Kdo má termín porodu v říjnu 2023?
Ahojky, tak kolik nás tu je, co má termín v říjnu?
No a jak jste na tom s kg nahoře? A už to ví rodina a okolí?
Já se musím podělit.
Po dlouhé době jsem potkala známé,a hned jak mě viděli tak prej ,že čekám kluka.
Já na to ,že ne že jsem po odběru Choriovych klků kde mi i DNA potvrdila holčičku,a oni že u nich se spletli a měli kluka.Manzel nadsenej že přeci jen k holce přibude kluk a já jen nevěřícně na ně koukala.Doma skříň plná růžových a fialových a červených věcí.Jsem naladěná na holčičku 🤣 Jako je mi to jedno co to bude ,hlavně ať je to zdravý ,ale zarazili mě.
Doktor na screningu měl co dělat aby Mimi poměřil takže holku manželovi odkyval.
Ve středu jdu do poradny tak se zeptám svoji gyndarky,ta je ale upřímně divná no 🤣
Co si o tom myslíte vy?
Držím palečky ať je nám všem lépe a vše se daří 🙏♥️
Ahoj Můžu se k Vám přidat?😊
Mám termín 31.října a aktuálně řešim porodnici.Nemáte některá v plánu rodit u Apolinaře?Na internetu jsou totiž různé recenze...
@romcajda Já právě budu okoko toho termínu u tchýně v Kladně, to ona mi Apolinaře doporučila a hlavně protože jsem neměla uplně super předchozí dva porody.A taky Apolinar je nejblíž a pak ještě Podolí. Tomayerovka jsem ted koukala je 45 minut autem,otázkou je, jestli ma autem cenu do jakekoliv porodnice v Praze jet..

@romcajda teda to je macek 🙂 pecka . U nás se pohlaví neví 🙂 a zítra se objednám na ten triple test . Nevíte holky kolik to cca stojí ?