icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
25. črc 2019

@halasovci007 nas prcek ted kakal kazdy den a dokonce i nekolikrat za den... slavila jsem... a jak zacaly prikrmy, zacaly problemy. Ted jsme meli taky hokaido a ucpany az beda... takove huste hovinko, co se z tvarovalo. Jedina pomoc rourka. Uz byl ucpany, ze poblinkaval, zacal byt nevrly a uplakany... snad zitra bude lip. Uvidime

priefi
25. črc 2019

@pe_tu_ss_ka nas prcek se uz taky umi dostat k hracce ala kyvadlo 😅

veselaopicka
25. črc 2019

@priefi mne zacla pro zmenu prikrmama kakat kazdej den.. predtim tak obden.. jeden den to ma hustsi jinej zase ridsi zalezi co ma zrovna k jidlu. 😁🙂kdyz uz je rec o hovne...🙂😁 zitra jedeme do prahy cca 200km tak resim jidlo.. asi ji dam jen mliko pac nebudu mit kde ohrat..🙂

krisatko
25. črc 2019

@pe_tu_ss_ka taky jsem zaregistrovala, že jakmile se nedíváme, tak když není zbytí tak si doleze :D a dneska po cvičení (už máme poslední cvik - kolínka pod břichem a zadek tlačím dolů plus bod na lokti) už byl aji náznak toho natažení ruky dopředu, doteď se toho bála, jako by se bála pustit těch 4 bodů na zemi... tak asi týden tomu dávám no,... Ti naši nedonošenci se předhání kterej bude první co :D :D

pe_tu_ss_ka
25. črc 2019

@priefi no on valí jinak sudy nebo se točí kolem své osy, ale co se plazení týče, tak dělá herečku 😂

pe_tu_ss_ka
25. črc 2019

@krisatko no jsem na něj zvědavá, já se přiznám, že teď cvičení dost šidím.. Ale on je na zemi tak čilej, břicho posiluje celý den (nejradši má balón a nebo válec a podává si ho z ruk mezi nohy, a naopak a pak když si to podává nohami, tak normálně jede regulérní cvik, že to položí a zase jede nahoru a pořád dokola.. Malý má jinak cviky jen na bříško.. Ale musím ho objednat na kontrolu, tak možná poprosím o cviky na ruce, aby se taky snažil.. Občas totiž nohy pod břicho strčí a vyšpulí zadek 😀

krisatko
25. črc 2019

@pe_tu_ss_ka na to je právě ten cvik co jsem psala... Ta naše nechtěla dát ruku před sebe a teď po týdnu cvičení tohohle už začíná. Ale taky to sidime. Jsme furt venku nebo na výletě nebo v bazenu

martinasip
25. črc 2019

@veselaopicka tak my tam mame enom tu srandu Pod hlavu to oddelam je to na suchac inac nic vic

veselaopicka
25. črc 2019

@martinasip no tak bud mate jiny typ nebo vam tam chybi taky polstarek.. ja napsala na besafe tak uvidim co mi odepisou.

halasovci007
25. črc 2019

@priefi ona nekakala nikdy nejak extra. Po 10 dnech byla uplakana tak jsem davaka rourku, ale ze ani po prikrmech s olejem nic.. Tak uvidime.. Snad se to casem upravi..

martinasip
26. črc 2019

@veselaopicka dej pak vedet 🙏🏼

priefi
26. črc 2019

@halasovci007 hm... to by ale kakat mela, protoze mm zpracuje, ale zelenina projit musi

pe_tu_ss_ka
26. črc 2019

@halasovci007
@priefi holky a ředíte jim to? Já malému ze začátku do každé porce nalila odhadem asi 30-40g vody, neměl to úplně řídký jako polévka, ale tak něco jako přesnídávka.. A pak ten olej.. A celé dny když je možnost je na zemi na dece, a kam potřebuje tam se otočí nebo dokutálí.. A tím rozhýbe ta střeva.. A hlavně jsem měla připravenou i vodu na zapití a ze začátku dostával i prso hned po jídle.. Nám pak od prvního příkrmu začal kadit každý dne několikrát..

veselaopicka
26. črc 2019

@martinasip tak mi odepsali..

priefi
26. črc 2019

@pe_tu_ss_ka prave ze redim... vcera jsem paradoxne dala mackane s vodou a hovinko uz nebylo tak tuhe, jako pri mixu... ale taky me napadlo, zda tu tuhost nemohl zpusobit i kousek horke cokolady, co jsem si davala

priefi
26. črc 2019

@pe_tu_ss_ka jinam vse taky jako ty... teda az na to prso... to se na me tvari stylem, no mamo, ty ses asi zcvokla, ted jsem jedl a ty se mi tu pokousis srkat prso? No vzpamatuj se, nejsem bezedny 😂

krisatko
26. črc 2019

@priefi kéž by tohle někdy řekla ta naše popelnice :D :D :D

malecek
26. črc 2019

@priefi
@krisatko přesně, já malému nedat prso tak ztropí scénu 😂😂😱

malecek
26. črc 2019

@halasovci007 mi po prvních prikrmech kadil až snad po třech dnech, tak ono se to upraví

veselaopicka
26. črc 2019

Dnesni vylet ❤❤❤

priefi
26. črc 2019

@krisatko @malecek on asi neni prsomil 😅 starsi byl, mladsiho abych premlouvala 😂

pe_tu_ss_ka
26. črc 2019

@priefi malej si právě nechával místo, aby o to prso nepřišel, ten radši nechal v misce 😂 ještě mě napadlo, že já mu prvních necelých 14 dní místo vody ředila jídlo MM.. Jestli by Vám to nepomohlo..

priefi
26. črc 2019

@veselaopicka kdepak to jste?

priefi
26. črc 2019

@pe_tu_ss_ka dneska si uz kaknul a docela klasicky... takze asi chyba byl mix, telicko si z toho sebralo vodu a vzniklo hovinko, kdezto kousky netravi a jdou v celku

veselaopicka
26. črc 2019

@priefi velka amerika u berouna a ted zoo praha... ale je hic. Madam jen v pline nohj z kocaru vyhozenou a pohoda..ale nechce jist aai tim teplem... snedla za dnesek max 150ml od rana... ale za to furt pije..

krisatko
26. črc 2019

@veselaopicka Ta naše kráčmera zas z vedra nespí.... večerní uspávání připomíná spíš krocení divé zvěře... o půl 7 večeřela a ještě stále nespí... rarach jeden

lindikova
26. črc 2019

@veselaopicka to jste byli asi 7 kam od nas!

pe_tu_ss_ka
26. črc 2019

@krisatko to závidím, že ti běžně spí tak brzy.. Náš usíná normálně kolem 21.. A dneska teda taky ještě nespí a nevypadá, že by šel.. 🙄

krisatko
26. črc 2019

@pe_tu_ss_ka no právě že teď chodí až po osmé ☹

zavodnice
26. črc 2019

U nás se teda usina až kolem půlnoci ☹️a to ji musím ještě chovat, než usne. Když vstává v 5, muzu byt ještě rada. Nevím, co nám rozhodilo náš režim. Když usinala v 23 u prsa a vstavala v půl sedmé, to byl havaj. Teď když mi řve v půl čtvrté, mám chuť vraždit 🙂. Jo a to ještě cely den prakticky nespí. Někdy usne v kočáru třeba 10 minut, což ani nestojí za řeč.

Strana