icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
15. pro 2018

@halasovci007 to je takový index jak je miminko zdravé a tak 10 je nejvíce (vše ok) čím mine tím hůře, přidušené, atd a měří se to v několika časech.

semmi
15. pro 2018

@priefi ja si taky myslím. U prvni dcerky jsme měli kompromis Viktorii. Ale ja sem porad tak nějak cítila, ze to neni ono. Nicméně chlap ještě v aute po cestě do porodnice, že nic.menit nebudeme, ze už máme vybrano apod. Nakonec když se mala narodila, tak mi rekl ať ji pojmenuji jak chci já. Tak máme Ninu 😂 Tajně doufám, že teď to proběhne obdobně. 🙈😂

halasovci007
15. pro 2018

Jinak info z dnesniho dne.Zabijacka byla fajnova.Vubec mi nevadily pachy.Dala jsem si polivku a po ty mi bylo fajn pak tri druhy zakusku a caj a byla jsem strasne prejedena a preslazena 😂😇 tak jsem to zavrsila zabijackovym gulaskem ale jen libove maso mnam.Mala se mrska az bricho skakalo az si ze me delali srandu jestli nemam v brise predatora 😂😂 dokonce jsrm pomahala spejlovat jitrnice a jelitka,jelikoz bylo malo rukou tak jsem se nabidla a kupodivu mi to vubec nevadilo..Takze nakonec krasny den.Jeste jsme nafasovali domu a ted se konecne natahnu na gauc 😇 jsem z toho nicnedelani nejaka unavena 😂

halasovci007
15. pro 2018

@1nelinka teda to je palac 😉 kolik mate metru ctverecnych?

halasovci007
15. pro 2018

@malecek aha dekuji za odpoved to slysim fakt poprve a cemu ten udaj slouzi?To se hodnoti i u cisare?

sarkoc
15. pro 2018

@priefi Budou to nejspíš jen ty poslicky, je to už přes 25 hodin pořád stejný, nic se nestupnuje ☺

1nelinka
15. pro 2018

@halasovci007 480😂😂chtely jsme velkej prostornej barak kde se bude moc schazet cela rodina..porad oslavy,vanoce atd 😍

halasovci007
15. pro 2018

@1nelinka teda to je masakr.To bemame ani ve dvou patrech dohromady 😂😂 nadherny dum nebo spis palac..

krisatko
15. pro 2018

@halasovci007 Google praví: Součet bodů dává dohromady Apgar skóre. Stav novorozence se hodnotí v 1., 5. a 10. minutě. Pokud je hodnota skóre v 1. minutě po narození 8 až 10, je dítě obvykle v dobrém stavu a nevyžaduje po porodu zvláštní péči.

zuzekk
15. pro 2018

@semmi a co Evelina?

ange_de_la_morte
16. pro 2018

@zetta01 : taky jsem s masáží hráze ještě nezačla, ale musím , fakt musím , u syna jsem taky neměla jedinou strii ( na břiše teda - na prsou zboku se mi udělaly po porodu jak se mi nalily prsa mlíkem) ale stejně nástřih ( je sice otázka jestli bych ho měla kdybych nerodila 40 hodin a nebyla na konci už úplně vyflustnutá na to abych ještě tlačila, ale i tak) ...

zetta01
16. pro 2018

@halasovci007 tak to je super, že sis to tak užila, ono už to tak, ale bývá. když se člověk něčeho obává, má z toho strach, tak to pak obvykle stojí za to 🙂

priefi
16. pro 2018

@1nelinka o necem takovem muzeme jen snit 😍 krasny dum
@halasovci007 super, ze to bylo super! Jinak agar score se dela i u cisare 😉

semmi
16. pro 2018

@zuzekk to už by bylo k nasemu prijmeni takove krkolomné právě. =-/

veselaopicka
16. pro 2018

@zetta01 za to ta nase se po me valu uplne od zacatku jeste nez jsem to zjistila ja.

veselaopicka
16. pro 2018

@krisatko gratuluji.. po precteni jsem si sla dobalit tasku 😃😃 pro jistotu.. zitra jsem 34tt

moncicak1983
16. pro 2018

Ahoj holky, měla jste některá bolesti pánve? A od kdy? Já jsem teď 35+2 tt. a trápí mě to už dva týdny.

moncicak1983
16. pro 2018

Máte některá termín 18.1.?

