icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
30. zář 2018

@halasovci007 ja mam dnes 100 dni do terminku 😍

priefi
30. zář 2018

@bemo jj,.zazvor je potvurka

veron1986
30. zář 2018

pridávam sa 🙂

halasovci007
30. zář 2018

@kikika87 tak teda děkuji 🙂 a dnes jsem se vážila a mám zas 300g dole oproti minulému týdnu..A to jsem nebyla 3dny na wc.. 🤐🙄👎 Takže necelé 3 kila hore. Asi fakt roste jen břicho..Ostatní bylo už tak velké, že teď nemusí růst 😂😂

halasovci007
30. zář 2018

@priefi ju tak to máme jen jeden den rozdíl..U nás už dnes dvojciferné odpočítávání 🙂

malecek
30. zář 2018

@halasovci007 taky to tak beru že tělo mělo nastřádáno dopředu 😂😂😂

malecek
30. zář 2018

Taky mám dnes 100 dní do porodu. 😍
A dnes mám velkou radost, podařilo se nám sehnat naší vysněnou autosedačku za super cenu v záruce a navíc je úplně jako nová 😍😍

halasovci007
30. zář 2018

@malecek jeee tak to už jsme tři skoro stejným tp..Tak uvidíme zda to tak i výjde..Ta autosedačka vypadá moc hezky. Co je to za značku?

malecek
30. zář 2018

@halasovci007 jj taky jsem zvědavá kdy to "vyplivneme" 😀
je to cybex cloud q platinum, je polohovací.

halasovci007
30. zář 2018

@malecek teda vypadá fakt parádně a cybex je jedna z nejbezpečnějších ne? Jj jsem zvědavá jestli vydržíme alespoň po Silvestru..Já teda doufám, že jo 🙂

malecek
30. zář 2018

@halasovci007 ano cybex patří mezi top. původně jsme chtěli polohovací kiddy, ale ta cena je masakr přes 10tis bez isofixu. ten chci ještě dokoupit.

no taky doufám aspon v Silvestra 🙂 synova kamarádka si objednala termín porodu na její narozeniny, tak prý musím vydržet do 11.1. 😀

halasovci007
30. zář 2018

@malecek tak to je prima, že máš termín vybraný. 😂 tak třeba to fakt klapne 🙂 Já teda budu klidně přenášet, čím blíž k únoru tím líp - mamka se ségrou mají narozky 🙂 to je samozřejmě legrace a říkám to teď, myslím, že co jsem slyšela ten devátý měsíc je očistec, že budu ráda, až budeme mít malou u sebe 🙂

kikika87
30. zář 2018

@halasovci007 Jo u me si taky má odkud brát, jen ať v tom pokračuje dál. Na váhu vlezu zítra, ale moc se mi nechce😆 já mám do porodu ještě 119dni...Takže oslava nás teprve čeká 😂

priefi
30. zář 2018

@halasovci007 taky bych rada vydrzela aspon do Silvestra.... hlavne na Vanoce bych chtela byt doma 😊 co se tyce autosedacek, tak nevim jak letos, ale v 2016 patrila do top s ohledem na bezpecnost i maxi cosi cabriofix, takze my autosedacku neresime, mame po synovi 😊

priefi
30. zář 2018

Holky, vy co mate doma cca dvouletaky, jste z toho taky na nervy, jak to bez nich zvladnete a oni bez Vas, kdyz budeme v porodnici? Ja jsem z toho na prasky.... hlavne z toho, az prijde porod, to s nim nebude ani manzel, ten bude se mnou. Co se tyce hlidani, v tom problem nejspis nebude, spis mi jde o to, ze jsem se synem porad a ted najednou nebudu. Hrozne mi chybi, kdyz od nej jsem treba jen 2 nebo 3 hodky, protoze neco je treba neodkladne zaridit a ted to bude mnohem delsi doba. Doufam, ze bude moci za mnou do porodnice, jinak asi zesilim

