Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Ahoj holky mám otazečku jaký vitamin D používáte my máme předepsaný vigatol ale malého s toho boli bříško. Tak přemýšlím o jiném nějaký na doporučení ?
@ninibystrous máme taky vigantol.. a u nás bez problémů.. takže asi neporadím 🤷♀️
@ninibystrous my taky dostali předepsaný Vigantol a taky se po něm projevil velký břichabol a řev. Vyměnili jsme za BioGaiu s vitamínem D (probiotika+ vitamin D v jednom) a cca po týdnu užívání jsme začali pozorovat velké zlepšení.
@mignet děkuji moc zkusíme vyzkoušet 😇
@ninibystrous já mám D od Terezie
My jdeme zacatkem srpna na hexu a plus nam nabizeji pneumokoki, no nevim, asi to dam zvlast nech toho nema prilis naraz. Chuda take malinke a uz to ockuju :(
@zuzi259 já nechávám povinné (hexa) rotaviry a prevenar 13 jiné dávat nebudeme.. první hexu a rotaviry měla v jeden den.. a neměla žádnou reakci.. jenom byla víc mazlivá.. začátkem srpna jde na prevenar.. 🙂 malý to zvládne.. myslím, že je to spíš horší pro náš než ty maličký.. 😁😊 ale jsou to sikulky 😊
Ahoj holky, tak jak se Vám a miminkum daří? Naše malá bude mít zítra 7 měsíců❤️❤️.. to je neuvěřitelný, jak rychle ti utíká 🤷♀️

@lucina90 no mojmu to neni videt, ale dala jsem ten kokosovy olej, tak uvidime.