Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko jj, taky mu takhle odčítají těch 7 týdnů.. Příští týden nás taky čeká kontrola a odběr krve v rizikové poradně... Tam by se mělo rozhodnout, zda už můžeme malého očkovat, nebo se ještě počká. Jinak už taky krásně začal pást koníky, na zádech už začíná být nervní, že nic nevidí 😂 zkouším mu taky správně ukazovat, jak se přetočit, už pochopil, jak má dávat ručičku, aby si na ní neležel.. A při vaničkování posilujeme šikmé svaly, tak snad už nebude pecivál, a začne to brzy dělat sám.. Je to totiž na bednu, chodit od rozdělené práce k nasránkovi, když se vzteká, že nic nevidí na zádech 😂😂
@pe_tu_ss_ka : já jsem zvědavá co bude po změně času - jestli se mi podaří ráno a večer nějak synchronizovat obě děti
@lindikova mě se tak líbí ty jejich naducaný tváře, dvě brady a faldiky i na rukou 😂 úplně toho mého mini chlapa žeru, a takovej malej, staženej králíček to byl 😍😂
@ange_de_la_morte držím palce, je to děs, co všechno na ty prcky působí 🙄
@pe_tu_ss_ka joo to je přesný. Nasranek co nic nevidí. A ten staženější králíček taky. Taky jsme ji tak říkali. Teď jsme byli na kyčlích a ješte u obvodní. Včera ve Zlíně nechtěla vůbec ukázat jak pase zato tady krásné i otočila hlavu ze strany na stranu.
Ahojte, taky se řadíme mezi cucače prstů a celých rukou 😂
I v noci se nebudí pláčem ale cucáním 😂😂
Dudlíky se netkne ale ruky by ožral i mi kdyby mohl 😂😂😂
Dneska v noci zase krásné spal od cca devíti do cca čtvrt na pět ráno.
O velikosti mých 🐐🐐 raději psát ani nebudu 🙈🙈
Chodíte už s prckama cvičit nebo plavat ??
Já už bych ráda začala.
S Honzou jsem chodila a bylo to super.
@krisatko oni jsou vyčůránci, ukáží, co umí, jen když se jim chce... My takhle říkali, jak už vykecává a když někdo přišel nebo jsme ho chtěli nahrát, tak ani Boha.. 😂 Druhá kontrola kyčlí nás čeká příští týden, snad dopadne zase dobře jako ta první, tam měl nejlepší hodnocení, ale on byl žabák už na jipce, kolikrát se partner ptal, jestli ho to nebolí 😂
@malecek zatím nechodíme, čekám, až bude mít za sebou očkování.. Ale chtěla bych s ním začít chodit plavat a cvičit na PlayWisely..
@malecek : chceme chodit na plavání od 3 měsíců, uvažuji i o cvičení maminek s miminky v šátku
@pe_tu_ss_ka ta naše byla dneska jediná co nebrečela. jinak všechny děti brečely. byl tam nějaký mladý doktor a zaučoval se tak asi neuměl ještě rychle a správně pohnout těma nohama. Ale já jsem na tu naši dělala blbiny a pak když jsem si ji otočila na přebalení tak čuměla na ty doktory a na ultrazvuk... uplně fascinovaná...
@lindikova zombie matku 😂😂😂🤣🤣🤣
@pe_tu_ss_ka taky se ti vzteka když nic nevidí. Tě na carevne se teď líbí v lehátku odkud výši kde se co šustne. Ale na zádech knoura a hyka.. Ty se naučila teda s námi manipulovat. Přesně co jsem nechtěla, ale plakát ji prostě nenechám.
@fly80
@lindikova tak ta naše takhle mlaska i když na dudlík takže na zvuky už zombie matka reaguje st je v puse dudlík nebo pesticka 😂😂
@pe_tu_ss_ka juj ten je malinkatej nebo ta fotka tak zkresluje?
@lindikova krásný 😍😍😍
@malecek auuu to tě teda upřímně lituji, to museli 🐐🐐 pěkně bolet.. Ale zase si se vyspala 😉🍀 vítej mezi okudovaci a ocucavaci prstů a dlaní 😂😂
Tak jsem dneska byla na ko zase a tentokráte u paní primarky a ta rozhodla, že mě čistit nebudou a nechají to tam že to odejtlde s první MS. Jsem šťastná jako blecha.
Dnes jsem zkoušela vyměnit dudlika. Máme hnusnej už (mimo to je modrý) a ani náhodou nechce jiný. Já nevím co dělat pac už do něj teče voda když ho omyvam.. A stejný nemůžu sehnat to byl nějaký kup někde v akci a máme podobný, ale není tak nafouknuty a ten mi nechce..
