Když jsem kojila tak malý měl zachvaty vzteku ze jsem mu zrovna nepodala piti..
vždycky chtěl všechno v době když jsem neměla čas 🙈jak to nedostal bylo zle.. je potřeba je hodně hlídat 🙏🏼
Můj syn je ale hodně vzteklej no 🙈

berushe14
4. pro 2022

@kristynaprandl no ten nás malý je taky šílený vztekloun. Jelikož je sám a s nama bydlí babi a děda, tak je to malý rozmazlenec

kristynaprandl
4. pro 2022

@berushe14 on z toho vyroste, až zjisti ze to malé bude pro nej parťák a bude s nim sranda tak to bude lepší ❤️
Malý mi říkal ze brachu domu nechce kdyzz jsme byly v porodnici, a od roka syna jsou jakko jeden 🤗❤️ bitky jsou ale láska taky, bude to dobrý ❤️
Já jestli budu mít do třetice kluka, tak potes koště 😄holka by to mohla zlepšit ty vztahy sourozenecky 😄

berushe14
4. pro 2022

@kristynaprandl ty Jo tři kluci to už bys žádný estrogen v domácnosti fakt neměla 😂😂 já si na holku radši ani nemyslím. Protože beztak chlap umí jen kluky 😂

kristynaprandl
4. pro 2022

@berushe14 no to ne 🙈 starší syn chce moc segru, Elišku, kterou už v rodině máme takže Eliška se nekona, tak byl smutný a snad mu splníme aspoň tu segru, už teď mu pro jistotu melu do hlavy ze když to bude kluk, budete ho mít i tak radi 😄🥰on je hrozně citlivej a ta vzteklost mu zůstala taky 😄mladší syn je pro zmenu větší klidas, každý dítě je jiný 🥰
Třeba vás holcicka překvapí ❤️

berushe14
5. pro 2022

@kristynaprandl jako kez by nás překvapila. I když teda nevím co bych s holcickou dělala. Pece o pipinku v miminkovskem stavu me děsí, ale zase mít doma malou Olivku, by se mi moc libilo❤️

majina
6. pro 2022

Ahojky, tak už máme po kontrole... 3,3cm, odpovídá 10+2 a všechno je v pořádku 🙏 konečně jsem se dočkala i těhotenské průkazky 🤣
22.12. jdeme na screening a 27.12. znovu na kontrolu.

marketan2
6. pro 2022

@majina to je dobře že je všechno v pořádku 🙏 já jdu zítra na kontrolu, tak jsem z toho trochu nervózní 🥴 doufám že bude taky všechno v pořádku 🙏🙏🙏🙏

kristynaprandl
6. pro 2022

@majina moc gratuluju a jssem rada, ze je všechno v pořádku,holky po kontrolách pochlubte se s foteckama 🥰já si tady kratim čas vasema fazolkama do další kontroly a to až do 19.12 🙈😄
Vůbec to neutikaa 😄

siima12
6. pro 2022

@majina krásná fotka ❤️ já jdu až 20.12.🙏 hrozný jak to neutíká. Doufám že prdelka bude v pořádku na poslední kontrole byl o 12 dní mladší 🙈

berushe14
6. pro 2022

Tak my takhle 7+1 srdíčko bije a maličké měří 1,04 Cm. Vše ok.

kristynaprandl
6. pro 2022

@siima12 táhne se to viď, strašný 🙏🏼 ještě 2 tydny !! 😄😄

Nebooj všechno bude v pořádku ❤️

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 nádhera !!! ❤️

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl děkujeme. Jsme po KET dvou, to druhé to nezvladlo…

kristynaprandl
6. pro 2022

@berushe14 takže to naproti je ono?
Vypadá to jako kdyby tam bylo jedno ještě naproti ale prázdný

berushe14
6. pro 2022

@kristynaprandl ano, to je syndrom mizejiciho dvojcete

Strana