Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@tsasenka no mě dneska doktorka řekla, že jsem jak opuchlá nit, že by mi ani neřekla 28 týden. Tak nevím no.
Celé odpoledne jsem hledala na internetu jestli to nemůže být pro malou nějak nebezpečné, že mám malé břicho... B nebo jestli můžu nějak pomoct tomu růstu dělohy a nic jsem nenašla 😏
@priefi Jo 😀 musela jsem si to po sobě přečíst. Omlouvám se, automatická oprava telefonu, mělo tam být "střihli". Jinak oni to mají asi v rodině, protože tchýně mi taky musela vyprávět, jaký měla porod. To bylo naštěstí ještě před otěhotněním, teď už mě asi šetří 😀. Já tomu říkám porod explozí, protože 5,8kilové dítě udělalo své, ale doktor jí to krásně sešil, říkala, prý jen uvnitř měla asi 37 stehů a něco podobného asi zvenku, brr. Proto já mám vítr z toho, že by mimčo mělo být po manželovi 😀.
@krisatko me teda taky mrzelo,ze nemame 3d utz nrbo video.Mala proste byla jak pises "oblicejem zarazena v placente" hlavou dolu a jeste napric,takze to neslo..Chtela jsem vzpominku tak mame jen klasicke utz.Vam nabizeli fotku jeste ted?Me rikal,ze se mu tam mala uz nevejde 😨
@halasovci007 Jak se Ti malá narodí, tak se na fotky z utz ani nepodíváš. Protože budete stále fotit miminko. Já jsem pak už ani fotku nechtěla, jednak tam není mimi pořádně vidět a po porodu jich budu mít plný mobil 🙂
Teda u vas manzel funguje jako uklidnovac?Tak to u nas jen na chvili.Jakmile na malou mluvi a hladi bricho (obcas i maze olejickem) tak mala radi..Asi to bude tim,ze ji poustel i pohadky a ACDC 😂Jinak mi taky zkratil kontroly ze 4 tydnu na 3 a jsem rada-ted trochu neco udelam a bricho pne,ale neni to jako tvrdnuti jako krec proste asi roste a je furt napnuty.Dnes jsem si dala po dlouhy dobe slaboucke kafe jen jednu lzicku (delali jsme na zahrade a zehlila jsem uz trosku ty vecicky prvni varku tak jsem byla ko tak abych se trochu probrala) a ted jsem lehla a mam pocit,ze chce vyskocit z toho bricha jak kope!
@tsasenka no ja chtela spis koupit tu knizku a udelat pamatku pro ni(nebo video)..A taky manzel na druhym velkym utz nemohl-byl v praci,tak me to trochu mrzelo.To je jasny budem fotit jak o zivot - chtela bych aby mela pamatku.Objednavala jste nektera ty milnikove karticky?Ja bych prave chtela udelat fotecky i s nima a koupit tu knizku kam se pisou poznamky a lepi fotky 😊
@halasovci007 já nekupovala, ale u nás v rodině se dělá scrapbook, takže budu dělat fotečky a lepit je do scrapu a upravovat po svém.
@krisatko ju to je taky určitě moc pěkné 🙂 prostě na památku něco..
@halasovci007 já jsem pro našeho chlapečka kížku na vzpomínky koupila, kde budu psát, lepit fotečky a vkládat malé upomínky 🙂
@zetta01 já bych právě taky něco chtěla, ale koukala jsem v knihkupectví a nic se mi nelíbilo. Respektivě, všude bylo něco, co se mi nelíbilo..Ještě mrknu jinde až budu ve městě.. Podle čeho jste vybírali?
@zetta01 já mám na všechny děti ty Knížky od Anne Gedes, mých prvních pět let. A je k nevíře, že v zimě už dopíšu třetí....... achjo, ty děti tak rychle rostou.
Dnes jsem se konečně pustila do miminkovského oblečení a když vidím ty velikosti, no to je k nevíře, že to miminko bude tak malé. Teď mi to prádlo tady tak krásně voní.