@krisatko my máme naštěstí takovou starší doktorku a tam to jde pěkně rychle..
@halasovci007 no taky s námi pěkně cvičí, asi úděl všech rodičů 😂 to už je stará fotka, někdy z ledna, kdy neměl ani 3 kg 😄
Jee tak gratuluju, tak jsem byla ráda, že mě nehnal na čištění.
@halasovci007 jojo taky s náma cvičí a taky ji brečet nenechám... maximálně před spaním když si vymýšlí chvilku poknourat a pak ji zase vezmu a zase dám zpět do postýlky tak aby prostě usnula v klidu a ne uřvaná...
@halasovci007 a jakého máte dudlíka?
Dudlík... ženský, já objednala ten curaprox. 300 kaček, jestli ho bude plivat, dám mu přes něj čepičku!:D @fly80 @halasovci007
@pe_tu_ss_ka jj oni jak jsou malinký tak jsou chytrý a vycurany 😅🤣🤣 vědí jak na nás. Děkuji byla jsem šťastná a doktorka na mě koukala jak na blázna, že ji děkuji s úsměvem 😅vhlavne že už se to rozhodlo vždyť tam chodím už po páté..
@lindikova curaprox je naše srdcovka ❤️
@krisatko minule malá brečela ale i na ruce i na rameni. No já už byla hotová. Fakt rvalastrasne moc nahlas a dlouho až mi hucrlo v uších. Byla pretazena a nemohla zabrat. To jsem myslela že to vzdsm a zavřu ji tam ať se vybreci a usne. Ale já ani nemůžu ona sebou házela v postýlce a nemohla se nadechnout jak rvala vteky tejsem ji položila. Tak zpátky na ruce a šíření zmirnila
@fly80 jiný nechce a to mám i od Aventu tvarovaný i designový ne ona jiný nechce
@halasovci007 ty brdo, to je bambule 😀
@lindikova my máme doma už sbírku dudlíků a žádný nechce. všechno plive, maximálně chvilku žvejká na straně dásněma. vyplivne a rve si tam zase ruku 😀
@halasovci007 ten je parádní. máme podobný. doporučovali mi ho, že pry si ho vezme každé dítě 😀 ehm, tak holt naše ne. je z nějakých přírodních materiálů
@pe_tu_ss_ka no právě a jiného nechce 😢 mám 15 dalších dudlíku a k ničemu..
@fly80 no naše si ho vzala, ale on už je jetej a ne přijde, že se i jakoby nafouknul, zvětšil nebo jak to mám popsat a možná právě proto jinej nechce. Jsou daleko menší. A to i z tyhle gumy ošklivý jsem koupila jiný a taky nechce. Děsím se dne kdy se tenhle rozpadne nadobro. . Teda ta vaše princezna má haro.. 😍 To už je ba sponecku pomalu..
Jinak u nás dnes novinku. Ve vaničce malá přišla na to, že se může zapirat nohama o dno a začala se stavět "na zadní" a stoupat se. Ve vodě! Já nejdřív trochu šok a teď se budu bát koupat sama pac tím dělala vlny a trochu si lokla vody.. Naštěstí ani nekuckala.. Jo a dnes jsou koupila na řady tady na MK ten Weleda měsíčkový do koupele tak snad nebude tolik vysusena furt. Jen se chci zeptat kdo ho máte zda s ním otrete i obličejik? Já ho teda otrela, snad nebude mít reakci nějakou. A taky si toho maká lokla tak snad ji nic nebude když je to pro děti od narození že? Je to teda pěkně kluzky jsem se bála ji pak zvedat z vaničky aby mi ta naše mrskalka nevyklouzla z ruky.. No zvládly jsme to horší to bude až budu koupat sama 😅

@fly80 @halasovci007 holky, ad cucání packy, jo... náš mladej, to je závislák na palci, ožužlá si celý ručičky a jakmile dojde k palci na pravačce, šup s ním do pusy. Dělá to, když má hlad, když usíná a asi i když se jakože "nudí". Dudlíček měl rád, ale jak objevil palec, vezme si ho jen v kočárku (protože má ruku ve fusaku a palec mu nejde do pusy). Hobluje ho tak vehementně, že mě na kojení v noci nebudí pláč, ale jak náruživě saje. Já se z něj picnu, protože to už fakt saje a mlaská hodně, aby mě to vzbudilo... nebrekne, jen hobluje ruku. Takže si říkám, jak dlouho chudáček musí cucat a mlaskat, než svoji zombie matku probere. Ale zase si říkám, že kdyby měl asi velký hlad, spustí sirénu.