icon

Kdo má termín porodu v říjnu 2023?

romcajda
17. dub 2023

Ahojky, tak kolik nás tu je, co má termín v říjnu?

Strana
z3
terulle05
27. dub 2023

@romcajda teda to je macek 🙂 pecka . U nás se pohlaví neví 🙂 a zítra se objednám na ten triple test . Nevíte holky kolik to cca stojí ?

romcajda
autor
27. dub 2023

@terulle05 jako ukázala se pěkně, ale i tak dr říkala, že mi to určitě ještě potvrdí nebo vyvrátí na 2.screeningu 😁. No jako co jsem tak koukala tak spíš ta váha odpovídá o týden dýl. Hele kolem 1.500,- co jsem koukala. Určitě to bude taky vše v pořádku 😉.

terulle05
28. dub 2023

@romcajda ty jo všem se miminka ukazují a to moje je tvrdohlavé 😂😂😂😂 .
No ja četla že ta krev je pozitivní 🫣🫣 tak mam strach .

romcajda
autor
28. dub 2023

@terulle05 určitě to dobře dopadne ❤️

terulle05
28. dub 2023

@romcajda v pátek tam jedu 🙂 5.5 🙂 to máme i výročí ❤️ . Tak uvidíme 🙂

romcajda
autor
28. dub 2023

@terulle05 tak to musí dopadnout jenom dobře 🥰

terulle05
29. dub 2023

@romcajda taky si říkám 🙂
A jak jste na tom ? U mě únava přetrvává , nevolnost pouze v aute 🫣 a o bobku ani nemluvím 😂😂🙏🏻.

romcajda
autor
30. dub 2023

@terulle05 tak jako unavená jsem pořád, ale už je to o proti 1.trimestru lepší. Tím, že musím Magnosolv, mám bobek pravidelně 😂😂, i když k tomu mám i železo a to má opačný efekt. Jinak vlastně jsem úplně v pohodě. Naštěstí

romcajda
autor
30. dub 2023

No a jak jste na tom s kg nahoře? A už to ví rodina a okolí?

milito18
1. kvě 2023

Já se musím podělit.
Po dlouhé době jsem potkala známé,a hned jak mě viděli tak prej ,že čekám kluka.
Já na to ,že ne že jsem po odběru Choriovych klků kde mi i DNA potvrdila holčičku,a oni že u nich se spletli a měli kluka.Manzel nadsenej že přeci jen k holce přibude kluk a já jen nevěřícně na ně koukala.Doma skříň plná růžových a fialových a červených věcí.Jsem naladěná na holčičku 🤣 Jako je mi to jedno co to bude ,hlavně ať je to zdravý ,ale zarazili mě.
Doktor na screningu měl co dělat aby Mimi poměřil takže holku manželovi odkyval.
Ve středu jdu do poradny tak se zeptám svoji gyndarky,ta je ale upřímně divná no 🤣
Co si o tom myslíte vy?
Držím palečky ať je nám všem lépe a vše se daří 🙏♥️

romcajda
autor
1. kvě 2023

@milito18 že by se DNA spletlo? To se mi moc nechce věřit. Jako mě dr řekla, že to bude holka, ale nemám to brát na 100%, taky jsem na ni víc naladěná. Ale zdraví je hlavní 😊. A zatím teda vše ok.

milito18
2. kvě 2023

@romcajda no snad nespletlo.
Ale člověka to zarazi viď..
Já jdu zítra do poradny tak jsem na malou zvědavá, tentokrát si čokoládu nedám 🤣

xichtik88
4. kvě 2023

Ahoj Můžu se k Vám přidat?😊
Mám termín 31.října a aktuálně řešim porodnici.Nemáte některá v plánu rodit u Apolinaře?Na internetu jsou totiž různé recenze...

romcajda
autor
4. kvě 2023

@xichtik88 já o Apolináři přemýšlela, ale nakonec jsem se zaregistrovala v Tomayerově, mám to blíž a přece jen je tam úplně všechno. Kamarádka tam bude rodit příští měsíc a zatím si tam ty návštěvy moc chválí

xichtik88
4. kvě 2023

@romcajda Já právě budu okoko toho termínu u tchýně v Kladně, to ona mi Apolinaře doporučila a hlavně protože jsem neměla uplně super předchozí dva porody.A taky Apolinar je nejblíž a pak ještě Podolí. Tomayerovka jsem ted koukala je 45 minut autem,otázkou je, jestli ma autem cenu do jakekoliv porodnice v Praze jet..

romcajda
autor
4. kvě 2023

@xichtik88 já myslím, že autem leda večer a v noci.. přes den je to masakr kamkoliv 😅😅😅. Podolí je taky chválené.. ale ono je to asi jedno, je to hlavně o těch lidech, takže hlavně abychom narazily na příjemný personal

feyre
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3