Kdo má termín porodu v říjnu 2023?
Ahojky, tak kolik nás tu je, co má termín v říjnu?
@simonasimka tak jsem to zkusila a nic,jedno prdnuti a konec,po třech dnech mě tak bolelo břicho,na záchodě jsem to zkoušela od jedny od rána,prkénko jsem měla úplně obtiskly🤣🥺
Nakonec mi pomohli glycerinové čípky,holt když už nebude zbytí prostě si ho vezmu,jako tři dny nejít na WC a jen si párkrát prdnout no děs.
Dnes jsem byla na druhém screeningu v Ústí a skvělý,pan doktor sympaťák,Mimi Vaneska díky čokoládě dělala v bříšku disco šou 🤣
Vše je v pořádku a na genetice kam díky odběru plodovky musím chodit než porodim tak tam taky dobrý.
Koupila jsem pár oblečku,skříň a koukám na postýlku a kočárek.
Taky Vám přijdou ty oblečky velikosti 56 tak malinké?
První dcera měla 3kila padesát kg a 50 cm a 56velikost měla,ale pořád tomu nemůžu uvěřit.Holt je to dlouhá doba třináct let 🤣🫣
@terulle05 no nekecej,já z Litoměřic před 7 lety se odstěhovala.Bydleli jsme v Muchovce.
Chlap dostal nabídku v Teplicích,já tenkrát přišla o mimi tak jsme to vzali jako nový začátek.
Já měla teď 2. screening a jeste mě čeká další velký screening v Praze,jsem sledována kvuli genetice.Nervy furt mám,ale v pondělí nám malou ukázali a řekli že je v pořádku takže se snažím být v klidu.
To buzení je nepříjemný,mě doktor na 1.screningu stouchal do břicha,což když 3 dny más zácpu a zarazeny prdy není zrovna příjemný.
Pak dej vědět jaký bylo rošambo 🤣🤣
@milito18 no spíš kousek od Litoměřic . Ale teď jsem tam
opět často 🙂 jak jezdím k doktorce 🙂
To je náhoda 🙂 úplně jsem se zasmála jak je svět malej 🙂
Jo já mám genetiku zítra 🙏🏻 taky v Praze 🙂
No pravě. Jsme plné vepředu i vzadu a ještě takové cvičení s břichem 😂 nám pohlaví neřekli . Ale miminko bylo krásně vidět na monitoru , ale lékař mi dal mazanice 😂 tak hnusné fotky jsem neviděla 😂🙏🏻.
Termín mám 15 října a bude to naše třetí 🙂
Ahoj holky ,
Tak jsme doma z genetiky . A paní doktorka říkala že genetika je zbytečná že dle Screeningu a zprávy je vše v pořádku . Že maximalne triple test v 16 tt. 🙏🏻

Holky tak jedeme akorát domu . V čekárně jsem byla už na 9h . A takovou dobu jsem čekala . 🫣
Veškerou krev máme ok 🙏🏻 jen mám tedy preeklampsii tak mi dr poslal hned recept. A miminko nam spalo a pak jsme ho budili . Tak se mlelo a dokonce i mávalo . Pan doktor říká že vše vypadá že je v pořádku . Genetiku po minulých nezdarech taky schledal za vhodnou. Tak mi dal i kontakt na jeho kamaráda . A pak mu i volal . Tak uvidíme . TP nakonec podle UTZ je cca 22.10 🙂
A co vy jak vam je ? 🙂