icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

tsasenka
autor
27. bře 2019

@priefi Pekna soupravicka 🙂 Mne dosla dneska tato a jsem z toho nadsena 🙂
Doufam, ze vam ty krtiny vyjdou, jak chces. Mohli by byt shovivavi, je to jen o domluve, snad na to farar pristoupi. Drzim palecky 🙂

tsasenka
autor
27. bře 2019

@krisatko U nas to same, maly se smeje a kdyz prijde manzel, vali jen oci 😀 Smeje se hlavne na maminku 😀

krisatko
27. bře 2019

@tsasenka ona se směje i na něj, ale když to chceme zachytit tak čus. Zrovna jsem ji chtěla natočit jak se směje nahlas. Hned přestala

fly80
27. bře 2019

@tsasenka no jo, jenže Rozka na prdiky netrpí, takže kapičky žádné nebere. Zkoušela sem jí na něj dát mlíčko a taky nic. Holt musím vytrvat. Třeba než půjde na střední, tak se to naučí 😂😂😂

priefi
27. bře 2019

@tsasenka krasne 😊
@krisatko kdyz mi to delal Maty, mela jsem mobil bokem a natacela, jak se smeje nahlas. Jakmile ho zmrcil, prestal, ale kdyz jsem si ho predem schovala a pak to zapla, bylo natoceno vse

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@ange_de_la_morte tak první spánek 4 nebo 5 hodin už mi taky ukázal, ale to se určitě spletl, bylo to je dvakrát a smůla no 😂

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@malecek ty jo, tak to je super, já vařím meltu přes překapávací kávovar. Ale tohle by mi ušetřilo práci, hned asi vyšlu partnera shánět 😁

veselaopicka
27. bře 2019

@pe_tu_ss_ka mne se po welede osypala 🙄🙄

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@veselaopicka ty jo, malej teda naštěstí nic.. Právě jsem vybírala přírodní kosmetiku, protože jsem se bála nějaké reakce..

krisatko
27. bře 2019

Smajlík páchající rituální sebevraždu by nebyl? :D :D mě už asi jebne fakt. to dítě je unavené, oči červené na rukách usíná, ale dám do postýlky a oči dokořán, ono už ani nemusí být do postýlky, stačí když si sednu, to je peeeekloooo ... už mi to dělá asi 5 dní za sebou že prostě za celý den oka nezamhouří a samozřejmě je pak večer solidně mrzutá.... pomoc! máte holky nějaký zaručený uspávací tip? jinak teda na zádech spí (když usne) maximálně půl hodiny.... pořádně zaspí jedině na břiše.

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@krisatko ty brďo, chudáku.. Tohle dělal malej, ale teď spal asi 10 minut a pak zase řev... Mě pomohl ten kočárek na balkóně, to spí i tři hodiny.. Naštěstí mu nevadí, když stojí.. Ale jak se vzbudí kolem 13 nebo 14 hodiny, tak doma už nezaspi, a je teda taky super urvanej a protivnej.. Ale na bříšku mi teda nezaspi, i když v nemocnici tak spal pořád..

tsasenka
autor
27. bře 2019

Holky, tak dneska odpoledne brecim. Brala jsem pred porodem zelezo, trpela jsem zacpou. Myslela jsem si, ze jak to doberu, bude to OK. Jenze z toho mam hemoroidy a budu muset zrejme na zakrok. Nemam pro deti hlidani, takze v utery odpoledne k obvodakovi, jsk se vrati chap z prace. Nemate s tim nektera zkusenosti?

halasovci007
27. bře 2019

@malecek hustý to se musím podívat jestli to seženu.Ja fakt nevěděla že se prodává.
@malecek xiaomy mi band 2 a na Alli si objednám k tomu barevné pásky na střídačku ať nemám jen černý.. Jinak úžasný je, že jsou vodotěsný.

tsasenka
autor
27. bře 2019

@krisatko Mne Miky casto usne v naruci, kdyz nemuze zabrat. Musim si ho schoulit k sobe, nebo ukocarkovat

halasovci007
27. bře 2019

@krisatko mě teď chrni ráda na boku a já ležím v posteli s ní. Pac by jinak u koupání byla mrzutá. Dá sice půl hodky ale pak rozdává úsměvy do všech stran. Spala odpo od 1 do 5 v kočárku pak nakojit, pohrát a jdu soli s ní lehnout. Já sjedu Konika a ona se prospi a super 👌 jinak taky cmv naruci-privinuta ke me, namebo houpuve stoje na rukách, ale to jen když brečí.. A když je nejhůř vezmu ji jakoby do náruče nad moje nohy ty trošku dám od sebe a do ty mezery ji strcim zadek a ona pak krásně prdi 😂 nevím jestli je to pochopitelný 😂 a taky na gauči pokrcim nohy a dám si ji na ně a houpu že strany na stranu malinko..

ange_de_la_morte
27. bře 2019

@malecek : já měla Caro vždycky ráda ale už ho piju skoro rok místo kafe a leze mi krkem , dřív jsem vždy pila kvalitní zrnkovou kávu - ta mi teda už dosti chybí 😀
@pe_tu_ss_ka : u nás je to celkem už pravidelnost - ale taky s pravidelností pak se už nespí 😀 jako asi bych možná i raději brala variantu že se bude budit častěji ale bude zase po kojení hned usínat

