Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte tak první spánek 4 nebo 5 hodin už mi taky ukázal, ale to se určitě spletl, bylo to je dvakrát a smůla no 😂
@malecek ty jo, tak to je super, já vařím meltu přes překapávací kávovar. Ale tohle by mi ušetřilo práci, hned asi vyšlu partnera shánět 😁
@pe_tu_ss_ka mne se po welede osypala 🙄🙄
@veselaopicka ty jo, malej teda naštěstí nic.. Právě jsem vybírala přírodní kosmetiku, protože jsem se bála nějaké reakce..
Smajlík páchající rituální sebevraždu by nebyl? :D :D mě už asi jebne fakt. to dítě je unavené, oči červené na rukách usíná, ale dám do postýlky a oči dokořán, ono už ani nemusí být do postýlky, stačí když si sednu, to je peeeekloooo ... už mi to dělá asi 5 dní za sebou že prostě za celý den oka nezamhouří a samozřejmě je pak večer solidně mrzutá.... pomoc! máte holky nějaký zaručený uspávací tip? jinak teda na zádech spí (když usne) maximálně půl hodiny.... pořádně zaspí jedině na břiše.
@krisatko ty brďo, chudáku.. Tohle dělal malej, ale teď spal asi 10 minut a pak zase řev... Mě pomohl ten kočárek na balkóně, to spí i tři hodiny.. Naštěstí mu nevadí, když stojí.. Ale jak se vzbudí kolem 13 nebo 14 hodiny, tak doma už nezaspi, a je teda taky super urvanej a protivnej.. Ale na bříšku mi teda nezaspi, i když v nemocnici tak spal pořád..
Holky, tak dneska odpoledne brecim. Brala jsem pred porodem zelezo, trpela jsem zacpou. Myslela jsem si, ze jak to doberu, bude to OK. Jenze z toho mam hemoroidy a budu muset zrejme na zakrok. Nemam pro deti hlidani, takze v utery odpoledne k obvodakovi, jsk se vrati chap z prace. Nemate s tim nektera zkusenosti?
@krisatko mě teď chrni ráda na boku a já ležím v posteli s ní. Pac by jinak u koupání byla mrzutá. Dá sice půl hodky ale pak rozdává úsměvy do všech stran. Spala odpo od 1 do 5 v kočárku pak nakojit, pohrát a jdu soli s ní lehnout. Já sjedu Konika a ona se prospi a super 👌 jinak taky cmv naruci-privinuta ke me, namebo houpuve stoje na rukách, ale to jen když brečí.. A když je nejhůř vezmu ji jakoby do náruče nad moje nohy ty trošku dám od sebe a do ty mezery ji strcim zadek a ona pak krásně prdi 😂 nevím jestli je to pochopitelný 😂 a taky na gauči pokrcim nohy a dám si ji na ně a houpu že strany na stranu malinko..
@malecek : já měla Caro vždycky ráda ale už ho piju skoro rok místo kafe a leze mi krkem , dřív jsem vždy pila kvalitní zrnkovou kávu - ta mi teda už dosti chybí 😀
@pe_tu_ss_ka : u nás je to celkem už pravidelnost - ale taky s pravidelností pak se už nespí 😀 jako asi bych možná i raději brala variantu že se bude budit častěji ale bude zase po kojení hned usínat
@krisatko : joo uspávací tipy bych taky uvítala - ani u nás se přes den nespí - respektive spí v jedoucím kočáru nebo v šátku ale jen za předpokladu že pohyb je pravidelný ( procházka), no a jinak pouze na rukách - jak odložím tak buď hned začne fňukat nebo otevře očiska a hodí na mně úsměv ... a ve všech případech je spánek trhaný
@tsasenka : až tak vážné to máš ? většinou se právě nemusí na to tolik spěchat - ještě se i říká že pokud žena plánuje více dětí má smysl to operovat až po posledním ... já měla hemoroidy na konci prvního těhotenství a pak po porodu - brala jsem Detralex a spravilo se to samo
Holky zítra jdu na kontrolu po šestinedělí ( po 8 týdnech) - držte mi palce, jsem zvědavá co se dozvím protože stále střídavě krvácím - špiním a pořád dokola ... a pokud by to bylo blbý tak vůbec nevím co bych dělala protože manžel je na cvičení a s dětmi jsem zase sama
@ange_de_la_morte tak držím palec ať ti to dobře dopadne..🍀 🍀🍀
@ange_de_la_morte to je úplně přesný. Začínám si říkat jestli to nemá spojitost s tím že jsem až do července jezdila na koni a téměř do porodu chodila do práce i kolem koní a baráku, prostě furt v pohybu.