1nelinka
30. zář 2018

@priefi nasi maly budou 2roky v unoru..a popravde tohle se snazim vubec neresit..minule jsem byla v porodnici od 29tt tak se tu snazim vse nachystat aby to tu kdyz tak s tatinkem zvladly..ja to beru tak ze kdyz me pusti po cisari nejaky 4den a budu v nemocnici jen ty 4dny tak je to ohromne vytezstvi🙂 do porodnice ji urcite tahat nebudu a myslim ze v hodne porodnicich jsou navstevy malych deti zakazaky..jedine byt na nadstandartu kdyz bude volny tak ti muze prijit kdo chce a kdy chce

1nelinka
30. zář 2018

@sarkoc ja kupovala nekolik druhu dudliku a Lovi byl jediny ktery mi vzala..i z lahvicky pila jen od znacky lovi..tak to ted kupuju i pro malou v brisku a doufam ze se ji take trefim do noty🙂

journals
30. zář 2018

My jsme dneska vyrazili do slavého Malvíka koupit sedačku a omrknout kočárky. Byla jsem hodně zklamaná. Ze sedaček tam skoro nic neměli a prodavači absolutně nestíhali, takže jsme hodinu a půl čekali, než se někdo uvolní, aby nám řekl něco k sedačkám a nakonec jsme koupili pár drobností a jeli domů. Kočárky jsem v mezičase čekání omrkla, mají jich tam opravdu hodně, ale člověk nesmí očekávat, že se mu někdo bude věnovat, takže u poloviny vystavených kočárků jsme ani na jejich vychytávky nepřišli. Kdybych to věděla, tak tam ani nejedeme. Fakt jsem odjížděla naštvaná a zklamaná. Cca 5x za tu dobu jsme se snažili aktivně nahánět prodavače po obchodě, ale nakonec jsme to fakt vzdali a pojedeme jinam. Takže autosedačku nemáme. Máme vybranou Cybex, jen jsme si chtěli ujasnit s prodavačem konkrétní typ a zeptat se na pár vychytávek, kterými se jednotlivé typy liší. No, bohužel...
Ale definitivně jsem si ujasnila, že pro mě je nejdůležitějším faktorem u kočárku hmotnost. Některé bych ani nezvedla na obrubník, fakt jsem s prázdnými měla co dělat :-/

halasovci007
30. zář 2018

@kikika87 no tak někdo zase je rád, že přibere..Já jsem měla dle mé obvodní lékařky nadváhu a gynekolog říkal, že je to teda od ní sprosté, že prej sem holka akorát 😀 tak teda nevim mno..A i přes to, že jsem nepřibrala moc, tak mám ty strie. ☹

halasovci007
30. zář 2018

@priefi já teda doufám ,že Vánoce strávím doma, už dlouho se těším, že tentokráte budou chlapi (manžel a taťka) obskakovat mě a já budu jen jíst a koukat na pohádky 😀

halasovci007
30. zář 2018

@journals tak to mě mrzí teda, že jste nepořídili..Kamarádka mi ten obchod doporučovala..Do Prahy to máme 50km tak teda nevím, jestli tam vyrazíme. To už to máme skoro stejně daleko do Kolína a tam to všichni taky chválí..Mimo to mám vycházky jen 4hodiny a musíme to stihnout i s cestou.. ☹ takže to bysme v tom Malvíku asi nepořídili ☹

lindikova
30. zář 2018

@journals Malvik nejlépe ve všední den večer nebo těsně před zavirackou. Pokaždé se nám tam půl hodky někdo věnoval. Co me teda zarazilo, bylo to, jak jsou tam ty kočárky dorasovany. Manžel kvůli te jejich vystavené herce priamu od Cybexu o něm už moc nechce slyšet🙂))

halasovci007
30. zář 2018

Ještě se vracím k tématu zvýšení RP. Na toto jsem narazila.. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/rodicovsky...

