icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
28. únor 2019

@bemo hlavně je to celkově strašný zázrak. To že z ničeho se stane človíček a jak roste.. Prostě ta příroda to zařídila dokonale 😍😍 jen teda mohla vynechat ty porodní bolesti 🤣🤣😲 my máme první tak je všechno nové a užívám si fakt tu vysněnou princeznu naší.. Ale těším se i až vyroste a budu ji paradut a budem dělat takový ty ženský věci jako chodit na nákupy a pokec a paradit ji do saticek 😍

halasovci007
28. únor 2019

@veselaopicka jakože ty nosis Minie?

bemo
28. únor 2019

@halasovci007 to mě taky baví. Naše nejstarší bude mít 10 let a jednou za čas si uděláme dámskou jízdu, dělám to tak s každým dítětem, aby si mě užili jen pro sebe. A můžu říct že mě to fakt baví a těším se na to jak blecha. Takových dní bohužel moc není. Čas na to moc není. Ale když na to přijde, tak si to fakt užíváme obě. A je dobré si moct pokecat jen s tím jedním dítětem, obvykle mi toho hodně řeknou a člověk si uvědomí jak moc je to důležité udělat si čas jen na to jedno dítě. Vždycky jdeme jako na kafe, pak se projít, pak dojdeme domů a když je počasí, tak jdeme na zahradu a tam si čteme nebo zas jen povídáme. Někdy mě to až dojímá, když si člověk uvědomí jak rychle ty děti rostou a fakt si někdy přála zastavit čas. Šimonka si snažím užívat jak to jen jde, vím jak rychle to uteče. I když je to páté dítě, tak se o něho doma s manželem kolikrát i hadame, kdo ho bude chovat 😀

halasovci007
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
28. únor 2019

@bemo : já si občas kousek čokolády dám - zvlášť v noci - to je prasárna ale když já si nemůžu pomoct 🙂

lindikova
28. únor 2019

@ange_de_la_morte já jsem desna teda, jim čokoládu (ne celou tabulku, ale kousek horky kazdej den) a piju slabý kafe. A kdybych si nepichala ten fraxik, tak bych si i vina cucla. 🙂 @bemo

fly80
28. únor 2019

@ange_de_la_morte
@lindikova já bych jedla sladký jak prokoplá 😂 v tehu byla cukrovka a nějak to dohanim. Když je tedy co. A vinecko si občas taky dám 😀

halasovci007
1. bře 2019

@fly80 já si dala pizzu.. Bez krajů teda jen se šunkou a sýrem 🙊 jinak se držím. Čokoládu si dám jeden čtvereček za den a jen občas.. Vych si dala, spíš tatarak 😍😍

malecek
1. bře 2019

Já se po troškách snažím jíst normálně, mám pocit (tuk, tuk) že už ty prdy nejsou tak hrozné. A když vím že hresim tak rovnou kapnu espumisan, dávám jen 1 kapku (víc jak dvě se mi stejně nikdy nepodaří kapnout).

malecek
1. bře 2019

Dneska zas ukázková noc, v deset usnul, pak vstal v 3:15 a pak až 6:30, snad mu to vydrží 😍
Jen přes den jsem ho musela nakojit venku jak křičel přitom byl z domu čerstvě nakojeny.

ange_de_la_morte
1. bře 2019

Holky tak 5.den dáváme Sam Simplex a mám pocit že to trošku lepší - sice na blinkání to moc efekt nemá - blinká pořád, ale v noci tolik netrpíme na bříško - dneska spala od 22:30 do 5:15 jen s jedním vzbuzením na kojení kolem půl 2 a pak zase hezky zaspala, je to paráda když se člověk ráno probudí vyspaný 🙂

