Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko taky pekne vesela noc..Ja to teda jeste na hodinku zalomila u televize a jsem z gauce cela zlamana.Radeji kdybych uz nespala 😣🤔
@halasovci007 Zatím ne, ale dneska s tím začne. Asi sem je měla ráno trochu otekle, teď už je to dobrý. Ale říkal, že večer mi je namasiruje😊 Tak já toho našeho bezpečně poznám. Tady štěkají když už tak všichni postupně jak někdo jde s tím psem ulici 😁 jinak žádný pes tu moc nesteka, naštěstí.
@priefi no kdybychom měli ddoma nějaké problémy, tak bych určitě taky žehlila i prádlo, to už není takový problém, ale naštěstí nikdo nic žádné výtoky atd nemáme, takže asi dobrý...těch 60 st. při praní by na bakterie mělo stačit, i když chápu, že když někdo ty problémy má, tak jistota je jistota 🙂
@halasovci007 tak to vidím poprvé, ubrousky do sušičky. Ani to neznám od známých.
Teda holky, jak jste na tom s kostrou? Mě připadá že se rozpadám. Když jsem delší dobu v nějaké poloze a pak jdu, tak chrastím jak stará babička.
@bemo me ty ubrousky doporucila kamaradka,vo ma susicku uz dlouho..Taky jsem to neznala..Jinak dneska tak ruplo v kycli,ze sem mela strach se pohnout,aby mi neupadla noha 😂 kdyz se ohnu napr pri oblikani kalhot,tak cejtim jakoby tlak..Jinak teda zacina to byz zajimave se spanim..Mam z kazde strany kojici polstar a stejne se budim zvalchovana az des.Nj byla jsrm zvykla spat na brise 🤔
Ahoj holky, prosím poraďte mi. Sháním matraci do postýlky, slyšela jsem, že má být tvrdší, já taky ráda tvrdší takže to je v pohodě 😀 Ale nevím jak vrstvenou. Jestlii stačí molitan+kokos, nebo kokos+molitan+kokos nebo něco uplně jiného?
Prosím. Chci se optat, je tu někdo, komu tvrdne břicho? Jsem 26.tt. A včera to bylo tak 6 x a v noci taky, když jsem se probudila. Nebolí to teda. Mám magnezko 2 x denně.
x@verunkadar já jsem dneska 29+5 a břicho mi, už nějakou dobu také trošku tvrdne. Nejdřív to bývalo jen večer, jak jsem lehla k TV a nebo udělala blbý pohyb, teď už se mi to stává občas i během dne. Je to docela nepříjemné, ale trvá to vždy jen chviličku a pak to zase povolí. Užívám 3x1 tabletu magnorotu a pokud by bylo potřeba, tak si můžu dávku zvednout až na 3x2 denně, ale obvykle si beru jen tabletku ráno a večer, někdy večer vemu 2
@zetta01 ve čtvrtek uvidím lékaře, tak se ho optam. Aby raději koukl na čipek. Já poslední asi tři dny to mám vícekrát za den.
@verunkadar já mířím do poradny ve středu a také to určitě dr. řeknu, pač jak jsem psala, nejdřív to bylo obvykle jen k večeru, teď už i během dne. Mě teda při každé kontrole prohlédne na koze, promačká břicho, pak vnitřním ultrazvukem zkontroluje a poměří si čípek a pak přes břicho malýho 🙂
@zetta01 to bere teda zevrubně... Mě na většině jen kontrolovala malou přes břicho, teď posledně i čípek a to břicho, načež mi napsala magnosolv. A jdu znova tento čtvrtek. Tak jsem zvědavá jak se jí to bude nebo nebude zdát. Víkend byl strašný, malá se pořád boulila, ani pořádně uklízet mě nenechala. Dříve jsem měla rychlost úklidu 6+1 od cca 8 do 12 hodin včetně vytřených podlah, prachu a koupelen. Teď jsem měla rychlost jedna místnost za půl dne. Fuj! :D
@verunkadar zkus k tomu pit i magnesii..Me to doporucili v dia poradne a me teda i chutna.Nikdy jsem mineralky extra nekupovala.Ale ted mi i chutna i pomaha (taky beru 2xtabletu magnezka).
