icon

Kdo má termín porodu v říjnu 2023?

romcajda
17. dub 2023

Ahojky, tak kolik nás tu je, co má termín v říjnu?

Strana
z3
terulle05
21. dub 2023

Holky tak jedeme akorát domu . V čekárně jsem byla už na 9h . A takovou dobu jsem čekala . 🫣
Veškerou krev máme ok 🙏🏻 jen mám tedy preeklampsii tak mi dr poslal hned recept. A miminko nam spalo a pak jsme ho budili . Tak se mlelo a dokonce i mávalo . Pan doktor říká že vše vypadá že je v pořádku . Genetiku po minulých nezdarech taky schledal za vhodnou. Tak mi dal i kontakt na jeho kamaráda . A pak mu i volal . Tak uvidíme . TP nakonec podle UTZ je cca 22.10 🙂
A co vy jak vam je ? 🙂

milito18
24. dub 2023

@simonasimka tak jsem to zkusila a nic,jedno prdnuti a konec,po třech dnech mě tak bolelo břicho,na záchodě jsem to zkoušela od jedny od rána,prkénko jsem měla úplně obtiskly🤣🥺
Nakonec mi pomohli glycerinové čípky,holt když už nebude zbytí prostě si ho vezmu,jako tři dny nejít na WC a jen si párkrát prdnout no děs.

milito18
24. dub 2023

Dnes jsem byla na druhém screeningu v Ústí a skvělý,pan doktor sympaťák,Mimi Vaneska díky čokoládě dělala v bříšku disco šou 🤣
Vše je v pořádku a na genetice kam díky odběru plodovky musím chodit než porodim tak tam taky dobrý.
Koupila jsem pár oblečku,skříň a koukám na postýlku a kočárek.
Taky Vám přijdou ty oblečky velikosti 56 tak malinké?
První dcera měla 3kila padesát kg a 50 cm a 56velikost měla,ale pořád tomu nemůžu uvěřit.Holt je to dlouhá doba třináct let 🤣🫣

romcajda
autor
24. dub 2023

@terulle05 no super, tak hlavně že je prcek v pořádku 🥰. Já jdu teď ve čtvrtek na kontrolu, tak se těším a i trošku bojím, aby bylo vše ok. Doufám, že by už mohlo být vidět pohlaví 😁. Jinak se máme fajn, jen sem nějaká nachlazená a kašlu 🙄

romcajda
autor
24. dub 2023

@milito18 už druhý máš za sebou? Já jdu na 2.screening až 22.5. Tak super, že je vše v pořádku 😊. Takže to bude holčička? Gratuluji 😊.

milito18
24. dub 2023

@romcajda Ano druhý .
Další vyšetření zas příští měsíc,a že ten květen mám narachany.Praha screening,Ústí Mimi srdce, alergologie -protoze jsem astmatik...Jj holčička.Děkuji moc ♥️

terulle05
25. dub 2023

@milito18 jé tak to je paráda 🙂 moc gratuluji 🙂 jinak s tou toaletou to mam stejné :(.
Tak že čokoláda na screening ok 😂😂

@romcajda jojo miminko je parádní . Jen ta preeklampsie . Beru Anopyrin 1-0-0. Tak ti držím palce ať se na kontrole ukáže . 27.4 mám genetiku . Tak snad bude vše v pořádku 🙏🏻.

terulle05
25. dub 2023

@romcajda taky jsem dostala od dr žádanku už na 2 screening

terulle05
25. dub 2023

@milito18 a ty jsi od Ústí ? 🙂 nebo Praha 🙂

romcajda
autor
25. dub 2023

@milito18 Jj, lítaní po doktorech je super. Já musím zase každé 3 týdny na krev na endokrinologii, mám odebranou štítnou žlázu.

romcajda
autor
25. dub 2023

@terulle05 já musím na druhy někam jinam, kde mají lepší zařízení, protože už je mi nad 35 🙄. Ale naštěstí mám vše v Praze 😅

terulle05
25. dub 2023

@romcajda taky musím do Prahy . Utz u Screeningu mi dělal dr . Plevak Petr . Byl opravdu precizní . A dokonce mam v papírech víc hodnot než tenkrát .
Tak že jsi z Prahy 🙂

romcajda
autor
25. dub 2023

@terulle05 Jj, bydlíme v Praze 😊. Mě ho jinak dělá moje dr, ale na ten druhý kvůli věku mám jít jinam

terulle05
25. dub 2023

@romcajda aha tak budu držet palečky 🙂. ❤️

romcajda
autor
25. dub 2023

@terulle05 děkuji ❤️.