tsasenka
autor
16. pro 2018

Ahoj holky, včera jsme byli na oslavě 30tin - švagrová. No, ze začátku jsme byli s manželem domluveni, že tam budem jen chvilinku, protože já už to moc nedávám. Byl tam i tchán, takže super, měla jsem se s kým bavit. Ale obědem začaly švagrová s tchýnou na mít kecy, že jím málo, po obědě se nechci cpát sladkým, že nechcu ani kafe, víno atd... (naprosto jsem si vystačila s minerálkou). No a pak to začalo. Můj chlap tam prostě zalehl do obyváku a spal, což já absolutně nesnáším, když se chodí všude vyspat. Pak jsem říkala tchýni, že mi nemůže ve 3 odpoledne dávat dceru spát, že takhle už doma vstáváme a šla by mi pak spát až v noci, takže chudák Mianka, co to má za matku (a moc dobře to ví, že chodíme spát hned po o, že pak když už nespí, jde spát dřív večer). Blížila se 4. a já jsem prosila manžela, jestli bysme nemohli pak už jet. Tak se laskavě vzbudil a šel se zase najíst ... Před půl patou jsem to nevydržela, protože mi zase začaly stahy (no, poslíčky, už je mám taky a skoro každý večer a musím si dát sprchu, magnezko a do postele) a skoro s brekem mu říkám, dej mi klíče, jedu domů. Takže pro ostatní super scéna, já jsem zadržovala slzy.
Doma jsem hned v 5 vlezla do vany a v podstatě ležela až do dnešního rána. Chtěla jsem toho svého chlapa zabít, jak se ke mě chová. Tchýně byla uražená, že tam nechci ležet (jako jak ležet, rozvalená na gauči, mezi kolenama polštář a hekat, na návštěvě???) Takže jsem se styděla za to, že tam chlap spí, já jsem pak sama seděla v obyváku v šeru, protože na židli se mi fakt dost špatně sedí několik hodin a hrozně se mi chtělo brečet. Já tu jeho rodinu fakt nesnáším

tsasenka
autor
16. pro 2018

@moncicak1983 Já mám druhý termín 18.1. ale tak nějak doufám, že to bude kolem 10. ledna

krisatko
16. pro 2018

@tsasenka ach jo chudino ☹ ale úplně tě chápu.

lindikova
16. pro 2018

@tsasenka hororstory:(

malecek
16. pro 2018

@tsasenka no pěkně, to bych nedala.

malecek
16. pro 2018

U nás se bricho taky pořád hlídá

fly80
16. pro 2018

@tsasenka br, to si ani neumím představit. Já tedy k tchyni teď už nejezdím. Není mi dobře dlouhodobě. Ale ať je jaká chce, když už tam jsem, bere ohledy a třeba ohledně dcery mi do ničeho nekecá. A tedy toho tvého bych kopla. To se nemohl vychrapat doma 😔 Alespoň si to zvládla a ber to tak, že je to v těhotenství naposledy. Není nad to, byť doma a nemuset nikoho poslouchat 😉

priefi
16. pro 2018

@moncicak1983 ja mam bolesti panve od cca 34tt, ve 35tt byla kontrolu a dr.potvrdila,.ze hlavicka tlaci na porodni cesty. Ale u prvorodicek je to bezny jev, musi se postupne roztahovat, druho a dalsi rodicky, uz jsou "roztazene", takze to natahovani neni tak velke
@tsasenka tchyne a svagrova na facku, ve tretim trim.vino a kafe? Jako fakt? A ty kecy celkove, no tvl, ja bych se nervla asi hned a jeste bych byla nastvana na manzela, ze se me nezastane. A manzel? No bez komentare, nedivim se, ze jsi byla na nej nastvana, taky bych byla.... bylo to od nej pekne sobecke. Chapu, ze je nemas rada! A uz Ti je lepe?

bemo
16. pro 2018

@tsasenka teda to je mi tě líto. To fakt nesnáším, takovou návštěvu, to si člověk říká že se na to nevykašlal a nezůstal v klidu doma. A to spaní manžela po O. To já znám, manžel usne pokaždé a skoro všude. Já se většinou zašiju někde s dětmi a jsem ráda že si s nimi můžu v klidu pohrát. A pak taky poslouchám, ty se tady vždycky zašiješ a ani tam s námi nejseš. Já jsem teď říkala manželovi že až pojedeme k tchanum na svátky, tak tam nebudeme spát, tak jako vždycky. Oni mají příšerné postele, staré asi 35 let a spát se na nich nedá ani normálně natož v 9 měsíci těhotenství. Tak tuším že kvůli tomu bude zase hádka. Tchyně je totiž taková že chce aby se vše dělalo přesně podle ní. A já jí to kazím. Ale z manžela bych asi vyrostla, i když ten můj by se zachoval nejspíš úplně stejně.

zuzekk
16. pro 2018

@tsasenka po obědě spí přece těhule! 😉
@bemo

tsasenka
autor
16. pro 2018

@krisatko @lindikova @malecek @fly80 @bemo @zuzekk Holky, moc Vám děkuji za podporu. Já z těch jejich reakcí vidím, že jsem špatná jen já. Pro mě jet tam je fakt utrpení.
@priefi - Jinak dneska je mi líp, po obědě jsem lehla k televizi, sledovala biatlon, nebo s děckama pohádky. Když mě nikdo nenervuje a mám čas si trochu (celé odpoledne 😀 ) odpoočinout, tak se večer cítím docela OK 🙂 Zatím ani břicho nezlobí 😉

Holky, kolik jste měly odhad v 35+? Já 2250g a když jsem se ptala doktora, jak velké to mimi bude, tak mi řekl. Když mi řeknete, kdy budete rodit, tak vám to klidně řeknu 😀 vtipálek 🙂

fly80
16. pro 2018

@tsasenka já měla v 35tt odhad 2300. Říkal že je to přesně podle tabulek 😉

Strana