@krisatko no to máš pravdu 🙂 jsem zvědavá co mi řekne. To malý je hodný, on ani nějak extra nekope, když už teda, tak to i zabolí, ale on se spíš jen převaluje a hlavně, když si pak lehnu, tak sleduji to vlnobtí 🙂 Spíš teď, jak v noci chodím na wc (minimálně teda 2x musím) tak se vzbudí i malý a dneska jsem byla hore od 3-5 jak se tam furt převaloval kolikrát je to hodně i nepříjemné. No a ten úklid, já dělám velký úklid každou neděli a v týdnu jen tak zběžně, ale máme velký barák a dřív když jsem se do toho pořádně opřela tak za 2 hod. hotovo a teď mi to trvá i půl dne ☹
@halasovci007 také piju magnesii, říkala jsem to i u své dr. ale ta mi řekla, že jako určitě ji pít můžu, ale že toho v ní tolik zase, až tak není. Ale určo lepší než obyč.voda
@zetta01 je mi jasny,ze zadny zazrak to neni.Pro me je to spis i prijemna zmena kdyz nemuzu kvuli cukrovce sladke limonady a voda dokola furt s citronem mi leze krkem 😊 jinak s tim uklidem.Me normalne trva sobotu dopolko vcetne vytreni,koupelny,vareni,prani i prachu..obcas jsem udelala neco i odpo..A ted kazdy den neco trosku,nedavam to v kuse.Musim si vzdycky chvili sednout..Hlavne kdyz beham z patra do patra tak funim jak lokomotiva 😂😇
@zetta01 mně ještě čipek ultrazvukem vnitřním kontroloval. Jen vždy sáhl dovnitř prstem a řekl, že je vše pevne a O.K. Jinak vždy kontroluje malou přes břicho.
@halasovci007 tak já právě piju jen vodu, sladké limče vůbec, nechutná mi to. To už musím mít joo chuť abych si dala 🙂 no mám to s tím úklidem taky tak je to hrozné. Včera jsme vyrazili na procházku a já jsem myslela, že umřu jsem musela co pár kroků dělat zastávku, pač jsem to nemohla udýchat :-/
@verunkadar no prstama mi dovnitř taky sahá, ale tak nějak vlastně ani nevím proč, co tím kontroluje, když pak tím vnitřním si čípek kontroluje a fotí si ho
@zetta01 já jsem se na to ptala a on mi říká, že tím kontroluje čipek. Tak já nevím . Ve čtvrtek se ho optam, jdu tam jen pro papíry a výsledky toho OGTT, tak mu na tu kozu hned vlezu, aby se podíval a já měla klid na duši 🙂.
@verunkadar to určitě, jistota je jistota 🙂
@verunkadar @zetta01 holky, pokud Vam tvrdne vic brisko, reknete to v poradne, nebo tam zavolejte a domluvte se, jak dal postupovat. Samy si urco nezvysujte davky magneska, mohlo by to byt kontraproduktivni. Behem dne si nehladte briska a ne nechte na brisko sahat, muzete mit drazdivejsi delohu. Byla bych opatrnejsi i se stykem.
@priefi pohlavní styk teď je u nás tabu 🙂. Manžel se bojí😀. Musím vydržet do čtvrtka, gynekolog je u nás jen čtvrtky a nechci ho otravovat v jiný den.
@verunkadar manzel mi uz taky rekl, ze nic nebude, ze nechce ohrozivat mimi, ze nejdrive az jako vyvolani porodu 😅 coz zase se uz asi nebude chtit mi
Tak to u nas teda nic.Zato dneska mi manzel udelal k snidani palacinky a mazal mi brisko.Provaleny dopoledne u telky a pecoval o nas 😍
@krisatko co jsem ve 3.trim., tak bez sance. Ptala jsem se proc a rekl mi tohle. Pozitri zacinam 30tt, tak to nejak uz vydrzim 😅 pokud to vyjde, tak pred porodem, pak si nedelam iluze, pokud mi zase udelaji nastrich, tak min 3m budu totalne nepouzitelna a pak se uvidi... pokud nastrih nebude (pevne v to doufam), tak snad driv, tj.po sestinedeli. Ale co uz... u syna od 8tt nebylo nic +3 mesice po porodu a prezili jsme to nejak oba 😅
@krisatko Já jsem teď kupovala kokos molitan pohanka. Ale ještě mi to nepřišlo. Měla jsem tu matračku půjčenou, pro své druhé, pak jsem musela vracet a teď jsem si koupila tu samou. Tak snad to bude to samé a budu spokojená.
Holky, k tomu úklidu. Dneska si došel fotit barák odhadce na refinancování hypotéky. Uklízela jsem už od pátku 😀 a ten zbytek si říkám, to dám než přijde, jsou to jen dětské hračky v pokojíčku, uklidit po snídani a tak. Normálně jsem z toho hotová. Naštěstí jen přišel, blik a šel dál. Za 15 minut už byl pryč, ale tolik práce s tím bylo

https://www.dm.cz/denkmit-ubrousky-do-susicky-p... ubrousky do susicky.Odkaz..Vam to pradlo bez nich nesmrdi?To je takovy divny puch bez toho..