Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@pe_tu_ss_ka je moc hezkej!!! Sikulka🙂
@priefi to je teda mazec. Já to teda nenam tak strašný, e včera jsem si jen odskočila a manžel večer říkal, že tchyně melou prosazovala, že ji řekl ať to nedělá, že i on ví od dr. Že dítě na dělat jen to na co má sílu a co už zvládne samo. Příště se radši pocuram. A to jsem byla dal na malou a udělat si pití a předtím maká lezela na decce a hned jak odejdu už zkoušek dělat takový věci. A to by ji chtěli na prázdniny. No neříkám že nikdy ale až bude maká větší, pac se musrj hlídat každou minutu.
@zuzekk to je dobrý no tak já včera zavarovaka třešně dala jsem si jich fakt osr a dneska odpo hodinu řev a 3x rektalni rourku a to měla malá průjem spíš. Takže třešně u nás tabu hlavně že sem je zavarila a upekla z nich bublaninu 😣🤔
@malecek krásně napsáno s těma tchyněma.
@bemo to mi připomíná tu hlášku : "milá tchyně děkuji, ale tvé nevyžádané rady ohledně výchovy děti nepotřebuji, protože s jedním z tvych děti žiju." tak nějak to bylo.
@krisatko my máme malou v posteli od 2 měsíců 🙈 přesně jak jsem to nechtěla 🤔🤣ale jak už psali tady maminky, malá spí taky když jsem u ní, až zabere tak se odplizim. Přes den spí v kočárku buď venku nebo máme starý na terase a popř ho vezmi domu.
@pe_tu_ss_ka to je děsný jak rostou je to krasavec. Když vidím ty oblečky taky jsem si nechala ten ve kterém jela z porodnice a byl jí velký. Chci se zeptat ty tu appku na ty popisky fotek platíš?
@halasovci007 já si nechala všechno, co jsme kupovali my, nebo jsme dostali.. Na druhé se budou hodit.. A to co jsme měly od ségry, tak vždy posílám zpátky, kdyby pak měla sama druhé.. Nene neplatím nic 🙂 jen jsem si tu aplikaci stáhla..
@halasovci007 já se zatím držím jen občas nad ránem si lehnu k ní do postele v pokojíku.
@pe_tu_ss_ka tak to je paráda. Tak to já si to taky stáhnu. Já to blbě napsala. Taky nechávám všechny věcičky, ale dávám je do pytle jak se vysaje z toho vzduch a zmenší objem a dávám to k našim. A ten obleček jsem si nechala doma z nostalgie a pro porovnání velikosti a jak byla princezna malinká. Jinak doufám, že druhe bude zase holka pac máme fakt hodně věcí růžových 😅🤔 mimo to mám dva mladší sourozence a ty budou mít taky děti, takže pak to podedi i oni. Vždyť třeba teď tahám Leni bodycka co jsne dostali s krátkým rukávem a je to male takže úplně nové věcičky tam jsou.
@krisatko to si borec, ha neodolala. Možná proto je i tak rozmazlena, u nás tomu předcházel kojící bojkot a rýma..
@krisatko to je taky mazec teda. Já jsem hlavně řekla, že ji tam nedám dokud bude malá takže to vidím za 2 roky nejdřív to jí bude dva a půl skoro tak uvidíme. Ono totiž svagrova tam svého syna dává každý týden tak si asi milne mysleli, že my tam budem malou taky tak dávat, ale já jsem toho názoru, že mam dítě proto, aby se mnou jezdilo všude a zazivalo vše s námi. A ne že ho pokaždé když někam vyrazím odložím. Mimo to kdybych potřebovala pohlídat určitě se raději obrátím na moji mamku nebo segru nejdřív.
@halasovci007 to mame stejne.. ja kdyz potrebuju pohlidat tak k moji nejlepsi kamaradce nez k nim..ta ma dve deti. Mamku mam 60km daleko.
@pe_tu_ss_ka sikula!
@malecek amen 😂
@halasovci007 ono je neco jineho cerstve tresne a tepelne zpracovane uz nema tolik histaminu.
@krisatko neco mi uniklo? Tchyne taky zlobila?
