Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@klaruskaholubinka mě 15.5
@nikolaa64 tak to máme skoro stejne termin. Já obě dvě dcery prenasela, nebo Teda první jen den ale druhou 12 dní, naštěstí pomohl Hamilton a nemusela jsem na tabletu. Tak jsem zvědavá jestli teď zvládneme v termínu. Jdu k doktorovi příští týden ve čtvrtek tak už se celkem těším. Ale jak mi nic není tak mi zatím to že jsem těhotná vlastně vůbec nedochází
@klaruskaholubinka já rodila dcerku 41+1 a hemilton v 39+5 nepomohl tak jsem dostala tabletu je. 1/4 ve 41+1 a za 6 hodin byla venku❤️
Tak baby ako napredujete? Mna stale bolia prsia (strasne a na dotyk) a nausea cely den 🙂
Ahoj holky, já byla na první kontrole v pondělí a termín zůstává 5.5., jsem dnes 8+2. Srdíčko tlouklo a všechno v pořádku. Čekáme druhé miminko a zle od žaludku mi bylo už týden před vynechánim menses. Každý den je to horší a horsi:-/ tak s úlevou vyhlížím konec I.trimestru. Bricho už pěkně vyskocilo, ale je to asi taky stravou. Mám záchvaty zravosti a samosrejme chutě jen na vše nezdrave. Tak všem držím palce 🙂
Ahoj těhulky, přidávám se k termínu okolo 9.5.23. Snad bude všechno v pořádku. Loni na jaře jsem měla ZT v 9 týdnu, následně letos v únoru konec těhotenství v 5 měsíci. 3x omotaný pupečník. Tak do třetice doufám, že už to vyjde. Je mi celkem fajn, občas šoufl, trochu bolí prsa, ale co je více nepříjemné, že si do toho denně píchám clexane a zavádím progesteron na udržení. Doktor raději nasadil preventivně. Navíc aby toho nebylo málo, tak mám cystu asi 5 cm velkou. Takže na sebe musím být opatrná. 6+6 už bilo srdíčko a další kontrola až 3.10. Nekonečně se to vleče. Když vše dobře dopadne, ráda s Vámi budu sdílet průběh těhotenství. Přeji hodně zdraví!!!
Tak já teď vyšla od doktora, zítra se musím objednat na revizi, už týden je plod mrtvý.
@klaruskaholubinka to mě moc mrzí 😢
@nikolaa64 na druhý pokus nám to třeťatko určitě vyjde.
@klaruskaholubinka určitě držím plečky
@klaruskaholubinka moc mě to mrzí. Je to hrozný pocit znám to. Moc na Vás myslím a držím palce ať se brzo zahojíte a můžete se snažit dál. Sama jsem vůbec netušila jak se to stává často, dokud se mi to taky nestalo a nezačala jsem hledat útěchu v těchto diskuzích maminek s podobným příběhem. ❤️
@woodoo02 je pravda, že jsem si vůbec nedokázala představit že by se mohlo něco stát když mám doma už dvě zdravé holky. Moc děkuji za podporu, a přeji ať se do třetice zadari a zažijete ten pocit držet miminko v náručí.
Ahoj těhulky, hlásím se po kontrole 8+6, podle ultrazvuku 8+3. Srdíčko stále funguje a drobeček roste jak má. Jak se cítíte? Mě konečně přestaly bolet prsa, dokonce i s únavou je to lepší, a kromě zhoršeného exému si nemůžu na nic ztěžovat.
Zdravím ženy, tak i já se přidám k vám doo skupinky dle karkulačky mě vychází porod 20.5.2023 zítra budu volat Dr. Na kontrolu. Bude to zajímavé období protože momentálně mě tu lozi roční holčička 😬. A cítím se hrozně mám furt hlad je mě špatně a točí se mě hlava nuze si myslím že mě doktorka nasadí anopyrin jako v minulém těhotenství.
@ninibystrous tak hlavně hodně odpočívej když Ti malá spí. Ona se domácnost nepo.... 😉

@nikolaa64 super, ono zacina tlct az neskor ak sa nemylim, je to velmi individualne 🙂 nabuduce uz bude 🙂