icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

luciesodomek
20. kvě 2019

@zzuzzana1 to závidím ☹ spali jsme krásně a co je na přikrmu a jak bolí zuby je konec ☹ takže od konce 3 měsíce nespime a to ještě nebyl na přikrmu a teď už spát asi vůbec nebude. Zvykl si na to a už se budí pravidelně ve stejnou dobu. Nevím jak ho to odnaučit 😪

krisatko
20. kvě 2019

@luciesodomek u nás se to mění snad co 14 dní. Chvilku spí i přes den, pak zase ne ... A noční spaní je taky b pořád jinak. Minulý týden jsem vstávala snad i 4* a včera jen jednou a pak už snídaně. Podle mě je to spaní a nespani spojené i s vývojem. Že třeba když objevují něco nového spí jinak než když mají pauzu a zdokonalují to co už umí

krisatko
20. kvě 2019

@luciesodomek když chci oddálit v noci vstávání,musím vyskočit při prvním pohybu a otočit ji z břicha na záda, prostě změnit polohu a ještě chvilku spí .... Jindy zase dělám že neslyším a buď po pár zamrcenich ještě usne nebo pak začne fnukat.

malecek
20. kvě 2019

Holky já se děsím dnešní noci Adámek spinka už od půl šesté, vzbudil se jen na kojení a pořád spinká. 🙈🙈

krisatko
20. kvě 2019

@malecek moje spala od půl 5 do půl 6 a ušla pak až po veeeelkym přemlouvání o půl 9. Taky jsem zvědavá kdy bude vyspana.. .

halasovci007
20. kvě 2019

@malecek tak to jsem zvědavá jak budete spinkat. Mě minule malá spala odpo pak byla protivna, tak jsem ji dala kolem 18 spát jakože před koupáním a do půl 10 spala, takže jsme ani nekoupala a rano byla od půl 4 do 6 vzhůru a plná energie si chtěla povídat. Mě se chtěla spát a pak když usnula ona, já usnout nemohla. Byl to mazec den.. Tak to držím palec ať spinká.

ange_de_la_morte
20. kvě 2019

@malecek : mi usla Klárka včera v půl 7 ( po celém dni nespání) - spala do 5 do rána

zavodnice
20. kvě 2019

A já dala spát teď. Usne vždycky před půlnoci při kojení. Snad bude spát aspoň do 6. Poslední dobou bylo ranní vstavani dost nepravidelně od 3:45 do 6:45, pak už spát nechce.

malecek
21. kvě 2019

Tak vzbudil se kolem jedné na mlíko a spal dal ve dvě jsem ho přebalila protože jsem zapomněla večer 🙈🙈 a už tam měl vak tak to koukal 20 minut ale vydržela jsem to a nepromluvila na něj to usnul a pak až pred šestou vyspany

malecek
21. kvě 2019

Teď zase chrní

karol1996
21. kvě 2019

Holky, co ti vaši sikulove? :D Moje mala lenoska (nar.30. Ledna) teprv začala pořádne past koně, furt něco zvatla a začala se přetáčet z boku na bříško. :D ale jen když je vzhůru, ma těžký zadek. :D

priefi
21. kvě 2019

@lindikova krasny dort 😉 a kolik jste meli lidi? My meli oslavu doma, z puvodnich 14 dospelaku bylo jen 12 + nasi 2 prckove. Mela jsem docela nervy, jak to zvladnu a zda bude jidlo chutnat. Polevku jsem varila tesne pred krtinami a pak ji po krtinach prihrala a maso taky pekla pred a pak jen dopekla. Zakusek jsme teda nemeli tak luxusni, jen obycejne zrave rezy a byla jsem rada, ze jsem rada 😂 proste takove domaci krtiny

lindikova
Autor odpověď smazal
lindikova
Autor odpověď smazal
lindikova
Autor odpověď smazal
zavodnice
21. kvě 2019

Dneska jsem si to zase vyžrala, vstavani ve 4:30. Kde jsou ty časy, kdy vstavala v půl osmé. Ale ve 3 měsících se to total rozhodilo.

priefi
21. kvě 2019

@zavodnice blby dotaz, neockovali jste ve 3m?

Zavidim Vam ty nocni spavce. My kojime nekolikrat za noc a potvurka nechce byt v postylce, ale pri me. Pokud ho chci prehodit, musi uz fakt spat... ale to driv vytuhnu ja 😅 takze vzdy, kdyz se probudi, tak akorat prebazuji na druhe prso a padam unavou a spim dal

priefi
21. kvě 2019

@lindikova tak to jste meli fajn 😊 tak to Vam krasne mamka pripravila 😊 ja zrave rezy delam asi jinak mam piskotovy korpus, na to slehacka + zakyska + trocha cukru, na to davam kompotovou broskvi a na zaver puding uvareny v kompotove vode. Mam to hrozne rada 😊

malecek
21. kvě 2019

@priefi to je moc dobré, to muselo chutnat 👍

pe_tu_ss_ka
21. kvě 2019

Tak už i my se hlásíme do klubu obracečů na břicho.. Si tak plním myčku, malej na zemi na dece si hraje s míčem, a když zvednu hlavu, tak jakože na bříšku a pohled jako "co se divíš".. No ukápla mi slza ❤️

zetta01
21. kvě 2019

Tak u nás se furt snaží plazit, ale toho řevu u toho. Došel na novou taktiku, že se zapře hlavou o zem a pouze jednou nožičkou zabere a o kousek se posune, ale začal měnit směry a hlavně když mu nejde plazit, tak nám dnešním dnem začal válet sudy, takže už se od něj skoro nehnu vůbec, mám strach, když se svalí z podložky, tak aby se pak při přetáčení nebouchl do hlavičky o plovoučku :-/

