icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
19. říj 2018

Holky na ty prsa pamatuju si že něco se muselo před kojením utírat a některý krém ne. Nevíte který je ten tolik nechemický?

malecek
19. říj 2018

Holky čím rozmasirovavate nohy po křeči? Mě už od včera tak tepe v noze po ranní křeči u které jsem se málem po ... Bolestí. Napadá mě jedině taková ta kostivalová mast

zetta01
19. říj 2018

@malecek moc děkuji 🙂 mě překvapilo, že už teď, přišlo mi to právě brzo

kikika87
19. říj 2018

@zetta01 Jo tak to je mlezivo, to mi teď říkala kamarádka, že ji v noci taky teče. A to je nějaký 23tt.
Holky teda ta cukrovka, vypít tu sracku byl nadlidskej výkon ! Teď tady musím hodinu sedět, pak druhy odber krve a pak dalsi hodinu cekat a zase odber. Sem ráda, že sem ještě nevrhla a další jejich LEKTVAR bych teda nevypila ani omylem. Je mi zle🤢🤢🤢🤢🤢🤢

malecek
19. říj 2018

@zetta01 ono to třeba zase na chvíli odezní a pak zase, tělo už se připravuje

malecek
19. říj 2018

@kikika87 to dáš vydrz. Je to hnus ale dá se to. Ale jak se tělo vzbouří neuděláš nic.

zetta01
19. říj 2018

@kikika87 no už to máš aspoň za sebou 🙂 u mě byla nejhorší 1.hodina začala se mi točit trochu hlava (ale těžko říct jestli z toho, pač se mi ten den točila, už trochu doma) a hlavně se mi chtělo strašně spát. Pak jsme 2.hod. prokecaly s ostatníma maminkama, tak to uteklo rychle. Akorát já jsem pak ještě vyrazila na nákup a nic nejedla, že se najím, až v klidu doma a pak jsem sebou málem sekla v obchodňáku to se mi fakt udělalo zle :-/

kikika87
19. říj 2018

@zetta01 Mě z toho strašně pálí zaha a žaludek teda taky bojuje 🤢 sem tady sama, pokecat si není s kým. Najím se hned tady v kantýně, protože pak taky potřebuju ještě nakoupit atd. No to jsou muka fakt...

priefi
19. říj 2018

@zetta01 ano, je to normalni, tvori se Ti mlezivo. Nema to sice tak kazda, ale byva to. Ja jsem to u syna taky mivala a kdyz jsem mela kontrakce, tak pri nich mi to primo strikalo, az jsem z toho byla na nervy. Ja prozatim mokro v podprde nemam, ale pro zmenu se mi delaji na bradavkach krusty, tak si je sloupavam a pod tim mam mokro a bilo, resp.mam tam mliko. Pamatuji si, ze kdyz jsem byla jeste mala, tak v drogerce pracovala pani, co byla tehotna a mamce se tam u pokladny rozbrecela, protoze ji z prsou silene, ale silene teklo a nevedela, co s tim.
@malecek nemusis utirat bepanthen a purelan 😉
@malecek zkus na to teplo a rozmasirovat, nejlepe nahrej si rucnik a pak rozmasiruj 😉 a dopln si horcik a vapnik (neber ale oba najednou, aspon hodku nebo dve musi byt rozestup)
@kikika87 za chvili bude lip 😊 mi se prvnich 15 min motala hlava a mela jsem co delat, abych to nevyhrkla, ale pak se to zacalo trosicku zleosovat a po hodce mi uz bylo docela dobre. Ale pak me palela zaha, bolela hlava a cely den jsem byla totalne ospala a unavena

tsasenka
autor
19. říj 2018

@priefi Já jsem dávala jen Baby calm, nějaké problémy s prdíky jsme neměli, nebo Espumisan.

kikika87
19. říj 2018

@priefi Jo tak dobrý, mám to za sebou. Jen tak tak sem doběhla na wc a totálně sem se zeblila. Tak to bylo rychlejší než jsem cekala🤮🤧

malecek
19. říj 2018

@kikika87 no ta žáha je v ten den masakr

malecek
19. říj 2018

@priefi hořčík beru 1x denně magnosolv, vápník doplním.

zetta01
19. říj 2018

@kikika87 no to rozhodně udělej, ono se to nezdá, já jsem si říkala, že to vydržím domů pač jsem hlad neměla ani moc chuť, ale podcenila jsem to.

tsasenka
autor
19. říj 2018

Holky, jaké máte chůvičky? Potřebuji nějakou koupit, ale naprosto se v tom nevyznám

kikika87
19. říj 2018

Poslat mě na to znovu nemůže ne ? Podruhé to nedám už vůbec. Ty jo a jak já sem byla z toho testu v pohodě, ráno jim až později...Ne, tohle prostě nešlo udrzet😏

kikika87
19. říj 2018

@zetta01 Nejhorší je, že po tom zvracení mě totálně přešla chuť na cokoliv 😞

krisatko
19. říj 2018

@malecek mě ta sobotní křeč přešla až včera. Takže 5 dní jsem chodila pořád se ztuhlym lytkem.