@krisatko : joo uspávací tipy bych taky uvítala - ani u nás se přes den nespí - respektive spí v jedoucím kočáru nebo v šátku ale jen za předpokladu že pohyb je pravidelný ( procházka), no a jinak pouze na rukách - jak odložím tak buď hned začne fňukat nebo otevře očiska a hodí na mně úsměv ... a ve všech případech je spánek trhaný

@tsasenka : až tak vážné to máš ? většinou se právě nemusí na to tolik spěchat - ještě se i říká že pokud žena plánuje více dětí má smysl to operovat až po posledním ... já měla hemoroidy na konci prvního těhotenství a pak po porodu - brala jsem Detralex a spravilo se to samo

ange_de_la_morte
27. bře 2019

Holky zítra jdu na kontrolu po šestinedělí ( po 8 týdnech) - držte mi palce, jsem zvědavá co se dozvím protože stále střídavě krvácím - špiním a pořád dokola ... a pokud by to bylo blbý tak vůbec nevím co bych dělala protože manžel je na cvičení a s dětmi jsem zase sama

halasovci007
27. bře 2019

@ange_de_la_morte tak držím palec ať ti to dobře dopadne..🍀 🍀🍀

krisatko
27. bře 2019

@ange_de_la_morte to je úplně přesný. Začínám si říkat jestli to nemá spojitost s tím že jsem až do července jezdila na koni a téměř do porodu chodila do práce i kolem koní a baráku, prostě furt v pohybu.

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@ange_de_la_morte držím palce, ať je to v pořádku ..
Jinak je super, když hned po kojení v noci odpadne, protože kolikrát usínám s ním v sedě.. nějak jsem si ještě nezvykla na noční vstávání, někdy to dám v pohodě a jinak sotva lezu z postele ☺

niki8193
27. bře 2019

Holkyy. Musim se pochlubit. Vcera mala rekla ahoj a kuku! No krasne zvatla. A povida si i pres den. Dneska se i pretocila z briska na zada. No sikovna. Co uz umi ti vasi? 😊💕Jaa ji tak milujuuu

niki8193
27. bře 2019

@tsasenka ty jo. Držím palce. Ja železo tedka přestala brat. Je dobre bastit lnene semínko. Ja ho užívám každý dem. Důležité je ho namočit aspoň půl dne. Výborná prevence

ange_de_la_morte
27. bře 2019

@krisatko : nevím ... Matýsek byl spací - spal pořád a když nespal tak se klidně koukal ... Klárka je jiná ale u obou jsem se hýbala stejně, možná s Matýskem ještě víc

@pe_tu_ss_ka : z postele bych asi taky nevylezla - mám Klárku vedle sebe tak se jen posadím nebo kojím v leže, většinou v noci ani nepřebaluju, nebo jen 1x , Klárka někdy usne u prsa že by se dala odložit jenže jak je blinkací tak do 15 minut ji to začne v bříšku tlačit jak si neříhla a bud ji musím zvednout na říhnutí nebo se poblije a převlíkáme - obojí ji ale spolehlivě probere, takže bez říhnutí už fakt nemá cenu ji odkládat, tím pádem nám odpadá možnost uspat u prsa

malecek
27. bře 2019

@ange_de_la_morte tak já si semtam kávu dám i normální v kavárně když jsem s Adámkem venku.

malecek
27. bře 2019

@halasovci007 kouknu děkuji

ange_de_la_morte
27. bře 2019

@malecek : v kavárně si občas taky dám ale fakt výjimečně, dřív jsem pila tak 4 kafe denně

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@ange_de_la_morte já nějak nepřišla na to, jak pohodlně v leže nakojit, takže vždy sedím a u toho klimbám 😃 jinak také nepřebaluji, vždy než jde spát a pak ráno kolem té 6, ale musím říct, že se mi ještě nestalo, že by měl plnou plenku, přijde mi, že v noci moc nečůrá a co bere železo, tak ani nekadí, výjimečně fakt ráno slyším dělobuch 😂 malej taky docela blije, ale jen přes den, v noci se chytí jak přísavka, vypije, co potřebuje a odpadne, myslím, že ani nepolyká vzduch, jako to dělá přes den.. To čumákuje, kde co lítá, hltá a pouští se a nakonec mě vždy při brknutí poblije 😂

krisatko
28. bře 2019

@ange_de_la_morte to je práve taky vyhoda toho spaní na břiše, že si u toho když potřebuje aji doodbrkne, když mi u kojení v noci usne. jinak je taky blinkoš, ale na tom břiše ne e
@pe_tu_ss_ka taky nepřebaluju, ale jednu noc třeba není vubec ani počuraná a druhou má načůráno fest. Pokaděná v noci nebyla ještě nikdy, to zvládá po přebalení do cca půl hodiny ve vibračním křesílku.

ange_de_la_morte
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka : laktační mi říkala že některé děti v noci pijou lépe - právě nepolyjají vzdudch tak si říhnout ani nepotřebují, no třeba se to Klárka ještě naučí ... já v leže kojím tak že ji mám bříškem k sobě, ruku mám nad její hlavičkou nataženou a vždycky si ji peřinou podšprajcuju za zádama aby byla naboku a bříško si opírala o mně a ručičky má poskládané pod mojim prsem, jen pokud máš třeba větší prsa tak ti možná bude to druhé překážet, já si ho podkládám plínou aby ji nepadalo na obličej :D

ange_de_la_morte
28. bře 2019

@krisatko : Klárka na bříšku být moc nechce a na spaní už vůbec ne, když se výjimečně stane že usne na hrací dece tak je pak poblitá a obličej má celý vymáchaný v těch zvratkách

Strana