Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@woodoo02 malá spi max hodku denně 🤦♀️ ale zase si vyhraje sama se spíš otravuje psa 😂 a na domacnost kašlu na to mám momentálně manžela 😂 co si budem lituji ho
Ahoj, ja včera podstoupila revizi a cítím se mnohem lépe než před zákrokem. I se mi ulevilo, že už to mám za sebou.
Vám všem přeji klidné tehotenstvi až do konce. A hlavně ať je vše v pořádku🙂.
Ahojky holky tak se taky hlásím a přidávám před 2 a půl měsíci jsem se vdala a před měsícem zjistila, že jsem v tom. Miminko bylo plánované 😊 ale i tak jsme byli překvapeni, že se tak brzy zadařilo na kontrole jsem už byla a vše naprosto v pořádku. Je to moje 4 těhu a 3 miminko. Manžel se moc těší jsem v 8 týdnu a termin mám 23.5.2023 přeju všem hlavně pevné nervy a sílu na první trimestr já už se nemůžu dočkat druhého 😁
baby drzte zajtra palce ideme na 1. ultrazvuk <3
Ahojte mamky,také bych měla rodit do 12.5.
Docela mi první trimestr dává do těla, jsem v 10tt a neustále zvracím a do toho druhý den dost pobolívá hlava. Většinu dne proležím v posteli. Chuť na jídlo celkem žádná, když něco pojím jdu většinou do hodiny zvracet.
Říkám si vydrž. Stojí to za to, určitě to brzy přejde a bude zase líp. 😅🙏♥️
Holky taky některou z vás pálí ústí moč trubice? jakoby lehké celodenní pálení a aby nebylo celodenní pomáhá mi vždy sprcha a krém který jsem nedávno objevila a který považuju za zázračný, protože vždy uleví, ale uleví jen do druheho dne do odpoledne a mohu mazat znovu ☹ Dr mne odfláknul s tím, že mi ani stěry z čípku neudělal a a napsal mi macmiror žluté čípky na zavádění se slovy že mi prý stejně v těhotenství nemůže nic jiného dát, ale ty problém nevyřešili jen způsobují silný fosforeskavě žlutý dost nepříjemný výtok. ☹ tak se příště chystám na dr na poradnu, že ho sjedu se slovy, že buď mi udělá stěry a zjistí co mne trápí a nebo odcházím jinam pro neposkytnutí zdravotní péče.
@lenule86 chuděrko měla jsem to tak u druhého mimi teď naštěstí sice nezvracím ale je mi furt zle z věčného hladu a když se najím je mi jen těžko naštěstí na ty těžké stavy pomáhá noball a zázvorovocitronový čaj.
@ninibystrous Mám to teď podobně taky teď víc uklízí manžel 😀 i večeři mi občas nachystá 🙂
@weweruschka .mě gyndařka předepsala na nevolnosti tablety torecanu.Čaj mám doma taky, ale stejně jsou dny, kdy nepomůže nic ani gravi lízátka.Je to mazec. Děkuji za tip. Poptám se Dr. nebo v lékárně.
Jinak váš lékař je pitomec, mohl by klidně podcenit i začínající zánět moč. čest.
@lenule86 jj Chodím boužel do poradny kde se doktoři střídají jako ponožky ten co mne příjmal byl, ale jiný měl mnohem lepší přístup byl více komunikativní a tak se modlim, aby na mé první poradně byl on a ne ten ignorant co mi dělal první utz.
@lenule86 problém je že já v těhu nikdy zanícené moč. cesty neměla v době těhu jsem měla od těchto potíží vždy pokoj a tak ani nevim zda se tyto potíže projevují zezačátku v těhu třeba jinak či jak to mám pooznat 🙂
@weweruschka no s takovým přístupem bych osobně dala přednost jinému doktorovi. Ta mastička co používáš zjišťovala sis zda se může používat v těhotenství? Přes tu sliznici se to to dost dostává do těla, tak buď raději opatrná. Držím palce ať se to rychle vyřeší.
