Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi kladicka manduca je nositko, manduca slings jsou satky - uz podle nazvu 😉
@sarkoc tu novo (rozeneckou) vlozku mely i ty starsi..dava se na patentkx dovnitr takovej jakp kus hadru
@priefi Myslíš, že to nejde, když je dítě v porodních cestách? Ségra rodila normálně, otevřená na 10 prstů a najednou se jí obě děti sekli a musela na akutní císař. Sekli se těsně před tím, než by se narodili normálně.
@priefi Některé maminky si to i sami šijí, to jsou ale asi nosítka. Já teda nosítka nechci hlavně kvůli zádům, mně by se to hodilo až tak od roku, jak to chodí a volá mami hopa 😀
@sarinka_nevesta to mají, ale stejně pry jsou dost neprizpusobiva ta záda...nevím, mám teď obojí a uvidím zda mi bude vyhovovat šátek a nechám si obojí nebo pak v tom půl roce šátek prodám a nechám si jen manducu...zase chlap se mi asi do satku vazat nebude tipuju a v manduce nosil dost, tak tu nechám pro něj ☺
@tsasenka já nevím vůbec, jen včera gynekolog říkal, že tipuje mezi 4 a 7.1. asi uvidím co mi řeknou v pondělí přímo v porodnici :-/
tak teď vůbec nevím co dělat. Pít maliník a jíst semínko nebo raději ne. Hlídat každou menší bolest a raději hned jet aby se nerozjel porod nebo já fakt nevím :O mno uvidím co mi řeknou teda v pondělí, budu se muset na všechno zeptat. 🤐😵
@priefi tak to já jsem relativně v klidu, až teda na tu myšlenku, že teď už to může být prakticky kdykoliv. Tak nějak podvědomě cítím, že to u mě bude, až koncem roku, malému furt domlouvám, ať vydrží do 24.12., že bych si moc ráda tyhle první a zároveň poslední Vánoce chtěla užít jen s tatínkem a že po tom 24.12. ať si dělá co chce 🙂 Ještě mě napadlo, že by se mohl narodit na 27.12. na můj svátek, pač na manželov narozeniny bude slavit svátek, tak na můj svátek by zase mohl slavit narozeniny 🙂
Jinak teda hlásím, že dneškem jsem dopekla těch mých pár kousků cukroví 🙂 po tom co se nám tu narodila první holčička, tak mě to tak trochu rozhodilo, že jsem se do toho opřela, ať to rychle dodělám a nemusím na to myslet. Dnes jsem už jen udělala bratislavskou roládu, kterou miluji a ze zbytků ještě rumové kuličky a manželovi ořechovo-karamelový řez. Teď, už jen pobalit dárky a trochu poklid, abych měla splněno
@zetta01 ježiš ta je krásná 😍😍 nechci tě děsit, ale ty zvířata fakt poznají, že se něco děje. Máš už sbalenou komplet tašku do porodnice ? 😀
@priefi no raději to nebudu pokoušet, asi mi nezbyde nic jiného než jak mi bylo řečeno minule když jsem se ptala co koupit na masáž hráze . "nechte to na přírodě".
@zetta01 teda pošli ochutnávku, máš to moc krásný 😍😍
Tak já teda nevím dámy, ale mám pocit, že malá dělá v břiše něco nepatřičného a otočila se asi zase zpátky. Velký rány opět do žeber. Že by si nechala domluvit a zase si to rozmyslela? Je to ženská nerozhodná. Tak to jsem zvědavá na pondělí. Taky jsem dnes zase balila dárky, ještě dokoupit drobnosti a jsme připravený. Kdyby náhodou, manžel to má pobalené, popsané a v taškách nadepsaných co kam patří 😀 Dneska jsem vyprala všechno prádlo, uklidila a teď už jen ozdobit stromeček a Vánoce můžou začít 🙂 už jste chytily tu pravou náladu? Mě furt příjde neuvěritelný, že už je to všechno za dveřmi. Ať beru Vánoce nebo porod. Zítra nás čeká zabíjačka, tak jsem zvědavá jestli to dám nebo se otočím a pojedu hned dom.
@halasovci007 My máme sníh, doma mám vyzdobeno, ale k té vánoční náladě mi ještě chybí stromeček. Tak doufám, že už ho budu mít ve čtvrtek doma, ať to můžeme v klidu nazdobit. Máme v obyváku otevřenou galerii, loni jsme měli 4 metrový stromeček, tak jsem zvědavá, co donese manžel letos 😉
Ahoj holky, moc vás nestíhám, ale ráda bych se poradila ohledně autosedačky. Trošku s tím bojujeme. Jakou máte? 🙂
@lenka196 my máme cybex aton .

@halasovci007 No, to nevím, ale asi byste museli jet hned do porodnice a možná by udělali akutní císařský řez. Nedělá se plánovaný císař 2 týdny před termínem, aby se to samo nerozběhlo?