Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka stačí přidat trochu MM nebo kojenecké vody a olej.
@martinasip a mne rekla mudr, ze trochu kojenecký vody na lzicce, máme i spesl hrnicek treninkovy, taky s tim moc neumi, spis se poleje🙂 Ale bavi ho to, jinak porad jen kojim, zadny prikrm nic.
@halasovci007 u nás se taky nekdy u kojeni ofrnuje, je to teda makacka. I kdyz posledni tri dny lepsi, prijde mi, ze pije jinak, vic se pricucne, vic si i vycucne. A po vecernim kojeni se mi rpavidelne pri odrihnuti pricucne k brade, to me vzdycky totlane dostane a brecim smichy: opre se mi ruckama o ramene a s tim nejvic zamilovanym roztouzenym vyrazem se ke mne pomalicku priblizi a sup, uz mi cuca bradu. Takhle s laskou se teda k prsum nechova, levy vezme jakz takz, pravy jako prvni vubec, to moc nema rad.
JInak ad to kojeni, jo... jsem z tohotrochu v rozpacich. Moje predstavy byly, ze kdy naplno kojim, mlika mam dost a malej rad ji, ze nebudeme mit problem. A prdlajs, nebavi ho cekat, nez se prsa nalejou (vecer i minuta, musim ho zabavit hrackou nebo prsa roztahuju sama, zatimco manzel chova), uz neúpije tak casto, driv vzdy po 2h chtel, ted spis 3 a to me ceka vlazne prijeti... vlastne je to vetsi bojovka. U nas nejake tisit prsem a dej co pul hodky, haha. Leda bych malyho chtela vytocit dobela🙂 uz se docela tesim na prikrmy, i kdyz si samozrejme kojeni vazim a jsme rada za kazdy den, kdy se jeste poradne napucne.
@lindikova já teda přiznám, že co malá obědvá zeleninku a teď už i svačí ovoce, kojení uplně super. Za 10 minut má vypito, tahá jak blázen, je uplně citit jak se to prso vyprazdňuje a v noci u toho vždycky usnu, probudím se když už je odpojená, přesunu do postýlky a spíme každá ve svém až do tech cca 5 ráno...
Holky... musim vám to sdilet... jela jsem k našim a málem to do mě napálil tenhle blázen.... jak kdyby ta cesta byla malá pro motorku.... musel si najet do mého pruhu...
https://clipchamp.com/watch/Untitled-Project-x3...
@sarinka_nevesta my ockovali ve ctvrtek, takze jeste takovy hyc nebyl. Ale za me nebyl uplne doleceny, za dr.byl. Ale pry kdyby nenaockovala, tak ocko propadne a je nutne dalsi davku navic (ona ted totiz ma 2 tydny dovcu a my jsme kvuli nemoci ocko 2.hexy uz 2x posunuli)
@martinasip presne... nechce... ale tak vzala jsem odmerku od sirupu, ve ktere mu davam homeo a strikala rucne mleko a to mi uz pil. Nechtelo se mu asi tahat. Ma 37,2, nic hrozneho, ale uz to ma od patku, kdy mel 37,5, ale jinak je to usmevacek
@halasovci007 hm... ze bychom taky meli bojkot? No ja uz taky uvazovala nad vodou, ale nakonec jsem davala svoje mleko v odmerce od sirupu, nebo na lzicce, ale do odmerky se to lepe strikalo, na lzicku jsem se kolikrat netrefila 😅
@veselaopicka dr.skoro vzdy doporucuji 1.mrkev. i nam... ale my zaceneme asi cuketou
Tak já se taky pripojuju k ani ne bojkotu, ale prostě dnes chtěl jen z levého oblíbeného prsu. Snad to pravé propasuju v noci jak bude ospalý 😱
Jinak pije celkem v pohodě, vodu jsme zkoušeli a celkem ochutnal ale to spíš kvůli tomu že ho do 24.7. musím naučit sat z lahvičky. Jdeme na Shakespeara a syn bude hlídat s dědou tak prý aby nedělal Adam krky kdyby se probral a měl hlad 😂😂
Holky mě to dítě vstava čím dál tím dřív. Zlatá sedmá hodina. Teď už se vrtí od půl 5. Jeden den jsem zkusila nakrmit že ještě usne. Chyba lávky. Od 5 na nohách. Dneska jsem tam nešla až o půl 6, otočila ji že ještě zadrimne. ... Ee. Takže od 6 vzhůru....
@pe_tu_ss_ka vím že staví. První dcerka se po ní nemohla vykadit, jak měla tuhý 💩 ale pomohla jí pak šťáva ze švestek. Takže sem jí koupila radši taky 😂 Rozka právě když jím, tak jakoby zvejka a cintá a to bys měla vidět co dělá, když piju 😂😂😂
@martinasip no jo. V tom vedru by taky byla ne prsu každou chvilku. Jenže ta moje cacorka se napije jen v soukromí a pořádně jen doma. Jinak čumí kde co litá 😂
@halasovci007 asi je jí taky horko chudince. Tak snad ti bude dneska jist líp 😉
Nedavala jste nektera ockovani bexsero? Je to meningokok... jaky byli reakce?
@veselaopicka já o něm přemýšlím, ale až později.
Holky, berete některá občas ibalgin? Já tu a tam, třeba jeden dva tydne, někdy nic. Dělám co muzu, aby me nechytaly migrény, ale moc to neovlivnim. Bez prášku bleju bolesti:(
@lindikova : když není zbytí tak si vezmu - fungovat s šílenou migrénou a dvěmi dětmi nejde .... ale od porodu jsem musela po něm sáhnout asi max 5x

@pe_tu_ss_ka vidis to a mne dr rekla ze muzu zacit mrkvi bez brambory ..jen samotnou mrkev..... zas na druhou stranu sice stavi ale ten samej problem by jsme meli i za mesic kdyby stavela...no u nas jsem si vsimla ze kdyz neco jim tak Tyna ji semnou normalne mlaska 😃😃 takze jsem si rikala ze uz by jsme mohli a dr mi taky dnes rikala.. tak uvidime nekdo tu rikal dat tri lzicky a dr mi rekla co sni do ji dat a dotlacit mlikem.