Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@ruffy tak paráda 😊 mě právě první porod vyvolávali, první oxytocin mi c nezabral i když jsem měla silné kontrakce a tak po 2h druhý a ten už to rozjel. Ale i tak byla dcera za 4h venku a přišlo mi to až příliš rychlé a bolestivé jak nebylo tělo přirozeně připravené. Tak doufám, že tentokrát už si budu moct pohrát s tím dýcháním, aby to tolik nebolelo.
Jee holky já vám tak závidím že už to máte za sebou. Jinak čepičky asi v celé republice stejné. Před 5 lety moje dcerka taky vyfasovala stejnou 😊
Můžu se zeptat jestli jste měly před prasknutím vody nebo začátkem kontrakcí nějaké nezvykle výrazné pohyby miminka? Já mám poslední dva večery pocit, že mi tam skáče na trampolíně.🤦
Ahojky holky zase jsem tu nějakou chvili nebyla, ale konečně jsme dovybíraly fotečky od fotografa tak jdu s kůží na trh a posílám malý náhled 😉
@zuzi259 také moc moc gratuluji ať jste šťastní. Jinak na fotkách plus 15 kg a 35 tyden která se vám libi nejcvíc? Termin porodu mam 5ed v pátek, ale dole se zatim nic nechystá tak se bojim, že budu přenášet
@woodoo02
Moc gratuluji
@weweruschka jestli mohu😊, tak ta druhá a poslední, jsou nádherné. Vypadáte jak bohyně 👣.
@marioneta246 jee moc děkuji 🤗
@weweruschka dekuji, uz si to uzivame. No mne se tam dole taky nic nedelo a zrazu sup a praskla voda a jelo to.. Mme se libi 4 a 7 🙂
Krásné fotky a krásný pupíček. Člověk se potom až diví když to miminko vyleze jak se tam mohlo vejít 😊

@lucina90 dp uteri jeste casu dost 🙂 ja bych skusila vela chodit, malinik, pozerat na spln, sex, nech to nemusi vyvolavat. Ja sa tiez bojim, ze budu muset, mam sice jeste 11 dni do TP, ale nijak nic necitim, ani poslicky. Drzim peste, nech se to same rozjede!