@ange_de_la_morte držím palce, ať je to v pořádku ..
Jinak je super, když hned po kojení v noci odpadne, protože kolikrát usínám s ním v sedě.. nějak jsem si ještě nezvykla na noční vstávání, někdy to dám v pohodě a jinak sotva lezu z postele ☺
Holkyy. Musim se pochlubit. Vcera mala rekla ahoj a kuku! No krasne zvatla. A povida si i pres den. Dneska se i pretocila z briska na zada. No sikovna. Co uz umi ti vasi? 😊💕Jaa ji tak milujuuu
@krisatko : nevím ... Matýsek byl spací - spal pořád a když nespal tak se klidně koukal ... Klárka je jiná ale u obou jsem se hýbala stejně, možná s Matýskem ještě víc
@pe_tu_ss_ka : z postele bych asi taky nevylezla - mám Klárku vedle sebe tak se jen posadím nebo kojím v leže, většinou v noci ani nepřebaluju, nebo jen 1x , Klárka někdy usne u prsa že by se dala odložit jenže jak je blinkací tak do 15 minut ji to začne v bříšku tlačit jak si neříhla a bud ji musím zvednout na říhnutí nebo se poblije a převlíkáme - obojí ji ale spolehlivě probere, takže bez říhnutí už fakt nemá cenu ji odkládat, tím pádem nám odpadá možnost uspat u prsa
@ange_de_la_morte tak já si semtam kávu dám i normální v kavárně když jsem s Adámkem venku.
@halasovci007 kouknu děkuji
@malecek : v kavárně si občas taky dám ale fakt výjimečně, dřív jsem pila tak 4 kafe denně
@ange_de_la_morte já nějak nepřišla na to, jak pohodlně v leže nakojit, takže vždy sedím a u toho klimbám 😃 jinak také nepřebaluji, vždy než jde spát a pak ráno kolem té 6, ale musím říct, že se mi ještě nestalo, že by měl plnou plenku, přijde mi, že v noci moc nečůrá a co bere železo, tak ani nekadí, výjimečně fakt ráno slyším dělobuch 😂 malej taky docela blije, ale jen přes den, v noci se chytí jak přísavka, vypije, co potřebuje a odpadne, myslím, že ani nepolyká vzduch, jako to dělá přes den.. To čumákuje, kde co lítá, hltá a pouští se a nakonec mě vždy při brknutí poblije 😂
@ange_de_la_morte to je práve taky vyhoda toho spaní na břiše, že si u toho když potřebuje aji doodbrkne, když mi u kojení v noci usne. jinak je taky blinkoš, ale na tom břiše ne e
@pe_tu_ss_ka taky nepřebaluju, ale jednu noc třeba není vubec ani počuraná a druhou má načůráno fest. Pokaděná v noci nebyla ještě nikdy, to zvládá po přebalení do cca půl hodiny ve vibračním křesílku.
@pe_tu_ss_ka : laktační mi říkala že některé děti v noci pijou lépe - právě nepolyjají vzdudch tak si říhnout ani nepotřebují, no třeba se to Klárka ještě naučí ... já v leže kojím tak že ji mám bříškem k sobě, ruku mám nad její hlavičkou nataženou a vždycky si ji peřinou podšprajcuju za zádama aby byla naboku a bříško si opírala o mně a ručičky má poskládané pod mojim prsem, jen pokud máš třeba větší prsa tak ti možná bude to druhé překážet, já si ho podkládám plínou aby ji nepadalo na obličej :D
@krisatko : Klárka na bříšku být moc nechce a na spaní už vůbec ne, když se výjimečně stane že usne na hrací dece tak je pak poblitá a obličej má celý vymáchaný v těch zvratkách

@priefi Pekna soupravicka 🙂 Mne dosla dneska tato a jsem z toho nadsena 🙂
Doufam, ze vam ty krtiny vyjdou, jak chces. Mohli by byt shovivavi, je to jen o domluve, snad na to farar pristoupi. Drzim palecky 🙂