Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Holky citim ako keby mi vybuchovali pukance v bruchu - mozu to byt tie pohyby? :D
@lucina90 jo jak male bomby, co idu hore a potom praaask ako na Silvestra :D ale ja citim skor nad pupkom jak v zaludku, preto som si vsimla, ze to je nieco ine ako creva, co som teda este zatial za zivot necitila :D take, ze ide ide a puk a vela za sebou, ale dnes uz nic necitim - budem monitorovat, som 17+5 a prvorodicka, ale podla mna to bolo ono <3
Tak já už tak 3 dny cítím každý den většinou v podvečer dupy dupy 😊 tak už jsem trochu klidnější. Dnes na kontrole mi řekl doktor že pravděpodobně čekáme holčičku. Tak bude mít ta naše prvorozená sestřičku kterou si moc přála 😊 a já vlastně taky 😊 jak už jsem na holku zvyklá, tak nevím, jak bych si s klukem poradila 😊
@lucina90 tak dnes jsem byla na 2. Screeningu a vše v pořádku vždy se mi po kontrole hrozně uleví 😊 jinak máme potvrzení holčičku.. a říkala jsem panu doktorovi, že pořádně pohyby necítím...jestli je to v pořádku a prý mám placentu na přední straně břicha, takže kopance budu cítit jemně.. 🤷♀️🤦♀️ prý to není nijak nebezpečné pouze to bude tlumit pohyby.. tak jsem zvědavá, jestli se to zesílí.. 🍀❤ no hlavně, aby byla holčička naše zdravá a v pořádku
Když už zmiňujete tu placentu, slyšely jste o tom, že se z ní dají zpracovat kapsle nebo třeba homeopatika, kterými se dají do budoucna léčit Vaše děti i Vy? Uvažovala jste některá o této možnosti? Já teď zrovna hledám kdo a za kolik to dělá. Přijde mi to jako skvělé využití genetického základu.
@woodoo02 ja som o tom pozerala video, da sa z toho aj varit a zevraj dobre zjest po porode :P ale neviem, ci by som do toho isla, by som si pripadala trochu ako kanibal :D na tie homeopatika to riesia Dule, su firmy aj v CZ, kt. vedia placenty spracovat a dorucia rovno z nej tie homeopatika.
Zaujimavy clanok o jedeni placenty po porode https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/jist-ci-nej...
Inak baby odkial ste, ja zijem v Brne a chcem sa objednat na psychofizicku pripravu na porod aspon par lekcii s partnerom. Ci odtialto nie je este niekto, co by siel.
Já jsem z Harrachova, rodit budu v Jilemnici, kde jsem už rodila. První porod jsem měla vyvolávaný a nemám na něj příjemné vzpomínky. Takže bych se teď chtěla lépe připravit a poslouchám různá přípravná videa a diskuze o hypnoporodu. Jinak o té placentě taky teprve sbírám informace jak to chodí. Ale obty homeopatika bych fakt měla zájem, protože je to lék na několik let. Upřímně bych si taky asi nedala koktejl z placenty, který se taky dělá a prý náramně podporuje hojení po porodu a podporuje laktaci. Ale to už mi přijde dost....
@zuzi259 máme v plánu předporodní kurz, zatím Teda nejsme nikde objednání.. a jinak jsem kousek od Jihlavy 😁 jo a už jste se zkoušeli zapsat k dětské doktorce? My už Teda jo a naštěstí jsme sehnali.. (u nás je totiž nedostatek pediatru, tak se musí vše za včas řešit, nevím jestli máte u vás stejně.. )

@woodoo02 já jsem 17+6 a také to mám,,tři dny kope a pak vůbec nic a pak se zase ozve 😁