icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
17. kvě 2019

@halasovci007 ono si to kupce najde neboj. Je teď velký výběr.

malecek
17. kvě 2019

Tuhle mají všechny známé blogerky 🙈

malecek
17. kvě 2019

Kamarádka má taky něco takového, stojí to kolem litru ale barvy na mě až moc sytě jedovaté

krisatko
17. kvě 2019

@malecek my máme tuto od našich po souozencich mladsich. Dá se polohovat i do pololehu.

priefi
17. kvě 2019

@halasovci007 jo taaak, to mimi v tom satku neni aktualni, ale uz pred nejakou dobou? Ja myslela, ze se to stalo ted nekdy.
@zetta01 @halasovci007 holky, neni to tim, ze to dlouho neslo. Ja to taky tak mam. A to starsi se podaril 2.mesic snazeni a mladsi po roce snazeni (cca po pul roce snazeni sp v 7tt). A tu opici lasku mam u obou. Pry, ze potrebuji druhe, abych se zklidnila. Chyba lavky. Prije mi,ze deti kdysi nebyly na 1.miste

priefi
17. kvě 2019

@krisatko kdybys chtela horor, manzel se ted koukal na hrbitov zviratek, na zaklade knihy od kinga. Uz to neni v kinoverzi

malecek
17. kvě 2019

@priefi to mimi v šátku je teď tento týden 😓

malecek
17. kvě 2019

@priefi to je hodně staré ne? Mám pocit že jsem to kdysi viděla.

malecek
17. kvě 2019

@priefi no kdysi to bylo jiné. Já jsem na dětech závislák. Minule mi tchýně řekla, že bych asi měla přestat kojit, když nemuzu bez malého nikam a že je na mě závislý. 🙈🙈🙈 Raději jsem to nekomentovala.

priefi
17. kvě 2019

@halasovci007 nevyvolavas paniku 😉 jen se to blbe seslo, ze je jedna tragedie za druhou

bemo
17. kvě 2019

Ahoj holky. Nějak vás nestíhám. Vždycky večer přečtu co jste řešily a než stačím napsat, tak už spím 😀
My jsme zdraví, tedy alespoň Šimonek. Je to hrozné, co se to tu děje. Já mám bohužel také jednu smutnou událost, od známé. Ale už je tady těch smutných informací hodně, tak to ani nebudu psát. Já jsem stále špatná ještě z toho Míši a nějak si musím už tyto myšlenky prostě zakázat. Nebo se z toho zblazním.

priefi
17. kvě 2019

@malecek prvni prikrmy pujdou v lehatku a az bude sedet, mame klasickou zdedenou zidlicku z ikey, je sice hrozna, osoupana trochu, ale svuj ucel plni.

priefi
17. kvě 2019

@malecek ted novy horor, pred nedavnem v kinech 😉 stara je Mlha, pak loi/predloni To.
@malecek je zvlastni, jak se ten pohled meni, ze? Ale jako chapu i to, ze tehdy nebyly takove vymozenosti, jako dnes mame my a diky tomu bylo mene casu. Ale celkove mi prislo, ze deti nebyly az tak na prvnim miste, jako jsou ted. Navic i dnesni doba je silena. Kdysi jsem jako decko behala po lese a nikdo nemel strach, ted stara hepa a mam strach tamtudy jit sama, aby tam nebyl nejaky uchyl, nebo hur
@bemo a co se stalo? A ted nekdy, anebo uz to je dele?

bemo
17. kvě 2019

@priefi od známé synovi teď v pondělí diagnostikovali leukemii, má 3 a půl roku. Přijde mi že je toho teď nějak víc, nebo spíš v našem okolí a nějak si víc připouštím jak málo stačí a tragédie je na světě. Hodně si vážím toho že máme zdravé děti a my že jsme zdraví a taky mi víc dochází že to vůbec není samozřejmost a že se to z minuty na minutu může změnit.
Jsem strašně vyděšená z takových tragédií a dřív mi šlo lépe na takové věci nemyslet a čím jsem starší tím to jde hůř. Jj vloni jsem byla na dvou pohřbech a obě byly děti.

bemo
17. kvě 2019

Ale už dost o takových věcech. Když o tom píšu, tak se v tom víc a víc nimrám a je mi z toho hůř.

