Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka tak to jo, já nevěděla, ke které autosedačce to patřilo, myslela jsem, že je to jedno 🙂 jinak na mě ta možnost vyjela, když jsme googlili důvod, proč se malej předklání, když by se to ve vajíčku dít vůbec nemělo... A důvod byl právě, že ten isofix s autosedačkou nejsou vodorovně k silnici, ale ke zkosené sedačce auta.. Nám pomohla novorozenecká vložka, kterou jsme slavnostně před jízdou vyndali, že prcek už je velkej, a nepotřebuje ji.. A ono prd, a já celou cestu tam i zpět musela malému hlavičku jistit 😂 pak mám ještě pro malého připraveno tohle 👇👇👇 ale to až do další verze autosedačky, aby když mi usne, se mi nelámal 🙂
Tak máme za sebou první cvičení. Dokud nebyla malá unavená, tak u toho ani nebrečela. Jenže rehabka chtěla abych ji ukázala tak 5x že jsem to fakt pochopila a to už byla malá grogy. Měla před jídlem i před spaním.... Takže uuuuplne nakonec se tam rozbrečela a i počůrala. Tak snad doma to bude ok. Nejhorší je pro mě držet ji hlavu .... Mám pídí ruce 😂😂😂
@pe_tu_ss_ka jojo to mi dělá taky ..
@krisatko mě malej první cvičení úplně prořval a já s ním 😂 a jaký máte cvik? Nám nakonec žádný nepřidala, máme pořád ty dva, a máme jen pilovat, aby neklonil trochu hlavu, a jinak by prý pak už nemusel vůbec cvičit 😊 a to jsme teď od posledního očkování to cvičení trošku flinkaly 😂 tak jsem ráda, že byl pochválený, ale jako na truc zase sám neukázal, jak se točí a přitom chvíli před tím na zemi, když jsme čekaly, až nás vezme, to tam válel i na druhou stranu 😂😂
@pe_tu_ss_ka tlakový bod mezi 6 a 7 žebrem směrem k rameni a u toho hlavu bradou směrem dolů. Kvůli tomu náklonu.
@malecek ta stehýnka 😍😄
@pe_tu_ss_ka prosimtě... Ta moje potvůrka už vytuší (po jednom cvičení???? Cože????) Že se chystáme cvičit a začíná řvát ještě se jí ani nedotknu... Přejde to?
@krisatko hele má dny, musíme mít oddělené na to místo, takže tuší.. Zpočátku se směje a pak hysterák.. Ale jsou dny kdy to celé prokecá a směje se a dny kdy to celé prořve a vzteká se.. Takže záleží na jejich rozpoložení 🙂
@priefi to mě mrzí, že se prohlubuje krize. A budete řešit nějak to jiné bydlení?
My jsme furt na zahradě úplně nahaty. Teda jako myslím malou samozřejmě 😅 i bez plenky a je jí fajn. Mám ji na podložce pod slunečníkem, látková pod ní když se pocura vyměním a jelikož nekaka často mám vyhodu.. A osvetuji namocenou plenku pořád se bojím dát do bazénku ptz ji teď dávám na koupání chladnější vodu večer svá dny a vždycky brečela tak se jí to asi nelíbí.
@halasovci007 já mám na bazénku takovou tu modrou folii a voda je pod ní teploučká
@krisatko to slyším prvně, kde to seženu? To je něco jako ta fólie do auta na čelní sklo?
@halasovci007 podle mě to teď bude IV každém Supermarketu
@veselaopicka no vidíš, to je skvělý nápad. Zrovna jsem si říkala, do čeho dát vodu a udělat malému "baby bazének" než nám tatínek dá dohromady ten velký.
Holky, tak konečně dnes i my, už jsem se překulili, 😀 všichni jsme tady Šimonka povzbuzovali. Teď se překulil spící v posteli a to se mu tedy nelíbilo 🙂
Holky tak jsme poslední komu se mimčo ještě neotáčí ? 🙂
@pe_tu_ss_ka Na tuhle vymoženot, aby nepadala hlavička - pozor - může si zlomit vaz. Nesmí se používat nic, co není originál k autosedačce.
Holky, my máme dřevodomek a to je pohoda. Když je fakt hic, tak máme doma 24°C, což se dá přežít v pohodě. K večeru mi holky větrají, jak běhají ven a to nám vystoupá teplota na 26°C, pak to navečer vyvětrám a zase je to OK, v noci se spí krásně.
Hrozně jsem chtěla, aby Miky byl dlouho miminko a to moje miminko pase koníčky - u toho už couvá, otáčí se a tak. Takže 3. dítko a je ze všech nejšikovnější. Já si toho miminka asi moc neužiju 😃
@priefi To mě moc mrzí ta krize. U nás to vyřešilo stavění. Sice jsme se jen přesunuli o 600 m dál a tchýně občas taky prudí (a s manželovou rodinou styky opravdu nevyhledávám), ale naštěstí sem moc nechodí. Tak moc moc moc držím palečky, aby se to u Vás brzy vyřešilo.
@ange_de_la_morte u nas stale taky ne🤣
@krisatko děkuji
@veselaopicka je máte plínky z Lidlu. Taky máme jsou prima. V Liberci je fajn zoo byli jsme několikrát zatím sami jen tak na vylet, pro prcky prima, že není tak velká jako třeba Praha.. Trosky nádhera, doporučuji Plakanek klidně kočárkem zvládli jsme a byla to nádhera..
@krisatko taky se ti už staví na kolínka?
@veselaopicka je bazének si užívala pěkně. Já ho ještě nevyzkousrla. Včera jsme byli u kamarádky a dnes už zase není hic 😅🙈 ale co ono ještě bude vedro 😅
@zzuzzana1 : tak to jsem ráda že nejsme sami 🙂
@halasovci007 ted se zdalo, ze jsme nasli dum a vyfoukli nam ho... to je asi taky jedna z veci, co visi ve vzduchu, ze stale bydlime, tak jak bydlime...

@pe_tu_ss_ka klin existuje ale nejde dat pod izofix. Psala sem vyrobci.... zrcatko doma mam ale je naprd porad pada a pridelat kloudne nejde.