Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Jinak ženy, recept na porod od moji fyzio: masírovat chodidla, a to poradně! Aspoň 10 minut, ať se pry pánové snaží;)
Tak se taky hlasim cela 2v1 po ko.Tlak vyssi,ale poslali me domu.Prej dnes mela pulka tehulek spatny tlak,ze je to z pocasi.Pak by mi pry vzali krev a delali testy-dnes pry brali dvema tehulkam a oboji dopadli dobre,ze je asi spatny bio a tlak celkove..Mame merit a hlidat..Dneska na ozvach mala poprve spala (aby ne radila celou noc)..Tak jsem ji budila a zacala kopat asi posledni dve minutky.Byla jsem tam 40minut!Nastesti v sede.Na KO ve stredu.Jinak jsme si s manzelem dosli na obidek,ptz jsem mela uz hlad,ko trvala dlouho a nez bysme neco ukuchtili asi bych umrela hlady 😂😂 mimo to se nikam ted dlouho asi nedostanu..Tak zase lezim doma a cekam..
@halasovci007 zkuste tu masaz nohou!
@lindikova ja jsrm strasne lehtiva.To bych manzelovi vykopla zuby 😂😂😇😇
@halasovci007 🙂)))
Ahoj holky, tak ja uz lezim v porodce, dnes 41+1, zitra jsem mela mit nastup na vyvolani. Dnes od pul 4 v rano kontrakce po 10 minutach. Mam pozitivniho streptokoka a tak jsme radeji pred 8 vyrazili do porodky (kdybych nemela streptokoka cekala bych doma dokud nebudou kontrakce castejsi). Vzali me na prijem a rovnou na porodni box, i kdyz vysetreni zatim na porod v brzkych hodinach nevypadalo. Dostala jsem ATB a klystyr. Do obeda zadne zmeny a kontrakce zacaly slabnout, tak me daly na normalni pokoj a nastesti jsem dostala i obed. Takze jsem tu zatim tak trochu zbytecne 😟. A ja mela po ceste do porodky takovou radost, ze se to rozjelo samo 😣
@tynka75 moc gratuluji k chlapeckovi 🙂
@bemo To bude super dárek, to se mu bude líbit 🙂 Mně dneska od rána pobolívá břicho, takové ms bolesti, tak si říkám, už? No, ale nerozjelo se to. Na záchod chodím několikrát denně, pocit na zvracení mám taky, ale u mě to asi nebude signál, že se něco děje. Mám to takhle už dlouho.
@nika_vk To se už určitě rozjede 😉 Držím palečky, ať máš miminko brzy u sebe 🙂
@priefi Vidíš, to by mě ani nenapadlo, že kapky do očí se můžou dávat až od 2 let. Kdyby nám to nezabralo, tak dětská říkala, že by dala atb kapky. Držím palečky, vím, že to hodně děti po porodu mívají. Jedna známá musela nějak na výplach těch kanálků, ale to se vám snad vyhne.
Tak snad zitra domu. Dnes jeste pekne 2 transfuze :-/ mam hrozne malo zeleza
@bemo : jee to bude radosti z takového daru 😀 my v sobotu si uděláme jen studený pohár a dáme mu menší dárek ( Lego stolní hru) ale oslava bude až v únoru někdy - prostě až bude malá na světě - nemám na to teď kapacitu, navíc jsem se bála že bychom oslavu rušili kvůli porodu a navíc můj taťka je stejně teď v zahraničí takže prostě si musí počkat, ale říkal že mu to nevadí - alespoň dostane dárky na etapy 😀
@halasovci007 a co mas za susicku?
Holky, co jste 2v1 a uz nechcete byt, zkousely jste stimulaci bradavek partnery? Oxitocin je prece jen oxitocin
To je krásné zlatíčko, hlavne at se brzy uzdravi.
Jinak holky, vcera jsme to s manzelem v noci s Mikym vzdali a sahli pro dudlik. Nejsem na to hrda, ale ten rev, to se nedalo. A svete div se, dudlik zabral a byl klid a my mohli spat. Dudlal si ho jen chvilku, pak ho vypustil a spokojene spinkal. Tak snad to nenarusi kojeni. Dudlik sel vzdy az po nakojeni, pokud neusnul v postylce a rval. Pres den nedavam, on pres den hodne spinka, dokonce i v postylce, ale v noci? To chce byt u me a nejlepe na prsu a ja zivy dudlik byt nechci. Prece jen bradavky boli a to jeho nuchani vytvari dalsi mleko a ja nevim, co s nim.
@priefi Mně nikdy dudlík kojení nenarušil. Obě holky sály dobře a bez cavyků, a to měly dudlík od malička. Bych jinak skočila z okna... zvládnout tříměsíční koliku bez dudlíku dokáže podle mě jen jeden člověk. Chuck Norris 🙂
@lindikova sobota by se mi taky libila😄 hlavne aby jsme se dockali zitra toho kadernika😄😍

@priefi jestli to nejsou nepruchodne kanálky. To měla malá od kamarádky a furt s tím lítali na oční.
@ange_de_la_morte my taky budeme v sobotu slavit. Dárek mu dáme nejspíš už zítra, protože je snad i u mě dost pravděpodobné že už doma nebudu a protože dostane opravdu DAR tak chci být u toho, co na to řekne. Dostane od nás bicí soupravu. O takových darech by se mě mohlo jen zdát, natož na 8 narozeniny.
@tsasenka já měla v noci pěkné posličky a i průjem a bylo mi zase na zvracení, ráno jsem zjistila že jsem dokonce zhubla od minulého týdne a poprvé co jsem si i během těch bolestí říkala, tak ať už se to teda rozjede a ani ta psychika ničemu nepomohla.