To ja se opet nastvala... sla jsem na jednu akci u nas ve meste, manzel uz tam byl, protoze byl aktivnim ucastnikem... no a jen co jsem zavrela dvere bytu slysim vetu "uz jde". Tak jsem si rikala... ok jsem paranoidni... sla jsem dolu si pripravit kocarek a v tom slysim tchyni a svagrovou... a pry kam jdu, ze ony jdou na tu a tu akci (kam bych asi sla... otazka za vsechny penize fakt). Jako dobre... chapu, ze treba chtely jit se mnou, kdyz tam mely v planu jit, ale poradat na me takovy hon? Jako bylo mi z toho zle...
@halasovci007 no co se tyce sezeni, tak tchyne respektuje a i upozornuje jine... ale moje mamka... jak zasekana deska, dokola jen vysvetlovat... a ze ja taky sedela... a ja ji reknu, ze jo ja jsem taky sedela a mam 3 skoliozy na pateri, tak hned milion vymluv, z ceho to je a neni
@pe_tu_ss_ka sikulik 😘
Ahojte maminy,co enom kojite davate v tomto vedru i vodu pit? Dr rekla že prso ale Když je furt ziza tak budu met prsa furt venku.
@martinasip jen prso... A ani se nechystam davat nic k piti driv nez bude vic jist nez se kojit.. Takze cca do roka
@veselaopicka tak to je fajn, že ti pohlida i kámoška. 👌
@priefi takže myslíš, že koláč bych mohla já na něj mám takovou chuť a třešní tam je pomalu.
@priefi to je teda mazec, pěkný intrikarky
@priefi taky mám skoliozu pánve i páteře.. Jenže dřív se to nevědělo a neřešilo. Ale přece teď když se to ví, tak to tomu dítěti dělat nebudu ne? Kort když vím, že ty záda prostě občas bolej. Rehabilitační řekla, že mám cvičit každý den to fakt teda nemám čas
@veselaopicka to je prdola 😍 mě dneska přišla bedna z feeda plná příkrmů, takže už můžeme pomalu taky začít 😉
@martinasip dávám vodu a občas cajik. Ale mumínek neumí pít z lahvičky, tak toho moc nevypije. Spíš ucucava. V neděli sme byli celý den na hasičích a jak bylo vedro, bylo na ni vidět že má žízeň. A kojení tam nešlo každou půl hodinu.
@martinasip jen prsa, ale ten lump po tom ocku ma nejak nechutenstvi, tak jsem z toho uz na nervy
@halasovci007 zkus, ale radeji prvne mene a pak kdyz tak vice.
No to teda... nastvalo me to
Jn, nevedelo, ale ona si stoji za svym, ze z toho to nemam 😅 ale nastesti nesedani respektuje
To vam doktorky v tech vedrech ockuji?? 😲
@sarinka_nevesta ano ockuji.. a logicky je lepsi jit hned domu a necourat jeste dalsi 3 h po meste.
@veselaopicka
@fly80 ty jo, já se pořád nemůžu k nějakému příkrmu dostat, nějak mi nepřijde, že by byl malej připravený.. Jako občas něco dostane do ruky, ale to spíš ocucá.. Nějak nejsem přesvědčená o kašičkách..
Jinak pozor vařená mrkev staví, ať prcek nemá zácpu, mrkev není vhodná jako první příkrm 🙂 spíš nějaká vodnatá, zelená zelenina 🙂 ať prckům chutna 😊
@fly80 no šak každú chvilu prso prso venku... Ja sem dala trosku poharku vodu a ona si pochutnávala ale vypila by ji aj litr...
@priefi nechce papat?
@priefi my dneska bojkot jak hrom. Od půl osmé do čtvrt na tři nechtěla jist, pak si vzala a teď zase nechce od té doby 😢 takže jsem prostě dala vodu na lžičku. Ptz mám strach aby nebyla dehydratovana.

Jinak my jsme v sobotu slavili rodičů narozeniny, tak jsem po dlouhé době také pekla dorty.. Teda jeden byl chlazený.. Mňam .. a malý měl půl roku.. Měli jsme sešlost, jak od Hujerů 😂