@bemo ju to vypadá moc hezky ta knížka. Asi se v brzké době vypravím do knihkupectví 😇😉
Mám dotaz - od 8.11. mají být v Mamince nějaké slevy a já číhám na autosedačky, ale četla jsem, že když se objedná přes net, že je pak problém, že nechtějí uznávat reklamace. U nás ve městě sedačku sice mají, ale vyšla by nás o cca 2300Kč dráž než s tou slevou přes net. Tak teď teda nevím..Máte nějaká zkušenost s reklamací podobné věci zakoupené přes internet? Za ty penízky by se mohlo koupit něco jiného pro malou a zase hlodá červíček pochybností, co bysme dělali kdyby se fakt něco stalo s tou sedačkou..
Na nákup přes internet se vztahují stejné reklamacni podmínky jako na zboží v kamenném obchodě. Proste dva roky a když se cukaji, dat podnět na ČOI. Na webu musejí mít uvedeny reklamacni podmínky.
Ahojte, 2 dny tady člověk není a pak hodinu čte 😂😂
@zetta01 moc gratuluji k synovcovi 😍
Dnes kontrola po 14 dnech, ale dnes bez utz, čeká na nový, prý se mám těšit na příště 👍
Nic jsem nepribrala, prý ok a za 14 dní v 32tt si mám zajít k obvodacce na EKG
Zvýšil mi magnosolv na ty křeče.
@halasovci007 reklamace se řeší úplně stejně, tak neváhej a kup ve slevě
@zavodnice
@malecek nj jenže než by to ČOI vyřešila, budu bez sedačky? Právě to psaly maminka tady na MK, že jim na mall.cz neuznali reklamaci na Britax autosedačku..Docela mě to překvapilo..ale je fakt, že nevím podrobnosti, co vlastně reklamovala a zda to mělo vliv na bezpečnost či to byla jen "kosmetická vada" akorát tam psala k těm slevám, že se to stalo a neuvedla podrobnosti..
Z porodnice asi povezeme ve flisovem fusaku do autosedačky. Chlap už stresoval aby mu nebyla zima. 😊
A foto z utz už nechci dlouho, stejně je tam vždy vidět jen kus nohy nebo záda.
A ty pohyby že se zklidní když táta sáhne na břicho potvrzuju. Vždycky je pak klid 😂😂
@halasovci007 tak záleží co se řešilo, ale u sedaček je dle mě riziko reklamace minimální
@halasovci007 A v kamenném obchodě ti vyřeší reklamaci rychleji? Mají 30 dni na zahájení reklamace. Buď někde půjčit nebo koupit novou. Ja jsem třeba reklamovala autobaterii. Bez té auto jaksi nejezdi, takže jsem koupila novou a jezdila a čekala, jak to dopadne. Velcí prodejci částo rovnou vrací peníze, než aby dodali nové zboží.
@halasovci007 já mám tuhle. Já jsem taky koukala v knihkupectví a všude možně kde se knihy prodávají a taky se mi nic nelíbilo ta s medvídkem PŮ mi přišla taková nevím no, jak bych to napsala nelíbila se mi. Až jsem narazila na tuhle a ta mě nadtchla dokonce se mi ji podařilo obj. přes net, kdy měli akci a byla na ni sleva a ještě poštovné zdarma 🙂
https://www.megaknihy.cz/hobby-zeny/288211-chla...
@zavodnice ne,že vyřeší rychleji,ale vyřeší a hlavně člověk tam na ně může dojít kdežto přes net je to složitější.Ale zase si myslím,že ty velké portály si nedovolí něco takového neřešit - toho by byl plnej net a hlavně fcb..No nevím z těch peněz co je mateřská jestli bych koupila druhou sedačku.Myslím,že budem rádi,že to bude stačit na plínky a dokupování pro malou když vidím co kolik stojí a sice přidají těch 40tis,ale obávám se,že všechno půjde obratem nahoru s cenama jak to bývá např i když přidaji plošně důchodcům..
@zetta01 ta vypada taky moc krasne.Musim to prozkoumat az budu na PC poradne 😍

@krisatko ja pristi tyden ve stredu