@malecek : já včera taky kojila venku - bylo to vtipné, seděla jsem na patníku u kapličky a kojila 😀 jen v létě to bude teda o 100% praktičtější když člověk nebude tahat dítě s kombinézou a zabalené v dece

malecek
1. bře 2019

@ange_de_la_morte no to jo 😉😉

veselaopicka
1. bře 2019

@halasovci007 ja ne😄 maminka rozhodla ze Tynka bude nosit minnie musim toho vyuzit dokud me do toho nekecaaa😄😄😄

malecek
1. bře 2019

@veselaopicka
@halasovci007 já nemám komu Minnie kupovat a tak nosím i sama 🙈🙈😂

krisatko
1. bře 2019

@ange_de_la_morte
@malecek já taky včera kojila venku 😂 šla jsem rušit ohrady pro koně, budeme je opravovat a ta pptfurka zase nespala takže za půl hodiny už měla hlad. Tak jsem si tam sedla do trávy a bylo. Ale včera bylo fajn. Teplo. Ptáci kolem, aji včely už lítaly

pe_tu_ss_ka
Autor odpověď smazal
fly80
1. bře 2019

@halasovci007
@veselaopicka holky, taky mám ráda Minie i Mickeyho. Koupila sem tady od jedné paní. Jsou nádherný, jako nový. Malá bude princezna 😀 Mám jich ještě pár, i takový komplet z Primarku a u toho je i čelenka na hlavu s mašlí.

krisatko
1. bře 2019

@pe_tu_ss_ka jojo v autě už jsem kojila mockrát

veselaopicka
1. bře 2019

@fly80 no tak ty jsou paradni

ange_de_la_morte
1. bře 2019

@veselaopicka : já ujíždím na jednorožce - cokoliv s nimi musím koupit 🙂

@pe_tu_ss_ka : já taky převlíkám pořád - oblečky jsem musela dokupovat protože to co syn měl na týden, to ona poblije za 1-2 dny

pe_tu_ss_ka
1. bře 2019

@ange_de_la_morte no já naštěstí dokupovat nic nemusela.... Ale on má hadrů víc než já a partner dohromady... 😂 Všichni z rodiny se zbláznili, a furt něco kupují (teď už dělají zásoby 70), plus má malý ještě poděděno po bratranci, který je o 4 měsíce starší..
Jinak já jsem zase uchyl na slony a žirafy... Má je všude, na povlečení, plyšáky i obraz jsem mu s nimi malovala.. Všichni už to taky ví, tak máma na poslední návštěvu přivezla bodýčka se slony a overaly s žirafami 😁

@veselaopicka
@halasovci007 Mickeyho máme taky fůru, naposledy z lidlu a teď už máma fotila, že ulovila něco v pepcu 😃

veselaopicka
1. bře 2019

@pe_tu_ss_ka zirafu mame taky ale uz nevim od koho a odkud 😄😄

pe_tu_ss_ka
Autor odpověď smazal
veselaopicka
1. bře 2019

@pe_tu_ss_ka tak ten je teda hodne nasranej co si mu provedla?😄

pe_tu_ss_ka
1. bře 2019

@veselaopicka oblékala do kočárku na procházku 😂 tam byl do minuty tuhej 😂😂

halasovci007
1. bře 2019

@veselaopicka to jsme na tom stejně

sticker
halasovci007
1. bře 2019

@pe_tu_ss_ka fešák 😍
@malecek tak Minine je prostě top 😍😍 a pro chlapecký Mickey, my máme i jedno úžasný chlapecký.. Já teda hodně i dostala a taky nakoupila v Pepco, tam to nestojí svět..
@fly80 ju to je krásný. Myslím, že to vlevo taky máme..
@veselaopicka ta je krásná 😍
@pe_tu_ss_ka Mickey uzasnej, ale malému se asi nelíbí 🙊 netvari se na něj 😂😲

halasovci007
1. bře 2019

Holky my dneska ko máme 4970g (3750g) a 58 cm (53cm) a krom vyrážky jsme zdravé jako rybičky.. Krásné zvedla hlavičku a pocurala sestřičku 🙊🙊

veselaopicka
1. bře 2019

@halasovci007 a kolik ji je? Ja sem zveda kolik budeme mit my. Jdeme 4.3 na kontrolu to jibude bez 2 dnu mesic 😍😍

veselaopicka
1. bře 2019

@pe_tu_ss_ka to sis dovolila hodne teda. Mne se nasira u oblikani cepice.Mne dneska stavkuje se spanim usnula za celej den az ve 3 odpoledne a to uz jsem tam byla 2x ji pohladit potvari.. u toho ona casto usina.

Strana