kikika87
30. zář 2018

@halasovci007 Tak mého manžela obvodacka taky pořád sikanuje, že má nadváhu a tak.. 😁 To se ti udělali i když si nic nenabrala? Já mám elasti-q a zatím nic. Ale moji mámě úplně prasklo břicho v těhotenství a to mazala indulonu ! 😁

halasovci007
30. zář 2018

@kikika87 no mám nahoře necelé tři kila všechno v bříšku. Už pár let nejsem žádnej štíhloň, takže asi má z čeho brát malá..Ale i tak ty strie mám a mažu každý večer a někdy i přes den..Prostě asi genetika, mamka je měla po nás taky :-/ a ta mazala pořád Niveou 😀

tsasenka
autor
1. říj 2018

Ahoj holky, tak se hlásím po prodlouženém víkendu. Byli jsme u mamky na svatováclavských hodech, starší dcera šla se sestřenkou v kroji, ségra se vrátila z exotické dovolené, tak jsme se všichni sešli, byl to super víkend 🙂 No a už mám doma postýlku a nějaké pidi oblečky. V pátek mě čeká cukrovka, tak jsem zvědavá, jak dopadnu.

journals
1. říj 2018

@halasovci007 My sice bydlíme kousek za Prahou, ale na druhé straně, takže my to máme 40 km. Tentokrát jsme to spojili s výletem, ale jen tak kvůli tomu, abych tam hodinu a půl naháněla prodavačku bych tam rozhodně nejela. Za mě Malvík poprvé a naposledy.
@lindikova U nás všední den nepřipadá v úvahu kvůli pracovní době. Než se tam dostaneme přes všechny zácpy a kolony, tak je osm, takže to nemá smysl... My tam chtěli vybrat hlavně tu sedačku, ale protože je to nějaká vyšší řada která si stejně drží cenu všude stejnou, tak je úplně jedno kde jí koupíme. Spíš jsme si chtěli ujasnit pár věcí. Ani personál mě nějak zvlášť nepřesvědčil. Když jsme si u placení prodavačce trochu posteskli, že jsme chtěli vybrat drahé věci, ale nikdo se nám nevěnoval a my se v sedačkách nevyznáme, tak to s ní ani nehlo, takže za mě už víckrát opravdu ne. Byla jsem zklamaná.

tsasenka
autor
1. říj 2018

@priefi Já si to teď bez mé dvouleťačky vyzkouším ve čtvrtek. Jedu totiž večer přespat k ségře do Brna, protože v pátek musím být už v 7 na cukrovce a to bych od nás nějak busem nedávala. Takže bude přes noc jen s tatínkem a sestřičkou. Já přijedu druhý dne na oběd.
No a porod musí taky nějak zvládnout. Ještě nevím, kdo mi bude holky hlídat, ale snad to bude v poho. Když jsme jeli do divadla s manželem, hlídala tchýně, malá sice večer usnula, ale pak se vzbudila a čekala, až přijedeme. Naštěstí v Brně, když není problém, tak se pouští 3. den domů

malecek
1. říj 2018

@journals bohužel v těch velkých obchodech ví že lidi přijdou a tolik si zákazníků neváží jako v menších obchodech, kde jsou rádi za každý nákup. My většinou jezdíme do těhle velkých obchodů v sobotu před zavírací dobou a zatím vždy v pohodě. Jen ve fun baby jednou zklamání, protože slečna za náma chodila jak pes, abysme snad něco neukradli, to mi vadí, chápu že věci jsou drahé ale je to potupne, a myslím že jako socky nevypadáme 😫

journals
1. říj 2018

@malecek Tak to je druhá věc ☹ to úplně nesnáším. Tady si nás nikdo za hodinu a půl nevšiml i když jsme chtěli a prodavače naháněli 😀 ale i proto jsou ty kočárky v takovém stavu, v jakém jsou. Protože přijít na jejich páčky, brzdy a další vychytávky normální člověk nemůže, takže to tam rve a pak vypadají, jak vypadají.
Mě to je jakoby jedno, náš vybraný kočárek tam stejně nemají, spíš jsem se chtěla ujistit, jestli názor nezměním, ale i kdybych změnila, tam bychom ho stejně nekoupili. Sedačku koupíme kdekoliv jinde kde se nám budou věnovat. Ale divím se, že to nemají líp vymyšlené.

Strana