icon

Kdo má termín na květen 2023?

zuzi259
11. zář 2022

Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂

baratynka
9. pro 2022

@woodoo02 já jsem 17+6 a také to mám,,tři dny kope a pak vůbec nic a pak se zase ozve 😁

zuzi259
autor
12. pro 2022

Holky citim ako keby mi vybuchovali pukance v bruchu - mozu to byt tie pohyby? :D

lucina90
12. pro 2022

@zuzi259 jako by ti bouchalo ve střevech, malý bomby? 😂 To bude ono..už to mám silnější o kousek, tak vím, že je to prcek 🥰 ale pořád je teda hodně nízko

zuzi259
autor
12. pro 2022

@lucina90 jo jak male bomby, co idu hore a potom praaask ako na Silvestra :D ale ja citim skor nad pupkom jak v zaludku, preto som si vsimla, ze to je nieco ine ako creva, co som teda este zatial za zivot necitila :D take, ze ide ide a puk a vela za sebou, ale dnes uz nic necitim - budem monitorovat, som 17+5 a prvorodicka, ale podla mna to bolo ono <3

lucina90
12. pro 2022

@zuzi259 je to možný, ono to bude silnější a častěji. Já to třeba cítím nejvíc když jsem v klidu, sedím, ležím a takový malý ťukance, jako by prstem do mě někdo ťukal

woodoo02
12. pro 2022

Tak já už tak 3 dny cítím každý den většinou v podvečer dupy dupy 😊 tak už jsem trochu klidnější. Dnes na kontrole mi řekl doktor že pravděpodobně čekáme holčičku. Tak bude mít ta naše prvorozená sestřičku kterou si moc přála 😊 a já vlastně taky 😊 jak už jsem na holku zvyklá, tak nevím, jak bych si s klukem poradila 😊

lucina90
12. pro 2022

@woodoo02 já mám kluka a nevím co bych si s holčičkou počala 😅 ale nevíme co to bude, necháme si to až do porodu jako překvapení 🥰 hlavně ať je to zdravé 🍀

anonym055
12. pro 2022

@lucina90 tak dnes jsem byla na 2. Screeningu a vše v pořádku vždy se mi po kontrole hrozně uleví 😊 jinak máme potvrzení holčičku.. a říkala jsem panu doktorovi, že pořádně pohyby necítím...jestli je to v pořádku a prý mám placentu na přední straně břicha, takže kopance budu cítit jemně.. 🤷‍♀️🤦‍♀️ prý to není nijak nebezpečné pouze to bude tlumit pohyby.. tak jsem zvědavá, jestli se to zesílí.. 🍀❤ no hlavně, aby byla holčička naše zdravá a v pořádku

lucina90
12. pro 2022

@anonym055 přesně tak..ano ta placenta tlumí pohyby, nevím jestli se může ještě posunout dozadu 🤷 každopádně hlavně, že je v pořádku ❤️ a kdy máš termín?

anonym055
13. pro 2022

@lucina90 termín mám 1.5.2023.. no oan doktor říkal, že už tam asi ta placenta zůstane.. ale tak ti nevadí, hlavně, že to neohrožuje malou 😊❤

lucina90
13. pro 2022

@anonym055 přesně tak 😊 já mám termín podle uz 2.5. ale kontrolu jsem měla mít za týden, ale museli mě posunout až po Novém roce..

woodoo02
13. pro 2022

Když už zmiňujete tu placentu, slyšely jste o tom, že se z ní dají zpracovat kapsle nebo třeba homeopatika, kterými se dají do budoucna léčit Vaše děti i Vy? Uvažovala jste některá o této možnosti? Já teď zrovna hledám kdo a za kolik to dělá. Přijde mi to jako skvělé využití genetického základu.

lucina90
14. pro 2022

@woodoo02 já o tom slyšela, ale nevím vůbec jak je to finančně a jak to funguje. To už musí někdo odnést hned po porodu a zpracovat, asi dula?

