Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 Musíš jít bydlet na Vysočinu 😉 Jako pro děcka je sníh super, starší vezme mladší a psa a jdou dovádět, když já už nemůžu 🙂
Za to jezdím neustále pozdě na kontroly, i když jedu tak, že mám v Brně hodinu čas na to nasednout na šalinu. Většinou tam doběhnu na poslední chvíli, nebo trochu později. Sestřička už vyšší tlak nekomentuje, protože ví, že spěchám. I když říká, v klidu, nespěchejte, mně je to přece jen trapné chodit pozdě, i když to není moje vina. Vydechnu si až když sedím u stolečku a čekám na tlak a zapisujeme do průkazky.
Holky, do kdy berete magnézko? Já jsem se minule zapomněla zeptat. Dneska 35+2 a už ty prášky mám jen na pár dní, tak to doberu, ale další už si nekupovat, že? Nebo ještě jo?
@halasovci007 no mám z toho takový divný pocit taky, abych řekla pravdu je teď jak malý klíšťátko na to, jak na mě celou dobu kašlala 🙂 tašku už mám sbalenou skoro 2 týdny raději, tak uvidíme co v nemocnici v PO 🙂
@tsasenka ono má všechno svoje pro a proti. U nás teda sníh není, ale zase to není namrzlé, teda teď bylo i tady..Já jsem z příměstské části, kde jezdí autobusy jednou za hodinu, takže pokaždé když není manžel doma a nejedu autem nebo třeba s mamkou tak musím dokonale naplánovat každou cestu do města. Až budu chodit kočárem, půjde to i pěšky, ale teď bych to těma kopcema a terénem nedala 😀 Jsem ráda, že doma vylezu schody 😀
@zetta01 taky jdeme na kontrolu v pondělí, tak si musíme dát echo jak jsme dopadly.. Já mám pocit, že teď je napříč, že leží jakoby vodorovně. No dělá tam teda neskutečný věci v tom břiše. A to je teprve pátek 😀
@1nelinka wau tak to je fakt obří stromek a krásnej 😍
37+2.... Malej hlavickou, vahovy odhad 3300g, ven se nechysta... Me je dobre, takze mohu dal pokracovat ve svym tempu, coz je fajn... Akorat nych se celkem vyspala teda 😖😂
@sarinka_nevesta taky pěkný macíček 😃
tak další lednovka ve skupince už má svoje miminko u sebe. Holčička opět, ty slečny nějako pospíchají :-O
@1nelinka waaaaaaau
@halasovci007 určitě si dáme vědět 🙂 to já bych řekla, že u nás je to furt stejný, malýho sice cítím malinko víc včera mi celý den ukazoval, jak má ostré lokty 🙂 jde vidět, že tam má, už málo místa, ale že by tam nějak extrémně rotoval to ne, ten si drží určo pořád svou polohu 🙂
@zetta01 to je dobre,ze se ozyva a ze se mu dari.Ja bych rekla,ze nase madam se aktualne natahla napric.To by me cekal 100% cisar co jsem tady vycetla.KP bylo lepsi.No jeste se muze otocit.Uvidime.Dneska jedem na zabijacku tak jsem zvedava jestli to ustojim.No co vezu tam obri tiramisu tak hladovet nebudeme 😂 (normalne vsechno jim,ale ted mi i vyvar z veprovych kosti smrdi).

@tsasenka jééé vy máte sníh, to se máte, u nás to přes den vždycky roztaje, zůstane jen na místech, kam nedosáhne sluníčko..My stromek máme, ale zatím venku a asi ho nazdobíme až v neděli, jelikož nemáme zatím dítko, tak je to jedno..ať máme v pondělí klídek a jen se obalí a upečou řízky a klobásy 🙂 ty ovšem musím ještě koupit 😀 nějak ten týden určitě uteče a budou Vánoce. Jen doufám, že taky budem ještě 2v1 alespoň do začátku toho ledna.