krisatko
19. říj 2018

@kikika87 já to nedala. Vrhla jsem a naštěstí už mě tam podruhé nikdo nehnal

krisatko
19. říj 2018

@kikika87 já jsem se domluvila s moudrou že tam nepujdu. Navíc sama říkala že to není povinné takže i kdyby tě tam chtěli poslat znova tak nemusíš. Pokud nejsi riziková skupina

kikika87
19. říj 2018

@krisatko Podruhé nejdu prostě, takže tak. Myslím, že nejsem. U nás v rodině cukrovka není.

zetta01
19. říj 2018

@kikika87 jé tak to je mi líto ☹ ale myslím, že se nemusíš bát, že tě na to nikdo znova nepožene. Pokud by to u mě taky takhle dopadlo, tak bych do toho znova nešla. Navíc to není povinné, takže odmítnout můžeš i kdyby

priefi
19. říj 2018

@kikika87 a uznaji to, nebo ti to zrusili, kdyz jsi to vyzvracela?
@tsasenka my mame tuto:
https://www.pilulka.cz/avent-chuva-digitalni-sc...

malecek
19. říj 2018

@kikika87 tak to je mi líto. Ale neboj nutit tě znovu nemůžou.

miryy
19. říj 2018

@zetta01 chcem byť na pôrod pozitívne naladená, šíriť tu po diskusiách čo všetko sa môže stať, je podľa mna absurdné a zbytočné...prečítam si užitočné rady veľmi rada, a veľa príspevkov mi naozaj je prínosom...👍

zetta01
19. říj 2018

@miryy samozřejmě to chápu to tady chce asi každá maminka, jít k porodu s pozitivním myšlením a né se bát nějakého hororového scénaře. Jak již sem psala nemyslela jsem to nějak zle a vůbec mě nenapadlo, že by se to někoho tak dotklo kor, když je toho všeho dnes a denně plný internet, tv apod.. Já jsem to právě napsala z toho hlediska, že já vše pozitivně beru a když jsem se tohle dozvěděla, tak mě to vcelku zaskočilo, pač jsem nad touto věcí, že by se mohla stát nijak nepřemýšlela a v hlavě měla jen TP. Mě to teda nijak nepostihlo, ani nerozhodilo, jen utvrdilo v tom, že bych si měla pohnout s chystáním věcí pač jeden nikdy neví a chtěla jsem se o to podělit s ostatníma maminkama, když už si tu, tak píšeme o všem. Myslím, že každá ví co se vše může stát, proto mě nenapadlo, že by to někoho pohoršilo, kor když to je v obouch případěch se špatným koncem, neřeknu kdyby to bylo jinak, to bych si sem nedovolila psát. Beru to jako diskuzi kde si můžeme napsat všechno, poradit si a né sem psát jen samo krásné věci. Pak když nebudu mít úplně růžový porod bych se musela bát to sem i naspat jaký porod byl, když by se mě někdo zeptal. Já jsem prvorodička, tak nemám vlastní zkušenost, ale vím, že porody jsou různé a ne vždy růžové. Ale jak jsem již psala, nikoho jsem tím nechtěla nijak stresovat, takže se omlouvám, brala jsem to jako skutečnost, která k tomu všemu prostě patří.

miryy
19. říj 2018

@krisatko Mne to nerozhodilo, jsem zvyklá na daleko daleko horší situace, pracuju jako zdravotní setra, a som si vedomá ,ale to predsa neznamená, že tu budem zverejňovať hrôzostrašne scenáre, s ktorými som sa kedy za roky praxe stretla, nemyslím si, že by tu niekomu boli prínosom 🤓🙏🏻

zetta01
19. říj 2018

@miryy mělo tam být že je to v obouch případech se šťastným koncem a né špatným

kikika87
19. říj 2018

@priefi Když to vyzvracis tak se to ukoncuje a vyhodí ten první odběr. Mi určitě namíchala schválně tak hnusný, příjemná nebyla. Nebo zkoušej co tam kdo vydrží 😂😂

@malecek
@zetta01 Díky holky. Po pravdě sem na to jít nechtěla, ale to mi doktorka neschválila. Zaha mě pálí ještě teď, mám tu trubici z toho snad úplně rozezranou 🤢 asi se trochu vyspím, jsem ko. Dala sem si suchej rohlík a banán a prášek na zahu, tak snad bude lépe. I když Ted mam pocit, že budu zvracet zas.

zetta01
Autor odpověď smazal
Strana