anonym055
14. pro 2022

@woodoo02 slyšela jsem o tom, ale nikdo nám zatím nic takového nenabídl.. ani jsem se o nic takového zatím nezajimala.. takže o tom ani neuvažujeme prozatim 🤷‍♀️🙂

anonym055
14. pro 2022

@lucina90 to budeš mít 2. Screening? Nebo nějaké další vyšetření? Já měla 2. Screening teď v pondělí a další kontrola až 20.1. 2023 Plus test na cukrovku v ten stejný den..

lucina90
14. pro 2022

@anonym055 jj 2.screening, budu už asi 22t+ ..cukrovka prý až mezi 24-28tt

zuzi259
autor
14. pro 2022

@woodoo02 ja som o tom pozerala video, da sa z toho aj varit a zevraj dobre zjest po porode :P ale neviem, ci by som do toho isla, by som si pripadala trochu ako kanibal :D na tie homeopatika to riesia Dule, su firmy aj v CZ, kt. vedia placenty spracovat a dorucia rovno z nej tie homeopatika.

zuzi259
autor
14. pro 2022

Zaujimavy clanok o jedeni placenty po porode https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/jist-ci-nej...

zuzi259
autor
14. pro 2022

Inak baby odkial ste, ja zijem v Brne a chcem sa objednat na psychofizicku pripravu na porod aspon par lekcii s partnerom. Ci odtialto nie je este niekto, co by siel.

woodoo02
14. pro 2022

Já jsem z Harrachova, rodit budu v Jilemnici, kde jsem už rodila. První porod jsem měla vyvolávaný a nemám na něj příjemné vzpomínky. Takže bych se teď chtěla lépe připravit a poslouchám různá přípravná videa a diskuze o hypnoporodu. Jinak o té placentě taky teprve sbírám informace jak to chodí. Ale obty homeopatika bych fakt měla zájem, protože je to lék na několik let. Upřímně bych si taky asi nedala koktejl z placenty, který se taky dělá a prý náramně podporuje hojení po porodu a podporuje laktaci. Ale to už mi přijde dost....

anonym055
17. pro 2022

@zuzi259 máme v plánu předporodní kurz, zatím Teda nejsme nikde objednání.. a jinak jsem kousek od Jihlavy 😁 jo a už jste se zkoušeli zapsat k dětské doktorce? My už Teda jo a naštěstí jsme sehnali.. (u nás je totiž nedostatek pediatru, tak se musí vše za včas řešit, nevím jestli máte u vás stejně.. )

lucina90
17. pro 2022

@anonym055 to už se řeší pediatr? Hups 😅 já chci registrovat tam kde mám syna, tak snad mi ho vezme 🤯 ale přijde mi to ještě brzo

anonym055
17. pro 2022

@lucina90 bylo mi řečeno, že pokud bych už duté měla, tak mi ho vezmou automaticky, ale jelikož cekame první, tak máme hledat.. u nás je to bohužel takhle 😕 je tu opravdu málo doktorů.. pokud Teda nechcete dojíždět do jiného města.. 😁 ale naštěstí nás vzala..

lucina90
17. pro 2022

@anonym055 aha, tak ještě že jsi to zjistila zavčasu 🙂

anonym055
17. pro 2022

@lucina90 on mi to říkal přímo gynekolog at to začnu radši řešit 😁

woodoo02
19. pro 2022

Ahoj těhulky už máte za sebou další velký ultrazvuk? Já byla dnes a vše máme v pořádku. Doufám, že i u Vás je vše jak má být a přeji krásné promlsané Vánoce 😊

zuzi259
autor
19. pro 2022

@woodoo02 Ja jdu az 4.1.23 na velky ultrazvuk <3 som rada, ze vse v poradku!

lucina90
19. pro 2022

@woodoo02 jeee pěkná fotka 🤩 moje se otáčí zadkem k nám 😅 velký utz mám 2.1.

anonym055
19. pro 2022

@woodoo02 ano byla jsem minulé pondělí 😊❤ a vse naprosto v pořádku. 🍀😊 krásná fotka

nikolaa64
21. pro 2022

@zuzi259 holky tak dneska 19+2 a od 18+5 cítím pohyby ❤️

Strana