Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky čím rozmasirovavate nohy po křeči? Mě už od včera tak tepe v noze po ranní křeči u které jsem se málem po ... Bolestí. Napadá mě jedině taková ta kostivalová mast
@zetta01 Jo tak to je mlezivo, to mi teď říkala kamarádka, že ji v noci taky teče. A to je nějaký 23tt.
Holky teda ta cukrovka, vypít tu sracku byl nadlidskej výkon ! Teď tady musím hodinu sedět, pak druhy odber krve a pak dalsi hodinu cekat a zase odber. Sem ráda, že sem ještě nevrhla a další jejich LEKTVAR bych teda nevypila ani omylem. Je mi zle🤢🤢🤢🤢🤢🤢
@kikika87 no už to máš aspoň za sebou 🙂 u mě byla nejhorší 1.hodina začala se mi točit trochu hlava (ale těžko říct jestli z toho, pač se mi ten den točila, už trochu doma) a hlavně se mi chtělo strašně spát. Pak jsme 2.hod. prokecaly s ostatníma maminkama, tak to uteklo rychle. Akorát já jsem pak ještě vyrazila na nákup a nic nejedla, že se najím, až v klidu doma a pak jsem sebou málem sekla v obchodňáku to se mi fakt udělalo zle :-/
@zetta01 ano, je to normalni, tvori se Ti mlezivo. Nema to sice tak kazda, ale byva to. Ja jsem to u syna taky mivala a kdyz jsem mela kontrakce, tak pri nich mi to primo strikalo, az jsem z toho byla na nervy. Ja prozatim mokro v podprde nemam, ale pro zmenu se mi delaji na bradavkach krusty, tak si je sloupavam a pod tim mam mokro a bilo, resp.mam tam mliko. Pamatuji si, ze kdyz jsem byla jeste mala, tak v drogerce pracovala pani, co byla tehotna a mamce se tam u pokladny rozbrecela, protoze ji z prsou silene, ale silene teklo a nevedela, co s tim.
@malecek nemusis utirat bepanthen a purelan 😉
@malecek zkus na to teplo a rozmasirovat, nejlepe nahrej si rucnik a pak rozmasiruj 😉 a dopln si horcik a vapnik (neber ale oba najednou, aspon hodku nebo dve musi byt rozestup)
@kikika87 za chvili bude lip 😊 mi se prvnich 15 min motala hlava a mela jsem co delat, abych to nevyhrkla, ale pak se to zacalo trosicku zleosovat a po hodce mi uz bylo docela dobre. Ale pak me palela zaha, bolela hlava a cely den jsem byla totalne ospala a unavena
Holky, jaké máte chůvičky? Potřebuji nějakou koupit, ale naprosto se v tom nevyznám
Poslat mě na to znovu nemůže ne ? Podruhé to nedám už vůbec. Ty jo a jak já sem byla z toho testu v pohodě, ráno jim až později...Ne, tohle prostě nešlo udrzet😏
@kikika87 a uznaji to, nebo ti to zrusili, kdyz jsi to vyzvracela?
@tsasenka my mame tuto:
https://www.pilulka.cz/avent-chuva-digitalni-sc...
@miryy samozřejmě to chápu to tady chce asi každá maminka, jít k porodu s pozitivním myšlením a né se bát nějakého hororového scénaře. Jak již sem psala nemyslela jsem to nějak zle a vůbec mě nenapadlo, že by se to někoho tak dotklo kor, když je toho všeho dnes a denně plný internet, tv apod.. Já jsem to právě napsala z toho hlediska, že já vše pozitivně beru a když jsem se tohle dozvěděla, tak mě to vcelku zaskočilo, pač jsem nad touto věcí, že by se mohla stát nijak nepřemýšlela a v hlavě měla jen TP. Mě to teda nijak nepostihlo, ani nerozhodilo, jen utvrdilo v tom, že bych si měla pohnout s chystáním věcí pač jeden nikdy neví a chtěla jsem se o to podělit s ostatníma maminkama, když už si tu, tak píšeme o všem. Myslím, že každá ví co se vše může stát, proto mě nenapadlo, že by to někoho pohoršilo, kor když to je v obouch případěch se špatným koncem, neřeknu kdyby to bylo jinak, to bych si sem nedovolila psát. Beru to jako diskuzi kde si můžeme napsat všechno, poradit si a né sem psát jen samo krásné věci. Pak když nebudu mít úplně růžový porod bych se musela bát to sem i naspat jaký porod byl, když by se mě někdo zeptal. Já jsem prvorodička, tak nemám vlastní zkušenost, ale vím, že porody jsou různé a ne vždy růžové. Ale jak jsem již psala, nikoho jsem tím nechtěla nijak stresovat, takže se omlouvám, brala jsem to jako skutečnost, která k tomu všemu prostě patří.
@krisatko Mne to nerozhodilo, jsem zvyklá na daleko daleko horší situace, pracuju jako zdravotní setra, a som si vedomá ,ale to predsa neznamená, že tu budem zverejňovať hrôzostrašne scenáre, s ktorými som sa kedy za roky praxe stretla, nemyslím si, že by tu niekomu boli prínosom 🤓🙏🏻
@priefi Když to vyzvracis tak se to ukoncuje a vyhodí ten první odběr. Mi určitě namíchala schválně tak hnusný, příjemná nebyla. Nebo zkoušej co tam kdo vydrží 😂😂
@malecek
@zetta01 Díky holky. Po pravdě sem na to jít nechtěla, ale to mi doktorka neschválila. Zaha mě pálí ještě teď, mám tu trubici z toho snad úplně rozezranou 🤢 asi se trochu vyspím, jsem ko. Dala sem si suchej rohlík a banán a prášek na zahu, tak snad bude lépe. I když Ted mam pocit, že budu zvracet zas.

Holky na ty prsa pamatuju si že něco se muselo před kojením utírat a některý krém ne. Nevíte který je ten tolik nechemický?