My budeme mít příští týden 4 měsíce. Hrozně to letí, Šimonek je hrozně moc upovídaný a je s ním fakt sranda. Přetáčí se jen z bříška na záda a to podle mě jen omylem, protože je z toho vždycky v šoku. Hrozně se mu líbí když dělám "bububu baf" s jeho nožkama a nebo "berany duc"
Děti jsou z něho stále nadšení jako když jsme ho přivezli z porodnice 😀

priefi
17. kvě 2019

@bemo achio 😔 to je mi hrozne lito 😔 drzim pesti, at se maly uzdravi 😔 Jj, to jsou okamziky, kdy si clovek uvedomi to stesti, co ma. To stesti, ktere je brano jako samozrejmost.

Miky ma 4,5m a dnes se poprve otocil na brisko na dece, kravalu, jakoby ho z kuze drali 😅 ale kdyz jsem pribehla z wc, co se jako deje, tak uz byl na brisku a navic si blinknul a chtel dulik 😅 sikulka nase! Uplne poprve se pretocil na brisko 6.5., ale to bylo na posteli, takze to mel o dost lehci 😊 docela uspech 😊 starsi se prevalil az v 8m, ale jinak byl ciperny, od 6m z briska na zada a kolek vlastni osy.se tocil, mladsi prozatim ze zad na brisko a naznak kolem vlastni osy.

malecek
17. kvě 2019

@priefi šikulka 👍👍👍

pe_tu_ss_ka
17. kvě 2019

Tak ten náš pořad posiluje bricho, porad nohy nahore a zveda k tomi hlavu, sklapovačky už od mala 😂 začal se začátkem týdne odstrkovat patama a jede pozadu z hrací deky a už se přitáhne na bok a u toho vykecává a pak nadává, že to nejde dál břicho 😂 na posteli mu to jde snáz, to je pravda, to trénuje hned po ránu a desne se u toho smeje ❤️ no a už drží dvě hračky najednou a kdyby mohl, tak je celý narve až do krku 😃

fly80
17. kvě 2019

Ahojky holky. Uf, tak sem vás dočetla. Já sem chodila po těch věcech co se tu dělo jen více méně na svůj blog. Dokonce sem přemýšlela, že odejdu, ale nakonec zůstanu a budu doufat, že už to tu bude jen veselé. Teď koukám, že chodíte s prckama na kontrolu ve čtyřech měsících. To sem u doktorky asi preslechla a v té knizecce je další kontrola až v půl roce. Takže se chodí i ve čtyřech? Abych něco neprosvihla

pe_tu_ss_ka
17. kvě 2019

@fly80 my s malým chodíme vždy nejméně 1 za měsíc 😊

malecek
17. kvě 2019

@fly80
@pe_tu_ss_ka ano my taky chodíme po měsíci ted pujdeme po měsíci a pul až v půl roce a na očkování.

fly80
18. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka
@malecek holky, díky. Tak holt taky vyrazíme, i když se zpožděním.

krisatko
18. kvě 2019

@fly80 taky jsem chtěla odejít. Ale už to že mě trochu spadlo

krisatko
18. kvě 2019

Holky tak ta naše princezna už má obě jedničky dole venku... Předevčírem mě noční kojení jaksi bolelo tak jsem včera šáhla do pusy a hele, jsou tam.
Jinak u nás teď probíhá vztekani že nejde lozit... Neumí spojit ruky a nohy nakonec vždycky hodí nohy do vzduchu a kope s nima jak kdyby běhala a řehni se u toho. Na zádech už moc nevydrží, hned se točí na břicho.

luciesodomek
18. kvě 2019

@krisatko ahoj, mohu se zeptat kolik princezně je?? 🙂

malecek
18. kvě 2019

@krisatko to je šikulka šikovná 😍😍
Aďovi se teď podařilo otočit na břicho v posteli (tam to jde lépe) tak už se těším na další level 😂
No a zuby super že to nebylo až takové drama a toliko neplakala 😍😍

malecek
18. kvě 2019

Včera plavání super, už mu lektorka i polivala hlavičku vodou a vůbec se nevztekal, máme to pry trénovat

krisatko
18. kvě 2019

@luciesodomek 5 měsíců, korigovaně 3,5.
@malecek jediný co tak dva dny nespala přes den jinde než u mě v náručí

lindikova
18. kvě 2019

@malecek zidlicka! Koupili jsme rostoucí, chicco polly magic relax.

pe_tu_ss_ka
18. kvě 2019

@krisatko ty brďo, no jsem zvědavá, kdy vykouknou malému, už tam má naznačené dvě čárky.. Tak doufám, že mu zůstanou schované ještě aspoň měsíc, dva 😁
Ten náš taky kope, jak kdyby jezdil na kole, nohy pořád v praku ve vzduchu a když je na bříšku, tak už párkrát dostal kolena pod břicho, jak kdyby chtěl lézt, ale vždy se rozplácne.. 😂

Strana