Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krispianka : mi přijde že se mi to taky natahuje, já už nevím ... no ale od včera od cca 18 hod. tak si říkám že na posly už je to docela dlouhá doba ... o injekci jsem neslyšela, o tom v naší porodnici doktorka nic neříkala a máš pocit že to něco dělá ?
@fly80 : děkuji no uvidíme jestli to zas není planý poplach - zas mi přijde že se mi intervaly lehce natahují tak nevím
@lindikova jestli to bylo v pohode tak mi to posli... jestli ne
. Tak az porodim😎 jedu v patek na kontrolu a v pondeli se budem domlouvat na vyvolani.
@bemo dnes v noci jsem na Tebe myslela, jak jsi psala, ze staci mit Simonka u sebe v posteli a mas zaruceny spanek a to nase piskle rve jak tur i kdyz ho mam pri sobe v posteli. Dudlik nam odmitl hned 2.den uzivani a tak jsem vcera po nem zase sahla a ejhle, mel zase uspech. Tak jsem zvedava, jak dlouho se mu bude libit.
@tsasenka dekuji 😊 drzim pesti, at cviky zaberou rychle
Holky, pred nastupem na materskou jsem nemela zadnou dovolenou. Vznikne nejaka behem materske? Prave vyplnuji zadost do prace, ze budu doma do 3 let veku ditete. A nevim, co ta dovolena
@tsasenka
Doba čerpání mateřské dovolené se pro účely nároku na dovolenou považuje za výkon práce. Tzn., že nějaká dovolená vznikne, jen však poměrna část. Mezi přechodem z mateřské na rodičovskou dovolenou si tedy písemně zazadej u zaměstnavatele o proplacení dovolene, co vznikne. Penízky navíc 😉
@tsasenka : mi říkala personalistka že mezi MD a RD mi proplatí zbytek dovolené z 2018 ( asi 5 dní) a nejspíše by mi měl vzniknout i nárok na celou dovolenou za 2019 ( tedy u mně 25 dní) - to celé by mi měli proplatit ( ve 2 měsícíh - najednou to prý nejde)
@tsasenka podmínka však je, že pracovní poměr stále trvá 🙂 jen pro upřesnění 😊
@ange_de_la_morte to teda nevim ... ale me rekli ze mam narok na dovolenou z r.2019 za tu dobu co sem na materske tj 1/12 za kazdy mesic tj 1.66dni krat pocet mesicu..
@ange_de_la_morte
@krispianka Děkuji holky 🙂
Tak já jsem asi snědla něco nedobrého, maly má trochu osypané bříško a v noci se kroutil jak žížala. 😖😖
V neděli jsme byli na focení chcete pár fotek ukázat? 😇
@veselaopicka : joo tak to já taky nevim, tlumočím co mi říkala u nás v práci, dál jsem nepátrala
@malecek : jasně, sem s nimi 🙂
Ahoj holky, tak jak prožíváte sestinedeli? Ja mam obcas slzave udoli. 🙈🔫 Nedavam to, ze se nemuzu prvorozene věnovat tak, jak pred tim. Ona ted vic tihne k tatinkovi, protože kdyz je doma, tak se ji venuje víc samozřejmě. Ale taky kdyz je muz doma, tak teda malou nepoznavam. Odmlouva, zlobí, ja pak samozrejme vecer bouchnu, protože už jsem unavená a dcera pak pláče a vola tatinka. 😥 Doufám, ze se to spraví casem.
@semmi tak u nás je to stejné. Moc se snažím, aby starší dcerka nebyla odstrkovana, ale pořád kojím nebo prebaluju a uspavam a ona je chudinka trochu stranou. Když taky bouchnu, tak říká že už jí nemáme rádi a že odejde. Tuhle si už obouvala boty. Ale snažím se a říkám si, že bude líp. Příští týden si přítel bere otcovskou dovolenou, tak ho nechám s mimcem doma a vezmu jí do města na nákupy. A pak pošlu jeho, ať jí vezme někam do herny. Musíme vydržet 😉
@lindikova já si klidně počtu 😉 až teda bude čas..
@malecek ukaz fotecky ať se inspirujeme 😍
Holky tak já nevím, my asi cvičně raději pojedem, zaspat to nejde, sprchou to rozehnat taky nejde, už musím bolest trochu prodýchávat, jen ta pravidelnost není úplně jak bych si představala, maximálně si o mně budou myslet že jsem hysterka a pošlou mně domů
@ange_de_la_morte raději jet ať si myslí co chtějí. Držím pěsti.. 🍀🍀🍀
@ange_de_la_morte tak ať to je už ono, těšíme se na miminko 😊😊
@malecek ju nádherné fotečky.. 😍😍 v kolika dnech od porodu jste fotili?
@halasovci007 děkuji 😍 teď v neděli ve 4 týdnech, dřív to nešlo

@ange_de_la_morte to vypadá nadějně už 😉 jak už sem psala, držím moc palce, všechny 💙