@woodoo02 Jj právě že může je to napsané i v příbalovém letáku. Kdyby ještě kdokoli z vás měl podobné potíže, tak se jmenuje vitagyn C
@lenule86 mne osobně už se znechutili i ty lízátka 😀 lízala jsem je když mi ylo nejhůř ten tyden v kuse a už je nemůžu ani vidět 😀
@weweruschka to se nedivím, jsou zvláštní ani mě nějak extra nechutnají, párkrát jsem se z nich i🤮🤦🤣.
Dnes naštěstí nezvracím, ale jsem jak na kolotoči od rána🥴a chce se mi chrnět. Myslím, že ta infekce se může projevit svěděním a pálením vchodu do pochvy, ale to jsou spíše kvasinky.I tak bych si trvala na stěrech a vyšetření. Minimálně je to prostě nepříjemné a je
17.10. jdu taky na prvotrimrstr genetický test. Naštěstí mám skvělého doktora, který pro můj klid v duši mě bere na kontrolu každých 14 dní. Taky nám umřelo mimi ve 20tt. Jsem jako na trní a už se moc těším na pondělí, abych se zase ujistila že tluče ❤️
@woodoo02 já mám také novou bezvadnou paní doktorku, zatím jsem na kontrole každý týden😅. Ale teď už budou kontroly tak jednou měsíčně, myslím.
Předchozí těhotenství jsem měla takovou starou papriku a ta podcenila, že mám vyšší srážlivost krve a špatně to dopadlo. Tak jsem od ní odešla. Teď si píchám injekce na ředění krve už od potvrzeného těhotenství, tak věřím, že vše bude v pořádku♥️. Držím nám oběma palce🍀
@lenule86 Teda tak to je hodně důkladná paní dr 😀 to u mne kontrola 4.10 a druhá bude 26.10 ale lepší jak nic 🙂 Jinak už se v sobě nevyznám od včera dole klid bez pálení 😀 Možná je to pálení běžný příznak změny poševní mikroflory, v těhotenství se to prý stává běžně dost jsem si o tom četla i tady na koníkovi prý to holky běžně mají ☹ jenom se bojim jak přijede manžel, abych pak netrpěla dvojnásob ☹ on se na mne těší a nemůže se dočkat a já mám obavy 😀 jak to dopadne hold budu hodně pít a vybavím se lubrikantem laktacid, který mi byl doporučen pro citlivky 😀
@weweruschka u mě je důkladná, protože jsem vedená jako rizikové těhotenství. Tak nechce nic zanedbat ani podcenit.Dnes na kontrole bylo miminko krásně vidět, dobře prospívá i roste, jen je tam nějaká nezvyklá odchylka, která se prověří až na screeningu v gennetu.Tak se modlím, ať to není nic fatálního a miminko je v pořádku♥️🙏.A tady ho máme dnes 11+0
@lenule86 nápodobně. Od začátku mám clexane a raději ještě progesteron, abychom to nijak nepodcenili 😉 jinak teda každodenní píchání nic moc. Už mi to leze krkem. Vždycky když se kouknu do aplikace kolik mi zbývá dní do porodu, tak to přenáším na počet injekcí + 6ti nedělí a fakt se na to netěším. Ale co bych pro mimouška neudělala 🙏
Caute holky. Jak vam je? Ja mam 9+5 a stale nausea som si myslela, ze to uz pomaly zacne prechadzat. Rozmyslali ste nad menami? Sem s nimi? Za mna zatim vyhrava Matus alebo Maros a Elena alebo Nina 🙂
Ahoj holky, u mě je to poslední dny na střídačku, jak na houpačce. Jsou dny,kdy mi je celkem fajna skoro se mi zvracet nechce a jsou dny kdy zvracím i víc jak 5x za den. Nejvíc nesnáším, když mě to vzbudí v noci a musím leťet🙆. Jsem teď 11+1.Moje gynekoložka má podezření na nějakou vvv, ultrazvuk se jí už podruhé moc nezdál. Hodně se bojím, jsou to muka.
Už by to bylo podruhé se současným partnerem.
Nevím, kde je problém, jedeme 19.10 do gennetu Praha na důkladný screening a zřejmě i rozsáhlejší genetické testy.
Jsou to fakt nervy... Občas se neubráním smutku a pláči, moc bychom si konečně přáli mít štěstí🙏🙏🍀.

@nikolaa64 momentalne 8 tyzden a jdu v 9.