terulle05
25. dub 2023

@romcajda 🙂

milito18
25. dub 2023

@terulle05 já jsem z Teplic,takže da se říct větší kousek ode všeho 🤣
Fakt kousek čokolády a byl mejdan 🤣
To ještě manžel ať si cucnu kafe ,no nevím co by dělala ještě po kafi 🤣

milito18
25. dub 2023

@romcajda tak ať se tě zdravíčko drží a nepouští 🙏♥️

terulle05
25. dub 2023

@milito18 jé 🙂 to je hustý 🙂 Já jsem od Litoměřic 🙂 v Ústí jsem pracovala 🙂
Jo ok tak že stačí si kousnout a bude rošambo 😂😂
Mě naposled 2x spinkalo a musela jsem ho budit 😂.

milito18
25. dub 2023

@terulle05 no nekecej,já z Litoměřic před 7 lety se odstěhovala.Bydleli jsme v Muchovce.
Chlap dostal nabídku v Teplicích,já tenkrát přišla o mimi tak jsme to vzali jako nový začátek.
Já měla teď 2. screening a jeste mě čeká další velký screening v Praze,jsem sledována kvuli genetice.Nervy furt mám,ale v pondělí nám malou ukázali a řekli že je v pořádku takže se snažím být v klidu.
To buzení je nepříjemný,mě doktor na 1.screningu stouchal do břicha,což když 3 dny más zácpu a zarazeny prdy není zrovna příjemný.
Pak dej vědět jaký bylo rošambo 🤣🤣

terulle05
26. dub 2023

@milito18 no spíš kousek od Litoměřic . Ale teď jsem tam
opět často 🙂 jak jezdím k doktorce 🙂
To je náhoda 🙂 úplně jsem se zasmála jak je svět malej 🙂
Jo já mám genetiku zítra 🙏🏻 taky v Praze 🙂
No pravě. Jsme plné vepředu i vzadu a ještě takové cvičení s břichem 😂 nám pohlaví neřekli . Ale miminko bylo krásně vidět na monitoru , ale lékař mi dal mazanice 😂 tak hnusné fotky jsem neviděla 😂🙏🏻.

romcajda
autor
26. dub 2023

@milito18 @terulle05 no my jsme měli na 1.screeningu opačný problém. Doktorka prcka nemohla zachytit, jak jí pořád utíkal 😂😂. Tak jako poslechnout si srdíčko a vše přeměřit byl fakt boj 😅. Jinak s těma nervama jsem na tom stejně. Ale věřím, že na podzim budeme všechny vozit spokojeně kočárky ❤️

terulle05
26. dub 2023

@romcajda to ja pravě měla předím na kontrole . Ale teď jsme šla 2x za sebou na utz ve 12 a to si dáváme šlofíka 😂😂😂. Tak je to možná i tím . Tady posílám naše fotky. 🫣🫣😂😂😂😂

romcajda
autor
26. dub 2023

@terulle05 už si měla i 3d utz? Já ho mám v těhu balíčku, ale vůbec nevím, kdy mi ho dr bude dělat 😄. Jinak taky přikládám poslední foto 😊

ronja55
26. dub 2023

Termín mám 15 října a bude to naše třetí 🙂

terulle05
26. dub 2023

@romcajda jo doktor nám chtěl miminko ukázat. Ale jak jsem už psala vytiskl nám ošklivé fotky 😂🫠 to o týden před na to samém utz mi dr udělala lepší fotky hele 🙂

Ty máš užasnou fotku 🙂

@ronja55 jé mě teď vyšel 22.řijna 🙂

romcajda
autor
26. dub 2023

@terulle05 děkuji 🥰, nechápu že se to paní doktorce povedlo 😄. Na těchto je vidět lépe 😊❤️

terulle05
26. dub 2023

@romcajda no nevím 😂 jako ten co mi dělal ten velkej taky udělal hezké no ale co 😂

terulle05
27. dub 2023

Ahoj holky ,
Tak jsme doma z genetiky . A paní doktorka říkala že genetika je zbytečná že dle Screeningu a zprávy je vše v pořádku . Že maximalne triple test v 16 tt. 🙏🏻

romcajda
autor
27. dub 2023

@terulle05 Ahojky, tak to je super 🥰. My dneska na kontrole a vše v pořádku, vypadá to na holčičku 😊. Délku nám neřekla, ale má 220g a podle ms teda 17+2

Strana
z3