icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
11. čer 2019

@pe_tu_ss_ka vidis to a mne dr rekla ze muzu zacit mrkvi bez brambory ..jen samotnou mrkev..... zas na druhou stranu sice stavi ale ten samej problem by jsme meli i za mesic kdyby stavela...no u nas jsem si vsimla ze kdyz neco jim tak Tyna ji semnou normalne mlaska 😃😃 takze jsem si rikala ze uz by jsme mohli a dr mi taky dnes rikala.. tak uvidime nekdo tu rikal dat tri lzicky a dr mi rekla co sni do ji dat a dotlacit mlikem.

krisatko
11. čer 2019

@veselaopicka stačí přidat trochu MM nebo kojenecké vody a olej.

lindikova
11. čer 2019

@martinasip a mne rekla mudr, ze trochu kojenecký vody na lzicce, máme i spesl hrnicek treninkovy, taky s tim moc neumi, spis se poleje🙂 Ale bavi ho to, jinak porad jen kojim, zadny prikrm nic.

krisatko
11. čer 2019

@lindikova taky máme učící od aventu ten je nevylívací... jen když potáhne... už si ho pěkně drží v pololehu ale ještě nechápe že si to musí nedzvednout když už je tam méně vody tak furt plním aby bylo dost i na lehký náklon

lindikova
11. čer 2019

@halasovci007 u nás se taky nekdy u kojeni ofrnuje, je to teda makacka. I kdyz posledni tri dny lepsi, prijde mi, ze pije jinak, vic se pricucne, vic si i vycucne. A po vecernim kojeni se mi rpavidelne pri odrihnuti pricucne k brade, to me vzdycky totlane dostane a brecim smichy: opre se mi ruckama o ramene a s tim nejvic zamilovanym roztouzenym vyrazem se ke mne pomalicku priblizi a sup, uz mi cuca bradu. Takhle s laskou se teda k prsum nechova, levy vezme jakz takz, pravy jako prvni vubec, to moc nema rad.

lindikova
11. čer 2019

@krisatko no presne, kdyz se mu nahodou povede si cucnout, vetsinou to prekvapenim vyplivne🙂

lindikova
11. čer 2019

JInak ad to kojeni, jo... jsem z tohotrochu v rozpacich. Moje predstavy byly, ze kdy naplno kojim, mlika mam dost a malej rad ji, ze nebudeme mit problem. A prdlajs, nebavi ho cekat, nez se prsa nalejou (vecer i minuta, musim ho zabavit hrackou nebo prsa roztahuju sama, zatimco manzel chova), uz neúpije tak casto, driv vzdy po 2h chtel, ted spis 3 a to me ceka vlazne prijeti... vlastne je to vetsi bojovka. U nas nejake tisit prsem a dej co pul hodky, haha. Leda bych malyho chtela vytocit dobela🙂 uz se docela tesim na prikrmy, i kdyz si samozrejme kojeni vazim a jsme rada za kazdy den, kdy se jeste poradne napucne.

krisatko
11. čer 2019

@lindikova já teda přiznám, že co malá obědvá zeleninku a teď už i svačí ovoce, kojení uplně super. Za 10 minut má vypito, tahá jak blázen, je uplně citit jak se to prso vyprazdňuje a v noci u toho vždycky usnu, probudím se když už je odpojená, přesunu do postýlky a spíme každá ve svém až do tech cca 5 ráno...

krisatko
11. čer 2019

Holky... musim vám to sdilet... jela jsem k našim a málem to do mě napálil tenhle blázen.... jak kdyby ta cesta byla malá pro motorku.... musel si najet do mého pruhu...
https://clipchamp.com/watch/Untitled-Project-x3...

priefi
11. čer 2019

@sarinka_nevesta my ockovali ve ctvrtek, takze jeste takovy hyc nebyl. Ale za me nebyl uplne doleceny, za dr.byl. Ale pry kdyby nenaockovala, tak ocko propadne a je nutne dalsi davku navic (ona ted totiz ma 2 tydny dovcu a my jsme kvuli nemoci ocko 2.hexy uz 2x posunuli)
@martinasip presne... nechce... ale tak vzala jsem odmerku od sirupu, ve ktere mu davam homeo a strikala rucne mleko a to mi uz pil. Nechtelo se mu asi tahat. Ma 37,2, nic hrozneho, ale uz to ma od patku, kdy mel 37,5, ale jinak je to usmevacek
@halasovci007 hm... ze bychom taky meli bojkot? No ja uz taky uvazovala nad vodou, ale nakonec jsem davala svoje mleko v odmerce od sirupu, nebo na lzicce, ale do odmerky se to lepe strikalo, na lzicku jsem se kolikrat netrefila 😅
@veselaopicka dr.skoro vzdy doporucuji 1.mrkev. i nam... ale my zaceneme asi cuketou

lindikova
11. čer 2019

@krisatko já už bych taky něco supla, třeba cucat bio okurku nebo tak, ale nechci byt nedockava a mudra řekla jen kojit do půl roku. U nás se naštěstí spi dobre, malý je noční spac (tuk tuk tuk). Jinak by me asi už jeblo:D

priefi
11. čer 2019

@lindikova nas taky nema rad pravy

lindikova
11. čer 2019

@krisatko uff, debil.