priefi
21. kvě 2019

Miky se zacina tocit kolem sve osy, jde na bok a toci se. Brisko nejak ne a ne zopakovat. Asi zase nesmim davat pozor, aby to znovu udelal 😅

priefi
21. kvě 2019

@malecek myslim, ze jo. Mi to chutnalo hodne, rada to delam, ale uz zase musim udelat neco jineho, protoze pred nedavnem na moji 30 jsem to delala taky 😂 manzelovi loni na 30 jsem delala marlenku, ale sobe jsem udelala neco jednodussiho, byla jsem certve po 6ti nedeli a byla jsem rada, ze jsem rada. Ted me ceka zase fura oslav, takze jsem uz premyslela, co udelat, at to neni porad to same. Takze na nejblizsi oslavu budu delat Metrovy zakusek (hnede a zlute bebe se lepi hnedym a zlutym kremem z pudingu, masla a rumu a obali se to v kokose a necha ulezet), pak rezy, kde bude piskotovy korpus, na tom puding a na nem ovoce a nahore tzv.galaretka (zelatina) smichana se slehackou. Dalsi zakusek je v planu, kdyz starsi bude mit 3 rocky, tak primo v den jeho narozeninek udelam dortik, co bude moci jist i on a pro nas a prarodice letni dortik, co se dela ze slehacky, piskotu a ovoce (mozna se tam prida i zakyska, ted si nejsem jista) a korpus se dela z drcenych maslovych susenek. Pak jeste nejake ty navstevy, co se prijdou podivat na prcka, to vidim napr.na perovou buchtu, rafaelo rezy, nebo trenou buchtu. Prijde mi, ze co se Miky narodil, nedelam nic jineho, jen porad neco pecu 😂

pe_tu_ss_ka
21. kvě 2019

@priefi to je přesný, taky to pak už nezopakoval sám, když jsme koukali a byli připraveni točit 😂
Ty jo, na boku se mi kolem netočí, to dělá na zádech a odkopává se patama a buď jede pozadu po zádech a nebo jede dokola 😄

Začíná s nimi být sranda ❤️

zavodnice
21. kvě 2019

@priefi Právě že neočkovali zatím vůbec. Ale chápu, že se všechno mění, pase konicky, víc se hýbe, má víc vjemů, muže byt pretizena. Snad dnešní spaní bude lepší, cely den byla totálně zpruzená a uřvaná.

krisatko
21. kvě 2019

@priefi ty jo ty jsi akční. Já návštěvám k malé nabidnu kafe a oříšky z obchodu 😂😂😂 a narozeniny teda neslavime, jen si poprejem

krisatko
21. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka
@priefi proto mívám foťák na stativu a občas zapnu natáčení když něco dělám v kuchyni. Pak zjišťuji jak se dostala do té polohy ve které ji najdu. Třeba jednu nohu od hrazdičky mezi nohama na břiše hlxvou pod příčkou od hrazdy.

priefi
22. kvě 2019

@krisatko no ja bych se na to nejradeji taky vyprdla. Nejvic me muze vytocit to, ze delame oslavu a oni stejne prijdou poprat skoro vsichni i v den narozek.... jako coz o to, kdyby prisli jen rodice, dobre... od manzela prijdou i sourozenci, pripadne i partneri sourozencu..takze to mam jakoby oslava a oslava.... a ted cerven uz zurim. Mela jsem mit jednu oslavu v den narozek, ale jedni nemohli... jako coz o to, ale posunulo se nam i ocko a 3 dny po ocko oslavu fakt ne... no tak to bude vypadat tak, ze budou jedny narozky, oslava, druhe narozky, pak jeste svatek... a ja popravde uz ted penim. Jako manzel na me, at nic nedelam navic... no.... to mi stacilo loni... manzel mel 30 v patek a v sobotu byla oslava s tim, ze v ten patek jsem mela tunu prace na oslavu, oslavu jsme meli mit zahradni grilovacku a oni naklusali v patek, kdyz jsme zrovna meli vyrazet na zahradu to pripravovat a cestou zpet jit do obchodu a neco koupit, abychom jim neco nabidli, jenze oni prisli mnohem driv nez meli... a ja pro ne nic nemela. Bylo mi hrozne spatne, byla jsem tehdy v 1.trim.a uz tehdy jsem mela nesnasenlivost na ty pachy, takze ta jejich navsteva byla pro me o to narocnejsi a manzel mi primo zakazal cokoli navic delat, ze oslava je v sobotu. No... to jste mely videt ty pohledy, ze nic neni.

sarinka_nevesta
22. kvě 2019

Kdybyste některá prckům chtěla kojící korále, chrastítka, klipy na dudlík, kousátka...všechno z certifikovanejch materiálů, korálky z potravinářského silikonu a dřeva...fotky jen tak pro představu ;)

priefi
22. kvě 2019

@halasovci007 neda mi to Ti to nenapsat... nevim, zda sis vsimla, ale diky hyjenizmu nekterych lidi jsem zjistila, o koho se jednalo, kdyz jste psaly, ze zemrela 5m holcicka na meningokoka. Nechtela jsem to ani vyhledavat, vedela jsem, ze by me to dobilo, kdybych to nasla a precetla si to. Ale nahodou jsem ted zjistila, ze se jednalo o uzivatelku, ktera si tady s nami psala. Coz je o to smutnejsi. Pribeh, co se stalo, jsem necetla, nejspis je jiz i smazan... kazdopadne, jak jsi kvuli tomu vsemu uvazovala, zda ockovat meningokoka ci nikoli... maminka napsala, ze nakonec za to nemohl meningokok, ale pneunokok, na ktereho par dni zpatky byla holcicka ockovana. Takze bud se nestacila vybudovat imunita, nebo jiny kmen. Takze tak no...

Strana