lindikova
11. čer 2019

@priefi jestli bude levičák, tata ho vydedi;)

priefi
11. čer 2019

@lindikova 😂😂😂

halasovci007
11. čer 2019

@lindikova to je krásný a musí to být i roztomilé. Asi je to snad jen tím vedrem.
@lindikova já už si vážím každého kojení. Mlika mám dost dnes jsem musela oblíbený prso odstrikat.
@priefi to mě nenapadlo dát tou odmerkou.

malecek
11. čer 2019

@lindikova 😂😂😂😂😂

malecek
11. čer 2019

Tak já se taky pripojuju k ani ne bojkotu, ale prostě dnes chtěl jen z levého oblíbeného prsu. Snad to pravé propasuju v noci jak bude ospalý 😱
Jinak pije celkem v pohodě, vodu jsme zkoušeli a celkem ochutnal ale to spíš kvůli tomu že ho do 24.7. musím naučit sat z lahvičky. Jdeme na Shakespeara a syn bude hlídat s dědou tak prý aby nedělal Adam krky kdyby se probral a měl hlad 😂😂

krisatko
12. čer 2019

Holky mě to dítě vstava čím dál tím dřív. Zlatá sedmá hodina. Teď už se vrtí od půl 5. Jeden den jsem zkusila nakrmit že ještě usne. Chyba lávky. Od 5 na nohách. Dneska jsem tam nešla až o půl 6, otočila ji že ještě zadrimne. ... Ee. Takže od 6 vzhůru....

fly80
12. čer 2019

@pe_tu_ss_ka vím že staví. První dcerka se po ní nemohla vykadit, jak měla tuhý 💩 ale pomohla jí pak šťáva ze švestek. Takže sem jí koupila radši taky 😂 Rozka právě když jím, tak jakoby zvejka a cintá a to bys měla vidět co dělá, když piju 😂😂😂
@martinasip no jo. V tom vedru by taky byla ne prsu každou chvilku. Jenže ta moje cacorka se napije jen v soukromí a pořádně jen doma. Jinak čumí kde co litá 😂
@halasovci007 asi je jí taky horko chudince. Tak snad ti bude dneska jist líp 😉

malecek
12. čer 2019

@fly80 s tím pitím na veřejnosti mám úplně stejný problém. Mi kojení venku nevadí, ale Adama zajima všechno jen ne prso, tak si jen cucne a já si ty naliváky můžu zase schovat 🙈 nejvíce se napije doma vleže v soukromí.

malecek
12. čer 2019

@krisatko Adam má nejspíš budík v dupce 😂
Honza vstává v 6:40 do školy a Adam se budí v 6:39 😂 usíná pak znovu jak odejde do školy po půl osmé

zzuzzana1
12. čer 2019

@krisatko mame to úplně stejne , poslednich zhruba 14 vstavame driv a driv .. a presnej nejdriv sem si rijala kdyz vstavala v 7 ze by mohla az v 8 ale pak 6 , 5 a ted posledni dny 4:10 😅😅

fly80
12. čer 2019

@malecek přesně. Úplně horor když musíme jet někam na celý den. Ona jak si jen cucne, tak má pořád hlad a po nějaké době už je uknourana. A to mi jinak skoro neplace. Proto třeba se já už fakt těším, až bude jist i příkrmy a budeme moct jezdit na výlety víc

veselaopicka
12. čer 2019

Nedavala jste nektera ockovani bexsero? Je to meningokok... jaky byli reakce?

lindikova
12. čer 2019

@veselaopicka já o něm přemýšlím, ale až později.

lindikova
12. čer 2019

Holky, berete některá občas ibalgin? Já tu a tam, třeba jeden dva tydne, někdy nic. Dělám co muzu, aby me nechytaly migrény, ale moc to neovlivnim. Bez prášku bleju bolesti:(

priefi
12. čer 2019

@lindikova ja beru brufen... stejne jako Ty... migreny... a s bolavym zubem, co sel pryc to ani jinak neslo. Od 3m je to pry ok. Ale nesmi se jako lentilky

lindikova
12. čer 2019

@priefi no neberu si ho dokud neumiram, po rehabce vzdycky lepší, pak se to narazove zhorší. Takže třeba 14 dni nic a pak mám tydny, kdy si dam tři za ten týden. Fungovat musím.

ange_de_la_morte
12. čer 2019

@lindikova : když není zbytí tak si vezmu - fungovat s šílenou migrénou a dvěmi dětmi nejde .... ale od porodu jsem musela po něm sáhnout asi max 5x

Strana